Ava peamenüü

Siin on loetletud Eestist pärit, Eestis elanud, Eesti kodakondsusega ja eesti rahvusest kunstnikke. Keraamikud on loetletud ka Eesti keraamikute loendis. Disainerid on loetletud ka Eesti disainerite loendis. Karikaturiste on loetletud ka Eesti karikaturistide loendis.

Artiklitele Eesti ja eesti kunstnike kohta lisatakse kategooria Eesti kunstnikud.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



ARedigeeri

BRedigeeri

CRedigeeri

DRedigeeri

ERedigeeri

FRedigeeri

GRedigeeri

HRedigeeri

IRedigeeri

JRedigeeri

KRedigeeri

Jüri KaarmaMari KaarmaMelanie KaarmaVoldemar KaarmaAleksander KaasikElna KaasikIvar KaasikKristiina KaasikTiiu KadakKiira-Marianne KadarikMargus KadarikKelli KagovereAnatoli KaigorodovKrista KajanduKaie KalKristin KalameesSilvi KaldaKalli KaldeInga KalistruKai KaljoRichard KaljoStella KalkunMariann KallasOlimar KallasOskar KallisBogdan Gottlieb Friedrich KallyAnu KalmHelmi KalmKarin Kalman-ErmArnold KalmusMarie KalmusToomas KalveAndreas KamPaul KammHilda KamronEsta KamsenMari KanasaarJuhan KangilaskiOtt KangilaskiKirke KangroTauno KangroVoldemar Kangro-PoolHans KankloweAarne KannVoldemar KannAino KapstaRene KariEdith KarlsonHille KarmMati KarminViktor KarrusMari KartauArnold KaruLeontine Karu-LindJüri KaseFlo KasearuJass KaselaanAndrus KasemaaMarkus KasemaaSaskia KasemaaErki KasemetsAlfred KaskEugen KaskEve KaskFerdinand Adolf KaskJüri KaskKaido KaskMargot KaskJüri KassErich KattenbergHelen KauksiAnne KeekIda KeerdoViivi-Ann KeerdoAvo KeerendLiina KeevallikToomas KelderElmar KellRaivo KelomeesMare KelpmanRein KelpmanHeli Kelt-SaarnakTõnis KenkmaaJüri KeremMarje KeremPiret KeremJüri KermikRiina KermikMaret KernumeesRaoul KernumeesAida KersnaHeino KersnaKaija KesaAndo KeskkülaKaja KeslerAlbert KesnerSirje KevaKristiina KibeKaia KiikVirve KiilEve KiilerAugust KilgasMiljard KilkIlmar KimmGeorg Ludwig Herman KindHans KindlerMariliin KindsikoAndres KingisseppElfriede-Margarethe Kingo-EspenbergEdda KinguErnst KirsSalme KirsimäeArtur KirsipuTiiu KirsipuuElmar KitsKaja Kits-KarmLinda Kits-MägiEsti KittusAlfred KiviSigne KiviVello KiviHeino KivihallPille KivihallAili KiviojaRiina KivirüütRichard KivitHallan KivisaarKiwaHalja KlaarConcordia KlarAugust Philipp KlaraLeida KlausJulius Sergius von KleverKairi KliimandJaan KlõšeikoAlexander Julius KlünderMatz KnopErnő KochAleksander KoemetsLiis KogerEve KohaRaoul KoikEpp Maria KokamägiLuulik KokamägiEllen KolkErnst KollomPaul KondasHeiki KongiAlfred KongoGert KoningkAndres KoortEnn KoortJaan KoortFriedrich KoppelJohanna KoppelKai KoppelLiive KoppelAndrei KormašovJaana KormašovNikolai KormašovOrest KormašovPaul KormašovLuule KormašovaRaivo KorstnikHeinrich Johann KosakowskyKatrin KoskaruAlma Mathilde KoskelAino Kosk-SchmidtMark Kalev KostabiHans KotkeJohann Wilhelm KrauseKreg A-KristringErna KreischmannRudolf KriisaSirje KriisaErik KrijeAleksander Richard Voldemar KrimsPeeter KrosmannGeorg KrugOtto KrustenÕie KrustenIlmar KruusamäeAgur KruusingLudvig KruusmaaImbi KruuvWoldemar Friedrich KrügerEpp KubuInge KudisiimMaret KukeMelanie KukkViive KuksIlme KuldRiho KuldLeili KuldkeppAleksander KulkoffHelle KullNikolai KullHilja KullesToivo KullesAndreas KulpesuHelene KumaNikolai KummitsJan KumpasLaine Kunnberg-BortnikovRein KuresooKaarel KurismaaMari KurismaaElisabet KurreEde KurrelAivar KurvitsRaoul KurvitzEduard KutsarAime KuulbuschEdgar Johan KuusikHans KuusikKai KuusingAndres KuuskSirje KuuskmannPeeter KuutmaHarri KõivaMeeli KõivaEndel KõksAndrus KõresaarHelga KõrgeToomas KõrvitsÜlle KõutsMari KäbinTiina KäeselIrja KändlerHenno KäoUno KärbisEnn KärmasIvika KärmikKaja KärnerSiim KärnerJohann KölerIve-Maria Köögard-RuusEndel KübarseppKadi KübarseppGerhard Franz von KügelgenFerdinand von KügelgenKonstantin von KügelgenSally von KügelgenWilhelm Georg Alexander von KügelgenErnst Gustav KühnertMari-Liis KülaNeeme KülmElla KülvAugust KünnapuAllex KüttMati KüttÕie KüttUrve KüttnerLembit KüütsJan Kytz

LRedigeeri

Ilmar LaabanAhto LaadogaJaanus LaagriküllTarrvi LaamannKirsti LaanemaaTõnis LaanemaaVello LaanemaaMärt LaarmanIvi LaasLydia LaasLia LaasbergDiana LaevRiho LahiAnita LaigoArkadio LaigoTõnu LaiguAnts LaikmaaMarco LaimreSilja LampKrista LaosLeonhard LapinHeldur LareteiAnders LarssonTiiu-Maret LassArnold LaugusTõnu LaukMaia LaulRein LaurTiiu LaurPeeter LauritsIlmi Laur-PaistMihhail LebedevAbel LeeKristel LeedjärvIlse LeetaruAino LehisEnno LehisPille LehisFriedrich LehtJeguda LeibaHeikki LeisKatrin LeisMalle LeisSilvia LeituAlfred LeiusJuta LemberValli Lember-BogatkinaLeo LeolaMati LeonArmand LepikHugo LepikRudolf LepikIlse LepiksonRaimond LepisteEsko LeppElmar LeppikMati LeppikErich LepsPauline Elfriede Leps-EstamRudolf LepvaltsLy LestbergElga LeškinLiivia LeškinViktor LeškinGalina LeškinaSilvia LiibergKaarel LiimandAnna-Liisa Liiskmaa * Elo LiivFerdinand LiivVello LiivSilvi LiivaNette LiivakPaul LiivakLola LiivatAdo LillAnnika LillIvo LillEvelin LillEva LimbergImbi LindElise LindsaarTaivo LinnaEpp LinnaksLilian LinnaksPeeter LinnapIlmar LinnatPeeter LinzbachErnst Friedrich von LiphartLea-Tuti LivšitsSaima LoikValerian LoikArtur LokkEve LokkSigne LompErnst Wilhelm LondicerHeiki LoomanBerent LorentzPaul LuhteinKai LuigaEve LuikJaan LuikKaie LuikBoris LukatsMaie LukatsHerbert-Joachim LukkRegina LukkRegina Lukk-ToompereMeelis LuksMarita LumiAnn LumisteKarin LutsEne-Mai LuurLembit LõhmusTiina LõhmusAndres LõoLiia LüdigNeeme LüdimoisElla LüüsUrmas Lüüs

MRedigeeri

Luule MaarRuuda MaarandTõnu MaarandEduard MaaserMaasike MaasikMirjam MaasikasKarl Ludwig MaibachEndel MaisaarMaximilian MaksollyIlmar MalinInge MalinJaan MalinGuido MambergElfriide MaranOlav MaranHelga MaranikAadu MardiKeesi MardisaluEevi MardnaEpp MargusteMihkel MaripuuGeorgi MarkelovReda MarksÜlle MarksKarl Leopold MarleyJüri MarranKrista MatsuFritz MattMattis snitkerJutta MatveiEveline Adelheid von MaydellFriedrich Ludwig von MaydellRaul MeelKristine MeiLydia MeiNatalie MeiLeonardo MeigasLylian MeisterÜlle MeisterVoldemar MellikHerkki-Erich MerilaKarl Merilaid-SchnellAarne MesikäppHillar MetsMall MetsRein MetsTiia MetsGunnar MeyerAndreas MichaelsonMichel snitkerAino MigulKonstantin MihhailovArtur MihkelsooAarne MiikmaaReet MiitelOlev MikiverUrmas MikkMaanus MikkelHilda MikkelsaarLepo MikkoMare MikofMaie Mikof-LiivikAleksander MildebergJüri MildebergPiret MildebergJaan MiljanNicolaes MillichHugo MittValentin MokijevskiMarge MonkoEléonore de MontesquiouReet MoorPeet MooratsAndreas MorMaiu MoosesGustav MootseMaire Morgen-HäälRauno Thomas MossJohanna MudistPeeter MudistHando MugastoJuhan MuksAnts MurakinTanja MuravskajaArnold MurdOskar MurdmaaMaarit MurkaUrmas MuruMarju MutsuLeili MuugaAarne MõttusLiili MõtusteMärt MõtusteEino MäeltUlvi MäesaluMarko MäetammAnni MägerBerta MägerKonrad Vilhelm MägiMai MägiTaso MäharKadri MälkLiidia MälksooMerike MänniOlav MänniMaire MännikEduard MässoElla MätikAnts MölderArseni MölderHelene MölderKrista MölderSigne MölderVoldemar MölderMirjam Mölder-MikfeltHans MöldermannAleksander MöldrooOtto Friedrich Theodor von MöllerReinhold von MöllerRudolf Julius von zur MühlenAleksander MülberHeino MüllerMeiu MüntTiiu MürkEvelyn Müürsepp

NRedigeeri

ORedigeeri

PRedigeeri

Anu PaalDagmar-Viive PaalamäeJaan PaavleJuhan PaberitTõnis PaberitAulo PadarTiiu PaiAvo PaistikPriit PajosOtto PajuMiralda PajumaaVeevi PajupuuRein PakkAl PaldrokClemens PaleRichard PallasTiiu Pallo-VaikHille PalmJüri PalmLembit PalmEndel PalmisteLeida PaluVello PaluojaLembit PalutederAdam PampePriit PangseppRudolf PangseppAnne-Reet ParisEdith ParisRudolf Johannes ParisVäino ParisAnne ParmastoEne ParsKaie PartsArent PasserMinni PatuneIllimar PaulLouis PavelErika PedakUrmas PedanikVirve PedariEde PeeboAndrus PeegelAleksander PeekAgu PeernaErich PehapKarl PehmeVoldemar PeilKatrin PerePeeter PereAugust Georg Wilhelm PezoldLeopold von PezoldLorenz-Heinrich PetersenAgu PihelgaHelge PihelgaLiina PihlakVella PihlakEvald PihoJuss PihoEllinor PiipuuJuta PiirlaidTiina PiisangEne PikkAlar PikkorainenAleksander PilarAgu PiltVarmo PirkTiiu PirskoAxel PlathMaimu PleesRihet-Urmas PloomipuuImbi PloompuuEduard PolandHelmut PolbergLiane PolbergEllen PolliHeitti PolliKaljo PolliGaribaldi PommerHans PopsValter PormeisterMaria PosledovaMarju PottisepHerbert Felix PreesSaima PriksAleksander PrometSirje ProtsinLeonhard-Florentin PruulHeldur PruuliRait PräätsHarri PudersellTiina PuhkanUrmas PuhkanTuuli PuhvelMart PukitsAapo PukkKersti PukkAugust PulstAnu PurreArville Puström-UusVello PuujalgEeva PuustakJutta PuustakKaisa PuustakAnu PõderHelle PõldAino PõldraHellekai PõldraEnn PõldroosKaljo PõlluMade PõlluaasAnna PõllusaarArvo PärensonMatti PärkJaan PärnPriit PärnMilvi PärnamägiKarl PärsimägiLeila PärtelpoegMari PärtelpoegVoldemar PätsVida Pääbo-JuseTiit PääsukeVaike PääsukeJuhan PüttseppKustav-Agu Püüman

RRedigeeri

Haivi RaadikÜlle RaadikRein RaamatNora RabaAnthony RabeJohann Valentin RabeQirinus RabeEha RaendRiina RaheltšikMare RaidmaToivo RaidmetsSvea RaidnaMark RaidpereRaul RajanguÜlle RajasaluFelix RandelSaima Randjärv-BerlokkoGunta RandlaRemo RandverRobert RannastVoldemar RannusBalthasar RaschkyEvi RassHaidi RatasKersti RattusMark RaidpereAnu RaudGustav RaudKristjan RaudPaul RaudPiret RaudAnnela Raud SelgeIivi RaudseppJuhan RaudseppLoomet RaudseppÕie RaudseppPäären RaudveeSilvia RaudveeHelve RaunLudvig RaunMaie-Ann RaunAne RaunamOskar RaunamSalme RaunamUrmo RausMati RautsoElmar RebaneElgi ReemetsPaul ReeveerFriedrich-Valdemar ReigoHelga ReimoAdele ReindorffGünther ReindorffKristina ReinellerTiina ReinsaluAlvar ReisnerTiiu ReissarSirje-Mall ReitavEha ReitelKalju ReitelVoldemar ReiterJane RemmJoosep RemmeEldor RenterMaria ReppoReynkenSalme Rosalie RiigTõnu RiitAulin RimmHermen RodeGeorg RogožkinLeo RohlinJüri RistnaAleksander RistmägiEsther RoodeHenn-Olavi RoodeLiina RoometHenn RooneemEnn RoosReet RoosLembit RoosaIgor RoosaarAugust RoosilehtTarmo RoosimölderMaks RoosmaMärt RoosmaMari RoosvaltUno RoosvaltNikolai RootFideelia-Signe RootsLinda RosinRait RosinAxel Bernhard RossmanLembe RubenPiia RuberPeeter RudašSirje RungeFriedrich Nikolai RussowHando RuusArtur RuuserAlbert-Jaan RuutsooAndrus RõukIlme RätsepIrina RätsepMari RääkEduard Rüga

SRedigeeri

Kamille SaabreTõnis SaadojaSven SaagJohannes SaalAino SaanMartin SaarPaul SaarAstrid SaareMare SaareRaimo SaareEndel SaarepuuRudolf SaaringTiina SaarmannJoann Voldemar SaarniitLembit SaartsRichard SagritsEvald SagurRudolf SajorIvar SakkMartin SaksReti SaksAlfred SaldreRobert Johann SalemannAleksander SalminTatjana SalmreEduard SaluBritt SamosonHeino SampuUlla-Britta SampuAnne SanderGeorg SanderKrista SanderMart SanderAlexander SangerneboFerdinand SannameesCarl SarapHenn SarapLembit SarapuuVeera SarapuuMalle SasiAlexander Georg SchlaterGeorg Friedrich SchlaterErnst Hermann SchlichtingErik SchmidtIvi-Els SchneiderKarl Friedrich SchnellHermann Friedrich von SchrenckFranz Schrutek von Monte SelvaAugust Friedrich SchuchJuri SedõhhMaie-Hele SegerkrantzValev SeinEve SelisaarEne-Liis SemperKarl August SenffKarl Julius SenffSven SenkaPaul SeppRudolf SeppÜlo SeppAhti SeppetHerko-Rasmus ServetLiina SiibAune SiimLudmilla SiimRein SiimKarin Siim-JuseOlev SiinmaaJaan SiirakSille SikmannMerle SildLauri SillakAivar SimsonArnold SimsonKrista SimsonMari SimulsonLaine SiniveeViktor SinjukajevLilia SinkPeeter-Adolf SinkArvi SiplaneKülli-Kerttu SiplaneClawes van der SittowMichel SittowArdo SivadiMirja-Mari SmidtTõnu SmidtJohn SmithValeri SmirnovVello SoaAnu SoansJaak SoansKatrin SoansOlev SoansVitali SobolevVelda SoidlaOksana SolovjovaAnne SonneTaimi SooTõnu SooMartin SookaelLeida SoomIlme SoonseinÜlo SoosterMare Soovik-LobjakasPiia SorkTheodor Albert SprengelOtto Magnus von StackelbergVladimir StaniševskiVladislav StaniševskiElsa StarčenkoAnton StarkopfHannes StarkopfWilhelm Siegfried StavenhagenAlise Stein-AnveltJohannes StenratFriedrich Sigismund SternSándor Martin SternEugen SterpuViive SterpuHugo SturmOlev SubbiJuuli SuitsVaida SuitsKillu SukmitElla SummatavetMait SummatavetMaksim SurinNaima SuudeAleksander SuumanImat SuumannHenning SwederLinda SõberBruno SõmerSaima SõmerAnts SädeOskar SädekMeeri SäreRichard SöötKonstantin SüvaloSymon snitker, tafelmaker

ŠRedigeeri

ZRedigeeri

TRedigeeri

Aune TaamalMartin TaevereMarget TafelIvi Tafel-MaasikamäeVladimir TaigerMalle TaimreAndres TaliErich TaliKaire TaliHerman TalvikEllen TammHando TammHerbert TammVello TammVäino TammTea TammelaanOtto TammeraidTiina TammetaluKülli TammikRein TammikErika TammpereJaan TammsaarAnne TamverkAirike Taniloo-BogatkinEndel TanilooWoldemar TankEster TartlanLinda TartlandEduard TaskaAleksander TassaHeljo TassaElve TautsRoman TavastAnnika TederKristjan TederÜlo TederGita TeearuAve TeeäärEva TeemantEnn TegovaMaiju TehverÜlo TelgmaaTiiu TepandiOlga TerriHarry TertsiusMilvi ThalheimElert ThieleAlbert ThomsonEvi TihemetsErnst TiidoMariina TiidorErika TiislerRomulus TiitusElle TikerpäeHelina TilkKaie TilkEduard TimbermannOsvald TimmasRoman TimotheusAurora TippeElin ToberLembit TolliTuulikki TolliVive TolliAndres ToltsBalder TomasbergLiisa Tomasberg-KoiduVoldemar TomassovBruno TombergMall TombergRiina TombergKrista ToolMarili ToomePeet ToomeTarvo Kaspar ToomeJaan ToomikKalle ToompereAnne TootmaaVillu TootsVille TopsMilvi TorimKersti TormisIlmar TornSalome TreiRuth TreimutRoman TreumanHans TreumannNikolai TriikHans TsirkMilvi TšesnokovNadežda TšernobaiVilma TugiKatrin TukmannRuth TulvingViktor TurpHannele TuruVälko TuulJaan TuulingSalme TuulseAleksander TuurandEndla TuutmaKüllike TuvikeneAino TõnissonVäino TõnissonAllan TõnissooIvar TõnuristRita TänavEduard Tüür

URedigeeri

VRedigeeri

Kai VaarandiAdo VabbeLydia Johanna Elisabeth Wademan-JansEmmi VahelaidErik VaherIngi VaherIvo VaherMiramii Maarja VaherPriit VaherRoman VaherHelle-Reet VahersaluKuulo VahterJaan VahtraSirja-Liisa VahtraAlbert VahtramäeJuta VahtramäeAili VahtrapuuSilver VahtreArgo VaiklaKatrin VaiklaElina VainikAnna-Maria VainoEugen VainoUrmas VainoKersti VaksTiiu ValdmaEevi ValdovFelix ValdvereHeinz ValkMall ValkEndel Valk-FalkOtt VallikLüüdia Vallimäe-MarkEdgar ValterEne ValterLea ValterEdmund S. ValtmanHelmut ValtmanHeljo VanamõisKarl VanaveskiRiina VanhanenMaimu VannasMaarja Vannas-RaidKalev VapperAleksander VardiOivi VareRaivo VareValentin VareAin VaresAnts VaresJaan VaresEveli VarikMatti VarikUrve VarikAnnes VarjunValli VarjunJaana VarkkiTaavi VarmAndres VarustinAarne VasarRichard VasardSilvia VasmuthBenjamin VassermanLev VassiljevJaak VausAgathe VeeberFerdinand VeeberKuno Bernhard VeeberRenaldo VeeberMaija VeelmaTanel VeenreMati VeermetsIvar VeermäeSaima VeidenbergTõnu VeimerEdgar VelbriTeno VelbriOskar VeldemannTea VellerindAsta VenderEinar VeneLinda VernikPiret VeskiEve VetemaaHelle VidevikArno VihalemmArnold Peeter VihvelinAnts ViidaleppHelve ViidaleppEdgar ViiesUrmas ViikAleksei ViilupHelga ViilupTiina ViirelaidHeldur ViiresAnts ViitmaaErna ViitolTiiu VijarTiia-Lena VildeMart ViljusFranz Karl Theodor von VilleboisRaili VinnVello VinnValeri VinogradovAili VintMaara VintMare VintToomas VintTõnis VintKrista VirkusTõnu VirveHendrik VitsurVilja VolensEnn VolmereAnts Erik VommAugust VommUdo VoolEne VooreEsta VossJohan VowsackJohannes VõerahansuReimo Võsa-TangsooEveri VähiEkke VäliLeida VäliValdemar VäliSilvi VäljalViive Väljaots

WRedigeeri

ÕRedigeeri

ÜRedigeeri

YRedigeeri

KirjandusRedigeeri

Vaata kaRedigeeri