Eesti U-16 jalgpallikoondise mängude loend

Eesti U16-jalgpallikoondise mängude loend on Eesti U16-jalgpallikoondise mängude nimekiri, mis sisaldab toimumisaega, mängupaika, võistlust, tulemust ja väravalööjaid.[1][2]

Mängude loendit on uuendatud pärast 10. septembri 2017 mängu Lätiga.[2]

Mängude loendRedigeeri

Sõprusmäng 5. juuni 1992 Eesti   0 : 2   Soome Tallinn, Eesti  
  ?' Vesa Vasara
  ?' Antti Pohja
Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 40
Kohtunik: Ants Nõmmiste  
Balti turniir 17. august 1993 Leedu   3 : 0   Eesti Palanga, Leedu  
?   20'
?   69'
?   72'
Balti turniir 18. august 1993 Eesti   1 : 3   Läti Palanga, Leedu  
Veiko Haan   60'   25' ?
  37' ?
  45' ?
Balti turniir 29. juuli 1994 Läti   3 : 3   Eesti Riia, Läti  
Vladimirs Kolesnicenko   ?'?'
V. Malinš   ?'
  ?' Eero Heinloo
  ?' Martin Maasing
  ?' Artur Ossipov
Staadion: Riia Ülikooli staadion
Kohtunik: Boriss Adjutovs  
Balti turniir 30. juuli 1994 Eesti   1 : 1   Leedu Riia, Läti  
Artur Ossipov   ?'   ?' Dainius Saulenas Staadion: Riia Ülikooli staadion
Kohtunik: Vladimirs Direktorenko  
Balti turniir 26. august 1995 Eesti   0 : 2   Belgia Kehtna, Eesti  
  42'63' Revillod Staadion: Kehtna staadion
Pealtvaatajaid: 300
Kohtunik: Jüri Saar  
Balti turniir 27. august 1995 Eesti   0 : 9   Leedu Kehtna, Eesti  
  11'16'24' Andrius Puotkalis
  29' Šarka
  40'63' Rolandas Karcemarskas
  52' Kotušenko
  65'68' Balciunas
Staadion: Kehtna staadion
Pealtvaatajaid: 100
Kohtunik: Sergei Vinogradov  
Balti turniir 29. august 1995 Eesti   2 : 1   Läti Kehtna, Eesti  
Taavi Toomväli   34'38'   27' Dacko Staadion: Kehtna staadion
Pealtvaatajaid: 200
Kohtunik: Sten Kaldma  
Sõprusmäng 21. september 1999 Rootsi   6 : 1   Eesti Ulricehamn, Rootsi  
Bovar Karim   12'31'
Björn Runström   57'68'76'
Per Larsson   82'
  38' Alo Bärengrub Pealtvaatajaid: 2000
Sõprusmäng 23. september 1999 Rootsi   10 : 0   Eesti Borås, Rootsi  
Alexander Farnerud   3'15'
Per Larsson   11'
F. Hansson   16'
Bovar Karim   18'37'46'
Artan   53'
Burrniku   67'82'
Pealtvaatajaid: 1200
Sõprusmäng 6. november 2007 Poola   9 : 1   Eesti Szydlowiec, Poola  
Michal Zyro   4'
Emil Wrazen   9'40'
Olsczak   30'
Janczyk   34'56'
Olszak   44'
Kamil Waldoch   74'83'
  53' Joonas Tamm Staadion: Szydlowieci staadion
Pealtvaatajaid: 1000
Kohtunik: Mariusz Posuniak  
Sõprusmäng 8. november 2007 Poola   3 : 1   Eesti Radom, Poola  
Olsczak   21'26'
Nalborski   56'
  38' Karl-Eerik Luigend Staadion: RKS Radomiaki staadion
Pealtvaatajaid: 500
Kohtunik: Jacek Karpeta  
Sõprusmäng 27. august 2008 Eesti   0 : 1   Poola Kohila, Eesti  
18:00 Protokoll   80+2' Mateusz Krawiec Staadion: Kohila staadion
Pealtvaatajaid: 65
Kohtunik: Taavi Tüvist  
Sõprusmäng 29. august 2008 Eesti   0 : 1   Poola Kohila, Eesti  
10:00 Protokoll   56' Mateusz Lewandowski Staadion: Kohila staadion
Pealtvaatajaid: 25
Kohtunik: Aivar Israel  
Sõprusmäng 19. oktoober 2008 Eesti   1 : 5   Saksamaa Tallinn, Eesti  
11:00 Taavi Viikna   33' Protokoll   63' Andre Mandt
  65' Johannes Geis
  70' Shawn Parker
  74' Özkan Yildirim
  76' Daniel Toni Jais
Staadion: A. Le Coq Arena
Pealtvaatajaid: 100
Kohtunik: Hannes Kaasik  
Sõprusmäng 1. veebruar 2009 Läti   5 : 0   Eesti Riia, Läti  
13:30 Protokoll Staadion: Olümpiakeskuse jalgpallihall
Kohtunik: Aleksejs Spasjonnikovs  
Sõprusmäng 28. aprill 2009 Poola   4 : 0   Eesti Juchnowiec Dolny, Poola  
?   6'
?   30'
?   37'
?   45'
Protokoll
Sõprusmäng 30. aprill 2009 Poola   5 : 0   Eesti Sokolka, Poola  
12:00 ?   40'
?   41'
?   44'
?   47'
?   62' (pen)
Protokoll Pealtvaatajaid: 600
Sõprusmäng 9. september 2009 Šveits   6 : 0   Eesti Šveits  
19:30 Tschaing Joao da Silva   4'31'
Cephas Malele   19'29'75'
Endogan Adili   46'
Protokoll Staadion: En Marche staadion
Pealtvaatajaid: 500
Sõprusmäng 10. september 2009 Šveits   4 : 0   Eesti Echallens, Šveits  
18:30 Thibault Constantin   39'
Thibault Corbaz   46'75'
Elias Kabamba   71'
Protokoll Pealtvaatajaid: 450
Sõprusmäng 11. november 2009 Saksamaa   6 : 2   Eesti Waren (Müritz), Saksamaa  
15:00 Lukas Göttmann   26'47'
Hany Mukhtar   28'
Federico Palacios-Martines   44'
Max Meyer   54'
Robert Grube   62'
Protokoll   68' Erkki Kubber
  76' Richard Aotäht
Pealtvaatajaid: 750
Sõprusmäng 20. aprill 2010 Eesti   0 : 0   Poola Tallinn, Eesti  
18:00 Protokoll Staadion: Sportland Arena
Pealtvaatajaid: 151
Kohtunik: Taavi Tüvist  
Sõprusmäng 22. aprill 2010 Eesti   0 : 0   Poola Tallinn, Eesti  
13:00 Protokoll Staadion: Maarjamäe staadion
Pealtvaatajaid: 75
Kohtunik: Boriss Šipunov  
Sõprusmäng 29. september 2010 Iirimaa   3 : 2   Eesti Dublin, Iirimaa  
19:30 Gary O'Neill   51'53'
Dan O'Reilly   69'
Protokoll   11' Bogdan Vaštšuk
  57' Kevin Kauber
Kohtunik: Phil Caschera
Sõprusmäng 1. oktoober 2010 Iirimaa   3 : 1   Eesti Dublin, Iirimaa  
12:00 Adam Wixted   55'
Kevin Caldwell   62'
Darragh Walshe   80+2'
Protokoll   6' Kaspar Paur
Sõprusmäng 26. september 2011 Eesti   1 : 1   Läti Võru, Eesti  
16:00 Protokoll   53' Andrejs Ciganiks
  80' (ov) Janis Jekabsons
Staadion: Võru staadion
Pealtvaatajaid: 112
Kohtunik: Elar Tarkus  
Sõprusmäng 29. september 2011 Eesti   0 : 0   Iirimaa Otepää, Eesti  
14:00 Cemal Ramadan   26'53' Protokoll Staadion: Tehvandi staadion
Pealtvaatajaid: 72
Kohtunik: Urmo Visnapuu  
Sõprusmäng 20. november 2012 Iirimaa   2 : 0   Eesti Dublin, Iirimaa  
14:00 Cemal Ramadan   26'53' Protokoll Kohtunik: Simon Rogers  
Sõprusmäng 22. november 2012 Iirimaa   1 : 1   Eesti Swords, Iirimaa  
11:30 Adam McDonnell   16' Protokoll   19' Rasmus Tauts Staadion: Swords Celticu staadion
Kohtunik: Darragh Keegan  
Sõprusmäng 24. september 2013 Iirimaa   6 : 0   Eesti Listowel, Iirimaa  
16:30 Conor Davis   5'34'48'
Steven Kinsella   23'
Conor Masterson   30'
Mark Buckley   39'
Protokoll Staadion: Listowel Celticu staadion
Pealtvaatajaid: 400
Kohtunik: Kevin O'Regan
Sõprusmäng 26. september 2013 Iirimaa   5 : 0   Eesti Killarney, Iirimaa  
19:00 Daniel Mandareu   24'50'
Jamie Ahern   32'
Conor Davis   60'
Mark Buckley   74'
Protokoll Staadion: Killarney Celticu staadion
Pealtvaatajaid: 800
Sõprusmäng 7. mai 2014 Eesti   1 : 1   Põhja-Iirimaa Tallinn, Eesti  
18:00 Pavel Fedorenko   69' (pen) Protokoll   80' Niall Cassidy Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 85
Kohtunik: Rauno Kald  
Sõprusmäng 9. mai 2014 Eesti   2 : 2   Põhja-Iirimaa Tallinn, Eesti  
15:00 Markus Vaherna   30'
Markus Remmet   33'
Protokoll   Niall Cassidy Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 60
Kohtunik: Miko Pupart  
Sõprusmäng 7. mai 2015 Põhja-Iirimaa   4 : 0   Eesti Comber, Põhja-Iirimaa  
18:00 Protokoll Staadion: Comber Reci staadion
Kohtunik: Glenn Taylor  
Sõprusmäng 9. mai 2015 Põhja-Iirimaa   3 : 1   Eesti Belfast, Põhja-Iirimaa  
15:00 Protokoll   65' Daaniel Maanas Staadion: Knockbreda staadion
Kohtunik: Gillian Kerr  
Sõprusmäng 24. august 2016 Eesti   1 : 2   Põhja-Iirimaa Tallinn, Eesti  
17:00 Frank Kenneth Liblikmann   1' Protokoll   28' Connor Farrely
  69' (ov) Artur Holodov
Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 87
Kohtunik: Joonas Jaanovits  
Sõprusmäng 26. august 2016 Eesti   0 : 1   Põhja-Iirimaa Tallinn, Eesti  
17:30 Protokoll   12' Ben Wilson Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 75
Kohtunik: Karl Koppel  
Sõprusmäng 14. august 2017 Eesti   3 : 1   Põhja-Iirimaa Belfast, Põhja-Iirimaa  
20:30 Michael Gylnn   9'
Alberto Balde   54'
Eoin Teggert   56'
Protokoll   42' Aleksandr Šapovalov Staadion: Comber rec FC
Kohtunik: Mark Dillon  
Sõprusmäng 16. august 2017 Eesti   4 : 1   Põhja-Iirimaa Belfast, Põhja-Iirimaa  
17:00 George Tipton   27'
Chris McKee   78'
Peter McKiernan   80'
Jack Scott   80'
Protokoll   58' Aleksandr Šapovalov Staadion: Seaview
Kohtunik: Matthew Goodriche  
Sõprusmäng 10. september 2017 Eesti   0 : 1   Läti Nüpli, Eesti  
12:00 Protokoll   13' Salvis Petriks
  31' Maksims Muzafarovs
  34' Jekabs Laguns
  49' Oskars Vientiess
  79' Glebs Cvetkovs
Staadion: Tehvandi staadion
Pealtvaatajaid: 20
Kohtunik: Rait Ojanurme  

Mitteametlikud sõpruskohtumisedRedigeeri

17. aprill 2009 Eesti   5 : 0 Iskra Peterburi, Venemaa  
Nikita Koger   7'40'
Robert Kirss   13'16'
Ragnar Piir   20'
Protokoll
17. aprill 2009 Eesti   0 : 0 Kolomyagi Peterburi, Venemaa  
Protokoll
18. aprill 2009 Eesti   0 : 5 Smena Peterburi, Venemaa  
Protokoll
19. aprill 2009 Eesti   3 : 2 Brazil Football School Peterburi, Venemaa  
Nikita Koger   14'34'
Sergei Frolov   50'
Protokoll
7. juuni 2009 Eesti   0 : 5 Helsinki U16 Tallinn, Eesti  
15:45 Protokoll Staadion: A. Le Coq Arena I muruväljak
Kohtunik: Indrek Bachmann  
13. juuni 2010 Eesti   2 : 1 Helsinki U16 Tallinn, Eesti  
14:30 Hindrek Ojamaa   34'
Kevin Kauber   39'
Protokoll   10' Vahid Hambo Staadion: Maarjamäe staadion
Pealtvaatajaid: 65
Kohtunik: Rein Pajunurm  
15. juuli 2010 Berliini U16 1 : 4   Eesti Berliin, Saksamaa  
18:00 ?   7' Protokoll   36' Kevin Kauber
  44' (pen) Vladimir Avilov
  63' (pen) Marten Saarlas
  70' Lauri Välja
17. juuli 2010 Berliini U16 6 : 3   Eesti Berliin, Saksamaa  
12:00 ?   7' (pen)
?   24'
?   35'
?   37'
?   75'
?   80'
Protokoll   3' Kaspar Paur
  15'61' Kevin Kauber
7. mai 2011 Helsinki U16 3 : 3   Eesti Helsingi, Soome  
13:30 Protokoll   32' Frank Liivak
  50'53' Svjatoslav Jakovlev
Staadion: Talin jalkapallohalli
11. juuni 2011 Eesti   2 : 1 Helsinki U16 Tallinn, Eesti  
18:00 Pavel Petrov   20'
Aleksei Ivanov   73'
Protokoll   80' Tenn Sahu Staadion: Ajaxi staadion
Kohtunik: Mart Martin  
16. juuni 2011 Eesti   1 : 2 Berliini U16 Tallinn, Eesti  
18:00 Pavel Petrov   57' Protokoll   37' Felix Römer
  57' Yanni Regasel
Staadion: Kalevi Keskstaadion
Pealtvaatajaid: 54
Kohtunik: Juri Frischer  
18. juuni 2011 Eesti   1 : 2 Berliini U16 Tallinn, Eesti  
15:00 Ott Midenbritt   73' Protokoll   59' Bilal Kamarie
  80+1' Sean Schumann
Staadion: Kalevi Keskstaadion
Pealtvaatajaid: 50
Kohtunik: Raul Koppelmaa  
9. aprill 2013 FC Helsinki 3 : 1   Eesti Helsingi, Soome  
14:30 Protokoll   18' (pen) Henri Järvelaid Staadion: Talin jalkapallohalli
6. juuni 2013 Eesti   1 : 3 Berliini U16 Tallinn, Eesti  
19:00 Magnus Villota   24' Protokoll   7'78' Ahmad Selman
  62' Sidney Friede
Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 70
Kohtunik: Mart Martin  
8. juuni 2013 Eesti   1 : 4 Berliini U16 Tallinn, Eesti  
12:00 Mattias Käit   46'
Protokoll   14'42' Sidney Friede
  36'64' Maximillan Zengler
Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 45
Kohtunik: Martin Salong  
18. juuni 2014 Berliini U16 2 : 0   Eesti Berliin, Saksamaa  
18:00 Protokoll
20. juuni 2014 Berliini U16 2 : 1   Eesti Berliin, Saksamaa  
10:00 Protokoll   53' Erik Sorga
28. september 2014 Eesti   1 : 1 Helsinki U16 Helsingi, Soome  
14:00 ?   52' Protokoll   80' Markus Lokk Staadion: Töölö Ballpark
6. juuni 2015 Eesti   4 : 4 Berliini U16 Tallinn, Eesti  
19:00 Protokoll Staadion: TNTK staadion
Kohtunik: Viljar Pennert  
8. juuni 2015 Eesti   0 : 6 Berliini U16 Tallinn, Eesti  
14:00 Protokoll Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 24
Kohtunik: Simmo Tõnisson  
27. september 2015 Helsinki U16 2 : 0   Eesti Soome  
17:00 Protokoll
1. juuni 2016 Berliini U16 1 : 0   Eesti Berliin, Saksamaa  
10:30 Protokoll Staadion: Olympiaparki staadion
2. juuni 2016 Berliini U16 1 : 2   Eesti Berliin, Saksamaa  
10:30 Protokoll   25' Georg-Eric Kurus
  37' Kristjan Pelt
Staadion: Olympiaparki staadion
20. september 2016 Helsinki U16 3 : 1   Eesti Helsingi, Soome  
14:15 Protokoll   70' (pen) Georgi Tunjov
29. märts 2017 Eesti   2 : 0 Helsinki U16 Tallinn, Eesti  
14:30   33' Ivan Timofejev
  47' Jaagup Luts
Protokoll Staadion: EJLi jalgpallihall
30. mai 2017 Eesti   1 : 0 Berliin U16 Tallinn, Eesti  
18:00   73' Mark Petrov Protokoll Staadion: TNTK staadion
1. juuni 2017 Eesti   1 : 3 Berliin U16 Tallinn, Eesti  
14:15   15' Murad Velijev Protokoll Lawrence Ennali   13'
Luis Ortner   29'
Zulu Ernst   49'
Staadion: TNTK staadion

Vaata kaRedigeeri

ViitedRedigeeri

  1. Luik, Margus, toim. (2009). Estonian Football 100 years / Eesti Jalgpalliliit (31 cm) (inglise keeles). Tallinn: ML Agency. lk 416-417 . ISBN 978-9949-18-257-2. 
  2. 2,0 2,1 U-16 » Koondise mängud