Eesti jalgpallikoondise mängude loend

Eesti jalgpallikoondise mängude loend on Eesti jalgpallikoondise mängude nimekiri, mis sisaldab nende toimumisaega, mängupaika, võistlust, tulemust ning väravalööjaid.[1][2] Tulemused on samuti kokku võetud riigiti.

Mängude loend uuendatud seisuga 10. juuni 2021.

Mängude loendRedigeeri

1920–1940Redigeeri

Toimumisaeg Mängupaik Võistlus Vastane ja tulemus Väravalööjad
17. oktoober 1920 Töölön Pallokenttä, Helsingi sõprusmäng   Soome – Eesti 6:0 5. Öhman, 10., 68. Eklöf, 15. Österholm, 42., 80. Tanner
23. juuli 1921 Tiigiveski spordiplats, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Rootsi 0:0
28. august 1921 Tiigiveski spordiplats, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Soome 0:3 3. Grannas, 9. Hirvonen, 78. pen. Eklöf
11. august 1922 Töölön Pallokenttä, Helsingi sõprusmäng   Soome – Eesti 10:2 5., 52. Mantila, 10., 14. pen., 37., 47., 62., 78. Öhman, 67., 80. Eklöf – 40. Kuulman, 42. Tell
24. september 1922 RFK Stadions, Riia sõprusmäng   Läti – Eesti 1:1 2. E. Barda – 88. Üpraus
24. juuni 1923 LFLS Stadionas, Kaunas sõprusmäng   Leedu – Eesti 0:5 1., 62., 79.Tell, 40. Ellman-Eelma, 64. Paal
24. juuli 1923 Kalevi aed, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Läti 1:1 3. Paal – 57. E. Barda
18. september 1923 Tallinna Jalgpalliklubi staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Nõukogude Liit 2:4 63. pen., 71. pen. Kaljot – 28., 37., 84., Butussov, 50. Issakov
25. september 1923 Kalevi aed, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Poola 1:4 86. Joll – 41. Bacz, 42., 78. Kowalski, 57. Stalinski
30. september 1923 Spordi staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Soome 2:1 24.Tell, 84. Joll – 67. Österlund
25. mai 1924 Saint-Ouen staadion, Pariis OM 1924 Eesti –   USA 0:1 16. pen. Strachan
3. juuni 1924 Stade de Colombes, Pariis sõprusmäng Eesti –   Iirimaa 1:3 37. Üpraus – 15. Duncan, 48. Robinson, 69. Ghent
19. juuni 1924 Kalevi aed, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Türgi 1:4 38. Üpraus – 30. Sabih, 67., 71. Bedri, 77. Zeki Riza
25. juuli 1924 Råsunda staadion, Stockholm sõprusmäng   Rootsi – Eesti 5:2 24. Haglund, 41. Keller, 65. Kock, 86., 89. Kaufeldt – 2. Üpraus, 61. Väli
24. august 1924 Kalevi aed, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Leedu 1:2 58. Üpraus – 21. Krigas, 71. Seidleris
14. september 1924 Töölön Pallokenttä, Helsingi sõprusmäng   Soome – Eesti 4:0 11. Fallström, 70. Soinio, 79., 85. Koponen
18. oktoober 1924 ASK Stadions, Riia sõprusmäng   Läti – Eesti 2:0 28. Abrams, 33. E. Barda
28. juuni 1925 LFLS Stadionas, Kaunas sõprusmäng   Leedu – Eesti 0:1 9. Üpraus
5. juuli 1925 Kalevi aed, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Soome 2:0 20., 45. pen. Pihlak
26. august 1925 Kalevi aed, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Läti 2:2 85. pen., 89. pen. Pihlak – 9., 19. Taurinsh
1. september 1925 Kalevi aed, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Poola 0:0
13. juuni 1926 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Leedu 3:1 48. Ellman-Eelma, 74. Üpraus, 79. Pihlak – 51. Sabaliauskas
4. juuli 1926 Stadion Agrykola, Varssavi sõprusmäng   Poola – Eesti 2:0 13. Sobata, 66. Tupalski
23. juuli 1926 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Rootsi 1:7 81. Räästas – 1., 18., 73. Kling, 3., 31. Hedström, 33., 68. Lööf
5. september 1926 Töölön Pallokenttä, Helsingi sõprusmäng   Soome – Eesti 1:1 70. Saario – 36. Joll
19. september 1926 ASK Stadions, Riia sõprusmäng   Läti – Eesti 0:1 70. Ellman-Eelma
16. juuni 1927 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Läti 4:1 5. Ellman-Eelma, 20., 34. pen. Pihlak, 70. Stanciks (ov) – 17. Urbans
1. juuli 1927 Idrottsparken, Norrköping sõprusmäng   Rootsi – Eesti 3:1 2., 25., 78. Keller – 69. Paal
10. august 1927 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Soome 2:1 11. Arnold Pihlak, 59. Joll – 52. Kulmala
13. august 1927 LFLS Stadionas, Kaunas sõprusmäng   Leedu – Eesti 0:5 11. Kipp, 54., 73. Kull, 60. Ellman-Eelma, 62. Kaljot
25. september 1927 LSB Stadions, Riia sõprusmäng   Läti – Eesti 4:1 23. Zins, 33. Urbans, 50., 63. V.Plade – 62. Pihlak
9. juuli 1928 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Rootsi 0:1 81. Pettersson
26. juuli 1928 Kadrioru staadion, Tallinn Balti turniir Eesti –   Leedu 6:0 1. pen., 21., 57. Pihlak, 14. Räästas, 74., 78. Maurer
27. juuli 1928 Kadrioru staadion, Tallinn Balti turniir Eesti –   Läti 0:1 63. Taurinš
12. august 1928 Töölön Pallokenttä, Helsingi sõprusmäng   Soome – Eesti 2:2 30. Åström, 63. Kanerva – 41. Pihlak, 74. Paal
23. september 1928 LSB Stadions, Riia sõprusmäng   Läti – Eesti 1:1 85. Taurinš – 85. Einman
7. juuni 1929 Idrottsplatsen, Landskrona sõprusmäng   Rootsi – Eesti 4:1 14., 65. Lundahl, 20. Kroon, 79. pen. H.Dahl – 88. Idlane
25. juuli 1929 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Soome 1:1 17. Kull – 5. Koponen
15. august 1929 LSB staadion, Riia Balti turniir   Leedu – Eesti 2:5 16., 59. Einman, 32. Pihlak, 75., 85. Ellman-Eelma – 23. Bruzinskas, 35. Ratkuskas
16. august 1929 LSB staadion, Riia Balti turniir   Läti – Eesti 2:2 27. Priede, 63. Pavlovs – 9. Einamn, 29. Ellman-Eelma
27. august 1929 Töölön Pallokenttä, Helsingi sõprusmäng   Soome – Eesti 2:1 15. pen. Lönnberg, 57. Koponen – 49. Pihlak
18. september 1929 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Läti 4:1 10. Brenner, 33. Ellman-Eelma, 50. Paal, 75. Pihlak – 82. pen. Scheibelis
27. juuni 1930 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Läti 1:1 58. Brenner – 28. Skadins
18. juuli 1930 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Rootsi 1:5 26. Gerassimov-Kalvet – 7., 41., 73. Sundberg, 38. Dunker, 44.
7. august 1930 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Soome 4:0 21., 86. Karm, 42., 67. Brenner
15. august 1930 Kariuomenes staadion, Kaunas Balti turniir   Leedu – Eesti 2:1 65. Citavicius, 70. Lingis – 49. Karm
16. august 1930 Kariuomenes staadion, Kaunas Balti turniir   Läti – Eesti 3:2 11., 56. Petersons, 15. Zins, – 17. Einman, 38. Karm
13. september 1930 Miesto staadion, Klaipeda sõprusmäng   Leedu – Eesti 4:0 24., 80. Chmelevskis, 47. Zekas, 75. Lingis
28. mai 1931 LSB staadion, Riia sõprusmäng   Läti – Eesti 0:1 53. Einman
9. juuni 1931 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Leedu 4:1 19., 82. Karm, 40., 82. Kass – 69. Chemeliauskas
17. juuni 1931 Töölön Pallokenttä, Helsingi sõprusmäng   Soome – Eesti 3:1 2., 39. Strömsten, 35. Åström – 53. Räästas
8. juuli 1931 Idrottsplatsen, Sandviken sõprusmäng   Rootsi – Eesti 3:1 31. Jacobsson, 34., 75. Zetterberg – 80. Ellman-Eelma
30. august 1931 Kadrioru staadion, Tallinn Balti turniir Eesti –   Leedu 2:0 13. Ellman-Eelma, 50. Kass
1. september 1931 Kadrioru staadion, Tallinn Balti turniir Eesti –   Läti 3:1 10. Ellman-Eelma, 51., 67. Karm – 16. Skincs
27. september 1931 JKS staadion, Riia sõprusmäng   Läti – Eesti 2:1 67. Skincs, 90. pen. Stauvers – 8. Kass
1. juuni 1932 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Läti 3:0 3. Laasner, 6. Ellman-Eelma, 89. Kass
7. juuni 1932 Ullevaal staadion, Oslo sõprusmäng   Norra – Eesti 3:0 10., 20. Juve, 45. R. Pedersen
15. juuli 1932 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Rootsi 1:3 77. Kass – 25. T. Johannson, 58. Dunker, 74. H. Johannson
6. august 1932 LFLS staadion, Kaunas sõprusmäng   Leedu – Eesti 1:0 36. Citavicius
18. august 1932 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Soome 0:3 9. Salin, 25. Neuman-Tarimäe (ov), 37. Lindgren-Lintamo
29. august 1932 JKS staadion, Riia Balti turniir   Leedu – Eesti 2:1 11. Mõtlik – 30. Cizauskas, 70. pen. Lingis
30. august 1932 JKS staadion, Riia Balti turniir   Läti – Eesti 1:0 58. Reinfeldt-Reinlo (ov)
28. mai 1933 JKS staadion, Riia sõprusmäng   Läti – Eesti 2:0 45. Taurinš, 90. Petersons
11. juuni 1933 Stockholmi olümpiastaadion, Stockholm MM 1934 valikmäng   Rootsi – Eesti 6:2 7. Tipner (ov), 10. L. Bunke, 13., 71. B. Ericsson, 43. T. Bunke, 82. pen. S. Andersson – 47. Kass, 61. Kuremaa
20. juuli 1933 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Leedu 2:1 29. Citavicius – 68. 78. Idlane
9. august 1933 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Läti 2:1 14. Ellman-Eelma, 83. Laasner – 51. Šeibelis
16. august 1933 Töölön Pallokenttä, Helsingi sõprusmäng   Soome – Eesti 2:1 48. Weckström, 65. Einman (ov) – 39. Ader
2. september 1933 LFLS staadion, Kaunas Balti turniir   Leedu – Eesti 1:1 15. Kuremaa – 55. Citavicius
3. september 1933 LFLS staadion, Kaunas Balti turniir   Läti – Eesti 1:0 34. Šeibelis
5. september 1933 LFLS staadion, Kaunas sõprusmäng   Leedu – Eesti 0:5 6., 45., 49. Ellman-Eelma, 28. Siimenson, 77. Kuremaa
29. juuni 1934 LFLS staadion, Kaunas sõprusmäng   Leedu – Eesti 1:1 82. pen. Sabaliauskas – 33. Parbo
8. august 1934 Kadrioru staadion, Tallinn Turaani turniir Eesti –   Soome 1:1 60. Siimenson – 18. Taipale
10. august 1934 Kadrioru staadion, Tallinn Turaani turniir Eesti –   Ungari 2:2 24., 47. Kesžey – 37.Kuremaa, 71. pen. Neeris
12. juuni 1935 JKS staadion, Riia sõprusmäng   Läti – Eesti 1:1 65. pen. Rozitis – 88. Siimenson
19. juuni 1935 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Leedu 2:2 54.Kuremaa, 75. Ellman-Eelma – 39. Kersnauskas, 70. Sabaliauskas
9. juuli 1935 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Rootsi 1:2 62. Ellman-Eelma – 15., 17. A. Samuelsson
7. august 1935 Töölön Pallokenttä, Helsingi sõprusmäng   Soome – Eesti 2:2 37., 86. Lindren-Lavro – 29.Uukkivi, 52. Ellman-Eelma
20. august 1935 Kadrioru staadion, Tallinn Balti turniir Eesti –   Leedu 1:2 45. Linberg – 29. Jaškevicius, 75. Lingis
22. august 1935 Kadrioru staadion, Tallinn Balti turniir Eesti –   Läti 1:1 59. Ellman-Eelma – 70. Petersons
15. september 1935 Richard-Lindmann-Sportpark, Stettin sõprusmäng   Saksamaa – Eesti 5:0 3. Malecki, 33., 65. Simetsreiter, 46. Rasselnberg, 81. Damminger
18. september 1935 LFLS staadion, Kaunas sõprusmäng   Leedu – Eesti 2:2 38. Lingis, 49. Kersnauskas – 19., 48. Kuremaa
28. mai 1936 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Läti 3:4 32. Linberg, 62.,Siimenson 82. Kuremaa – 20. Borduško, 31., 36. Verners, 73. Razitis
30. juuni 1936 Valstybinis staadion, Kaunas sõprusmäng   Leedu – Eesti 2:0 58. Gudelis, 88. Sabaliauskas
20. august 1936 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Soome 2:2 61. Uukkivi, 68. Kuremaa – 35. Grönlund, 62. Weckström
30. august 1936 JKS staadion, Riia Balti turniir Eesti –   Leedu 2:1 24. Siimenson, 61. Kuremaa – 84. Gudelis
31. august 1936 JKS staadion, Riia Balti turniir   Läti – Eesti 2:1 35. Šeibelis, 40. pen. Lidmanis – 73. pen. Kaljo
3. juuni 1937 Valstybinis staadion, Kaunas sõprusmäng   Leedu – Eesti 1:2 58. Gudelis – 62. Silberg-Sillak, 89. Uukkivi
20. juuni 1937 Rasunda staadion, Solna MM 1938 valikmäng   Rootsi – Eesti 7:2 7., 41. Josefsson, 40. L. Bunke, 49. pen. S. Jonasson, 73., 77., 84. Wetterström – 2. Siimenson, 3. Uukkivi
14. juuli 1937 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Rumeenia 2:1 15. Kaljo, 80. Siimenson – 54. Bodola
19. august 1937 Urheilupuisto, Turu MM 1938 valikmäng   Soome – Eesti 0:1 57. Kuremaa
29. august 1937 Horst-Wessel-Stadion, Königsberg MM 1938 valikmäng   Saksamaa – Eesti 4:1 50., 65. Lehner, 53., 86. Gauchel- 34. Siimenson
4. september 1937 Valstybinis staadion, Kaunas Balti turniir   Läti – Eesti 1:1 35. Vestermans – 68. Kuremaa
5. september 1937 Valstybinis staadion, Kaunas Balti turniir   Leedu – Eesti 0:4 3., 50. Siimenson, 22. Uukkivi, 37. Sillandi
7. september 1937 Valstybinis staadion, Kaunas Balti turniir   Läti – Eesti 2:0 12. Razitis, 19. Vestermans
19. september 1937 ASK staadion, Riia sõprusmäng   Läti – Eesti 3:1 23.Razitis, 28. Kaneps, 67. Borduško – 32. Kuremaa
31. mai 1938 Ullevaal staadion, Oslo sõprusmäng   Norra – Eesti 1:0 65. Brustad
12. juuni 1938 Valstybinis staadion, Kaunas sõprusmäng   Leedu – Eesti 0:2 19., 38. Kuremaa
22. juuni 1938 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Ungari 2:3 27. Siimenson, 56. Kuremaa – 14. Soproni, 65. Vidor, 82. Keszey
20. juuli 1938 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Läti 0:2 18. Raisters, 82. Vanags
17. august 1938 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Soome 1:3 39. Siimenson – 26. Weckström, 86. Eronen, 88. Lehtonen
3. september 1938 Kadrioru staadion, Tallinn Balti turniir Eesti –   Leedu 3:1 40., 44. Veidemann, 69. Uukkivi – 72. Šurkus
5. september 1938 Kadrioru staadion, Tallinn Balti turniir Eesti –   Läti 1:1 12. Kass – 49. Raisters
29. juuni 1939 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Saksamaa 0:2 34. Lehner, 60. Schaletzki
27. juuli 1939 ASK staadion, Riia sõprusmäng   Läti – Eesti 3:3 25., 87., Freimanis, 75. Vanags – 17.Siimenson, 55. Kuremaa, 66. Veidemann
4. august 1939 Helsingi olümpiastaadion, Helsingi sõprusmäng   Soome – Eesti 4:2 49., 65., 78. Kylmälä – 9. Uukkivi, 52. Kass
27. august 1939 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Leedu 0:1 60. Adomavicius
18. juuli 1940 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Läti 2:1 19., 84. Kuremaa – 86. Kaneps

1992–...Redigeeri

Toimumisaeg Mängupaik Võistlus Vastane ja tulemus Väravalööjad
3. juuni 1992 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Sloveenia 1:1 (1:0) 7. Puštov – 73. Benedejcic
10. juuli 1992 Daugava staadion, Liepāja Balti turniir   Läti – Eesti 2:1 (2:0) 34., 40. Linards – 78. Olumets
11. juuli 1992 Daugava staadion, Liepāja (Läti) Balti turniir   Leedu – Eesti 1:1 (1:0) 25. Šlekys – 64. Olumets
16. august 1992 Kadrioru staadion, Tallinn MM 1994 valikmäng Eesti –   Šveits 0:6 (0:2) 23., 67. Chapuisat, 30. Bregy, 46., 66. Knup, 86. Sforza
25. oktoober 1992 Ta' Qali staadion, Ta' Qali MM 1994 valikmäng   Malta – Eesti 0:0
20. veebruar 1993 Myyrmäki sisehall, Vantaa Indoor Baltic Cup   Soome – Eesti 0:0
21. veebruar 1993 Myyrmäki sisehall, Vantaa (Soome) Indoor Baltic Cup   Läti – Eesti 2:0 (2:0) 28. Bulders, 35. Semjonovs
7. aprill 1993 Siska staadion, Ljubljana sõprusmäng   Sloveenia – Eesti 2:0 (2:0) 13. Zulic, 14. Udovic
14. aprill 1993 Stadio Nereo Rocco, Trieste MM 1994 valikmäng   Itaalia – Eesti 2:0 (1:0) 20. Baggio, 86. Signori
12. mai 1993 Kadrioru staadion, Tallinn MM 1994 valikmäng Eesti –   Malta 0:1 (0:1) 15. Laferla
19. mai 1993 Kadrioru staadion, Tallinn MM 1994 valikmäng Eesti –   Šotimaa 0:3 (0:1) 43. Gallacher, 59. Collins, 73. Booth
2. juuni 1993 Pittodrie staadion, Aberdeen MM 1994 valikmäng   Šotimaa – Eesti 3:1 (2:0) 19. McClair, 28. Nevin, 73. pen. Nevin – 57. Bragin
2. juuli 1993 Pärnu Kalevi staadion, Pärnu Balti turniir Eesti –   Läti 0:2 (0:0) 53. Astafjevs, 80. Šarando
4. juuli 1993 Pärnu Kalevi staadion, Pärnu Balti turniir Eesti –   Leedu 2:1 (2:0) 21. Zamorski, 40. Bragin – 60. Olšanskis
5. september 1993 Kadrioru staadion, Tallinn MM 1994 valikmäng Eesti –   Portugal 0:2 (0:0) 61. Rui Costa, 74. Folha
22. september 1993 Kadrioru staadion, Tallinn MM 1994 valikmäng Eesti –   Itaalia 0:3 (0:1) 19. pen. Baggio, 59. Mancini, 74. Baggio
14. oktoober 1993 Sportplatz Rheinau, Balzers sõprusmäng   Liechtenstein – Eesti 0:2 (0:0) 56. Bragin, 89. Rajala
10. november 1993 Estadio da Luz, Lissabon MM 1994 valikmäng   Portugal – Eesti 3:0 (2:0) 2. Paulo, 38. pen. Oceano, 86. Aguas
17. november 1993 Hardturm staadion, Zürich MM 1994 valikmäng   Šveits – Eesti 4:0 (3:0) 32. Knup, 34. Herr, 45. Ohrel, 61. Chapuisat
9. märts 1994 Munipical staadion, Paralímni sõprusmäng   Küpros – Eesti 2:0 (1:0) 44. Agathokleous, 56. pen. Andreou
7. mai 1994 Titan staadion, Fullerton sõprusmäng   USA – Eesti 4:0 (2:0)[3] 36. Klopas, 41. Reyna, 76. Balboa, 87. Moore
23. mai 1994 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Wales 1:2 (0:0) 86. pen. Reim – 56. Rush, 83. Phillips
1. juuni 1994 Gradski staadion, Skopje sõprusmäng   Makedoonia – Eesti 2:0 (2:0) 12. Boškovski, 36. Kanatlarovski
29. juuli 1994 Žalgirise staadion, Vilnius Balti turniir   Leedu – Eesti 3:0 (2:0) 11. Ivanauskas, 23. Ivanauskas, 61. Mikalajunas
30. juuli 1994 Žalgirise staadion, Vilnius (Leedu) Balti turniir   Läti – Eesti 2:0 (2:0) 31. Astafjevs, 37. Bulders
16. august 1994 Akureyrarvöllur staadion, Akureyri sõprusmäng   Island – Eesti 4:0 (3:0) 18. Örlygsson, 39. Örlygsson, 43. Örlygsson, 54. Gudjonsson
4. september 1994 Kadrioru staadion, Tallinn EM 1996 valikmäng Eesti –   Horvaatia 0:2 (0:1) 44. Šuker, 75. Šuker
8. september 1994 Kadrioru staadion, Tallinn EM 1996 valikmäng Eesti –   Itaalia 0:2 (0:1) 20. Panucci, 77. Casiraghi
26. oktoober 1994 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Soome 0:7 (0:6) 5. Eriksson, 19. Ruhanen, 29. Sumiala, 30. Hjelm, 41. Hjelm, 43. Ruhanen, 85. Kolkka
6. november 1994 Ozolnieki staadion, Ozolnieki sõprusmäng   Läti – Eesti 0:0
13. november 1994 NSK Olympiyskiy, Kiiev EM 1996 valikmäng   Ukraina – Eesti 3:0 (2:0) 30. Konovalov, 45. Kirs (ov), 72. Husejnov
4. jaanuar 1995 Thong Nhat staadion, Hồ Chí Minh sõprusmäng   Vietnam – Eesti 1:0 (0:0)[4] 66. Huynh Duc
6. veebruar 1995 Zenon staadion, Larnaca (Küpros) sõprusmäng   Norra – Eesti 7:0 (2:0) 4. Jakobsen, 13. Bohinen, 48. Brattbakk, 57. Halle, 58. Bohinen, 73. Jakobsen, 89. Brattbakk
15. veebruar 1995 Tsirion Athletic Centre, Limassol sõprusmäng   Küpros – Eesti 3:1 (1:0) 16. Gogic, 83. Engomitis, 85. Larkou – 76. pen. Reim
25. märts 1995 Stadio Arechi, Salerno EM 1996 valikmäng   Itaalia – Eesti 4:1 (1:0) 45. Zola, 58. Albertini, 65. Zola, 82. Ravanelli – 71. Reim
29. märts 1995 Ljudski vrt staadion, Maribor EM 1996 valikmäng   Sloveenia – Eesti 3:0 (1:0) 40. Zahovic, 53. Gliha, 90. Kokol
26. aprill 1995 Kadrioru staadion, Tallinn EM 1996 valikmäng Eesti –   Ukraina 0:1 (0:1) 17. Husejnov
19. mai 1995 Universitate staadion, Riia Balti turniir   Läti – Eesti 2:0 (1:0) 37. Zeiberlinš, 67. Ivanovs
20. mai 1995 Universitate staadion, Riia (Läti) Balti turniir   Leedu – Eesti 7:0 (3:0) 27. Skarbalius, 34. Baltušnikas, 36. Preikšaitis, 57. Upstas, 62. Žuta, 75. Žvingilas, 88. Poderis
11. juuni 1995 Kadrioru staadion, Tallinn EM 1996 valikmäng Eesti –   Sloveenia 1:3 (1:1) 26. Reim – 38. Novak, 69. Novak, 79. Zahovic
16. august 1995 Kadrioru staadion, Tallinn EM 1996 valikmäng Eesti –   Leedu 0:1 (0:0) 48. Maciulevicius
3. september 1995 Maksimiri staadion, Zagreb EM 1996 valikmäng   Horvaatia – Eesti 7:1 (4:1) 3. Mladenovic, 19. pen. Šuker, 29. Bokšic, 42. Boban, 58. Šuker, 81. Štimac, 90. Šuker – 17. Reim
11. oktoober 1995 Žalgirise staadion, Vilnius EM 1996 valikmäng   Leedu – Eesti 5:0 (4:0) 8. Maciulevicius, 13. Šuika, 39. Šuika, 44. Šlekys, 62. Ivanauskas
16. veebruar 1996 Antonis Papadopoulos Stadium, Larnaca (Küpros) sõprusmäng   Aserbaidžaan – Eesti 0:0
20. veebruar 1996 Tsirion Athletic Centre, Limassol sõprusmäng   Küpros – Eesti 1:0 (1:0) 21. Konstantinou
24. veebruar 1996 Pyla staadion, Pyla (Küpros) sõprusmäng Eesti –   Fääri saared 2:2 (2:2) 13. Kristal, 45. Rajala – 30. Johannesen, 45. Jarnskor
24. aprill 1996 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Island 0:3 (0:3) 8. Gunnlaugsson, 22. Gunnlaugsson, 30. Gunnlaugsson
29. mai 1996 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Türgi 0:0
7. juuli 1996 Kreenholmi staadion, Narva Balti turniir Eesti –   Läti 1:1 (1:1) 35. U. Rooba – 16. Bulders
9. juuli 1996 Kreenholmi staadion, Narva Balti turniir Eesti –   Leedu 1:1 (1:1) 21. pen. Reim – 18. Žvingilas
31. august 1996 Dinamo staadion, Minsk MM 1998 valikmäng   Valgevene – Eesti 1:0 (1:0) 35. Makovski
5. oktoober 1996 Kadrioru staadion, Tallinn MM 1998 valikmäng Eesti –   Valgevene 1:0 (0:0) 52. Hohlov-Simson
30. oktoober 1996 Urheilukeskus, Kotka sõprusmäng   Soome – Eesti 2:2 (0:0) 74. Grönlund, 88. Pohja – 65. M. Rooba, 80. Kirs
13. november 1996 Estadi Comunal d'Aixovall, Andorra la Vella sõprusmäng   Andorra – Eesti 1:6 (0:1) 61. Pol – 36. Zelinski, 64. Arbeiter, 74. Arbeiter, 76. Arbeiter, 84. Arbeiter, 87. Kristal
16. november 1996 Stadio Giuseppe Olmo, Celle Ligure (Itaalia) sõprusmäng Eesti –   Indoneesia 3:0 (2:0) 6. Zelinski, 45. Zelinski, 71. Zelinski
26. jaanuar 1997 Bourj Hammoud staadion, Beirut sõprusmäng   Liibanon – Eesti 2:0 (0:0) 75. Malikian, 82. Nazha
11. veebruar 1997 Stade Louis II (Monaco) MM 1998 valikmäng Eesti –   Šotimaa 0:0
1. märts 1997 Ammochostos staadion, Larnaca (Küpros) sõprusmäng   Aserbaidžaan – Eesti 0:2 (0:1) 35. Kristal, 76. Zelinski
29. märts 1997 Rugby Park, Kilmarnock MM 1998 valikmäng   Šotimaa – Eesti 2:0 (1:0) 25. Boyd, 52. Meet (ov)
30. aprill 1997 Ernst Happel-Stadion, Viin MM 1998 valikmäng   Austria – Eesti 2:0 (0:0) 48. Vastic, 87. Stöger
18. mai 1997 Kadrioru staadion, Tallinn MM 1998 valikmäng Eesti –   Läti 1:3 (1:0) 5. Zelinski – 53. Babicevs, 80. Jelisejevs, 87. Lemsalu (ov)
5. juuni 1997 Viljandi linnastaadion, Viljandi sõprusmäng Eesti –   Aserbaidžaan 1:0 (0:0) 73. Kirs
8. juuni 1997 Kadrioru staadion, Tallinn MM 1998 valikmäng Eesti –   Rootsi 2:3 (0:1) 76. Oper, 84. Kristal – 13. Dahlin, 53. pen. Zetterberg, 71. Andersson
22. juuni 1997 Kuressaare linnastaadion, Kuressaare sõprusmäng Eesti –   Andorra 4:1 (2:0) 22. Zelinski, 28. Lemsalu, 66. Oper, 88. Pari – 67. Lima
10. juuli 1997 Žalgirise staadion, Vilnius Balti turniir   Leedu – Eesti 2:1 (1:0) 35. Morinas, 69. pen. Šuliauskas – 77. Reim
11. juuli 1997 Žalgirise staadion, Vilnius (Leedu) Balti turniir   Läti – Eesti 2:1 (1:1) 30. Babicevs, 50. Pahars – 15. Kristal
6. august 1997 Tartu Ülikooli staadion, Tartu sõprusmäng Eesti –   Fääri saared 0:2 (0:0) 47. Rasmussen, 71. Müller
20. august 1997 Kadrioru staadion, Tallinn MM 1998 valikmäng Eesti –   Austria 0:3 (0:0) 47. Polster, 70. Polster, 90. Polster
6. september 1997 Daugava staadion, Riia MM 1998 valikmäng   Läti – Eesti 1:0 (0:0) 87. pen. Zemlinskis
11. oktoober 1997 Rasunda staadion, Stockholm MM 1998 valikmäng   Rootsi – Eesti 1:0 (1:0) 24. Zetterberg
28. november 1997 Philippines SC Sportscomplex, Manila sõprusmäng   Filipiinid – Eesti 0:1 (0:0) 46. Kristal
9. mai 1998 Stadio Enzo Mazotti, Montecatini (Itaalia) sõprusmäng Eesti –   Mehhiko 0:6 (0:3) 5. pen. Garcia, 10. Hernandez, 40. Ordiales, 50. Hernandez, 58. Ordiales, 80. Hernandez
16. mai 1998 Viljandi linnastaadion, Viljandi sõprusmäng Eesti –   Aserbaidžaan 0:0
4. juuni 1998 Kadrioru staadion, Tallinn EM 2000 valikmäng Eesti –   Fääri saared 5:0 (2:0) 13. Viikmäe, 43. pen. Reim, 77. Terehhov, 87. Oper, 90. Kirs
22. juuni 1998 Kuressaare linnastaadion, Kuressaare sõprusmäng Eesti –   Andorra 2:1 (1:0) 29. Zelinski, 76. Oper – 56. Lucendo
25. juuni 1998 Valga linnastaadion, Valga Balti turniir Eesti –   Läti 0:2 (0:1) 19. Pahars, 87. Babicevs
28. juuni 1998 Viljandi linnastaadion, Viljandi Balti turniir Eesti –   Leedu 0:0
20. august 1998 Spordikeskuse staadion, Kohtla-Järve sõprusmäng Eesti –   Moldova 0:1 (0:0) 68. Clescenco
5. september 1998 Koševo staadion, Sarajevo EM 2000 valikmäng   Bosnia ja Hertsegoviina – Eesti 1:1 (0:1) 74. pen. Barbarez – 28. Hibic (ov)
23. september 1998 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Egiptus 2:2 (2:0) 29. Kirs, 43. Zelinski – 77. Iman, 87. Hassan
10. oktoober 1998 Tynecastle staadion, Edinburgh EM 2000 valikmäng   Šotimaa – Eesti 3:2 (0:1) 70. Dodds, 79. Hohlov-Simson (ov), 85. Dodds – 35. Hohlov-Simson, 76. Smirnov
14. oktoober 1998 FK Teplice staadion, Teplice EM 2000 valikmäng   Tšehhi – Eesti 4:1 (4:0) 9. Nedved, 20. Berger, 38. Berger, 45. Meet (ov) – 90. Arbeiter
18. november 1998 Boris Paichadze staadion, Thbilisi sõprusmäng   Gruusia – Eesti 3:1 (0:0) 65. Ashvetia, 72. Dzhanashia, 85. Ashvetia – 90. Arbeiter
21. november 1998 Abovyan staadion, Abovjan sõprusmäng   Armeenia – Eesti 2:1 (2:0) 8. Barseghyan, 17. Simonyan 55. Zelinski
28. november 1998 Ganja staadion, Gäncä sõprusmäng   Aserbaidžaan – Eesti 2:1 (0:0) 81. Sultanov, 87. pen. Mamedov 68. Kirs
18. jaanuar 1999 Ramat Gan staadion, Ramat Gan sõprusmäng   Iisrael – Eesti 7:0 (5:0) 17. pen. Nimni, 29. Tikva, 31. Harazi, 36. Harazi, 43. Mizrahi, 82. Shitrit, 88. Talesnikov
22. jaanuar 1999 Umm Al-Fahm staadion, Umm Al-Fahm (Iisrael) sõprusmäng   Norra – Eesti 3:3 (1:0) 22. Solbakken, 56. Strand, 72. Carew – 74. pen. Reim, 80. Zelinski, 88. Zelinski
3. märts 1999 Lia Manoliu staadion, Bukarest sõprusmäng   Rumeenia – Eesti 2:0 (1:0) 16. Ganea, 81. Ganea
6. märts 1999 Antonis Papadopoulos Stadium, Larnaca (Küpros) sõprusmäng   Aserbaidžaan – Eesti 2:2 (2:0) 1. Kurbanov, 30. pen. Lõtškin – 46. Viikmäe, 71. Saviauk
16. märts 1999 GSZ staadion, Larnaca sõprusmäng   Küpros – Eesti 1:2 (0:0) 81. Christodoulou – 60. Zelinski, 86. Terehhov
31. märts 1999 Žalgirise staadion, Vilnius EM 2000 valikmäng   Leedu – Eesti 1:2 (0:0) 83. Fomenka – 49. Terehhov, 77. Terehhov
5. juuni 1999 Kadrioru staadion, Tallinn EM 2000 valikmäng Eesti –   Tšehhi 0:2 (0:1) 45. Berger, 84. Koller
9. juuni 1999 Kadrioru staadion, Tallinn EM 2000 valikmäng Eesti –   Leedu 1:2 (1:0) 8. Oper – 51. Ramelis, 56. Maciulevicius
18. august 1999 Pärnu Kalevi staadion, Pärnu sõprusmäng Eesti –   Armeenia 2:0 (0:0) 79. Kristal, 90. Ustritski
4. september 1999 Torsvolluri staadion, Tórshavn EM 2000 valikmäng   Fääri saared – Eesti 0:2 (0:0) 88. Reim, 90. Piiroja
8. september 1999 Kadrioru staadion, Tallinn EM 2000 valikmäng Eesti –   Šotimaa 0:0
9. oktoober 1999 Kadrioru staadion, Tallinn EM 2000 valikmäng Eesti –   Bosnia ja Hertsegoviina 1:4 (1:1) 4. Oper – 42. Baljic, 57. Baljic, 67. Baljic, 87. Baljic
30. oktoober 1999 Mohammed bin Zayedi staadion, Abu Dhabi (AÜE) sõprusmäng   Iraak – Eesti 1:1 (1:1) 30. Kadhim – 27. Mahmoud (ov)
1. november 1999 Mohammed bin Zayedi staadion, Abu Dhabi sõprusmäng   Araabia Ühendemiraadid – Eesti 2:2 (1:2) 31. Abdullah, 81. Tumaa – 19. Reim, 38. Oper
3. november 1999 Mohammed bin Zayedi staadion, Abu Dhabi (AÜE) sõprusmäng   Türkmenistan – Eesti 1:1 (1:0) 38. Mukhadov – 47. Viikmäe
18. detsember 1999 Trikelion staadion, Tríkala sõprusmäng   Kreeka – Eesti 2:2 (1:2) 16. Georgiadis, 49. pen. Lyberopoulos – 20. Oper, 41. Oper
23. veebruar 2000 Rajamangala staadion, Bangkok (Tai) King's Cup   Soome – Eesti 4:2 (2:0) 12. Kottila, 14. Tuomela, 56. Kottila, 60. S. Kuqi – 71. pen Zelinski, 84. Oper
25. veebruar 2000 Rajamangala staadion, Bangkok King's Cup   Tai – Eesti 2:1 (2:0) 23. Thonkanya, 35. Thonkanya – 67. pen. R
26. aprill 2000 Stade Josy Barthel, Luxembourg sõprusmäng   Luksemburg – Eesti 1:1 (0:0) 90. Vanek – 84. Oper
4. juuni 2000 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Valgevene 2:0 (1:0) 4. Oper, 80. Oper
11. juuni 2000 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Gruusia 1:0 (1:0) 17. Piiroja
16. august 2000 Kadrioru staadion, Tallinn MM 2002 valikmäng Eesti –   Andorra 1:0 (0:0) 64. pen. Reim
3. september 2000 Kadrioru staadion, Tallinn MM 2002 valikmäng Eesti –   Portugal 1:3 (0:1) 84. Oper – 15. Rui Costa, 49. Figo, 57. Sa Pinto
7. oktoober 2000 Estadi Comunal d'Aixovall, Andorra la Vella MM 2002 valikmäng   Andorra – Eesti 1:2 (0:0) 54. Reim, 65. Oper – 90.+1 pen. Ruiz
11. oktoober 2000 Lansdowne Road, Dublin MM 2002 valikmäng   Iirimaa – Eesti 2:0 (1:0) 25. Kinsella, 51. Dunne
15. november 2000 Kuressaare linnastaadion, Kuressaare sõprusmäng Eesti –   Kõrgõzstan 1:0 (0:0) 55. Anniste
10. detsember 2000 Hong Kong Stadium, Hongkong sõprusmäng   Hongkong – Eesti 1:2 (1:0) 20. Ho-Man – 53., 58. Zelinski
19. märts 2001 Cairo International Stadium, Kairo sõprusmäng   Egiptus – Eesti 3:3 (1:1) 30. Watif, 62. Rahman, 90. Hosni – 34. Oper, 55. Kristal, 86. Viikmäe
28. märts 2001 Tsirei staadion, Limassol MM 2002 valikmäng   Küpros – Eesti 2:2 (0:0) 48. Constantinou, 66. Okkas – 77. Kristal, 79. Piiroja
25. aprill 2001 Vabariiklik staadion, Chişinău sõprusmäng   Moldova – Eesti 0:0
9. mai 2001 Kuressaare linnastaadion, Kuressaare sõprusmäng Eesti –   Soome 1:1 (0:0) 77. Viikmäe – 59. Rantanen
2. juuni 2001 Lilleküla staadion, Tallinn MM 2002 valikmäng Eesti –   Holland 2:4 (0:0) 65. Oper, 76. Zelinski – 68. de Boer, 82., 90.+2 Van Nistelrooij, 90.+1 Kluivert
6. juuni 2001 Lilleküla staadion, Tallinn MM 2002 valikmäng Eesti –   Iirimaa 0:2 (0:2) 9. Dunne, 39. Holland
3. juuli 2001 Skonto Stadions, Riia Balti turniir   Läti – Eesti 3:1 (1:0) 41. Verpakovskis, 51. Pahars, 90. Kolesnitšenko – 46. Zelinski
4. juuli 2001 Daugava staadion, Riia (Läti) Balti turniir   Leedu – Eesti 5:2 (1:2) 37. Buitkus, 47. Cesnauskis, 72. Vasiliauskas, 89. Trakys, 90. Vileniškis – 7. Anniste, 35. Švets
15. august 2001 Lilleküla staadion, Tallinn MM 2002 valikmäng Eesti –   Küpros 2:2 (0:1) 51. Zelinski, 89. Novikov – 39. pen., 67. Constantinou
5. september 2001 Philipsi staadion, Eindhoven MM 2002 valikmäng   Holland – Eesti 5:0 (5:0) 15. Zenden, 26., 39. Van Bommel, 31. Cocu, 44. Van Nistelrooij
6. oktoober 2001 Benfica staadion, Lissabon MM 2002 valikmäng   Portugal – Eesti 5:0 (1:0) 29. Pinto, 49., 59. Pauleta, 64. Nuno Gomes, 78. Figo
10. november 2001 Nicos Goumase staadion, Ateena sõprusmäng   Kreeka – Eesti 4:2 (4:1) 7., 10. Nikolaḯdis, 25. Tsartas, 39. Machlas – 44. Viikmäe, 81. pen. Zelinski
14. november 2001 Lilleküla staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Kasahstan 0:0
14. märts 2002 Stadio Comunale, Montecatini (Itaalia) sõprusmäng   Saudi Araabia – Eesti 0:2 (0:1) 9. Zelinski, 51. Oper
27. märts 2002 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Venemaa 2:1 (1:1) 10., 86. Oper – 18. Bestšastnõhh
18. mai 2002 Stadion Wójska Polskiego, Varssavi sõprusmäng   Poola – Eesti 1:0 (0:0) 56. Żurawski
21. mai 2002 San Marino olümpiastaadion, Serravalle sõprusmäng   San Marino – Eesti 0:1 (0:1) 35. Zelinski
3. juuli 2002 Kuressaare linnastaadion, Kuressaare sõprusmäng Eesti –   Aserbaidžaan 0:0
7. juuli 2002 Ortalyk Tsentralyi Stadion, Almatõ sõprusmäng   Kasahstan – Eesti 1:1 (1:1) 39. Litvinenko – 42. M. Rooba
21. august 2002 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Moldova 1:0 (0:0) 54. Allas
7. september 2002 Stadion Gradski Vrt, Osijek EM 2004 valikmäng   Horvaatia – Eesti 0:0
12. oktoober 2002 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Uus-Meremaa 3:2 (1:2) 10. Anniste, 52. Viikmäe, 81. Zelinski – 41. Hickey, 45. Lines
16. oktoober 2002 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2004 valikmäng Eesti –   Belgia 0:1 (0:1) 2. Sonck
20. november 2002 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Island 2:0 (0:0) 76. Viikmäe, 86. Oper
10. veebruar 2003 Estadio Modelo, Guayaquil sõprusmäng   Ecuador – Eesti 1:0 (0:0) 90.+2 pen. Hurtado
13. veebruar 2003 Estadio Olímpico Atahualpa, Quito sõprusmäng   Ecuador – Eesti 2:1 (1:0) 24., 48. Baldeón – 68. Zahovaiko
16. veebruar 2003 Wuhan Stadium, Wuhan sõprusmäng   Hiina – Eesti 1:0 (0:0) 67. Weifeng
29. märts 2003 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Kanada 2:1 (0:0) 72., 90. Oper – 47. Stalteri
2. aprill 2003 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2004 valikmäng Eesti –   Bulgaaria 0:0
30. aprill 2003 Estadi Comunal d'Aixovall, Andorra la Vella EM 2004 valikmäng   Andorra – Eesti 0:2 (0:1) 26., 74. Zelinski
7. juuni 2003 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2004 valikmäng Eesti –   Andorra 2:0 (2:0) 22. Allas, 30. Viikmäe
11. juuni 2003 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2004 valikmäng Eesti –   Horvaatia 0:1 (0:0) 76. Kovač
3. juuli 2003 Valga Linnastaadion, Valga Balti turniir Eesti –   Leedu 1:5 (0:2) 57. Sirel – 39. Morinas, 45. Česnauskis, 72. Velička, 84. Bezykornovas, 90. Česnauskis
5. juuli 2003 A. Le Coq Arena, Tallinn Balti turniir Eesti –   Läti 0:0
20. august 2003 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Poola 1:2 (0:0) 90.+3 Lemsalu – 51. Sobolewski, 90.+1 Wichniarek
6. september 2003 Vasil Levski staadion, Sofia EM 2004 valikmäng   Bulgaaria – Eesti 2:0 (1:0) 16. Petrov, 66. Berbatov
11. oktoober 2003 Stadé de Sclessin, Liège EM 2004 valikmäng   Belgia – Eesti 2:0 (2:0) 45. Reinumäe (ov), 20. Buffel
15. november 2003 Qemal Stafa staadion, Tirana sõprusmäng   Albaania – Eesti 2:0 (1:0) 26. Aliaj, 81. Bushi
19. november 2003 Stadion Üllői út, Budapest sõprusmäng   Ungari – Eesti 0:1 (0:0) 86. M. Rooba
17. detsember 2003 Prince Mohamed bin Fahd Stadium, Ad-Dammām sõprusmäng   Saudi Araabia – Eesti 1:1 (1:1) 28. Fallatah – 40. Zahovaiko
20. detsember 2003 Sultan Qaboos Sports Complex, Masqaţ sõprusmäng   Omaan – Eesti 3:1 (1:1) 6., 71. Saleh, 80. Al-Dhabit – 45. Zelinski
14. veebruar 2004 Ta' Qali staadion, Ta' Qali Malta XII rahvusvaheline turniir   Valgevene – Eesti 1:2 (0:2) 89. Tarassenko – 13. M. Rooba, 44. Lemsalu
16. veebruar 2004 Ta' Qali staadion, Ta' Qali Malta XII rahvusvaheline turniir   Malta – Eesti 5:2 (2:2) 12., 59. Barbara, 28. Said, 60. Turner, 87. Zahra – 16. Zahovaiko, 45. Piiroja
18. veebruar 2004 Ta' Qali staadion, Ta' Qali Malta XII rahvusvaheline turniir   Moldova – Eesti 0:1 (0:0) 58. Lindpere
31. märts 2004 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Põhja-Iirimaa 0:1 (0:1) 45. Healy
28. aprill 2004 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Albaania 1:1 (0:0) 80. Viikmäe – 52. Aliaj
27. mai 2004 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Šotimaa 0:1 (0:0) 76. McFadden
30. mai 2004 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Taani 2:2 (0:1) 77. Viikmäe, 90.+2 Lindpere – 28. Tomasson, 79. Perez
6. juuni 2004 Stadion FK Tepliče, Tepliče sõprusmäng   Tšehhi – Eesti 2:0 (2:0) 6., 22. Baroš
11. juuni 2004 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Makedoonia 2:4 (0:3) 54. Zahovaiko, 65. Teever – 11. Sedloski, 15. Popov, 31. Pandev, 66. Grozdanovski
18. august 2004 Rheinpark Stadion, Vaduz MM 2006 valikmäng   Liechtenstein – Eesti 1:2 (0:1) 48. D'Elia – 31. Viikmäe, 80. Lindpere
4. september 2004 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2006 valikmäng Eesti –   Luksemburg 4:0 (2:0) 6. Teever, 40. Schauls (ov), 62. Oper, 67. Viikmäe
8. september 2004 Estádio Dr. Magalhães Pessoa, Leiria MM 2006 valikmäng   Portugal – Eesti 4:0 (0:0) 76. Ronaldo, 84., 90.+2 Postiga, 87. Pauleta
13. oktoober 2004 Skonto Stadions, Riia MM 2006 valikmäng   Läti – Eesti 2:2 (0:0) 65. Astafjevs, 82. Laizans – 72. Oper, 80. Teever
17. november 2004 Stadion Kuban, Krasnodar MM 2006 valikmäng   Venemaa – Eesti 4:0 (3:0) 23. Karjaka, 25. Izmailov, 32. Sõtšjov, 68. Loskov
30. november 2004 Supachalasai Stadium, Bangkok King's Cup   Tai – Eesti 0:0
2. detsember 2004 Supachalasai Stadium, Bangkok (Tai) King's Cup   Ungari – Eesti 5:0 (4:0) 12. Rosa, 14. Waltner, 19. Kerekes, 24. Rajczi, 63. Pollak
10. veebruar 2005 Estadio José "Pachencho" Romero, Maracaibo sõprusmäng   Venezuela – Eesti 3:0 (2:0) 20. Paez, 33. Margiotta, 83. Maldonado
26. märts 2005 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2006 valikmäng Eesti –   Slovakkia 1:2 (0:0) 57. Oper – 58. Mintal, 66. Reiter
30. märts 2005 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2006 valikmäng Eesti –   Venemaa 1:1 (0:1) 63. Terehov – 17. Aršavin
20. aprill 2005 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Norra 1:2 (0:1) 81. Saharov – 24. Johnsen, 54. Braaten
4. juuni 2005 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2006 valikmäng Eesti –   Liechtenstein 2:0 (1:0) 27. Stepanov, 57. Oper
8. juuni 2005 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2006 valikmäng Eesti –   Portugal 0:1 (0:1) 33. Ronaldo
17. august 2005 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Bosnia ja Hertsegoviina 1:0 (1:0) 35. Viikmäe
3. september 2005 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2006 valikmäng Eesti –   Läti 2:1 (1:0) 11. Oper, 70. Smirnov – 90. Laizans
8. oktoober 2005 Tehelné pole, Bratislava MM 2006 valikmäng   Slovakkia – Eesti 1:0 (0:0) 72. Hlinka
12. oktoober 2005 Stade Josy Barthel, Luxembourg MM 2006 valikmäng   Luksemburg – Eesti 0:2 (0:1) 7., 79. pen. Oper
12. november 2005 Finnairi staadion, Helsingi sõprusmäng   Soome – Eesti 2:2 (1:0) 7. Sjölund, 59. Arkivuo – 62. pen. Kruglov, 85. Lindpere
16. november 2005 KSZO staadion, Ostrowiec sõprusmäng   Poola – Eesti 3:1 (1:0) 7. Lewandowski, 58. Mila, 87. Piechna – 68. Teever
1. märts 2006 Windsor Park, Belfast sõprusmäng   Põhja-Iirimaa – Eesti 1:0 (1:0) 2. Sporoule
28. mai 2006 Millerntor-Stadion, Hamburg (Saksamaa) sõprusmäng   Türgi – Eesti 1:1 (0:0) 53. Ünal – 87. Neemelo
31. mai 2006 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Uus-Meremaa 1:1 (1:1) 3. Klavan – 27. Hay
16. august 2006 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2008 valikmäng Eesti –   Makedoonia 0:1 (0:0) 74. Sedloski
2. september 2006 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2008 valikmäng Eesti –   Iisrael 0:1 (0:1) 7. Colatti
11. oktoober 2006 Stadion Petrovski, Peterburi EM 2008 valikmäng   Venemaa – Eesti 2:0 (0:0) 78. Pogrebnjah, 90.+1 Sõtšov
15. november 2006 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Valgevene 2:1 (1:0) 17., 66. Oper – 63. pen. Hleb
3. veebruar 2007 Estadio Municipal de Chapin, Jerez de la Frontera (Hispaania) sõprusmäng   Poola – Eesti 4:0 (2:0) 25. Dudka, 32. Kokoszka, 70. Iwanski, 76. Golanski
7. veebruar 2007 Sportni Park Domžale, Domžale sõprusmäng   Sloveenia – Eesti 1:0 (1:0) 34. pen. Lavric
24. märts 2007 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2008 valikmäng Eesti –   Venemaa 0:2 (0:0) 66., 78. Keržakov
28. märts 2007 Ramat Gan National Stadium, Tel Aviv EM 2008 valikmäng   Iisrael – Eesti 4:0 (2:0) 20. Tal, 31. Colauti, 77., 80. Sahar
2. juuni 2007 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2008 valikmäng Eesti –   Horvaatia 0:1 (0:1) 32. Silva
6. juuni 2007 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2008 valikmäng Eesti –   Inglismaa 0:3 (0:1) 37. Cole, 54. Crouch, 62. Owen
22. august 2007 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2008 valikmäng Eesti –   Andorra 2:1 (1:0) 34. Piiroja, 90.+1 Zelinski – 87. Silva
8. september 2007 Maksimiri staadion, Zagreb EM 2008 valikmäng   Horvaatia – Eesti 2:0 (2:0) 39., 45.+1 Silva
12. september 2007 Gradski staadion, Skopje EM 2008 valikmäng   Makedoonia – Eesti 1:1 (1:1) 30. Maznov – 17. Piiroja
13. oktoober 2007 Wembley staadion, London EM 2008 valikmäng   Inglismaa – Eesti 3:0 (3:0) 11. Wright-Philips, 32. Rooney, 34. Rähn (ov)
17. oktoober 2007 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Montenegro 0:1 (0:1) 41. Vučinić
9. november 2007 Prince Abdullah Al-Faisal Stadium, Jiddah sõprusmäng   Saudi Araabia – Eesti 2:0 (2:0) 27. AL Jaseem, 38. Al Qahtani
17. november 2007 Estadi Comunal d'Aixovall, Andorra la Vella EM 2008 valikmäng   Andorra – Eesti 0:2 (0:1) 31. Oper, 60. Lindpere
21. november 2007 MHSK, Taškent sõprusmäng   Usbekistan – Eesti 0:0
27. veebruar 2008 Stadion Amica, Wronki sõprusmäng   Poola – Eesti 2:0 (1:0) 38. Matusiak, 72. Zahorski
26. märts 2008 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Kanada 2:0 (0:0) 59. Stalteri (ov), 90. Zahovaiko
27. mai 2008 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Gruusia 1:1 (0:0) 64. Kink – 83. Kenia
30. mai 2008 Skonto Stadions, Riia Balti turniir   Läti – Eesti 1:0 (0:0) 48. Laizans
31. mai 2008 Jūrmalas Stadions, Jūrmala (Läti) Balti turniir   Leedu – Eesti 1:0 (0:0) 89. Mizigurskis
4. juuni 2008 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Fääri saared 4:3 (3:0) 9., 14. Zahovaiko, 28. Kink, 75. Novikov – 65., 66. Holst, 70. pen. Olsen
20. august 2008 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Malta 2:1 (1:1) 23. Purje, 52. Oper – 8. Azzopardi
6. september 2008 Stade Maurice Dufrasne, Liège MM 2010 valikmäng   Belgia – Eesti 3:2 (1:0) 39., 80. Sonck, 75. Defour – 57. Zenjov, 90.+2 Oper
10. september 2008 Bilino Polje staadion, Zenica MM 2010 valikmäng   Bosnia ja Hertsegoviina – Eesti 7:0 (2:0) 25., 29. pen., 56. Misimović, 58. Muslimović, 61., 72. Džeko, 88. Ibričić
11. oktoober 2008 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2010 valikmäng Eesti –   Hispaania 0:3 (0:2) 34. Gutiérrez, 38. pen. Villa, 69. Puyol
15. oktoober 2008 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2010 valikmäng Eesti –   Türgi 0:0
12. november 2008 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Läti 1:1 (0:0) 52. Kink – 75. Grebis
18. november 2008 A. Le Coq Arena, Tallinn Linnapeade karikaturniir Eesti –   Moldova 1:0 (0:0) 56. Voskoboinikov
22. november 2008 Kuressaare linnastaadion, Kuressaare Linnapeade karikaturniir Eesti –   Leedu 1:1 (1:1) 6. S. Puri – 35. Kavaliauskas
11. veebruar 2009 Top Kapi staadion, Belek (Türgi) sõprusmäng   Kasahstan – Eesti 2:0 (1:0) 28., 81. Baltijev
28. märts 2009 Hanrapetakani staadion, Jerevan MM 2010 valikmäng   Armeenia – Eesti 2:2 (0:1) 33. Mkhitarjan, 87. Ghazarjan – 36. Vassiljev, 67. Zenjov
1. aprill 2009 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2010 valikmäng Eesti –   Armeenia 1:0 (0:0) 83. S. Puri
29. mai 2009 Parc y Scarlets, Llanelli sõprusmäng   Wales – Eesti 1:0 (1:0) 26. pen. Earnshaw
6. juuni 2009 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Ekvatoriaal-Guinea 3:0 (2:0) 8. Viikmäe, 35. Voskoboinikov, 90. Zenjov
10. juuni 2009 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Portugal 0:0
12. august 2009 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Brasiilia 0:1 (0:1) 43. Fabiano
5. september 2009 Kadir Hasi staadion, Kayseri MM 2010 valikmäng   Türgi – Eesti 4:2 (2:1) 29., 72. Tuncay, 37. Sercan, 62. Arda – 7. Voskoboinikov, 53. Vassiljev
9. september 2009 Estadio Romano, Mérida MM 2010 valikmäng   Hispaania – Eesti 3:0 (1:0) 32. Fàbregas, 82. Cazorla, 90.+2 Mata
10. oktoober 2009 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2010 valikmäng Eesti –   Bosnia ja Hertsegoviina 0:2 (0:1) 30. Džeko, 64. Ibišević
14. oktoober 2009 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2010 valikmäng Eesti –   Belgia 2:0 (1:0) 30. Piiroja, 67. Vassiljev
14. november 2009 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Albaania 0:0
30. detsember 2009 Estadio Municipal, Vila Real de Santo António (Portugal) sõprusmäng Eesti –   Angola 1:0 (0:0) 79. Saag
3. märts 2010 Boris Paitšadze staadion, Thbilisi sõprusmäng   Gruusia – Eesti 2:1 (1:0) 45.+4 pen. Kobiašvili, 90.+4 Siradze – 83. Purje
21. mai 2010 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Soome 2:0 (1:0) 5. Oper, 53. Post
26. mai 2010 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Horvaatia 0:0
19. juuni 2010 S. Dariuse ja S. Girėnase staadion, Kaunas (Leedu) Balti turniir   Läti – Eesti 0:0
20. juuni 2010 S. Dariuse ja S. Girėnase staadion, Kaunas Balti turniir   Leedu – Eesti 2:0 (1:0) 31. pen. Savėnas, 90.+2 Rimkevičius
11. august 2010 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2012 valikmäng Eesti –   Fääri saared 2:1 (0:1) 90.+1 Saag, 90.+3 Piiroja – 28. Edmundsson
3. september 2010 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2012 valikmäng Eesti –   Itaalia 1:2 (1:0) 31. Zenjov – 60. Cassano, 63. Bonucci
7. september 2010 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Usbekistan 3:3 (1:1) 25. Purje, 63., 72. pen. Vassiljev – 39., 85. Šatskih, 55. Geinrih
8. oktoober 2010 Partizani staadion, Belgrad EM 2012 valikmäng   Serbia – Eesti 1:3 (0:0) 60. Žigić – 63. Kink, 73. Vassiljev, 90. Luković (ov)
12. oktoober 2010 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2012 valikmäng Eesti –   Sloveenia 0:1 (0:0) 67. Sidorenkov (ov)
17. november 2010 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Liechtenstein 1:1 (0:1) 57. pen. Vassiljev – 35. Frick
18. detsember 2010 Zhuhai Spordikeskuse staadion, Zhuhai sõprusmäng   Hiina – Eesti 3:0 (3:0) 17. Du, 20. Yu, 38. Yang
22. detsember 2010 Khalīfah' staadion, Ad-Dawḩah sõprusmäng   Katar – Eesti 2:0 (1:0) 37. Soria, 78. Cesar
25. märts 2011 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Uruguay 2:0 (0:0) 61. Vassiljev, 65. Zahovaiko
29. märts 2011 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2012 valikmäng Eesti –   Serbia 1:1 (0:1) 84. Vassiljev – 38. Pantelić
3. juuni 2011 Stadio Alberto Braglia, Modena EM 2012 valikmäng   Itaalia – Eesti 3:0 (2:0) 21. Rossi, 39. Cassano, 68. Pazzini
7. juuni 2011 Torsvolluri staadion, Tórshavn EM 2012 valikmäng   Fääri saared – Eesti 2:0 (1:0) 43. pen. Benjaminsen, 47. Hansen
19. juuni 2011 Estadio Monumental David Arellano, Santiago sõprusmäng   Tšiili – Eesti 4:0 (3:0) 21. Fernández, 41. Ponce, 45.+1 pen. Suazo, 50. Sanches
23. juuni 2011 Rivera staadion, Rivera, Uruguay sõprusmäng   Uruguay – Eesti 3:0 (1:0) 12. Cáceres, 54. Reintam (ov), 71. Lodeiro
10. august 2011 Türk Telekom Arena, Istanbul sõprusmäng   Türgi – Eesti 3:0 (3:0) 8. pen. Emre, 28., 35. Colin Kâzım
2. september 2011 Stožice staadion, Ljubljana EM 2012 valikmäng   Sloveenia – Eesti 1:2 (0:1) 78. Matavž – 27. pen. Vassiljev , 81. Purje
6. september 2011 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2012 valikmäng Eesti –   Põhja-Iirimaa 4:1 (2:1) 28. Vunk, 32. Kink, 59. Zenjov, 90.+3 Saag – 39. Piiroja (ov)
7. oktoober 2011 Windsor Park, Belfast EM 2012 valikmäng   Põhja-Iirimaa – Eesti 1:2 (1:0) 22. Davis – 77. pen. Vassiljev, 84. Vassiljev
11. oktoober 2011 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Ukraina 0:2 (0:1) 45.+1 Gusiev, 68. Aliiev
11. november 2011 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2012 play-off Eesti –   Iirimaa 0:4 (0:1) 13. Andrews, 67. Walters, 71., 88. pen. Keane
15. november 2011 Aviva staadion, Dublin EM 2012 play-off   Iirimaa – Eesti 1:1 (1:0) 32. Ward – 57. Vassiljev
29. veebruar 2012 Los Angeles Memorial Coliseum, Los Angeles (USA) sõprusmäng   El Salvador – Eesti 0:2 (0:0) 71. Klavan, 85. Kams
25. mai 2012 Aldo Drosina staadion, Pula sõprusmäng   Horvaatia – Eesti 3:1 (2:0) 16. Ćorluka, 20. Kalinić, 81. Vukojević – 83. Vassiljev
28. mai 2012 Kufstein Arena, Kufstein (Austria) sõprusmäng   Ukraina – Eesti 4:0 (3:0) 9. Jarmolenko, 34. Husjev, 41. Voronin, 50. Milevski
1. juuni 2012 Tartu Tamme staadion, Tartu Balti turniir Eesti –   Soome 1:2 (1:2) 33. Oper – 10., 22. Kuqi
3. juuni 2012 Tartu Tamme staadion, Tartu Balti turniir Eesti –   Leedu 1:0 (1:0) 18. Voskoboinikov
5. juuni 2012 MMArena, Le Mans sõprusmäng   Prantsusmaa – Eesti 4:0 (2:0) 24. Ribery, 37., 47. Benzema, 90.+1 Ménez
15. august 2012 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Poola 1:0 (0:0) 90.+2 Vassiljev
7. september 2012 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2014 valikmäng Eesti –   Rumeenia 0:2 (0:0) 55. Torje, 75. Marica
11. september 2012 Sükrü Saracoglu staadion, Istanbul MM 2014 valikmäng   Türgi – Eesti 3:0 (1:0) 44. Belözoğlu, 60. Bulut, 75. İnan
12. oktoober 2012 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2014 valikmäng Eesti –   Ungari 0:1 (0:0) 47. Hajnal
16. oktoober 2012 Estadi Comunal d'Aixovall, Andorra la Vella MM 2014 valikmäng   Andorra – Eesti 0:1 (0:0) 57. Oper
8. november 2012 Sultan Qaboosi Spordikompleks, Masqaţ sõprusmäng   Omaan – Eesti 1:2 (1:0) 17. Abdul Aziz Al Miqbali – 85. Anier, 88. Kams
14. november 2012 Mohammed bin Zayedi staadion, Abu Dhabi sõprusmäng   Araabia Ühendemiraadid – Eesti 2:1 (1:1) 31. pen. Kamali, 70. Mabkhout – 45. Ahjupera
6. veebruar 2013 Pittodrie staadion, Aberdeen sõprusmäng   Šotimaa – Eesti 1:0 (1:0) 39. Mulgrew
22. märts 2013 Amsterdam ArenA, Amsterdam MM 2014 valikmäng   Holland – Eesti 3:0 (0:0) 46. Van der Vaart, 71. Van Persie, 83. Schaken
26. märts 2013 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2014 valikmäng Eesti –   Andorra 2:0 (1:0) 45.+1 Anier, 61. Lindpere
3. juuni 2013 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Valgevene 0:2 (0:1) 32. Putilo, 80. Rodionov
7. juuni 2013 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Trinidad ja Tobago 1:0 (1:0) 13. Anier
11. juuni 2013 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Kõrgõzstan 1:1 (1:0) 45.+2 Puri – 67. Kharchenko
14. august 2013 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Läti 1:1 (0:0) 68. Kruglov – 74. Zjuzins
6. september 2013 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2014 valikmäng Eesti –   Holland 2:2 (1:1) 18., 56. Vassiljev – 2. Robben, 90.+4 Van Persie (pen)
10. september 2013 Ferenc Puskase staadion, Budapest MM 2014 valikmäng   Ungari – Eesti 5:1 (3:0) 11. Klavan (ov), 21. Hajnal, 41. Böde, 69. Németh, 85. Dzsudzsák – 48. Kink
11. oktoober 2013 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2014 valikmäng Eesti –   Türgi 0:2 (0:1) 22. Bulut, 47. Yilmaz
15. oktoober 2013 Bukaresti rahvusstaadion, Bukarest MM 2014 valikmäng   Rumeenia – Eesti 2:0 (1:0) 30., 81. Marica
15. november 2013 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Aserbaidžaan 2:1 (0:1) 54. Zenjov, 66. Lindpere – 44. Aliyev
19. november 2013 Rheinpark Stadion, Vaduz sõprusmäng   Liechtenstein – Eesti 0:3 (0:1) 45.+1 Zenjov, 61., 63. Anier
5. märts 2014 Victoria staadion, Gibraltar sõprusmäng   Gibraltar – Eesti 0:2 (0:1) 11. Kruglov, 81. Hunt
26. mai 2014 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Gibraltar 1:1 (1:0) 31. Klavan – 71. Gosling
29. mai 2014 Daugava staadion, Liepāja Balti turniir   Läti – Eesti 0:0
31. mai 2014 Ventspilsi olümpiakeskuse staadion, Ventspils (Läti) Balti turniir   Soome – Eesti 2:0 (0:0) 49. Hatemaj, 87. Moren
4. juuni 2014 Laugardalsvöllur, Reykjavík sõprusmäng   Island – Eesti 1:0 (0:0) 54. pen. Sigþórsson
7. juuni 2014 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Tadžikistan 2:1 (0:0) 89. Luts, 90.+2 Anier – 61. Vosiev
4. september 2014 Friends Arena, Stockholm sõprusmäng   Rootsi – Eesti 2:0 (2:0) 3., 24. Ibrahimović
8. september 2014 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2016 valikmäng Eesti –   Sloveenia 1:0 (0:0) 86. Purje
9. oktoober 2014 LFFi staadion, Vilnius EM 2016 valikmäng   Leedu – Eesti 1:0 (0:0) 76. Mikoliunas
12. oktoober 2014 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2016 valikmäng Eesti –   Inglismaa 0:1 (0:0) 74. Rooney
12. november 2014 Ullevaali staadion, Oslo sõprusmäng   Norra – Eesti 0:1 (0:1) 24. Vassiljev
15. november 2014 San Marino olümpiastaadion, Serravalle EM 2016 valikmäng   San Marino – Eesti 0:0
18. november 2014 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Jordaania 1:0 (1:0) 16. Anier
27. detsember 2014 Lekhwiya staadion, Doha sõprusmäng   Katar – Eesti 3:0 (3:0) 23. Muntari, 30. Hassan, 36. Mohammed
27. märts 2015 Swissporarena, Luzern EM 2016 valikmäng   Šveits – Eesti 3:0 (2:0) 17. Schär, 27. Xhaka, 80. Seferović
31. märts 2015 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Island 1:1 (0:1) 56. Vassiljev – 9. Gíslason
9. juuni 2015 Veritase staadion, Turu sõprusmäng   Soome – Eesti 0:2 (0:1) 28., 57. Purje
14. juuni 2015 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2016 valikmäng Eesti –   San Marino 2:0 (1:0) 35., 63. Zenjov
5. september 2015 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2016 valikmäng Eesti –   Leedu 1:0 (0:0) 71. Vassiljev
8. september 2015 Ljudski vrt staadion, Maribor EM 2016 valikmäng   Sloveenia – Eesti 1:0 (0:0) 63. Berić
9. oktoober 2015 Wembley staadion, London EM 2016 valikmäng   Inglismaa – Eesti 2:0 (1:0) 45. Theo Walcott, 85. Sterling
12. oktoober 2015 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2016 valikmäng Eesti –   Šveits 0:1 (0:0) 90.+4 Klavan (o.v.)
11. november 2015 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Gruusia 3:0 (0:) 61. Purje, 65. Pikk, 88. Gussev
17. november 2015 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Saint Kitts ja Nevis 3:0 (1:0) 29. Antonov, 50. Vassiljev, 57. Puri
6. jaanuar 2016 Armed Forces staadion, Abu Dhabi (AÜE) sõprusmäng Eesti –   Rootsi 1:1 (0:0) 56. Prosa – 70. Ishak
24. märts 2016 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Norra 0:0
29. märts 2016 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Serbia 0:1 (0:0) 81. Kolarov
29. mai 2016 Klaipeda linnastaadion, Klaipeda Balti turniir   Leedu – Eesti 2:0 (2:0) 30. Valskis, 45. Cernych
1. juuni 2016 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Andorra 2:0 (1:0) 24. Kruglov, 90. Liivak
4. juuni 2016 A. Le Coq Arena, Tallinn Balti turniir Eesti –   Läti 0:0
8. juuni 2016 Luzi staadion, Lissabon sõprusmäng   Portugal – Eesti 7:0 (3:0) 36., 45. Ronaldo, 39., 77. Quaresma, 55. Pereira, 61. Mets (ov), 80. Eder
31. august 2016 Pärnu Rannastaadion, Pärnu sõprusmäng Eesti –   Malta 1:1 (0:0) 57. Zenjov – 59. Effiong
6. september 2016 Bilino Polje staadion, Zenica MM 2018 valikmäng   Bosnia ja Hertsegoviina – Eesti 5:0 (2:0) 7., 90. Spahic, 23. pen. Džeko, 71. Medunjanin, 83. Ibiševic
7. oktoober 2016 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2018 valikmäng Eesti –   Gibraltar 4:0 (0:0) 47., 70. Käit, 52. Vassiljev, 88. Mošnikov
10. oktoober 2016 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2018 valikmäng Eesti –   Kreeka 0:2 (0:1) 2. Torosidis, 61. Stafylidis
13. november 2016 Kuningas Baudouini staadion, Brüssel MM 2018 valikmäng   Belgia – Eesti 8:1 (3:1) 8. Meunier, 16., 68. Mertens, 25. Hazard, 62. Carrasco, 64. Klavan (ov), 83., 88. Lukaku – 29. Anier
19. november 2016 Warner Parki Spordikompleks, Basseterre sõprusmäng   Saint Kitts ja Nevis – Eesti 1:1 (1:1) 10. Elliot – 40. Sappinen
22. november 2016 Antigua Recreation Ground, Saint John's sõprusmäng   Antigua ja Barbuda – Eesti 0:1 (0:1) 27. Marin
25. märts 2017 GSP staadion, Nikosia MM 2018 valikmäng   Küpros – Eesti 0:0
28. märts 2017 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Horvaatia 3:0 (1:0) 1. Luts, 86. Vassiljev, 86. Zenjov
9. juuni 2017 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2018 valikmäng Eesti –   Belgia 0:2 (0:1) 31. Mertens, 86. Chadli
12. juuni 2017 Skonto staadion, Riia sõprusmäng   Läti – Eesti 1:2 (1:0) 22. Ikaunieks – 52. Zenjov, 77. Purje
31. august 2017 Karaiskakise staadion, Pireus MM 2018 valikmäng   Kreeka – Eesti 0:0
3. september 2017 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2018 valikmäng Eesti –   Küpros 1:0 (0:0) 90.+2 Käit
7. oktoober 2017 Estadio Algarve, Algarve (Portugal) MM 2018 valikmäng   Gibraltar – Eesti 0:6 (0:3) 10. Luts, 30. Käit, 38. Zenjov, 52., 65., 77. Tamm
10. oktoober 2017 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2018 valikmäng Eesti –   Bosnia ja Hertsegoviina 1:2 (0:0) 75. Antonov – 48., 84. Hajrovic
9. november 2017 Telia 5G Areena, Helsingi sõprusmäng   Soome – Eesti 3:0 (2:0) 27. Soiri, 32., 54. Lod
12. november 2017 Ta' Qali staadion, Ta' Qali sõprusmäng   Malta – Eesti 0:3 (0:2) 1. Sappinen, 14. pen. Mošnikov, 89. Anier
19. november 2017 ANZ staadion, Suva sõprusmäng   Fidži – Eesti 0:2 (0:1) 14. Anier, 90. Miller
23. november 2017 Port Vila staadion, Port Vila sõprusmäng   Vanuatu – Eesti 0:1 (0:1) 29. Liivak
26. november 2017 Numa-Daly staadion, Nouméa sõprusmäng   Uus-Kaledoonia – Eesti 1:1 (0:0) 64. Ounei – 54. Anier
7. jaanuar 2018 Zayed Sports City staadion, Abu Dhabi (AÜE) sõprusmäng   Rootsi – Eesti 1:1 (0:0) 79. Holmberg – 58. Anier
24. märts 2018 Vazgen Sargsyani staadion, Jerevan sõprusmäng   Armeenia – Eesti 0:0
27. märts 2018 Mikheil Meskhi staadion, Tbilisi sõprusmäng   Gruusia – Eesti 2:0 (2:0) 6. Tabidze, 35. Qazaishvili
30. mai 2018 Rakvere linnastaadion, Rakvere Balti turniir Eesti –   Leedu 2:0 (2:0) 23. Ojamaa, 42. Käit
2. juuni 2018 Daugava staadion, Riia Balti turniir   Läti – Eesti 1:0 (0:0) 70. Ikaunieks
9. juuni 2018 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Maroko 1:3 (0:2) 75. Purje – 11. Belhanda, 38. pen. Ziach, 72. En-Nesyri
8. september 2018 A. Le Coq Arena, Tallinn UEFA rahvuste liiga 2018/19 Eesti –   Kreeka 0:1 (0:1) 14. Fortounis
11. september 2018 Veritase staadion, Turu UEFA rahvuste liiga 2018/19   Soome – Eesti 1:0 (1:0) 12. Pukki
12. oktoober 2018 A. Le Coq Arena, Tallinn UEFA rahvuste liiga 2018/19 Eesti –   Soome 0:1 (0:0) 90. Pukki
15. oktoober 2018 A. Le Coq Arena, Tallinn UEFA rahvuste liiga 2018/19 Eesti –   Ungari 3:3 (1:1) 20. Luts, 70. Pátkai (ov), 79. Anier – 24. Nagy, 54., 81. Szalai
15. november 2018 Groupama Arena, Budapest UEFA rahvuste liiga 2018/19   Ungari – Eesti 2:0 (1:0) 8. Orban, 69. Szalai
18. november 2018 Olümpiastaadion, Ateena UEFA rahvuste liiga 2018/19   Kreeka – Eesti 0:1 (0:1) 44. Lampropoulos (ov)
11. jaanuar 2019 Khalīfah' staadion, Katar sõprusmäng   Soome – Eesti 1:2 (0:1) 81. Karjalainen – 35. Kams, 62. Anier
15. jaanuar 2019 Jassim bin Hamadi staadion, Katar sõprusmäng   Island – Eesti 0:0
21. märts 2019 Windsor Park, Belfast EM 2020 valikmäng   Põhja-Iirimaa – Eesti 2:0 (0:0) 56. McGinn, 75. Davis
26. märts 2019 Victoria staadion, Gibraltar sõprusmäng   Gibraltar – Eesti 0:1 (0:0) 53. Vassiljev
8. juuni 2019 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2020 valikmäng Eesti –   Põhja-Iirimaa 1:2 (1:0) 25. Vassiljev – 77. Washington, 80. Magennis
11. juuni 2019 1. FSV Mainz 05 Arena, Mainz EM 2020 valikmäng   Saksamaa – Eesti 8:0 (5:0) 10., 37. Reus, 17., 62. Gnabry, 20. Goretzka, 26. Gündogan (pen), 79. Timo Werner, 88. Sané
6. september 2019 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2020 valikmäng Eesti –   Valgevene 1:2 (0:0) 54. Sorga – 48. Navumau, 90. Skavysh
9. september 2019 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2020 valikmäng Eesti –   Holland 0:4 (0:1) 17., 47. Babel, 76. Depay, 87. Wijnaldum
10. oktoober 2019 Dinamo staadion, Minsk EM 2020 valikmäng   Valgevene – Eesti 0:0
13. oktoober 2019 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2020 valikmäng Eesti –   Saksamaa 0:3 (0:0) 51., 57. Gündogan, 71. Werner
14. november 2019 Slavutits-Arena, Zaporižžja sõprusmäng   Ukraina – Eesti 1:0 (0:0) 90. Bezus
19. november 2019 Johan Cruyff Arena, Amsterdam EM 2020 valikmäng   Holland – Eesti 5:0 (2:0) 6., 66., 79. Wijnaldum, 19. Aké, 87. Boadu
5. september 2020 A. Le Coq Arena, Tallinn UEFA rahvuste liiga 2020/21 valikmäng Eesti –   Gruusia 0:1 (0:1) 32. Kacharava
8. september 2020 Vazgen Sargsyani staadion, Jerevan UEFA rahvuste liiga 2020/21 valikmäng   Armeenia – Eesti 2:0 (1:0) 43. Karapetyan, 65. Wbeymar
7. oktoober 2020 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti –   Leedu 1:3 (0:2) 58. Marin – 14., 46. Novikovas, 32. Sirgedas
11. oktoober 2020 A. Le Coq Arena, Tallinn UEFA rahvuste liiga 2020/21 valikmäng Eesti –   Põhja-Makedoonia 3:3 (1:1) 33., 61. Sappinen, 76. (pen) Liivak – 80. Pandev, 87. Zajkov
14. oktoober 2020 A. Le Coq Arena, Tallinn UEFA rahvuste liiga 2020/21 valikmäng Eesti –   Armeenia 1:1 (1:1) 13. Sappinen – 8. Hovhannisjan
11. november 2020 Stadio Artemio Franchi, Firenze sõprusmäng   Itaalia – Eesti 4:0 (2:0) 14., 75. (pen) Grifo, 27. Bernardeschi, 86. (pen) Orsolini
15. november 2020 National Arena Toše Proeski, Skopje UEFA rahvuste liiga 2020/21 valikmäng   Põhja-Makedoonia – Eesti 2:1 (1:0) 29. Trickovski, 68. Stojanovski – 52. Sappinen
18. november 2020 Boris Paitchadze Dinamo Arena, Thbilisi UEFA rahvuste liiga 2020/21 valikmäng   Gruusia – Eesti 0:0
24. märts 2021 Arena Lublin, Lublin, Poola MM 2022 valikmäng Eesti –   Tšehhi 2:6 (1:4) 12. Sappinen, 86. Anier – 18. Schick, 27 Barák, 32., 43., 48., Souček, 56. Jankto
27. märts 2021 Dinamo staadion, Minsk MM 2022 valikmäng   Valgevene – Eesti 4:2 (1:1) 45. (pen), 83. Lisakovich, 64. Kendysh, 81. Savitski – 31., 55. Anier
31. märts 2021 Friends Arena, Stockholm sõprusmäng   Rootsi – Eesti 1:0 (1:0) 3. Berg
1. juuni 2021 LFF staadion, Vilnius Balti turniir   Leedu – Eesti 0:1 (0:0) 59. Anier
4. juuni 2021 Helsingi olümpiastaadion, Helsingi sõprusmäng   Soome – Eesti 0:1 (1:0) 59. (pen) Sappinen
10. juuni 2021 A. Le Coq Arena, Tallinn Balti turniir Eesti –   Läti 2:1 (2:0) 5., 40. Käit – 84. (pen) Ikaunieks

Mitteametlikud sõpruskohtumisedRedigeeri

Eesti koondis on pidanud ka mitmeid mitteametlikke sõpruskohtumisi.[5]

Toimumisaeg Mängupaik Võistlus Vastane ja tulemus Väravalööjad
13. oktoober 1990 Tallinn mitteametlik sõprusmäng Eesti –   Saami 2:0
29. juuni 1991 Karasjok mitteametlik sõprusmäng   Saami – Eesti 2:1 Bragin
7. juuli 1992 Tallinn mitteametlik sõprusmäng Eesti –   Saami 2:1 Puštov, Kirs
26. detsember 1996 San Mamési staadion, Bilbao mitteametlik sõprusmäng   Baskimaa – Eesti 3:0 (1:0) 33. Ziganda, 61. Idiakez, 70. Andrinua
8. august 1998 Stockholm mitteametlik sõprusmäng   Saami – Eesti 0:0
28. detsember 1999 Grenada mitteametlik sõprusmäng   Andaluusia – Eesti 1:0 (1:0) 15. Carlos
20. veebruar 2000 Rajamangala staadion, Bangkok (Tai) King's Cup   Brasiilia U-17 – Eesti 0:1 (0:0) 80. Ustritski
27. veebruar 2000 Rajamangala staadion, Bangkok (Tai) King's Cup 3.–4. koha mäng   Brasiilia U-17 – Eesti 1:0 (1:0) 36. Vivian
22. detsember 2000 El Sardinero staadion, Santader mitteametlik sõprusmäng   Kantaabria – Eesti 0:1 (0:1) 16. Kristal
18. veebruar 2003 Wuhan mitteametlik sõprusmäng   Hiina U-21 – Eesti 2:2 (1:0) 41. ?, 65. Rooba (ov) – 82. Reim, 87. Zahovaiko
6. oktoober 2006 A. Le Coq Arena, Tallinn mitteametlik sõprusmäng Eesti –   Almelo Heracles 1:0 (1:0) 21. Oper
23. detsember 2008 Francisco Artes Carrasco staadion, Lorca mitteametlik sõprusmäng   Murcia – Eesti 1:1 (1:1) 45. pen. Toche – 23. Kink
9. veebruar 2011 Mardani staadion, Antalya (Türgi) sõprusmäng †   Bulgaaria – Eesti 2:2 (1:1) 40. pen., 83. pen. Popov – 20. pen., 80. pen. Vassiljev
25. mai 2011 A. Le Coq Arena, Tallinn mitteametlik sõprusmäng Eesti –   Baskimaa 1:2 (0:0) 58. Kink – 51., 62. Aduriz
12. jaanuar 2021 Marbella, Hispaania mitteametlik sõprusmäng Eesti –   Ferencváros 0:1 (0:0) 73. Laidouni

† – Mäng Bulgaariaga oli planeeritud esialgu ametliku mänguna, kuid FIFA tuvastas, et tegu oli kohtunike poolse kokkuleppemänguga ning seda mängu ametlikus statistikas ei arvestata.[6]
* Eesti on pidanud ka mitmeid mitteametlikke kohtumisi Läti ja Leeduga[7]

Eelseisvad kohtumisedRedigeeri

Toimumisaeg Mängupaik Võistlus Vastane

Tulemused riigitiRedigeeri

Selles tabelis on jalgpallikoondised Eestiga kohtumise ajalises järjekorras, st kõigepealt Eesti läbi aegade esimene vastane Soome ja viimasena uusim vastane Uus-Kaledoonia. Lisatud on peetud mängude, Eesti vaatenurgast võitude (+), viikide (=) ja kaotuste (–) arv ning väravate vahe. Tabeli lõpus on paksus kirjas kõigi Eesti mängude koondnäitajad. Tabel uuendatud seisuga 7. jaanuar 2018.[8]

 
Eesti jalgpallikoondise vastased läbi aegade
# Vastane M Vi Ka LA VV Võidu %
1. Soome  Soome 32 7 10 15 40 74 −34 22%
2. Rootsi  Rootsi 17 0 3 14 17 54 −37 0%
3. Läti  Läti 54 10 20 24 57 78 −21 19%
4. Leedu  Leedu 47 19 8 20 75 71 +4 40%
5. Nõukogude Liit  Nõukogude Liit 1 0 0 1 2 4 −2 0%
6. Poola  Poola 9 1 1 7 4 18 −14 11%
7. USA  USA 2 0 0 2 0 5 −5 0%
8. Iirimaa  Iirimaa 5 0 1 4 2 12 −10 0%
9. Türgi  Türgi 8 0 3 5 4 17 −13 0%
10. Norra  Norra 7 1 2 4 5 16 −9 14%
11. Ungari  Ungari 6 1 1 4 6 16 −10 17%
12. Saksamaa  Saksamaa 3 0 0 3 1 11 −10 0%
13. Rumeenia  Rumeenia 4 1 0 3 2 7 −5 25%
14. Sloveenia  Sloveenia 9 2 1 6 5 13 −8 22%
15. Sxveits  Šveits 4 0 0 4 0 14 −14 0%
16. Malta  Malta 6 2 2 2 8 8 0 33%
17. Itaalia  Itaalia 6 0 0 6 2 16 −14 0%
18. Sxotimaa  Šotimaa 8 0 2 6 3 13 −10 0%
19. Portugal  Portugal 8 0 1 7 1 25 −24 0%
20. Liechtenstein  Liechtenstein 5 4 1 0 10 2 +8 80%
21. Küpros  Küpros 8 2 3 3 8 11 −3 25%
22. Wales  Wales 2 0 0 2 1 3 −2 0%
23. Põhja-Makedoonia  Põhja-Makedoonia 4 0 1 3 3 8 −5 0%
24. Island  Island 5 1 1 3 3 9 −6 20%
25. Horvaatia  Horvaatia 9 1 2 6 5 16 −11 11%
26. Ukraina  Ukraina 4 0 0 4 0 10 −10 0%
27. Vietnam  Vietnam 1 0 0 1 0 1 −1 0%
28. Aserbaidžaan  Aserbaidžaan 8 3 4 1 8 5 +3 38%
29. Fääri saared  Fääri saared 7 4 1 2 15 10 +5 57%
30. Valgevene  Valgevene 6 4 0 2 7 5 +2 67%
31. Andorra  Andorra 12 12 0 0 28 5 +23 100%
32. Indoneesia  Indoneesia 1 1 0 0 3 0 +3 100%
33. Liibanon  Liibanon 1 0 0 1 0 2 −2 0%
34. Austria  Austria 2 0 0 2 0 5 −5 0%
35. Filipiinid  Filipiinid 1 1 0 0 1 0 +1 100%
36. Mehhiko  Mehhiko 1 0 0 1 0 6 −6 0%
37. Moldova  Moldova 5 3 1 1 3 1 +2 60%
38. Bosnia ja Hertsegoviina  Bosnia ja Hertsegoviina 7 1 1 5 4 20 −17 14%
39. Egiptus  Egiptus 2 0 2 0 5 5 0 0%
40. Tšehhi  Tšehhi 3 0 0 3 1 8 −7 0%
41. Gruusia  Gruusia 5 2 1 2 7 6 +1 40%
42. Armeenia  Armeenia 4 2 1 1 6 4 +2 50%
43. Iisrael  Iisrael 3 0 0 3 0 12 −12 0%
44. Iraak  Iraak 1 0 1 0 1 1 0 0%
45. Araabia Ühendemiraadid  Araabia Ühendemiraadid 2 0 1 1 3 4 −1 0%
46. Türkmenistan  Türkmenistan 1 0 1 0 1 1 0 0%
47. Kreeka  Kreeka 4 0 2 2 4 8 −4 0%
48. Tai  Tai 2 0 1 1 1 2 −1 0%
49. Luksemburg  Luksemburg 3 2 1 0 7 1 +6 67%
50. Kõrgõzstan  Kõrgõzstan 2 1 1 0 2 1 +1 50%
51. Hongkong  Hongkong 1 1 0 0 2 1 +1 100%
52. Holland  Holland 4 0 1 3 4 14 −10 0%
53. Kasahstan  Kasahstan 3 0 2 1 1 3 −2 0%
54. Saudi Araabia  Saudi Araabia 3 1 1 1 3 3 0 33%
55. Venemaa  Venemaa 5 1 1 3 3 10 −7 20%
56. San Marino  San Marino 3 2 1 0 3 0 +3 67%
57. Uus-Meremaa  Uus-Meremaa 2 1 1 0 4 3 +1 50%
58. Belgia  Belgia 6 1 0 5 5 16 −11 17%
59. Ecuador  Ecuador 2 0 0 2 1 3 −2 0%
60. Hiina  Hiina 2 0 0 2 0 4 −4 0%
61. Kanada  Kanada 2 2 0 0 4 1 +3 100%
62. Bulgaaria  Bulgaaria 2 0 1 1 0 2 −2 0%
63. Albaania  Albaania 3 0 2 1 1 3 −2 0%
64. Omaan  Omaan 2 1 0 1 3 4 −1 50%
65. Põhja-Iirimaa  Põhja-Iirimaa 4 2 0 2 6 4 +2 50%
66. Taani  Taani 1 0 1 0 2 2 0 0%
67. Venezuela  Venezuela 1 0 0 1 0 3 −3 0%
68. Slovakkia  Slovakkia 2 0 0 2 1 3 −2 0%
69. Inglismaa  Inglismaa 4 0 0 4 0 9 −9 0%
70. Montenegro  Montenegro 1 0 0 1 0 1 −1 0%
71. Usbekistan  Usbekistan 2 0 2 0 3 3 0 0%
72. Hispaania  Hispaania 2 0 0 2 0 6 −6 0%
73. Ekvatoriaal-Guinea  Ekvatoriaal-Guinea 1 1 0 0 3 0 +3 100%
74. Brasiilia  Brasiilia 1 0 0 1 0 1 −1 0%
75. Angola  Angola 1 1 0 0 1 0 +1 100%
76. Serbia  Serbia 3 1 1 1 4 3 +1 33%
77. Katar  Katar 2 0 0 2 0 5 −5 0%
78. Uruguay  Uruguay 2 1 0 1 2 3 −1 50%
79. Tsiili  Tšiili 1 0 0 1 0 4 −4 0%
80. El Salvador  El Salvador 1 1 0 0 2 0 +2 100%
81. Prantsusmaa  Prantsusmaa 1 0 0 1 0 4 −4 0%
82. Trinidad ja Tobago  Trinidad ja Tobago 1 1 0 0 1 0 +1 100%
83. Gibraltar  Gibraltar 4 3 1 0 13 1 +12 75%
84. Tadzikistan  Tadžikistan 1 1 0 0 2 1 +1 100%
85. Jordaania  Jordaania 1 1 0 0 1 0 +1 100%
86. Saint Kitts ja Nevis  Saint Kitts ja Nevis 2 1 1 0 4 1 +3 50%
87. Antigua ja Barbuda  Antigua ja Barbuda 1 1 0 0 1 0 +1 100%
88. Fidži  Fidži 1 1 0 0 2 0 +2 100%
89. Vanuatu  Vanuatu 1 1 0 0 1 0 +1 100%
90. Uus-Kaledoonia  Uus-Kaledoonia 1 0 1 0 1 1 0 0%
Kokku 440 115 97 228 455 767 −312 26,1%

Vaata kaRedigeeri

ViitedRedigeeri

VälislingidRedigeeri