Ava peamenüü

Tunnustatud riigidRedigeeri

  Afganistan
  Albaania
  Alžeeria
  Ameerika Ühendriigid
  Andorra
  Angola
  Antigua ja Barbuda
  Araabia Ühendemiraadid
  Argentina
  Armeenia
  Aserbaidžaan
  Austraalia
  Austria
  Bahama
  Bahrein
  Bangladesh
  Barbados
  Belau
  Belgia
  Belize
  Benin
  Bhutan
  Birma
  Boliivia
  Bosnia ja Hertsegoviina
  Botswana
  Brasiilia
  Brunei
  Bulgaaria
  Burkina Faso
  Burundi
  Colombia
  Costa Rica
  Djibouti
  Dominica
  Dominikaani Vabariik
  Ecuador
  Eesti
  Egiptus
  Ekvatoriaal-Guinea
  El Salvador
  Elevandiluurannik
  Eritrea
  Etioopia
  Fidži
  Filipiinid
  Gabon
  Gambia
  Ghana
  Grenada
  Gruusia
  Guatemala
  Guinea
  Guinea-Bissau
  Guyana
  Haiti
  Hiina
  Hispaania
  Holland
  Honduras
  Horvaatia
  Ida-Timor
  Iirimaa
  Iisrael
  India
  Indoneesia
  Iraak
  Iraan
  Island
  Itaalia
  Jaapan
  Jamaica
  Jeemen
  Jordaania
  Kambodža
  Kamerun
  Kanada
  Kasahstan
  Katar
  Keenia
  Kesk-Aafrika Vabariik
  Kiribati
  Komoorid
  Kongo DV
  Kongo Vabariik
  Kreeka
  Kuuba
  Kuveit
  Kõrgõzstan
  Küpros
  Laos
  Leedu
  Lesotho
  Libeeria
  Liechtenstein
  Liibanon
  Liibüa
  Luksemburg
  Lõuna-Aafrika Vabariik
  Lõuna-Korea
  Lõuna-Sudaan
  Läti
  Madagaskar
  Malaisia
  Malawi
  Maldiivid
  Mali
  Malta
  Maroko
  Marshalli Saared
  Mauritaania
  Mauritius
  Mehhiko
  Mikroneesia
  Moldova
  Monaco
  Mongoolia
  Montenegro
  Mosambiik
  Namiibia
  Nauru
  Nepal
  Nicaragua
  Nigeeria
  Niger
  Norra
  Omaan
  Paapua Uus-Guinea
  Pakistan
  Panama
  Paraguay
  Peruu
  Poola
  Portugal
  Prantsusmaa
  Põhja-Korea
  Põhja-Makedoonia
  Roheneemesaared
  Rootsi
  Rumeenia
  Rwanda
  Saalomoni Saared
  Saint Kitts ja Nevis
  Saint Lucia
  Saint Vincent ja Grenadiinid
  Saksamaa
  Sambia
  Samoa
  San Marino
  São Tomé ja Príncipe
  Saudi Araabia
  Seišellid
  Senegal
  Serbia
  Sierra Leone
  Singapur
  Slovakkia
  Sloveenia
  Somaalia
  Soome
  Sri Lanka
  Sudaan
  Suriname
  Suurbritannia
  Svaasimaa
  Süüria
  Šveits
  Zimbabwe
  Taani
  Tadžikistan
  Tai
  Tansaania
  Togo
  Tonga
  Trinidad ja Tobago
  Tšaad
  Tšehhi
  Tšiili
  Tuneesia
  Tuvalu
  Türgi
  Türkmenistan
  Uganda
  Ukraina
  Ungari
  Uruguay
  Usbekistan
  Uus-Meremaa
  Valgevene
  Vanuatu
  Vatikan
  Venemaa
  Venezuela
  Vietnam

Tunnustamata ja osalise tunnustusega riigidRedigeeri

Sõltuvad ja eristaatusega territooriumidRedigeeri

Ajaloolised riigidRedigeeri

Endiste riikide nimistut vaata eraldi artiklist.

Vaata kaRedigeeri