Sportlaste loend

Siin on loetletud sportlasi. Eesti sportlased on loetletud ka Eesti sportlaste loendis. On olemas ka eraldi iluuisutajate loend, jalgpallurite loend, korvpallurite loend, maadlejate loend, murdmaasuusatajate loend, tennisistide loend, Vormel 1 sõitjate loend.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



ARedigeeri

- Viktor Alonen - Fernando Alonso - Xabi Alonso - Thomas Alsgaard - Hamit Altıntop - Sandra Alusalu - Saskia Alusalu - Ilmar Aluvee - Alar Alve - Bruno Alves - Dani Alves - Diego Alves - Ivan Alõpov - Massimo Ambrosini - Friedrich Amelung - Nadiem Amiri - Simon Ammann - Nijel Amos - Murodoullo Amrillaev - An Hyeonsu - Viswanathan Anand - Olle Anderberg - Anja Andersen - Espen Andersen - Frederik Andersen - Hjalmar Andersen - Mads Andersen - Anderson - Felipe Anderson - Paul Anderson - Wendell Anderson - Daniel Andersson - Frank Andersson - John Andersson - Lina Andersson - Rasmus Andersson - Florin Andone - Jorge Andrade - André the Giant - Georges André - Vasile Andrei - Andris Andreiko - Nikita Andrejev - Frode Andresen - Kaimo Andresson - Keith Andrews - Carolus Andriamatsinoro - Nikolai Andrianov - Sergei Andronov - Adolf Andruškevitš - Nicolas Anelka - Tobias Angerer - Maret Ani - Hannes Anier - Henri Anier - Juri Anikejev - Nikolai Anikin - Andrei Anissimov - Ellina Anissimova - Aleksandr Anjukov - Mihkel Anmann - Koit Annamaa - Anthony Annan - Aivar Anniste - Endel Annus - Uku Annus - Jacques Anquetil - Giánnis Antetokoúnmpo - Carmelo Anthony - Joel Anthony - Michael Anthony - Viktor Antipin - Aleksy Antkiewicz - Andrea Antonelli - Bertil Antonsson - Ants Antson - Houssem Aouar - Saïd Aouita - Knut Tore Apeland - Armand Apell - Eerik Aps - Meri Arabidze - Shizuka Arakawa - Charles Aránguiz - Willian Arão - Leonardo Araújo - Hannu Aravirta - Argo Arbeiter - Álvaro Arbeloa - Gregor Arbet - Juan Carlos Arce - Jaak Ardon - Anton Aristov - Emili Arm - Pablo Armero - Lance Armstrong - Stuart Armstrong - Raul Arnemann - René Arnoux - Mikk-Mihkel Arro - Christine Arron - Abdiel Arroyo - Andrei Aršavin - Jevgeni Aržanov - Aita Artma - Hugo-Herbert Artma - Aksel Artus - Madis Aruja - Harry Arumeel - Enno Aruniit - Ardo Arusaar - Henn Arvo - Mao Asada - Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė - Asashōryū - Alberto Ascari - Hans-Georg Aschenbach - Filiberto Ascuy Aguilera - Arthur Ashe - Evelyn Ashford - Alfred Asikainen - Amin Asikainen - Elis Ask - Marko Asmer - Toivo Asmer - Iago Aspas - Benoît Assou-Ekotto - Aino Asszonyi - Lajos Asztalos - Vitālijs Astafjevs - Mikel Astarloza - Andrei Ašarin - Amado Azar - Viktorija Azarenka - Zurab Azmaipharašvili - Ekaterina Atalık - Athenaios - Nāşir al-‘Aţīyah - Derrick Atkins - Christian Atsu - Pierre-Emerick Aubameyang - Andrus Aug - Anders Aukland - Mike Auksi - Raimond Auling - Rein Aun - Erik Aunapuu - Berit Aunli - Lauri Aus - Caspar Austa - Charlie Austin - Tarvo Avaste - Pavel Avdejev - Víctor Avendaño - Nikolai Avilov - Roberto Ayala - André Ayew - Jordan Ayew - Floyd Ayité - Turgut Aykaç

BRedigeeri

Demba Ba - Ibrahim Ba - Inga Babakova - Alonzo Babers - Ivan Babikov - Jochen Bachfeld - Hans Backe - David Backes - Mikael Backlund - Luca Badoer - Holger Badstuber - Javier Báez - Leon Bailey - Eric Bailly - Sandrine Bailly - Leighton Baines - Emir Bajrami - Hilja Bakhoff - Níki Bakogiánni - Marie Bakovská - Roberto Balado - Iolanda Balaş - Georgi Balakšin - Fabián Balbuena - Helmuts Balderis - Gareth Bale - Alexander Baljakin - Michael Ballack - Ivar Ballangrud - Leon Balogun - Mario Balotelli - Hakan Balta - Ksenija Balta - Bruno Banani - Éver Banega - Roger Bannister - Tullio Baraglia - Grete Barake - Nikita Baranov - Natalja Baranova - Veera Baranova - Kosta Barbarouses - Eunice Barber - Me'Lisa Barber - Shawnacy Barber - Gabriel Barbosa - Olaf Barda - Anders Bardal - Sándor István Bárdosi - Andrea Bargnani - Aleksandr Barkov (1965) - Aleksandr Barkov (1995) - Ashley Barnes - Patrick Barnes - Randy Barnes - Tranquillo Barnetta - Hassan Barojev - Milan Baroš - Romain Barras - Rubens Barrichello - Claudio Barrientos - Arturo Barrios - Lucas Barrios - Yarelys Barrios - Gareth Barry - Mu‘taz ‘Īsá Barshim - Andrea Barzagli - Joseph Barthel - Fabien Barthez - Tianna Bartoletta - Marion Bartoli - Edgar Basel - Ángelos Basinás - Marta Bassino - Marco van Basten - Maksim Bazjukin - Jacques Bataille - Gabriel Batistuta - Lukáš Bauer - Rudolf Bauer - Viola Bauer - Jamie Baulch - Frank Baumann - Georg Baumann - Romed Baumann - Julian Baumgartlinger - Zsolt Baumgartner - Alexander Baumjohann - Florence Baverel-Robert - Shohreh Bayat - Zebedayo Bayo - Mithat Bayrak - Bob Beamon - Tanoka Beard - Jean Beausejour - DaMarcus Beasley - Bebeto - Aleksandr Bebikh - Taylor Beck - Franz Beckenbauer - Boris Becker - James Beckford - David Beckham - Jan Bednarek - Bob Bednarski - Joseph Beecken - Irina Begljakova - Valon Behrami - Wolfgang Behrendt - Cristian Bejarano - Kenenisa Bekele - Wade Belak - Julia Beljajeva - Craig Bellamy - Pierre-Édouard Bellemare - Juan Manuel Bellón López - Stefania Belmondo - Galina Beloglazova - Julija Belorukova - Emre Belözoğlu - Aleksei Belov - Yossi Benayoun - Lars Bender - Sven Bender - Nicklas Bendtner - László Bene - Darío Benedetto - Valdir Benedito - Marijan Beneš - Rafael Benítez - Jeff Bennett - Fróði Benjaminsen - Tony Benshoof - Keith Benson - Karim Benzema - Darren Bent - Giovanni Benvenuti - Dimităr Berbatov - Trevor Berbick - Gheorghe Berceanu - Tomáš Berdych - Ricky Berens - Irina Berezina - Vassili Berezutski - Marcus Berg - Lars Berger - Tora Berger - Steven Berghuis - Dennis Bergkamp - Carl Johan Bergman - Raimonds Bergmanis - Kajsa Bergqvist - Pieter Bergsma - Anton van Berkel - Ferenc Berkes - Santiago Bernabéu - Orlando Berrío - Rolands Bērziņš - Madeleine Berthod - Sergio Bertoni - Tyler Bertuzzi - Joseph Bessala - Colette Besson - George Best - Leon Best - Nicholas Bett - Paolo Bettini - Lucky Bhembe - Jules Bianchi - Duilio Bianchini - Mike Bibby - Vidas Bičiulaitis - Paul Biedermann - Christoph Bieler - Enn Biene - Priit Biene - Abebe Bikila - Rinat Bikmulin - Ibrahim Bilali - Abdi Bile - Slaven Bilić - Chauncey Billups - Jordan Binnington - Matt Biondi - Larry Bird - Regina Birk - Andreas Birnbacher - Péter Biros - Yves Bissouma - Stanislas Bizot - Espen Harald Bjerke - Tore Bjonviken - Marit Bjørgen - Ole Einar Bjørndalen - Jonas Björkman - Cara Black - George Blackwood - Vahtang Blagidze - Yohan Blake - Massimiliano Blardone - Jakub Błaszczykowski - Leszek Błażyński - Edward Blay - Wim Bleijenberg - Boriss Blinder - Ken Block - Oleg Blohhin - Andrus Blok - Rens Blom - Stig Blomqvist - Herbert Blöcker - Jérôme Boateng - Kevin-Prince Boateng - Raúl Bobadilla - Fredi Bobic - Brandon Bochenski - Klaus Bodinger - Frank de Boer - Xander Bogaerts - Anna Bogali-Titovets - Ivan Bogdan - Olga Bogdanova - Viktoria Bogdanova - Rade Bogdanović - Gennadi Bogoljubov - Lennart Bohman - Klavdija Bojarskihh - John Boland - Ato Boldon - Issaak Boleslavski - Marcelino Bolívar - Aureliano Bolognesi - Pjotr Bolotnikov - Aleksandr Bolšunov - Usain Bolt - Andy Bolton - Willy Boly - Mark van Bommel - Tudor Bompa - Bogdan Bondarenko - Valeri Bondarenko - Roly Bonevacia - Marcel Bonnard - Leonardo Bonucci - Roel Boomstra - Björn Borg - Humberlito Borges - Borislava Borisova - Cristian Borja - Miguel Borja - Maksim Borovikov - Marco Borriello - Angela Borsuk - Juri Borzakovski - Valeri Bortšin - Artur Boruc - Bartosz Bosacki - Chris Bosh - José Bosingwa - Vicente del Bosque - Carmelo Bossi - Paul Bosvelt - Tyler Bozak - Valtteri Bottas - Mihhail Botvinnik - Mihhail Botvinov - Bryan Bouffier - Benjamin Boukpeti - Khalid Boulahrouz - Brahim Boulami - Wilfred Bouma - Yassine Bounou - Sébastien Bourdais - Clifford Bourland - Dustin Boyd - James Boyd - Brian Boyle - Audun Boysen - Tarjei Bø - Oddvar Brå - Michael Bradley - Alberto Braglia - Yacine Brahimi - Elton Brand - Esther Brand - Eirik Brandsdal - Ana Maria Brânză - Berle Brant - Chris Brasher - Kenneth Bråten - Ryan Brathwaite - Rune Brattsveen - Claudio Bravo - Omar Bravo - Thomas Brdaric - Trond-Arne Bredesen - Johannes Brenner - Michal Březina - Derrick Brew - Anne Briand - Ilmārs Bricis - Mairis Briedis - Federica Brignone - Jörgen Brink - Miguel Britos - T. J. Brodie - Giovanni van Bronckhorst - David Bronštein - Nathan Brooks - Alex Brosque - Jack Broughton - Eduard Brovko - Carl Brown - Chris Brown - Wes Brown - David Browne - Ricky Bruch - Edmund Bruggmann - Ivano Brugnetti - Inge de Bruijn - Gilbert Brulé - Jeffrey Bruma - Valeri Brumel - Celine Brun-Lie - Martin Brundle - Gianmaria Bruni - Kai Brännkärr - Kobe Bryant - Arto Bryggare - Sergei Bubka - Ken Buchanan - Guido Buchwald - Stephane Buckland - Harry Buddel - Jevgen Budnik - Aleksei Budõlin - Dmitri Budõlin - Sébastien Buemi - Gianluigi Buffon - Maksim Bukatkin - Konrad Bukowiecki - Maik Bullmann - Dmitri Bulõkin - Valeri Bukrejev - Wilfred Bungei - Robert Burgess - Annemarie Burghoff - Sarah Burke - Thomas Burke - Tim Burke - Delphyne Burlet - Brent Burns - Richard Burns - Tommy Burns - Anna Burtasova - Mihhail Burtsev - Rene Busch - Sergio Busquets - Jekaterina Bušujeva - Edvard Bužinskij - Algimantas Butnorius - Jeffrey Buttle - Jenson Button - Nicklas Bäckström - Alo Bärengrub - Gunnar Bärlund - Max Bösiger - Hans Büchi - Selina Büchel - Jens Byggmark

- Lars Bystøl

CRedigeeri

Francisco Cabañas - Denia Caballero - Yohan Cabaye - Víctor Cáceres - Cafu - Gary Cahill - Tim Cahill - Cai Xuetong - Rodrigo Caio - Carlos Calado - Sophie Caldwell - Duje Ćaleta-Car - Nora Callebout - José María Callejón - Jonathan Calleri - Joseph Calzaghe - Matt Calvert - Dominic Calvert-Lewin - Esteban Cambiasso - Roberto Cammarelle - Sol Campbell - Veronica Campbell - Eyüp Can - Fabio Cannavaro - Christian Cantwell - José Raúl Capablanca - Joan Capdevila - Tranquilo Capozzo - Jennifer Capriati - Brandon Carlo - Roberto Carlos - Magnus Carlsen - John Carlson - Ingvar Carlsson - Jamie Carragher - Michael Carrick - William Carrier - Michael Carruth - David Carstens - Hamish Carter - Nesta Carter - Vince Carter - Fabiano Caruana - Dani Carvajal - Ricardo Carvalho - Oscar Casanovas - Milton Casco - Iker Casillas - Antonio Cassano - Samuel James Cassell - Diego Castro - Juan Cazares - Santi Cazorla - Omar Catarí - Ethel Catherwood - Ivan Cavaleiro - Diego Cavalieri - Edinson Cavani - Petr Čech - Stig Cederberg - Aleksandrs Čekulajevs - Jonas Čepulis - Miroslav Cerar - Marcel Cerdan - Erik Černák - Andrea de Cesaris - Faní Chalkiá - Kóstas Chalkías - Mario Chalmers - Marouane Chamakh - Wilt Chamberlain - Calum Chambers - Karun Chandhok - Tyson Chandler - Chang Kyou-chul - Michael Chang - Vladimer Ch'ant'uria - Ángelos Charistéas - Christopher Chataway - Robert Chef d’Hôtel - Chen Qi - Grahame Cheney - Vivian Cheruiyot - Alain Chervet - Fritz Chervet - Walter Chervet - Pierluigi Chicca - Giorgio Chiellini - Catherine Chikwakwa - Eduardo Chillida - Max Chilton - Ben Chilwell - Abner Chipu - Henryk Chmielewski - Aryan Chopra - Svend Aage Christensen - Linford Christie - Tanja Chub - Dominika Cibulková - Waldemar Cierpinski - Ivan Cichan - Cesar Cielo Filho - Jasper Cillessen - Anthony Cirelli - Kalifa Cissé - Papiss Cissé - Roland Clara - Emmanuelle Claret - Jim Clark - Bryan Clay - Will Claye - Kerron Clement - Louis Clément - Luís Fabiano Clemente - Rob Clerc - Tom Cleverley - Gaël Clichy - Kim Clijsters - Hestrie Cloete - Viktorija Čmilytė-Nielsen - Alice Coachman - Conor Coady - Roy Cochran - Phillip Cocu - Sebastian Coe - Andrew Cole - Ashley Cole - Joe Cole - Blake Coleman - Christian Coleman - Kim Collins - Dario Cologna - María Colón - Nadia Comăneci - Mike Conley - Maureen Connolly - Adolfo Consolini - Alberto Contador - Samuel Contesti - Myrtle Cook - Priya Cooper - Sayon Cooper - Jean-Pierre Coopman - Alfredo Copello - Jonathan Copete - Arnaud Cordier - Jorge Cori - Jack Cork - Andreas Cornelius - Deimantė Cornette - Matthieu Cornette - Natalie Coughlin - Philippe Coutinho - Fernando Couto - Logan Couture - Sean Couturier - Charlie Coyle - Adam Cracknell - Steve Cram - Toller Cranston - Christl Cranz - Chandra Crawford - Corey Crawford - Hasely Crawford - Jamal Crawford - Shawn Crawford - Hernán Crespo - Aaron Cresswell - Terry Crews - Edward Crook - Sidney Crosby - Peter Crouch - Johan Cruijff - Ibolya Csák - Tibor Csík - Paweł Czarnota - Antoni Czortek - Didier Cuche - Roger Cuche - Víctor Cuesta - Christian Cueva - Nelson Cuevas - Mickaël Cuisance - Emil Čuprenski - Stephen Curry - Thomas Curtis - Brian Cusworth - Karina Cyfka - Louis Cyr - Czesław Cyraniak

DRedigeeri

Stéphane Da Costa - Níkos Dabízas - Issaka Daboré - Ivona Dadic - Jevgeni Dadonov - Costică Dafinoiu - Ekaterina Dafovska - John Kristian Dahl - Anna Dahlberg - Laura Dahlmeier - Maja Dahlqvist - Emma Dahlström - Bjørn Dæhlie - Andrés D'Alessandro - John Daley - Anatoli Dalidovitš - Jānis Daliņš - Lauri Dalla Valle - Francesco Damiani - Dejan Damjanović - Phillip Danault - Ludvík Daněk - Charlie Daniels - Egil Danielsen - Gösta Danielsson - Eléni Daniilídou - Aleksandr Danin - Sergi Danõltšenko - Munir Dar - Victor d'Arcy - Lauris Dārziņš - Pavel Datsjuk - Kaspars Daugaviņš - Markéta Davidová - Edgar Davids - Anthony Davidson - Dwight F. Davis - Glen Davis - Howard Davis - Meryl Davis - Shani Davis - Steve Davis - Steven Davis - Walter Davis (kolmikhüppaja) - Sergei Davõdov - Nigel Dawes - Craig Dawson - Michael Dawson - Pedro De la Rosa - Ritchie De Laet - Daniele De Rossi - Morgan De Sanctis - Maurilio De Zolt - Mihály Deák Bárdos - Nathan Deakes - Ferekalsi Debessay - Rajmond Debevec - Nathalie Dechy - Deco - Troy Deeney - Didier Défago - Meseret Defar - Maria Teresa de Filippis - Jermain Defoe - Steven Defour - Vincent Defrasne - Pjotr Degtjarjov - Alessandro Del Piero - Jone Delai - Jean Delarge - Agustín Delgado - Guillermo Delgado - Ricardo Delgado - Traianos Dellas - Casey Dellacqua - Fabian Delph - Moussa Dembélé - Jelena Dementjeva - Volkan Demirel - Bill Demong - Leander Dendoncker - Antoine Deneriaz - Luol Deng - Denílson Pereira Neves - Igor Denissov - Vitali Denissov - Memphis Depay - Eren Derdiyok - Andri Derõzemlja - Boudewijn Derkx - Marcel Deslauriers - Jean Despeaux - Simon Desthieux - Gerard Deulofeu - Gail Devers - Chrysopigí Devetzí - Cristian Deville - Mihhail Devjatjarov - Vadim Devjatovski - Giorgio Di Centa - Manuela Di Centa - Lucas Di Grassi - Emanuele Di Gregorio - Ángel Di María - Antonietta Di Martino - Roberto Di Matteo - Abdoulay Diaby - Abou Diaby - Moussa Diaby - Mouctar Diakhaby - André Diamant - Lassana Diarra - Miguel Dias - Félix Díaz - Paulo Díaz - Sergio Díaz - Tirunesh Dibaba - Carmine DiBartholomeo - Simon Dickie - Runar Dickman - Dida - Eric Dier - Nelli Differt - Frank DiGennara - Geert van Dijk - Grigor Dimitrov - Ding Liren - Merindah Dingjan - Vedran Đipalo - Eva Dimas - Uschi Disl - Youri Djorkaeff - Johan Djourou - Senele Dlamini - Norman Dlomo - Aleksandr Dmitrijev - Artjom Dmitrijev - Marko Dmitrović - Ritsu Doan - Viktors Dobrecovs - Dimitǎr Dobrev - Bevan Docherty - Hiroaki Doi - Novak Đoković - Kasper Dolberg - Martin Dolfing - Darja Domratševa - Lutz Dombrowski - Cecilio Domínguez - Leinier Domínguez - Oksana Domnina - Marco Donadel - Chris Donaldson - Jean Marie Dongou - Jordanka Donkova - Robert Doornbos - Fritz Dopfer - Gert Dorbek - Michaela Dorfmeister - Marek Doronin - Ion Dosca - Serhi Dotsenko - Rodrigo Dourado - Ken Doubleday - Abdoulaye Doucouré - Ladji Doucouré - Seydou Doumbia - Ion Draica - Vladimir Dratšov - Heike Drechsler - Aleksei Drejev - Ljilja Drljević - Václav Drobný - Didier Drogba - Frank Drost - Dmitri Drozdov - Derek Drouin - Jonathan Drouin - Boris Družinin‎‎ - Guy Drut - Nana Dzagnidze - Alan Dzagojev - Prince Octopus Dzanie - Lela Džavahišvili - Edin Džeko - Blerim Džemaili - Arsen Džulfalakjan - Glody Dube - Léo Dubois - Daniil Dubov - Pavel Dubovik - Kaspars Dubra - Uładzimir Dubroŭščyk - Anthony Duclair - Jan-Krzysztof Duda - Christopher Duenas - Damien Duff - Shane Duffy - Pauli Dufva - Meagan Duhamel - Vera Dujunova (sünd. Galuška) - Lishan Dula - Charles Dumas - Tim Duncan - Dunga - Lewis Dunk - Joey Dunlop - Alo Dupikov - Kevin Durant - Andrew Durante - Christian Dvorak - Tomáš Dvořák - Mark Dvoretski - Aleksandr Dõbman - Maksim Dõldin - Paulo Dybala - Niklas Dyrhaug

ERedigeeri

Edward Eagan - Ashton Eaton - Stephan Eberharter - Jordan Eberle - Emmanuel Eboué - Bernie Ecclestone - Guillermo Echevarría - Richard Eckersley - Tiril Eckhoff - Stefan Edberg - Simon Eder - Toomas Edur - Jóan Símun Edmundsson - Jonathan Edwards - Valter Eenmaa - Aleksander Eerma - Eero Eessaar - Ergo Eessaar - Elisabeth Egel - Gjermund Eggen - Jaan Ehlvest - Liisa Ehrberg - Annelie Ehrhardt - Patrīcija Eiduka - Eiður Smári Guðjohnsen - Kein Einaste - Eugen Einman - Helena Ekholm - Oliver Ekman-Larsson - Hicham El Guerrouj - Omar El Kaddouri - Trond Einar Elden - Daniel Elena - Trevor Elhi‎ - Ole Ellefsæter - Lars Eller - Dina Ellermann - Launceston Elliot - Eduard Ellman-Eelma - Per Elofsson - Kike Elomaa - Sami Elovaara - Paul Elvstrøm - Liis Emajõe - Irina Embrich - Heino Enden - Tõnu Endrekson - István Énekes - Orlando Engelaar - August Englas - Mirko Englich - Ludmila Engquist - Klas Engström - Siim Ennemuist - Tyler Ennis - Jessica Ennis-Hill - Thomas Enqvist - Marina Erakovic - Dedeh Erawati - Paul Ereng - Marcus Ericsson - Imre Erik - Laine Erik - Stein Eriksen - Loui Eriksson - Edgars Eriņš - Madis Erit - Uwe Erkenbrecher - Johannes Erm - Tõnis Erm - Kalev Ermits - Erwin Erne - Gustav Ernesaks - Fabian Ernst - Şeref Eroğlu - Arianna Errigo - Jarmo Eskelinen - Asko Esna - Sari Essayah - Michael Essien - Frode Estil - Callistus Eziukwu - Oghenekaro Etebo - Neil Etheridge - Samuel Eto'o - Rein Etruk - Johan Eurén - Eusébio - Max Euwe - Elfyn Evans - Fred Evans - Janet Evans - Lee Evans - Johan Remen Evensen - Tommi Evilä - Nelson Évora - Patrice Évra

FRedigeeri

Łukasz Fabiański - Juan Fabila - Fabinho - Fábio Pereira da Silva - Ignazio Fabra - Marius Fabre - Cesc Fàbregas - Aleksandr Fadejev - Andreas Faehlmann - Georg Faehlmann - Pål Arne Fagernes - Paweł Fajdek - Jakov Fak - Radamel Falcao - Hanna Falk - Torbjørn Falkanger - Bamba Fall - Gary Fanelli - Juan Manuel Fangio - Mo Farah - Jefferson Farfán - François Fargère - Giuseppe Farina - Péter Farkas - Marija Farnosova - Karl Fazer - Karl Fatal - Ansu Fati - Justin Faulk - Roger Federer - Anatoli Fedorenko - Aleksandr Fedoruk - Andri Fedtšuk - Sofiane Feghouli - Luís Feiteira - Nabil Fekir - Vladimir Feldman - Allyson Felix - João Félix - Marouane Fellaini - Kiko Femenía - Anna Fenninger - Csaba Fenyvesi - Rio Ferdinand - Alex Ferguson - Bruno Fernandes - Danilo Fernandes - Manuel Fernandes - Matías Fernández - Képler Laveran Lima Ferreira - Paulo Ferreira - Barbara Ferrell - David Ferrer - Facundo Ferreyra - Björn Ferry - Beat Feuz - Rossella Fiamingo - Gheorghe Fiat - Martha Fierro - Laurent Fignon - Luís Figo - Jens Filbrich - Miroslav Filip - Andrzej Filipowicz - Peter Fill - Rudi Fink - Jacob Finkelstein - Roberto Firmino - Alireza Firouzja - Andrea Fischbacher - Birgit Fischer - Robert Fischer - Sven Fischer - Charron Fisher - Giancarlo Fisichella - Ain Fjodorov - Sergei Fjodorov - Edwin Flack - Mathieu Flamini - John Flanagan - Ann Kristin Flatland - Alfred Flatow - Gustav Flatow - Darren Fletcher - Marc-André Fleury - Esquiva Florentino - Aneta Florczyk - Alessandro Florenzi - Tatjana Fomina - Francisco Fonseca - Arianna Follis - Diego Forlán - Filip Forsberg - Magdalena Forsberg - Mikael Forssell - Wojciech Fortuna - Richard Fosbury - Ben Foster - Roman Fosti - Robbie Fowler - Nate Fox - Terry Fox - Martin Fourcade - Simon Fourcade - Alleyne Francique - Borka Frančišković - Ján Franek - Michal Franek - Ivan Franjic - Dawn Fraser - Shelly-Ann Fraser-Pryce - Joe Frazier - Fred - Frankie Fredericks - Mathias Fredriksson - Thobias Fredriksson - Cathy Freeman - Kris Freeman - Alexander Frei - Anne Freimuth - Harald Freimuth - Magnar Freimuth - Laurent Fressinet - Severin Freund - Mario Frick - Daniel Fridman - Friðrik Ólafsson - Brad Friedel - Arne Friedrich - Howard Frier - Patrick Friesacher - Robin Frijns - Lasse Friman - Emmanuel Frimpong - Torsten Frings - Paul Fritsch - Steve Fritz - Andre Frolov - Christopher Froome - Emanuele Fuamatu - Mircea Fulger - Tyson Fury - Nadine Fähndrich - Takis Fyssas

GRedigeeri

Louis van Gaal - Mijat Gaćinović - Jean Marc Gaillard - Grete Gaim - Ignisious Gaisah - Kristo Galeta - Jean Galfione - William Gallas - Carlos Gamarra - Pedro Gamarro - Yuriorkis Gamboa - Mohamed Gammoudi - Marcelin Gando - Joe Gans - Anatoli Gantvarg - Nona Gaphrindašvili - Rolando Garbey - Anier García - Giedo van der Garde - Toni Gardemeister - Anders Garderud - Jake Gardiner - Rulon Gardner - Nicolo Gargano - Rigoberto Garibaldi - Kevin Garnett - Robert Garrett - Paul Gascoigne - Pau Gasol - Rodion Gataullin - Justin Gatlin - Gennaro Gattuso - Hartwig Gauder - Johnny Gaudreau - Cori Gauff - John Anders Gaustad - Vladislav Gavrikov - Aleksei Gavrilov - Juri Gavrilov - Tyson Gay - Dwight Gayle - Jacek Gdański - David de Gea - Theodor Gebre Selassie - Haile Gebrselassie - Elene Gedevanišvili - György Gedó - Elco van der Geest - Vinzenz Geiger - Aleksandr Geinrihh - Lisa Gelius - Giorgios Georgiadis - Güzel Georgijeva - Konstantin Gern - Pedro Geromel - Steven Gerrard - Ivan Geško - Aleksandr Getmanski - Ehsan Ghaem-Maghami - Matt Ghaffari - Jaouad Gharib - Ghirmay Ghebreslassie - Pierre Ghestem - Aryan Gholami - Faouzi Ghoulam - Stylianós Giannakópoulos - Kieran Gibbs - Giuseppe Gibilisco - Ben Gibson - Devin Gibson - Kristin Gierisch - Ryan Giggs - Alberto Gilardino - Alain Giletti - Antonio Giovinazzi - Aivars Gipslis - Anish Giri - Marc Girardelli - Lisa Gisler - Shay Given - Ella Gjømle - Lina Gjortšeska - Theofánis Gkékas - Giánnis Gkoúmas - Romāns Gladiļins - Martina Glagow - Jelena Glebova - Svetozar Gligorić - Timo Glock - Anders Gløersen - Jakob Vang Glud - Serge Gnabry - Kazimieras Gnedojus - Arturo Godoy - Sofia Goggia - Marielle Goitschel - Argo Golberg - Pål Golberg - Andreas Goldberger - Julian Golding - Yaḩyá Gol-Moḩammadī - Jekaterina Golovatenko - Zoja Golubeva - Heurelho Gomes - Nuno Gomes - Mario Gómez - Rónald Gómez - Otoniel Gonzaga - Arístides González - Derlis González - José Froilán González - Mario González - Paul Gonzales - Barclay Goodrow - Craig Goodwin - Ben Gordon - Ilja Gordon - Halina Górecka - Leon Goretzka - Kaspars Gorkšs - Valeria Gorlats - Reinaldo Gorno - Felix Gottwald - Yanni Gourde - Jørgen Graabak - Barbara Graas - Steffi Graf - Stephanie Graf - Julio Granda - Esteban Granero - Jean-Baptiste Grange - Mikael Granlund - Maurice Greene - Mason Greenwood - Caitlin Gregg - Simone Greiner-Petter-Memm - Michael Greis - George Grey - Wayne Gretzky - Boris Griidin - Anett Griffel - Blake Griffin - Florence Griffith-Joyner - Álex Grimaldo - Matt Grimes - Aleksandr Grištšuk - Nikolai Grišunin - Strátos Grívas - Øystein Grødum - Jesper Grønkjær - Harald Grønningen - Romain Grosjean - Georg Gross - Stefano Gross - Fabio Grosso - Ricco Groß - Kevin Großkreutz - Karoline Bjerkeli Grøvdal - Bernhard Gruber - Michael Gruber - Maksim Gruznov - Everton Luiz Guimarães Bilher - Ernests Gulbis - Toini Gustafsson - Marcus Grönholm - Börje Grönroos - Jari Grönroos - Grethe Grünberg - Tobias Grünenfelder - Fredy Guarín - Erik Guay - Gonçalo Guedes - Steeve Guénot - Eduardo Guerrero - José Paolo Guerrero - Hicham El Guerrouj - Péter Gulácsi - Ruud Gullit - Saida Gunba - Vadim Gurnik - Nikita Gussev - Vitali Gussev - Giedrius Gustas - Peet Gustel - Karel Gut - Lara Gut-Behrami - Esteban Gutiérrez - Jonás Gutiérrez - Hans Gutman - Ernests Gūtmanis - Horace Gwynne - Elisabeth Görgl - Miriam Gössner - Renate Götschl - Mario Götze - Daniel Güiza - İlkay Gündoğan - Emre Güngör - Werner Günthör - Asamoah Gyan - Gylfi Sigurðsson - Dániel Gyurta

HRedigeeri

Anna Haag - Tiit Haagma - Eleriin Haas - Josef Haas - Karl-Friedrich Haas - Mario Haas - Rebekka Haase - Kert Haavistu - Mikk Haavistu - Georg Hackenschmidt - Grant Hackett - Eḩsān Ḩadādī - Adis Hadžanović - Memnun Hadžić - Dinar Hafizullin - Ronny Hafsås - Ragnhild Haga - Paul-Toomas Hage - Linda Haglund - Alfréd Hajós - Juha Hakola - Veikko Hakulinen‎ - Stephen Halaiko - Leho Haldna - Simona Halep - Taylor Hall - Saul Hallap - Helger Hallik - Margus Hallik - Reinar Hallik - Antero Halonen - Tony Halme - Dietmar Hamann - Charles Hamelin - Lewis Hamilton - Richard Hamilton - Mia Hamm - Becky Hammon - Tor Henning Hamre - Marek Hamšík - Samir Handanović - Halvard Hanevold - Henri Hang - Noah Hanifin - Sven Hannawald - Sirli Hanni - Arnbjørn Hansen - Sandra Hansson - Yuzuru Hanyū - Imre Harangi - Michał Haratyk - Trey Hardee - Owen Hargreaves - Pentala Harikrishna - Evelin Harjakas - Valeri Harlamov - Anatoli Harlampijev - Arkadi Harlampijev - Harmon Harmon - Arthur Harnden - Martin Harnik - Otis Harris - Carter Hart - Doris Hart - Joe Hart - Teemu Hartikainen - Christoph Harting - Robert Harting - Alex Harvey - Rio Haryanto - Eden Hazard - Irina Hazova - Trine Hattestad - Ola Vigen Hattestad - Thorleif Haug - Rasmus Haugasmägi - Erik Haula - Andrej Hauptman - Simone Hauswald - Matti Hautamäki - Emmi Haux - David Haye - Julia Hayward - He Kexin - Basil Heatley - Mark Hebden - Max Hebeisen - Bartłomiej Heberla - Sara Hector - Héðinn Steingrímsson - Victor Hedman - Chad Hedrick - Ahmed Hegazi - Günther Heidemann - Nick Heidfeld - Matti Heikkinen - Jennifer Heil - Hillar Hein - Kristo Heinmann - Viljo Heino - Marek Heinz - Miro Heiskanen - John Heitinga - Zuzana Hejnová - Kai Helenius - Robert Helenius - Tia Hellebaut - Daniel Hellebuyck - Marcus Hellner - Johan Hellström - Darren Helm - Raimo Helminen - Tomer Hemed - Matt Hemingway - Deon Hemmings - Jordan Henderson - Stephen Hendry - Sonja Henie - Justine Henin - Andrea Henkel - Jürgen Henn - Johannes Henno - Janek Hepner - Urmas Hepner - Reinfried Herbst - Keri Herman - Jan Heřmánek - Lucas Hernández - Noé Hernández - Rodrigo Hernández - Xavier Hernández - Javier Hernández Balcázar - Margus Hernits - Henri Hérouin - Ander Herrera - Arquímedes Herrera - Héctor Herrera - Denise Herrmann - Emile Heskey - Erika Hess - Tor Arne Hetland - Georg Hettich - Reinhold-Heinrich Heuer - Valter Heuer - Ron Heusdens - Lleyton Hewitt - Jupp Heynckes - Thomas J. Hicks - Guus Hiddink - Mirja Hietamies-Eteläpää - Fernando Hierro - John Higgins - Gonzalo Higuaín - Henrique Hilário - Tom Hilde - Timo Hildebrand - Štěpánka Hilgertová - Clarence Hill - Damon Hill - Virgil Hill - Edmund Hillary - Martina Hingis - Andreas Hinkel - Ernst Hinterseer - Hansi Hinterseer - Lukas Hinterseer - Marcel Hirscher - Mikko Hirvonen - Nico Hischier - Sophie Hitchon - Kinue Hitomi - Odd-Bjørn Hjelmeset - Hoang Thanh Trang - Guillaume Hoarau - Nina Hoekman - Hein ten Hoff - Reese Hoffa - Mike Hoffman - Christian Hoffmann - Fritz Hofmann - Helmut Hofmann - Tore Ruud Hofstad - Kevin Hogarth - Jana Hohlova - Sergei Hohlov-Simson - Pierre-Emile Højbjerg - Steven Holcomb - Jon Robert Holden - Wendy Holdener - Anni Holdmann - José Holebas - Peter Holland - Stefan Holm - Kelly Holmes - Ratmir Holmov - Gunnar Hololei - Markus Holst - Raphael Holzdeppe - Braden Holtby - Evander Holyfield - Keisuke Honda - Pieter van den Hoogenband - Herman Hoogland - Pierre van Hooijdonk - Steven Hooker - Kurt Hornfischer - Bo Horvat - Béla Horváth - Tsukasa Hosaka - Nicole Hosp - Marián Hossa - Katinka Hosszú - Bela Hotenašvili - Hou Yifan - Dwight Howard - Tim Howard - Mirko Hrgović - Viktor Hrjapa - Hans Huber - Liezel Huber - Július Hudáček - Jan Hudec - Anton Hudobin - Werner Hug - Quinn Hughes - Markus Huhtala - Aino Huimerind - Sjoerd Huisman - Esa Hukkanen - Hulk - Juliane Hund - Rimo Hunt - Margus Hunt - Stephen Hunt - Klaas-Jan Huntelaar - George Hunter - Lindsey Hunter - Pavol Hurajt - Martin Hurt - Aslanbek Huštov - Robert Huth - Veikko Huuskonen - Alan Huõgatõ - Karoliine Hõim - Gunder Hägg - Mika Häkkinen - Helery Hälvin - Eduard Hämäläinen - Pentti Hämäläinen - Juha HänninenJuho HänninenVüqar Həşimov - Gunnar Höckert - Martin Höllwarth - Kathrin Hölzl - Kaido Höövelson - Nico Hülkenberg - Voldemar Hünerson - Tomáš Hyka - Zach Hyman - Sami Hyypiä

IRedigeeri

Vincenzo Iaquinta - Akaki Iašvili - Caterine Ibargüen - Derek Ibbotson - Vedad Ibišević - Sultan Ibragimov - Zlatan Ibrahimović - Mauro Icardi - Yūji Ide - Karl-Richard Idlane - Phillips Idowu - Edwin Ifeanyi - Odion Ighalo - Rafael Iglesias - Aleksandr Ignatenko - Andre Iguodala - Laura Ikauniece - Khumiso Ikgopoleng - Georgi Ilivitski - Anna Iljuštšenko - Aleksander Illi - Indrek Ilves - Kristjan Ilves - Piret Ilves - Urmo Ilves - Im Dong-hyun - Jarkko Immonen - Joel Indermitte - Kaire Indrikson - Andrei Inešin - Filip Ingebrigtsen - Henrik Ingebrigtsen - Tommy Ingebrigtsen - Anti Ingel - Magnus Ingesson - Andrés Iniesta - Christof Innerhofer - Filippo Inzaghi - Kyriákos Ioánnou - Artūrs Irbe - Alexander Ireland - Eddie Irvine - Kyrie Irving - Priidu Isak - Andreas Isaksson - Satoshi Ishii - Mnatsakan Iskandarjan - Jari Isometsä - Märt Israel - Jon Istad - Jelena Issinbajeva - Svetlana Išmuratova - David Izonritei - Juan Iturbe - Paula Ivan - Vjatšeslav Ivanenko - Mihhail Ivanov - Vladimir Ivanov - Vladislav Ivanov - Ana Ivanović - Branislav Ivanović - Vassõl Ivantšuk - Jelena Ivaštšenko - Odd Iversen - Allen Iverson - Alex Iwobi

JRedigeeri

Jaan Jaago - Urmas Jaamul - Aksel Jaanisoo - Heikki Jaansalu - Jüri Jaanson - Tatjana Jaanson - Karam Jābir - Hugh Jack - Bershawn Jackson - Colin Jackson - Anders Jacobsen - Astrid Jacobsen - Émilien Jacquelin - Tom Jager - Jaak-Heinrich Jagor - Jaromír Jágr - Aleksei Jagudin - Aleksei Jagudin (iluuisutaja) - Vladimir Jagunov - Aleksei Jahhimovitš - Nikolai Jakovenko - Lora Jakovleva - Oksana Jakovleva - Jarosław Jakszto - Nail Jakupov - Konstantin Jalari - Erkki Jallai - Tarmo Jallai - Paulo Jamelli - David James - Hilda James - Kirani James - LeBron James - Paul James - Reece James - Piret Jamnes - Jakub Janda - Carlo Janka - Jelena Janković - Gérard Jansen - Hans Jansen - Kjetil Jansrud - Vincent Janssen - Adnan Januzaj - Dmitri Jarošenko - Tristan Jarry - Rolandas Jasevičius - Darius Jasevičius - Koba Jass - Sami Jauhojärvi - Inese Jaunzeme - Šarūnas Jasikevičius - Ahmed Hamada Jassim - Lev Jašin - Iryna Jatčanka - Arto Javanainen - Vincent Jay - Mile Jedinak - Otylia Jędrzejczak - Radosław Jedynak - Jee Yong-ju - Tony Jeffries - Lilija Jefremova - Grigori Jegorov - Vassili Jegorov - Ljubov Jegorova - Mara Jelica - Vassili Jemelin - Fjodor Jemeljanenko - Charlie Jenkins - David Jenkins - David Jenkins - David Jenkins - Michelle Jenneke - Viggo Jensen - Viggo Jensen (jalgpallur) - Hasse Jeppson - Jens Jeremies - Sixten Jernberg - Andrei Jessipenko - Jüri Jevdokimov - Erling Jevne - Sriram Jha - Raúl Jiménez - Soraya Jiménez - Ben Jipcho - Petr Jiráček - Ain Joala - Ott Joala - Jesse Joensuu - Éder Jofre - Ingemar Johansson - Ivar Johansson - Kjell Johansson - Marcus Johansson - Selfrid Johansson - Therese Johaug - Adam Johnson - Allen Johnson - Ben Johnson - Bill Johnson - Fabian Johnson - Glen Johnson - Jack Johnson - Ken Johnson - Lawrence Johnson - Magic Johnson - Michael Johnson - Toureano Johnson - Niko Jokinen - Jyrki Jokipakka - Ernst Joll - Brad Jones - Cullen Jones - Greg Jones - Jermaine Jones - Kenwyne Jones - Leisel Jones - Marion Jones - Martin Jones - Roy Jones - Luuk de Jong - Nigel de Jong - Wim de Jong - Mattias Jonson - Laura Joonas - Koit Joor - DeAndre Jordan - Joan Jordán - Michael Jordan - Peter Jørgensen - Victor Jørgensen - Jorginho - Franz Joseph - Roman Josi - Tyson Jost - Brian Joubert - Raymond Joval - Jackie Joyner-Kersee - Christopher Judge - Mervana Jugić-Salkić - Ain-Alar Juhanson - Gerdo Juhkam - Martti Juhkami - Bruno Julie - Jorge Julio - Juninho Pernambucano - Bruno Junk - Leni Junker - Antti Juntumaa - Zlatko Junuzović - Juozas Juocevičius - Jekaterina Jurjeva - Kalju Jurkatamm - Darja Jurlova - Martin Jurtom - Risto Jussilainen - Gytis Juškevičius - Elisabeth Juudas - Janari Jõesaar - Anna Lotta Jõgeva - Aili Jõgi - Mati Jõgi - Peep Jõgi - Jüri Jõul - Ilmar-Olav Jõõras - Andrei Jämsä - Marko Jänes - Andre Järva - Väinö Järvenpää - Nikolai Järveoja - Akilles Järvinen - Jukka Järvinen - Matti Järvinen - Laura Britt Järvsoo - Enar Jääger - Enver Jääger - Jussi Jääskeläinen - Lisell Jäätma - Peep Jöffert - Emil Jönsson - Markus Jürgenson - Jaan Jüris

KRedigeeri

Kaido Kaaberma - Urmas Kaal - Martin Kaalma - Vello Kaaristo - Enn Kaarma - Harald Kaarmann - Rene Kaas - Evely Kaasiku - Jevgeni Kabajev - Alina Kabajeva - Christian Kabasele - Gojko Kačar - Tadija Kačar - Vello Kade - Syed Kadir - Colin Kaepernick - Jevgeni Kafelnikov - Pantelís Kafés - Dina Kagramanov - Oliver Kahn - Dominik Kahun - Nihat Kahveci - Sotíris Kaïáfas - Gregory Kaidanov - Kaarel Kais - Kristjan Kais - Wilhelm Kaiser - Hannu Kaislama - Hans Kaiva - Andrus Kajak - Kaká - Nikólaos Kaklamanákis - Kahha Kaladze - Janek Kalda - Sören Kaldma - Martten Kaldvee - Dmitri Kalinin - Urmas Kaljend - Aldur Kaljo - Julius Kaljo - Marek Kaljumäe - Kaire Kaljurand - Kaupo Kaljuste - Charlotte Kalla - Juura Kallari - Madis Kallas - Ken Kallaste - Risto Kallaste - Toomas Kallaste - Carmel Kallemaa - Mika Kallio - Antti Kalliomäki - Andrei Kalmakov - Erich Kalmar - Marek Kalmus - Jānis Kalniņš - Salomon Kalou - Chris Kaman - François Kamano - Kaspars Kambala - Mujinga Kambundji - Yusuf Saad Kamel - Kevin Kampl - Gert Kams - Olga Kamyshleeva - Carel Kand - Kaie Kand - Aleksandr Kandaurov - Patrick Kane - Albert Kanepi - Harald Kanepi - Kaia Kanepi - Kaarlo Kangasniemi - Tanel Kangert - Martin Kangur - Ülo Kangur - Juha Kankkunen - Helena Kannus - Johannes Kant - Gerd Kanter - Igor Kanõgin - Boglárka Kapás - Hamit Kaplan - Oskar Kaplur - Michális Kapsís - Bartosz Kapustka - Giórgos Karagkoúnis - Aleksandr Karavajev - Aleksandr Karelin - Pavel Karelin - Richard Karelson - Nouman Karim - Roman Kariste - Nigul Karits - Nikolai Karklin - Ainar Karlson - Rain Karlson - Nils Karlsson - Pernilla Karlsson - William Karlsson - Åke Karlsson - Friedrich Karm - Vitalijus Karpačiauskas - Deniss Karpak - Anatoli Karpov - Dmitri Karpov - Valeri Karpov - Pertti Karppinen - Mārtiņš Karsums - Narain Karthikeyan - Givi Kartozia - Sander Karu - Börje Karvonen - Noriaki Kasai - Andrej Kaścicyn - Siarhiej Kaścicyn - Totti Kasekamp - Indrek Kaseorg - Siksten Kasimir - Aleksander Kask - Rain Kask - Darius Kasparaitis - Garri Kasparov - Leonhard Kass - Rustam Kazakov - Tatjana Kazankina - Vladimir Kazatšonok - Colin Kâzım-Richards - Šarūnas Kazlauskas - Fánis Katergiannákis - Pródromos Katsantónis - Kóstas Katsouránis - Kevin Kauber - Johannes Kaubi - Smylie Kaufman - Toivo Kaunismäe - Vello Kaunismäe - Kalle Kaupmees - Minna Kauppi - Kai Kauramäki - Juko Kavaguti - Egidijus Kavaliauskas - Uladzislaŭ Kavaljoŭ - Iván Kaviedes - Rıza Kayaalp - Robbie Keane - Roy Keane - Avo Keel - Martti Keel - Alfred Keerd - Tamara Keerd - Rait Keerles - Mart Keersalu - Sebastian Kehl - Naby Keïta - Duncan Keith - Urho Kekkonen - Anastasía Kelesídou - Clayton Keller - Reinier Cornelis Keller - Ezekiel Kemboi - Michal Kempný - Sofia Kenin - Joshua Kennedy - Marc Kennedy - Konstantínos Kentéris - Andy Keogh - Angelique Kerber - Jean Kerebel - Lajos Keresztes - Devon Kershaw - Vahur Kersna - Aleksandr Keržakov - Lembit Kesa - Ajna Késely - Kert Kesküla - Phil Kessel - Jari Ketomaa - Ibragim Khamrakulov - Sami Khedira - Natalia Khoudgarian - Alan Khugaev - Marvi Kibe - Luke Kibet - Lionel Kieseritzky - Maria Kießling - Mika Kihlström - Jorma Kiigemägi - Kalev Kiirend - Olev Kiirend - Ants Kiisa - Janek Kiisman - Juhan Kikas - Tarmo Kikerpill - Yakup Kılıç - Matti Killing - Jean-Claude Killy - Marko Kilp - Kim Yu-Na - Allan Kimbaloula - Tiiu Kimber - Masahiko Kimura - Arturo Kinch - Roger Kingdom - Kätlin Kink - Tarmo Kink - Hain Kinks - Jorma Kinnunen - Kimmo Kinnunen - Eliud Kipchoge - Wilson Kipketer - Herbert Kipp - Priidik Kippar - August Kippasto - Asbel Kiprop - Brimin Kiprop Kipruto - Stephen Kiprotich - Michaela Kirchgasser - Sergei Kirdjapkin - Nikoléta Kiriakopoúlou - Marija Kirilenko - Dmitri Kirilov - Dmitri Kiritšenko - Oliver Kirk - Kirkor Kirkorov - Petǎr Kirov - Urmas Kirs - Jaan Kirsipuu - Rein Kirsipuu - Robert Kirss - Magnus Kirt - Abel Kirui - Harri Kirvesniemi - Marja-Liisa Kirvesniemi - Tevfik Kış - Svetlana Kitova - Stanislav Kitto - Arvo Kivikas - Kenny Kivikas - Merle Kivimets - Tatjana Kivimägi - Paavo Kivine - Sirkka-Liisa Kivine - Alfred Kivisaar - Arne Kivistik - Elmar Kivistik - Kaur Kivistik - Simon Kjær - Lasse Kjus - Jyri Kjäll - Ivan Klasnić - Mari Klaup-McColl - Erwin Klausner - Dzintar Klavan - Ragnar Klavan - Pieter van Klaveren - Oscar Klefbom - Martin Klein - Ole Klemetsen - Gunnar Klettenberg - Christian Klien - Romuald Klim - Sebastian Klinga - John Klingberg - Jekaterina Klinkova - Jürgen Klinsmann - Jürgen Klopp - Miroslav Klose - Patrick Kluivert - Aleksander Klumberg - Vitali Klõtško - Volodõmõr Klõtško - Carolina Klüft - Karin Knapp - Olga Knjazeva - Hanna Knjazeva-Minenko - Durward Knowles - Kamui Kobayashi - Marita Koch - Martin Koch - Antal Kocsis - Ferenc Kocsis - Raido Kodanipork - Andreas Kofler - Nikita Koger - Gogi Koguašvili - Rebeka Koha - Harri Koiduste - Mae Koime - Ada Koistinen - Villem-Henrik Koitmaa - Miika Koivisto - Mikko Koivisto - Mikko Koivu - Saku Koivu - Hannes Koivunen - Anssi Koivuranta - Shinya Kojima - Koke - Kaspar Kokk - Väinö Kokkinen - Aleksandr Kokko - Pekka Kokkonen - Sara Kolak - Sead Kolašinac - Antoni Kolczyński - Eero Kolehmainen - Hannes Kolehmainen - Valeri Kolesnik - Gavril Kolessov - Reena Koll - Jan Koller - Giórgos Kolokythás - Fjodor Koltšin - Pavel Koltšin - Alevtina Koltšina - Jana Kolukanova-Haitz - Nikita Kolyaev - Tibor Komáromi - Leo Komarov - Daniel Komen - Vincent Kompany - Pape Moussa Konaté - Geoffrey Kondogbia - Arouna Koné - Bakari Koné - Lukáš Konečný - Travis Konecny - Humpy Koneru - Terence Kongolo - Ferenc Konrád - Otto Konrad - Akitsugu Konno - Oliver Konsa - Vitali Konstantinov - Einar Kont - Anett Kontaveit - Pávlos Kontídes - Henri Kontinen - Petri Kontiola - Pentti Kontula - Peter Konyegwachie - Andres Koogas - Veli Koota - Taavi Koovit - Petteri Koponen - Kaido Koppel - Gennadi Korban - Olga Korbut - Janne Korhonen - Mihhail Korhov - Shedrack Kibet Korir - Greta Korju - Kevin Korjus - Tapio Korjus - Mikheil Korkia - Aleksandr Koroljov - Natalja Korosteljova - Kiira Korpi - Joonas Korpisalo - Lisbeth Korsmo - Robert Korzeniowski - Laurent Koscielny - Harri Koskela - Vesa Koskela - Ilkka Koski - Jarno Koskiranta - Tatjana Kossintseva - Viktor Kossitškin - Georgi Kostadinov - Stefka Kostadinova - Ivica Kostelić - Janica Kostelić - Aleksandra Kostenjuk - Filip Kostić - Kalevi Kosunen - Vjatšeslav Košelev - Vassili Košetškin - Jevgeni Koševoi - István Kozma - Primož Kozmus - Ljubov Kozõreva - Dušan Kožíšek - Artur Kotenko - Jesperi Kotkaniemi - Johannes Kotkas - Toivo Kotov - Tatjana Kotova - Sage Kotsenburg - Rudolf Kott - Dieter Kottysch - Tomáš Koubek - Niko Kovač - Robert Kovač - István Kovács - István Kovács - István Kovács - Heikki Kovalainen - Anastassia Kovalenko - Igor Kovalenko - Pāvels Kovaļovs - Ainārs Kovals - Justyna Kowalczyk - Yig'al Koyfman - Robert Krabbendam - Alvin Kraenzlein - Rudolf Kraj - Māris Krakops - Sven Kramer - Vladimir Kramnik - Niko Kranjčar - Luan Krasniqi - Olesja Krasnomovets - Evi Krass - Tristan Krass - Jarmila Kratochvílová - Inessa Kravets - Aleksander Kreek - Ardo Kreek - Vladislav Kreida - Chris Kreider - Dario Krešić - Janusz Krężelok - Kerr Kriisa - Sindra Kriisa - Valmo Kriisa - Kalle Kriit - Anatoli Krikun - Eron Krillo - Juri Krimarenko - Voldemar Krimm - Roy Krishna - Heinrich Kristal - Marko Kristal - Marthe Kristoffersen - Ilja Krivošein - Irõna Krjuko - Nikita Krjukov - Bojan Krkić - Nikolai Krogius - Staffan Kronwall - Tooni Kroon - Felix Kroos - Nenad Krstić - Marcin Krzywański - Klaus Kröll - Frantz Kruger - Dmitri Kruglov - Nikolai Kruglov - Nikolai Kruglov seenior - Tim Krul - Malle Krunks - Tiit Krutob - Vladimir Krutov - Karl Kruuda - Parri Kruuda - Herman Kruusenberg - Krista Kruuv - Toomas Krõm - Marcus Krüger - Grzegorz Krychowiak - Adam Kszczot - Elju Kubi - Robert Kubica - John Kuck - Jan Kudlička - Daisy Kudre - Doris Kudre - Juri Kudrjašov - Deniss Kudrjavtsev - Fred Kudu - Bessik Kuduhhov - Virpi Kuitunen - Heino Kuivjõgi - Johannes Kukebal - Artur Kukk - Ille Kukk - Mihkel Kukk - Sigvard Kukk - Roman Kuklin - Merili Kukuškin - Dainis Kūla - Galina Kulakova - Aleksandr Kulatšenko - Győző Kulcsár - Riho Kuld - Paul Kuldkepp - Jerzy Kulej - Aleksandr Kulik - Nikolai Kuljomin - Andres Kull - Ilmar Kullam - Valentina Kullam - Gert Kullamäe - Raimo Kulli - Karl Kullisaar - Iser Kuperman - Martin Kupper - Mindaugas Kupšas - Njazi Kuqi - Sean Kuraly - Kevin Kurányi - Richard Kuremaa - Larissa Kurkina - Anna Kurnikova - Jari Kurri - Harry Kurschat - Keijo Kurttila - Igor Kurve - Rudolf Kus - Alo Kuslap - Albert Kusnets - Tomasz Kuszczak - Olga Kuzenkova - Vladimir Kuzin - Krystian Kuźmicz - Gennadi Kuzmin - Anastassija Kuzmina - Svetlana Kuznetsova - Vassili Kuznetsov - Martin Kutman - Vladimir Kuts - Oleg Kutšerenko - Marija Kutšina - Nora Kutti - Vitali Kutuzov - Jaanus Kuum - Roman Kuura - Timo Kuus - Mart Kuusik - Reijo Kuusik - Kristina Kuusk - Märten Kuusk - Henn Kuuskme - Aivar Kuusmaa - Raigo Kuusnõmm - Pekka Kuvaja - Dirk Kuyt - Aloyzas Kveinys - Manutšar Kvirkvelia - Petra Kvitová - Daniil Kvjat - Aarne Kõiv - Ira Kõiv - Kauri Kõiv - Küllo Kõiv - Marge Kõrkjas - Christian Kõrtsmik - Karl Käbi - Jüri Käen - Risto Kägo - Kristen Kähr - Enn Käiss - Uno Källe - Kim Källström - David Kämpf - Osvald Käpp - Olle Kärner - Rain Kärner - Algo Kärp - Siim Kärson - Marleen Käämer - Katrin Käärt - Rupert König - Zoltán Kővágó - Karel Kübar - Silver Kübar - Rita Kühne - Kaido Külaots - Valter Külvet - Peeter Kümmel - Kaarel Kümnik - Mait Künnap - Herbert Kütt - Karli Kütt - Andreas Küttel

LRedigeeri

Shirley De La Hunty-Strickland - Kertu Laak - Eda Laan - Osvald Laan - Andres Laanemägi - Tanel Laanmäe - Juss Laansoo - Maario Laansoo - Getter Laar - Ave-Lii Laas - Liina Laasma - Arnold Laasner - Raivo Laast - Alexandre Lacazette - Mart Laga - Bernard Lagat - Lauri Lahesalu - Philipp Lahm - Sander Laht - Johannes Lahti - Sander Laid - Eerik Laidsaar - Karin Laine - Juris Laipenieks - Toivo Laitamm - Mart Lajal - Samppa Lajunen - Ville Lajunen - Vasílios Lákis - Annika Lall - Adam Lallana - Stéphane Lambiel - Karli Lambot - Érik Lamela - Laurent Lamothe - Frank Lampard - Jason Lamy-Chappuis - Dominik Landertinger‎ - Chico Landi - Raúl Landini - Floyd Landis - Andre Lange - Rudolf Lange - Marko-Matteus Langel - Zigurds Lanka - Jiří Lanský - Villem Lapimaa - Aymeric Laporte - Elle Lapp - Ville Larinto - Igor Larionov - Andrei Larkov - Ernst Larsen - Adam Larsson - Henrik Larsson - Markus Larsson - Martin Larsson - Mats Larsson - Peter Larsson - Rune Larsson - Sebastian Larsson - Emanuel Lasker - August Lass - Riitta Liisa Lassila - Aleksandr Lastin - Heinz Lazek - Larissa Lazutina - Vladimir Latin - Jari-Matti Latvala - Larissa Latõnina - Milda Lauberte - Niki Lauda - Michael Laudrup - Karl Patrick Lauk - Ülar Lauk - Indrek Lauri - Louis Laurie - Taavi Laurits‎ - Renaud Lavillenie - Natalja Lavrova - Miguel Layún - Patrick Leahy - Julija Leanciuk - Leandro Damião - Tatjana Lebedeva - Chad Le Clos - Nick Leddy - Ester Ledecká - Katie Ledecky - Lee Chang-hwan - Kurk Lee - Norvel Lee - Roger Lee - Vallo Leet - Liivo Leetma - Aldo Leetoja - Aleksandr Legkov - Katrina Lehis - Jens Lehmann - Robin Lehner - Jori Lehterä - Martti Lehtevä - Lauri Lehtinen - Olli Lehtinen - Kadri Lehtla - Kaire Leibak - Lauri Leis - Toomas Leius - Péter Lékó - Viktoria Leks - Marko Lelov - Thomas Lemar - Mati Lember - Eric Lemming - Marek Lemsalu - Juan Carlos Lemus - Aleksandr Lenderman - Ivan Lendl - Clément Lenglet - Aaron Lennon - Levente Lengyel - Mark Lenzi - Aigar Leok - Tanel Leok - Raido Leokin - Ellen Leonova - Laura Lepasalu - Muza Lepik - Ranet Lepik - Sander Lepik - Tõnu Lepik - Laura Lepistö - Brent Lepistu - Jaan Lepp - Samuli Leppiaho - Lauri Leppik - Mihkel Leppik - Antti Leppänen - Ergas Leps - Petăr Lesov - Roland Lessing - Ferdinand Lester - Rostislav Leštšinski - Jason Lezak - Evelyne Leu - Allar Levandi - Anna Levandi - Armand Levandi - Amaury Leveaux - Olga Levina - Artem Levizi - Julia Levtšenko - Robert Lewandowski - Carl Lewis - Charlotte Lewis - Lennox Lewis - Vital L'Hoste - Jet Li - Li Na - Li Nan - Li Xuezhi - Li Xueyao - Kamila Lićwinko - Jimmy Lidberg - Ervin Liebert - Ted Ligety - Janno Ligur - Mirjam Liimask - Gerli Liinamäe - Andres Liinat - Marten Liiv - Kalju Liiva - Frank Liivak - Jaanus Liivak - Toomas Liivak - Toomas Liivak (vehkleja) - Elvis Liivamägi - Martin Liivamägi - Siim Liivik - Maksim Liksutov - Aleksander Lilender - Andor Lilienthal - Agnes Lill - Tiina Lillak - Marcel Limage - Jorma Limmonen - Benjamin Limo - Lin Dan - Jeremy Lin - Nicolae Linca - Björn Lind - Jouko Lindberg - Anders Lindbäck - Johan Linde - Victor Lindelöf - Elias Lindholm - Ulla Lindkvist - Matt Lindland - Meelis Lindmaa - Alari Lindmäe - Rein Lindmäe - Åke Lindman - Joel Lindpere - Gary Lineker - Mary Lines - Inno Ling - Jesse Lingard - Bjarne Lingås - Illar Link - Martin Linnamägi - Lehar Linno - Tarmo Linnumäe - Sander Linnus - Dmitri Lipartov - Dmitri Lipetski - Julija Lipnitskaja - Heino Lipp - Marcello Lippi - Jaak Lipso - Li Lirisman - Piotr Lisek - Sabine Lisicki - Natalja Lissovskaja - Sonny Liston - Jari Litmanen - Pierre Littbarski - Sergei Litvinov - Marta Litõnska - Liu Xiang - Vitantonio Liuzzi - Oleg Ljadov - Roar Ljøkelsøy - Zlatan Ljubijankić - Fredrik Ljungberg - Mikael Ljungberg - Fernando Llorente - Marcos Llorente - Carli Lloyd - Tim Lobinger - Ryan Lochte - Robin Lod - Renan Lodi - Todd Lodwick - Sébastien Loeb - Valeri Loginov - Erhard Loit - Karoliine Loit - Meelis Loit - Wolfgang Loitzl - Freddy Loix - Priit Lokutšievski - Pavel Londak - Jack London (kergejõustiklane) - Jack London (poksija) - Shane Long - Marianna Longa - Paavo Lonkila - Rudolf Loo - Johannes Looaru - Håkan Loob - Ademola Lookman - Uno Loop - Viljar Loor - Arnold Loorits - Éverton Lopes - Álex López - Diego López - Héctor López - José María López - Sandro Lopopolo - Iker Losada - Hillar Loskit - Pavel Loskutov - Jüri Lossmann - Hirving Lozano - Rafael Lozano - Spyrídon Loúis - Kevin Love - Alberto Lovell - Guillermo Lovell - Santiago Lovell - Jack Lovelock - Shane Lowry - Smbat Lputjan - Edrisa Lubega - Cristiano Lucarelli - Lúcio - Frank Luck - Meelis Ludvig - Rasmus Luhakooder - Arnold Luhaäär - Olaf Luiga - Karl-Eerik Luigend - Helmuth Luik - Leila Luik - Liina Luik - Lily Luik - Margus Luik - Mihkel-Matteus Luik - Voldemar Luik - David Luiz - Luiz Gustavo - Romelu Lukaku - Jevgeni Lukjanenko - Aleksandar Luković - Leo Luks - Fred Børre Lundberg - Erik Lundqvist - Henrik Lundqvist - Martin Lundström - Constantin Lupulescu - Georg Lurich - Jānis Lūsis - Anatoli Lutikov - Siim Luts - Toivo Luts - Ormar Lutsberg - Risto Luukkonen - Timo Lõhmus - Tatjana Lõssenko - Joann Lõssov - Peeter Lõuk - Saron Läänmäe - Villem Lüüs - Kevin Lyde - Evan Lysacek

MRedigeeri

Ma Lin - Ma Long - Artur Maasik - Laura Maasik - Alges Maasikmets - Karel Maaten - Nigul Maatsoo - Richard Mabuza - Brooks Macek - Ramūnas Mačežinskas - Dean Macey - Vítězslav Mácha - Oldřich Machač - Tatsuki Machida - Tiit Madalvee - Merike Madar - Marten Maddisson - Anthony Madigan - Jens-Erik Madsen - Jaak Mae - Vincenzo Maenza - Jiří Magál - Maurren Higa Maggi - Christian Maggio - Parham Maghsoodloo - Jan Magnussen - Kevin Magnussen - Phil Mahre - Steve Mahre - Riyad Mahrez - Erika Mahringer - Jaroslava Mahutšihh - Maicon - Fred Anton Maier - Hermann Maier - Viktor Maigurov - Raivo Maimre - Ants Maiste - Martin Maiste - Nino Maisuradze - Ainsley Maitland-Niles - Nojim Maiyegun - Petra Majdič - István Majoros - Cale Makar - Sergei Makarov - Roy Makaay - Claude Makélélé - Taoufik Makhloufi - Kari Makkonen - Andrei Makovejev - Geórgios Makrópoulos - Andrei Makrov - Piotr Małachowski - Vjatšeslav Malafejev - Vladimir Malahhov - Vadim Malakhatko - Paolo Maldini - Orlando Maldonado - Pastor Maldonado - Leanid Malecki - Libor Malina - Vidmantas Mališauskas - Jevgeni Malkin - Erkki Mallenius - Harry Mallin - Caitlin Mallory - Ivar Malmikoski - Karl Malone - Florent Malouda - Deniss Malov - Lauri Malsroos - Adam Małysz - Priscilla Mamba - Mihhail Mamiašvili - Roberto Mancini - Julia Mancuso - Steve Mandanda - Endla Mandel - Aïssa Mandi - Siim Mandre - Rene Mandri - Mario Mandžukić - Edoardo Mangiarotti - Miréla Maniáni - Radivoje Manić - Maniche - Maurice Manificat - Nazõr Mankijev - Valentin Mankin - Priit Mann - Emilija Manninen - Hannu Manninen - Peyton Manning - Ari Mannio - Nigel Mansell - Mikko Mantere - Mhithar Manukjan - Diego Maradona - Rogelio Marcelo - Solly March - Jonathan Marchessault - Claudio Marchisio - Rocky Marciano - Mihkel Mardna - Sandro Mareco - Moussa Marega - Lea Maremäe - Vilve Maremäe - Juan Luis Marén - Flo Marfaing - Aleksander Margiste - Pablo Marí - Brian Mariano - Adrian Mariappa - Luca Marin - Marko Marin - Shawn Marion - Nicklas Maripuu - Kalevi Marjamaa - Pekka Marjamäki - Vidas Markevičius - Ánninos Markoullídis - Dmitri Markov - Georgi Markov - Marek Marksoo - Jacob Markström - Ago Markvardt - Margaret Markvardt - Kristian Marmor - Mitch Marner - Géza Maróczy - Rafael Márquez - Marta - Kevin Martin - Nicolae Martinescu - Alec Martinez - Gerardo Martino - Jordan Martinook - Obafemi Martins - Anita Márton - Nikita Martõnov - Bert van Marwijk - Javier Mascherano - Pavel Maslák - Felipe Massa - Paul Masson - Nicolás Massú - Svetlana Masterkova - Edgaras Mastianica - Hachim Mastour - Tina Maze - Gastón Mazzacane - Walter Mazzarri - Hermann Mazurkiewitsch - Jaime Mata - Juan Mata - Marco Materazzi - Samuel Matete - Jérémy Mathieu - Nemanja Matić - Marjo Matikainen-Kallström - Tuuli Matinsalo - Joël Matip - Julia Matojan - Juho Matsalu - Terje Matsik - Mario Matt - Cristiano da Matta - Auston Matthews - Vincent Matthews - Lothar Matthäus - Kurt Mattsson - Matti Mattsson - Blaise Matuidi - Michał Matuszewski - Natalja Matvejeva - Eve-Mai Maurer - Lembit Maurer - Amélie Mauresmo - Fiona May - Kévin Mayer - Floyd Mayweather - Martial Mbandjock - Françoise Mbango Etone - Chancel Mbemba - Réginald Mbu Alidor - Kenneth McArthur - Charlie McAvoy - Wilbert McClure - John McCormack - Steven McCrory - Michael McCullagh - Wayne McCullough - Mildred McDaniel - Connor McDavid - Antonio McDyess - John McEnroe - Brock McGinn - Ryan McGowan - Tracy McGrady - Rory McIlroy - Matt McKay - Brian McKeever - George McKenzie - James McKenzie - Keith McLeod - Brayden McNabb - Alister McRae - Colin McRae - Jimmy McRae - Richard McTaggart - Mirjana Medić - Anabel Medina Garrigues - Jevgenija Medvedeva-Arbuzova - Olga Medvedtseva - Ben Mee - Kris Meeke - Cliff Meely - Marko Meerits - Mart Meeru - Janek Meet - Shekhar Mehta - Maaris Meier - Rudolf Meier - Viesturs Meijers - Rūta Meilutytė - Fernando Meira - Raul Meireles - Kimmie Meissner - Küllike Meister - Marie Mejzlíková I - Marie Mejzlíková II - Karel Mejta - Vladimir Melanin - Antoine Mélinon - Mihaela Melinte - Olof Mellberg - Oussama Mellouli - Faina Melnik - Juri Melnitšenko - Héctor Méndez - Jesús Méndez - Luis Méndez - Mario Méndez - Osleidys Menéndez - Jérémy Ménez - Pietro Mennea - Boris Meos - Axel Merckx - Argo Meresaar - Roberto Merhi - Boris Merilain - Emanuel Merins - Ülle Merisalu - Ando Meritee - Kazys Merkis - Erkki Meronen - Kari Meronen - Risto Meronen - Aries Merritt - LaShawn Merritt - Dries Mertens - Daniel Mesotitsch‎ - Lionel Messi - Ņikita Meškovs - Karol Mets - Toomas Mets - Juha Metsola - Margus Metstak - Juhan Mettis - Thomas Meunier - Pim Meurs - Andy van der Meyde - Michael Michaelsen - Roger Michelot - Helle-Iris Michelson - Normunds Miezis - Juha Mieto - Simon Mignolet - Franjo Mihalić - Jelena Mihhailovskaja - Vladas Mikėnas - Andreas Mikkelsen - Tobias Mikkelsen - Pål Gunnar Mikkelsplass - Evald Mikson - Kristóf Milák - Philip Milanov - Héctor Milián - Éder Militão - Diego Milito - Karel Miljon - Andrea Miller - Bode Miller - Reggie Miller - Shaunae Miller - John Atta Mills - James Milner - Mikk Miländer - Alain Mimoun - Yerry Mina - Valeri Minkenen - Sander Mirme - Nikola Mirotić - Dave Mirra - Roberts Misāns - Seraina Mischol - Aleksander Miśta - Nikolai Mištšanski - Aleksandar Mitrović - Aleksander Mitt - Andrus Mitt - Arnold Mitt - Raido Mitt - Yukinori Miyabe - Johan Mjällby - Henrikh Mkhitarjan - Lilith Mkrttšhjan - Magnus Moan - Luka Modrić - Geir Moen - John Moffitt - Torgny Mogren - Scott Moir - Niklas Moisander - Bertil Molander - Rodrigo Moledo - Alicia Molik - Alfred Molimard - Sean Monahan - Ion Monea - Nikolai Monov - Tiago Monteiro - Fábio César Montezine - Tim Montgomery - Juan Pablo Montoya - Júnior Moraes - Carlos Morales Quintana - Álvaro Morata - Noureddine Morceli - Sara Moreira - Alfredo Morelos - Alberto Moreno - Marlos Moreno - Yipsi Moreno - Alex Morgan - Edward Morgan - Thomas Morgenstern - Fernando Morientes - Nikolai Morilov - Ayumi Morita - Terje Morka - Michael Mørkøv - Anastassia Morkovkina - Piermario Morosini - Igor Morozov - Marek Morozov - Paul Morphy - Glenn Morris - Merle Morrisson - Ryan Moseley - Annemarie Moser-Pröll - Edwin Moses - Victor Moses - Glen Moss - Sergei Mozjakin - Viktorija Motritško - Steve Mounié - Léo Moura - Mustapha Moussa - Taleb Moussa - Ragnhild Mowinckel - Mihheil Mtšedlišvili - John Mugabi - Jelena Muhhina - Karen Muir - Laura Muir - Eridadi Mukwanga - Mbulaeni Mulaudzi - Steve Mullings - Selma Multer - Yukifumi Murakami - Margus Murakas - Pirjo Muranen - Ryōta Murata - Romualdas Murauskas - Karin Murd - Sergei Mureiko - Madli Murel - Luis Muriel - Jeison Murillo - Kōji Murofushi - Josh Murphy - Andy Murray - Glenn Murray - Aniss Murtazin - Ahmed Musa - Raul Must - Shkodran Mustafi - Līna Mūze - Anna Muzõtšuk - Marija Muzõtšuk - Raiko Mutle - Halil Mutlu - Maria Mutola - Dikembe Mutombo - Adrian Mutu - Malle Mõistlik - Anastassija Mõskina - Ott Mõtsnik - Arvo Mõttus - Epp Mäe - Siim Mäe - Jarek Mäestu - Andre Mägi - Maris Mägi - Rasmus Mägi - Voldemar Mägi - Helary Mägisalu - Olli Mäki - Rauno Mäkinen - Tommi Mäkinen - Kaisa Mäkäräinen - Miko Mälberg - Helmut Mänd - Eliisabet Mändmets - Ruth Männigo - Petri Männikkö - Eero Mäntyranta - Markko Märtin - Risto Mätas - Jarkko Määttä - Olli Määttä - Jaan Mölder - Jaan Mölder juunior - Janika Mölder - Manfred Mölgg - Michael Möllenbeck - Bathujagijn Möngöntuul - Hanno Möttölä - Johann Mühlegg - Peter Müllenberg - Peter Müller (mäesuusataja) - Peter Müller (poksija) - Thomas Müller (jalgpallur) - Thomas Müller (kahevõistleja) - Martin Müürsepp - André Myhrer - Mika Myllylä - Lars Myrberg - Ferg Myrick - Magne Myrmo - Rey Mysterio - Jonni Myyrä

NRedigeeri

Francis Naali - Tõnis Naarits - Cédric Nabe - Heiki Nabi - Rafael Nadal - Nedo Nadi - Antonio Naelson - Margit Naerimäe - Thomas Nagel - Konstantin Nahk - Gerlin Naisson - Miguel Najdorf - Kazuki Nakajima - Aiko Nakamura - Hikaru Nakamura - Shunsuke Nakamura - Kelsey Nakanelua - Hidetoshi Nakata - Vladislav Namestnikov - Nani - Toomas Napa - Armand Naris - Priit Narusk - Triin Narva - Steve Nash - Felipe Nasr - Samir Nasri - Anatoli Nazarenko - Armen Nazarjan - Andrei Nazarov - Karl Erik Nazarov - Remigija Nazarovienė - David Navara - Jesús Navas - Keylor Navas - Martina Navrátilová - Wilfred Ndidi - Jean Marc Ndjofang - James Neal - Martin Nečas - Pavel Nedvěd - Leopold Neeme - Virgo Neeme - Valter Neeris - Johan Neeskens - Gheorghe Negrea - Iivo Nei - Arturs Neikšāns - Lucas Neill - Adam Nelson - Brock Nelson - Josef Němec - Bohumil Němeček - Angéla Németh - Nenê - Ago Neo - Ondrej Nepela - Natalja Neprjajeva - Steffi Nerius - Alessandro Nesta - Roman Nesterovski - Acer Nethercott - Anna Netšajevskaja - Manuel Neuer - Alfred Neuland - Paul Neumann - Kateřina Neumannová - Artur Neuman-Tarimäe - Magdalena Neuner - Felix Neureuther - Oliver Neuville - Thierry Neuville - Pauli Nevala - Rúben Neves - Gary Neville - Artur Nevinski - Aleksandr Nevski - Andrew Newell - Paul Newman - Neymar - Noah Ngeny - Nguyễn Ngọc Trường Sơn - Isabelle Nicoloso - Brian Nielsen - Harald Nielsen (jalgpallur) - Harald Nielsen (poksija) - Holger Nielsen - Richard Møller Nielsen - Antti Niemi - Jarkko Nieminen - Toni Nieminen - Matt Nieto - Eef Nieuwenhuizen - Piret Niglas - Saúl Ñíguez - Heiko Niidas - Pentti Niinivuori - Marek Niit - Priidu Niit - Valeri Nikitin - Erik Nikkinen - Elmer Niklander - André Niklaus - Themistoklís Nikolaḯdis - Adriana Nikolova - Antónios Nikopolídis - Tapani Niku - Ilja Nikulin - Viktor Nikulin - Erling Nilsen - Arto Nilsson - Gunnar Nilsson - Alexander Nimo - Miloš Ninković - Corinne Niogret - Liviu-Dieter Nisipeanu - Iivo Niskanen - Kerttu Niskanen - Matt Niskanen - Ruud van Nistelrooij - Ants Nisu - Jüri Nisumaa - Eric Nkansah - Jean de Dieu Nkundabera - Joakim Noah - Mark Noble - Philip Noel-Baker - Artur Noga - Pedro Nolasco - Erki Nool - Craig Noone - Andi Noot - Peeter Noppel - Silje Norendal - Martin Normann - Omid Norouzi - Petter Northug - Arūnas Norvaišas - Aleksei Noskov - Philip Nossmy - Ramaz Nozadze - Milivoje Novaković - Helen Novikov - Jevgeni Novikov (jalgpallur) - Jevgeni Novikov (rallisõitja) - Sergei Novikov - Sergei Novikov (laskesuusataja) - Sergei Novitski - Nikolai Novosjolov - Jana Novotná - Nurlan Novruzov - Dirk Nowitzki - Jens Nowotny - Ryan Nugent-Hopkins - Erge Nugis - Vilve Nummert - Felipe Nunes - Eduardo Núñez - Héctor Núñez Segovia - John Nunn - Kristiina Nurk - Tiiu Nurmberg - Liidia Nurme - Tiidrek Nurme - Ants Nurmekivi - Leena Nurmi - Paavo Nurmi - Kaarel Nurmsalu - Laura Nurmsalu - Mati Nuude - Maie Nuust - Reigo Nõmm - Aare Nõmme - Raivo Nõmmik - Joonas Nättinen - Norbert Növényi - Tomi Nybäck - Herbert Nürnberg - Bengt Nyholm - Matti Nykänen - William Nylander - Joni Nyman - Allan Nyom - Claudia Nystad

ORedigeeri

Verner Oamer - Christina Obergföll - Francis Obikwelu - Jan Oblak - Dan O'Brien - Pat O'Callaghan - Lucas Ocampos - Guillermo Ochoa - Tõnu Odamus - Eric O'Dell - Peter Odemwingie - Lamar Odom - Alexander Dale Oen - Al Oerter - Angelo Ogbonna - Sébastien Ogier - Kenji Ogiwara - Sean Ogunkoya - Kristjan Oja - Rait Oja - Regina Oja - Reimo Oja - Silvia Oja - Sten Oja - Kati Ojaloo - Andres Ojamaa - Henrik Ojamaa - Hindrek Ojamaa - Juta Ojamaa - Kalju Ojaste - Triin Ojaste - Ilmar Ojase - Annely Ojastu - Vladimir Okhotnik - Ivan O'Konnel-Bronin - Arved Oksaar - Hakeem Olajuwon - Kairit Olenko - Aleksandr Olerski - Peeter Olesk - Tanel Olev - Ivica Olić - Vjatšeslav Oliinõk - Nadežda Olizarenko - Patrizio Oliva - Raul Olle - Harri Olli - Anna Carin Olofsson-Zidek - Christian Olsson - Johan Olsson - Jörgen Olsson - Indro Olumets - Andres Olvik - Linus Omark - Kenneth Omeruo - Ömer Onan - Jermaine O'Neal - Oguchi Onyewu - Andres Oper - Karel Opočenský - Kurt Oppelt - Deyvid Oprja - Allan Oras - Saara Orav - Willi Orbán - Anna Maria Orel - Aiko Orgla - Carlo Orlandi - Oona Orpana - Fidel Ortiz - Luis Ortíz - Alexander Os - John O'Shea - T. J. Oshie - Victor Osimhen - Jevgeni Ossipov - Jeļena Ostapenko - Mads Østberg - Simen Østensen - Ronnie O'Sullivan - Sonia O'Sullivan - Elvīra Ozoliņa - Sinta Ozoliņa - Sandis Ozoliņš - Yūki Ōta - Oteng Oteng - Aivar Otsalt - Rein Otson - Zurab Otšigava - Liis Ott - Merlene Ottey - Björn Otto - Kristin Otto - Sylke Otto - Olavi Ouvinen - Marc Overmars - Steve Ovett - Michael Owen - Jesse Owens - Masutatsu Ōyama

PRedigeeri

Aino Paal - Heinrich Paal - Leopold Paal - Juhan Paalo - Mart Paama - Erik Paartalu - Josh Pace - Antonio Pacenza - Marko Pachel - Luděk Pachman - Max Pacioretty - Manny Pacquiao - Martin Padar - Vaike Paduri-Kaljuvee - Jeremy Page - Jean-Gabriel Pageau - Mikk Pahapill - Marians Pahars - Bob Paisley - Ave Pajo - Märten Pajunurm - Rein Pajur - Kaisa Pajusalu - Rauno Pajuviidik - Iiro Pakarinen - Erkki Pakkanen - Wilson Palacios - Madara Palameika - Kalle Palander - Karl Palatu - Ramaz Paliani - Valter Palm - Kaupo Palmar - Jolyon Palmer - Karl-Erik Palmér - Kyle Palmieri - Uno Palu - Antonín Panenka - Pang Qing - Olivier Panis - Gilles Panizzi - Nikolai Pankratov - Giorgio Pantano - Marko Pantelić - Christian Panucci - Charálampos Papadiás - Dimítris Papadópoulos - Sokrátis Papastathópoulos - Novo Papaz - Maksim Paponov - László Papp - László Papp (maadleja) - Lucas Paquetá - Svetlana Paramõgina - Egon Parbo - Juan Paredes - Sergei Pareiko - Daniel Parejo - Mati Pari - Shādī Parīdar - Dominik Paris - Tony Parker - Greg Parks - Kalev Parksepp - Mate Parlov - Tiiu Parmas - Salme Parming - Thomas Partey - Helgi Parts - Elina Partõka - Ryszard Parulski - Gabriella Paruzzi - Kaija Parve - Aki Parviainen - Aleksandr Parõgin - Petri Pasanen - Pasquale Pasarelli - Ezio Pascutti - Bernard Pask - Javier Pastore - Travis Pastrana - Dan Paźniak - Alexandre Pato - Mait Patrail - Riccardo Patrese - Juri Patrikejev - Hannu Patronen - Floyd Patterson - Billy Joe Patton - Mel Patton - Chris Paul - Pedro Miguel Pauleta - Sérgio Paulinho - Gabriel Paulista - Wellington Paulista - Marcos Paulo - Anete Paulus - Jiří Pavlenka - Antόnios Pavlídis - Roman Pavljutšenko - Anastassija Pavljutšenkova - Igor Pavlov - Anna Pavlova - Augustas Pečiukevičius - Karin Peckert-Forsmann - Poul Pedersen - Dustin Pedroia - Iván Pedroso - Helgi Peeba - Marek Peeba - Lembit Peegel - Rosine Peek - Shaẖar Pe'er - Taavi Peetre - Rasmus Peetson - Rauno Pehka - Rudolf Pehka - Arnd Peiffer - Aaron Peirsol - Meelis Peitre - Nikola Peković - Pelé - Yannick Pelletier - Rauno Pellikainen - Mihaela Peneș - Jermaine Pennant - Flavia Pennetta - Kalev Pensa - Juku Pent - Risto E. J. Penttilä - Oribe Peralta - Víctor Peralta - Marie-José Pérec - Maicon Pereira de Oliveira - Ricardo Pereira - Alfonso Pérez - Ayoze Pérez - Enzo Pérez - Jefferson Pérez - Lucas Pérez - Pascual Pérez - Luis Alberto Pérez-Rionda - Roberto Pereyra - Ivan Perišić - Sandra Perković - Curdin Perl - Vito Perrelet - David Perron - Simone Perrotta - Corey Perry - Shenay Perry - Robin van Persie - Bror Persson - Indrek Pertelson - Anssi Peräjoki - Helge Perälä - Janne Pesonen - Thyge Petersen - Pirjo Peterson - Teodor Peterson - Tiiu Peterson - Voldemar Peterson - Momir Petković - Dimitri Petratos - Evaldas Petrauskas - Aršak Petrosjan - Davith Petrosjan - Tigran Leoni Petrosjan - Daniel Petrov - Martin Petrov - Vitali Petrov - Vladimir Petrov - Gabriela Petrova - Olena Petrova - Julija Petšonkina - Øystein Pettersen - Antonio Pettigrew - Ellen Pettitt - Aleksei Petuhhov - Tuuli Petäjä-Sirén - José Peyre - Phạm Lê Thảo Nguyên - Michael Phelps - Mark Philippoussis - André Phillips - Dwight Phillips - Lucas Piazón - Edmund Piątkowski - Pedro Pablo Pichardo - Paul Pierce - Chiara Pierobon - Maria Pietilä-Holmner - Jevgeni Pigussov - Piret Pihel - Kadri Pihla - Kustaa Pihlajamäki - Arnold Pihlak - Antti Pihlström - Han Hendrik Piho - Jakob Piil - Ly Piir - Uno Piir - Kätlin Piirimäe - Ekke Piirisild - Raio Piiroja - Olev Piirsalu - Harri Piitulainen - Yrjö Piitulainen - Artur Pikk - Rauno Pikkor - Aavo Pikkuus - Václav Pilař - Ryszard Pilarczyk - Stanisław Piłat - Pietro Piller Cottrer - Harry Pillsbury - Bernardo Piñango - Inge Pind - Javier Pinola - Liane Pintsaar - Alexis Pinturault - Gerard Piqué - Nelson Piquet - Nelson Angelo Piquet - Gordon Pirie - Mehmet Akif Pirim - Külli Pirksaar - Margus Pirksaar - Andrea Pirlo - Tsvetana Pironkova - Feliks Pirts - Dumitru Pîrvulescu - Józef Pisarski - Nikólas Píssis - Łukasz Piszczek - Oscar Pistorius - Ernst Pistulla - Claudio Pizarro - Antonio Pizzonia - Tero Pitkämäki - Tyler Pitlick - Martin Plaser - Michel Platini - Marek Plawgo - Jevgeni Pljuštšenko - Valdur Ploom - Kardo Ploomipuu - Miguel Poblet - Karel Poborský - Lukas Podolski - Mark Podolskij - Paul Pogba - Pavel Pogrebnjak - Otto Pohla - Aivar Pohlak - Anna Pohlak - Liv Grete Poirée - Raphaël Poirée - David Poisson - Pavol Polakovič - Vukašin Poleksić - Judit Polgár - Nikolai Poljakov - Õnne Pollisinski - Aleksei Poltoranin - Imre Polyák - Erlen Pomeranets - Jevgeni Ponjatovski - Ruslan Ponomarjov - Nina Ponomarjova - Leonardo Ponzio - Mart Poom - Raimo Poomann - Aleksandr Popov - Ivelin Popov - Otto von Porat - Aleksandr Porhomovski - Ahmed Porkveli - Valeri Pormann - Věra Pospíšilová-Cechlová - Sander Post - Piret Pormeister - Elliott Porter - Harry Porter - Lajos Portisch - Buster Posey - Hélder Postiga - Leonid Potapov - Igor Potapovitš - Leopold Potesil - Sirje Potisepp - Vladimir Potkin - Mira Potkonen - Juan Martín del Potro - William Pottker - Raymond Poulidor - Tanja Poutiainen - Guido Povar - Aleksandr Povetkin - Asafa Powell - Donovan Powell - Mike Powell - Dennis Praet - Rameshbabu Praggnanandhaa - Alfred Praks - Helmut Praks - Cesare Prandelli - Manfred Pranger - Dmitri Prants - Fernando Prass - Fabio Prates - Lucas Pratto - Larissa Preobraženskaja - Feliks Press - Kristjan Press - Franziska Preuss - Carey Price - Sten Priinits - Zoran Primorac - Tayshaun Prince - Igor Prins - Stanislav Prins - Alena Procházková - ‎Martin Prokop - Jeļena Prokopčuka - Aleksei Prokurorov - Jakob Proovel - Toomas Proovel - Alain Prost - Galina Prozumenštšikova - Ruslan Provodnikov - Nelson Prudêncio - Georges Prud'Homme - Svetlana Prudnikova - Libuše Prusova - Natalija Prõštšepa - Eduard Prööm - Joona Puhakka - Jaan Puidet - Arūnas Pukelevičius - Martti Pukk - Teemu Pukki - Eduard Pukkonen - Jesse Puljujärvi - Teemu Pulkkinen - Richard Pulst - Paulius Pultinevičius - Viliami Pulu - Peeter Pungar - Raimo Punning - Keith Pupart - Oiva Purho - Pertti Purhonen - Eino Puri - Sander Puri - Ats Purje - Zinovi Purvinski - Ferenc Puskás - Aleksandr Puštov - Mirko Puzović - Helmut Puur - Edgar Puusepp - Markus Puusepp - Kristjan Puusild - Ingrid Puusta - Heino Puuste - Juuso Puustinen - Carles Puyol - Aavo Põhjala - Anna-Liisa Põld - Jaak Põldma - Mirko Põldma - Tiina Põldmaa-Talv - Liina Põldots - Virve Põldsam - Henn Põlluste - Elisabeth Pähtz - Krista Pärmäkoski - Harald Pärn - Illimar Pärn - Sander Pärn - Hubert Pärnakivi - Reena Pärnat - Anja Pärson - Armi Pärt - Ilmar Pärtelpoeg - Magnus Pääjärvi - Aita Pääsuke - Tõnu Pääsuke - Anett Pötzsch - Eduard Pütsep - Erki Pütsep - Władysław Pytlasiński

QRedigeeri

RRedigeeri

Anton Raadik - Toomas Raadik - Argo Raag - Ahto Raska - Pedro van Raamsdonk - Karel Rachůnek - Peter Rademacher - Bojan Radev - Ineta Radēviča - Eric Radford - Hubert Radke - Vladas Radvilavičius - Agnieszka Radwańska - Rafael Pereira da Silva - Rafinha - Vjatšeslav Ragozin - Ēriks Rags - Baba Rahman - Silva Rahnel - Kristjan Rahnu - Benjamin Raich - Maurice Raichenbach - Risto Raid - Eedo Raide - Erich Raidvee - Peet Raig - Kenneth Raisma - Allar Raja - Andres Raja - Lembit Rajala - Georgi Rajkov - Ivan Rakitić - Ramires - Nils Ramm - Karl-Martin Rammo - Willi Rammo - Sergio Ramos - Aaron Ramsey - Rashid Ramzi - Kristian Rand - Mary Rand - Taavi Rand - Kikkan Randall - Leonard Randolph - Jüri Randviir - Claudio Ranieri - Indrek Rannama - Maaja Ranniku - Heiko Rannula - Mikko Rantanen - Siiri Rantanen - Milan Rapaić - Megan Rapinoe - Jovana Rapport - Danas Rapšys - Andres Raska - Dennis Rasmussen - Andrejs Rastorgujevs - Luiz Razia - Giuliano Razzoli - Daniil Ratnikov - Eduard Ratnikov - Sergei Ratnikov - Ony Paule Ratsimbazafy - Mihkel Ratt - Andreas Raudsepp - Karl Raudsepp - Lydia Raudsepp - Pavo Raudsepp - Heino Raudsik - Raúl - Alex-Edward Raus - Igors Rausis - Tapio Rautavaara - Pasi Rautiainen - Pentti Rautiainen - Jana Rawlinson - Kirti Rebane - Viiu Rebane - Viktoria Rebensburg - Helmut Recknagel - Harry Redknapp - Miķelis Rēdlihs - Derek Redmond - Nathan Redmond - Redžep Redžepovski - Arnold Ree - Gary Reed - Travis Reed - Peter Regin - Enrique Regüeiferos - Aivar Rehemaa - Katrin Rehemaa - Otto Rehhagel - Hannes Reichelt - Robin Reid - Robin Reid (jalgrattur) - Adam Reideborn - Christian Reif - Taavi Reigam - Martin Reim - Petri Reima - Riido Reiman - Bernhard Rein - José Manuel Reina - Otto Reinfeldt-Reinlo - Sam Reinhart - Aleksander Reinke - Aleksander Reino - Gabriele Reinsch - Sven Reintak - Mikk Reintam - Ott Reinumäe - Harald Reinvald - Michael Reiziger - Dana Reizniece-Ozola - Karl Remm - Margus Remmak - Loïc Rémy - Diana Rennik - Attila Repka - Christopher Repka - Valle Resko - Miloslava Rezková - Vladimir Reznitšenko - Julian Reus - Marco Reus - Carles Rexach - Harry Reynolds - Adriano Leite Ribeiro - Fernanda Ribeiro - Franck Ribéry - Zoltán Ribli - Daniel Ricciardo - Declan Rice - Cyprien Richard - Micah Richards - Brad Richardson - Daniel Rickardsson - Lars Riedel - Maximilian Riedmüller - Morgan Rielly - Yvon Riemer - Maria Riesch - Fabian Rießle - Jarl Magnus Riiber - Herol Riiberg - Mait Riisman - Tarmo Riitmuru - Frank Rijkaard - Roderick Rijnders - Rait Rikberg - Tomas Rimas - Artūras Rimkevičius - Kristo Ringas - Tauno Rinkinen - Pekka Rinne - Roope Riski - Rasmus Ristolainen - Stefan Ristovski - Rivaldo - Leelo Rivis - Georgi Rjabov - Juri Rjazanov - Arjen Robben - Carmelo Robledo - Oscar Robertson - Robinho - Mat Robinson - Paul Robinson - Dayron Robles‎ - Joel Robles - Joaquín Rocha - Vebjørn Rodal - Andy Roddick - Dennis Rodman - Irina Rodnina - Eduardo Pereira Rodrigues - Jorge Rodrigues - Arturo Rodríguez - Enrique Rodríguez - James Rodríguez - Jay Rodriguez - Maximiliano Rodríguez - Washington Rodríguez - Yoel Rodríguez - Pedro Rodríguez Ledesma - Laura Rogule - Aino Roht - Laura Rohtla - Paavo Roininen - Clemente Rojas - Marco Rojas - Antonio Roldán - Cindy Roleder - Raido Roman - Viktor Romanenkov - Oksana Romanenkova - Maria Romanjuk - Jelena Romanova - Pjotr Romanovski - Koffi Ndri Romaric - Luis Alberto Romero - Bjørn Einar Romøren - Ronaldinho - Ronaldo - Cristiano Ronaldo - Rajon Rondo - Salomón Rondón - Eldar Rønning - Jon Rønningen - Meelis Rooba - Urmas Rooba - Voldemar Roolaan - Wayne Rooney - Riivo Roose - Piet Roozenburg - Jack Root - Salme Rootare - Jaan Roots - Roberto Rosales - Jarno Rosberg - Keke Rosberg - Nico Rosberg - Danny Rose - Derrick Rose - Murray Rose - Kristjan Rosenberg - Heide Rosendahl - Tomáš Rosický - Héctor Rossetto - Alexander Rossi - Sulo Rossi - Valentino Rossi - Igor Rostorotski - Pavel Rostovtsev - Isai Rozenfeld - Eduardas Rozentalis - Valeri Rozmanov - Sándor Rozsnyói - Gustave Roth - Künter Rothberg - Szapsel Rotholc - Vassili Rotšev - Dorothy Round Little - Ronda Rousey - Harri Rovanperä - Kalle Rovanperä - Marco Ruben - Mārtiņš Rubenis - Iepe Rubingh - Ricky Rubio - Sergei Rublevski - Mark Rudan - David Lekuta Rudisha - Wiesław Rudkowski - Artjoms Rudņevs - Wilma Rudolph - Manuel Rui Costa - Antonio Rukavina - Hellat Rumvolt - David Rundblad - Elmar Runge - Herbert Runge - Pekka Ruokola - Jarno Ruotsalainen - Arantxa Rus - Ace Rusevski - Bill Russell - Bryan Rust - Ștefan Rusu - Babe Ruth - Rain Ruuder - Raissa Ruus - Leo Rwabwogo - Jaroslav Rõbakov - Boriss Rõtov - Teymur Rəcəbov - Jaanika Rähn - Kimi Räikkönen - Mihkel Räim - Aivar Räni - Raido Ränkel - Artur Rättel - Margus Rääk - Helmuth Räästas - Alfred Röding - Voldemar Röding - Thomas Röhler - Walter Röhrl - Assar Rönnlund - Michael Rösch - Sjur Røthe - Eha Rünne - Margit Rüütel - Tarmo Rüütli - Jerzy Rybicki - Ingvar Rydell - Johannes Rydzek - Rick Rypien

SRedigeeri

Brandon Saad - Kaimar Saag - Arvo Saal - Elmar Saar - Kaarel Saar - Kadi Liis Saar - Rivo Saaremäe - Anti Saarepuu - Onni Saari - Aino Kaisa Saarinen - Mikko Saarinen - Veli Saarinen - Mauri Saarivainio - Pentti Saarman - Mart Saarso - Vello Saatpalu - Youssouf Sabaly - Andrus Sabiin - Arvydas Sabonis - Simão Sabrosa - Evi Sachenbacher-Stehle - Marat Safin - Bacary Sagna - Rait Sagor - Louis Saha - Aleksander Saharov - Liis Saharov - Tõnis Sahk - Toni Sailer - Carlos Sainz - Carlos Sainz juunior - Romain Saïss - Buvaissar Saitijev - Arseni Sajankin - Konstantin Sakajev - Aleksei Saks - Toomas Saks - Irving Saladino - Olga Saladuhha - Mohamed Salah - Ulrich Salchow - David Saldadze - Salem Saleh - Hasan Salihamidžić - Nurgyul Salimova - Guillermo Salinas - Julio Salinas - Joseph Saliste - Ilmari Salminen - Börje Salming - Mika Salo - Jouko Salomäki - Miikka Salomäki - Bernhard Salong - Jaak Salumets - Erika Salumäe - Jane Salumäe - Jens Salumäe - Priit Salumäe - Giórgos Samarás - N'Diaga Samb - Gulnara Samitova - Siim-Tanel Sammelselg - César Sampaio - Pete Sampras - Julia Sampson Hayward - Emma Samuelsson - Varteres Samurgašev - Alexis Sánchez - Dávinson Sánchez - Félix Sánchez - José Enrique Sánchez - Oswaldo Sánchez - Arantxa Sánchez Vicario - Brent Sancho - Tom Sandberg - Eugen Sandow - Viktor Sanejev - Wilfried Sanou - Roque Santa Cruz - Daniel Santos - Daniil Sapljošin - Oleg Sapožnin - Rauno Sappinen - Edwin van der Sar - Pablo Sarabia - Aleksejs Saramotins - Hille Sarapuu - Markku Sarasto - Takuma Satō - Eveli Saue - Reinhold Saulmann - Christoph Sauser - Claudius Sava - Demba Savage - Randy Savage - Mantas Savėnas - Toomas Savi - Erko Saviauk - Stefan Savić - Javier Saviola - Daniil Savitski - Erkki Savolainen - Olena Savtšenko - Igor Savvov - Nūrā as-Sayyid - Mario Scheiber - Norbert Schemansky - Luke Schenn - Francesca Schiavone - Bernadette Schild - Marlies Schild - Thea Schildmann - Salvatore Schillaci - Herbert Schilling - Semmy Schilt - Dafne Schippers - Kurt Schirra - Gregor Schlierenzauer - Jeffrey Schlupp - Andreas Schlütter - Adolf Schmal - Kasper Schmeichel - Peter Schmeichel - Nicole Schmidhofer - Alfred Schmidt - Alfred Schmidt - Helen Schmidt - Leni Schmidt - Martin Schmitt - Pál Schmitt - Albert Schneider - Aleksander Schneider - Bernd Schneider (jalgpallur) - Cory Schneider - Vreni Schneider - Roland Mark Schoeman - Paul Scholes - Auke Scholma - Jordan Schroeder - Emil Schulz - Heinz Schulz - Jürgen Schult - Justin Schultz - Michael Schumacher - Ralf Schumacher - Walter Schuster - Anett Schutting - Tollien Schuurman - Christina Schwanitz - Sissy Schwarz - Arnold Schwarzenegger - Mark Schwarzer - Alex Schwarzman - Bastian Schweinsteiger - Fabian Schär - Lasse Schöne - Rainer Schönfelder - Alessandro Schöpf - Ida Schöpfer - Philipp Schörghofer - Rasmus Schüller - Barbara Ann Scott - Beckie Scott - Leonard Scott - Sergi Sednjev - Pjotr Sedov - Anastassija Sedova - Juri Sedõhh - Clarence Seedorf - Anton Seelos - Barbora Seemanová - Evald Seepere - Rain Seepõld - Haris Seferović - Indrek Sei - Mario Seidl - Alar Seim - Georg Seim - Mart Seim - Geórgios Seitarídis - Leopold Sekongo - Andrew Selby - Taavi Selder - Ivan Seledkov - Monica Seles - Hanno Selg - Enn Sellik - Siim Sellis - Teemu Selänne - Caster Semenya - Peeter Semjonov - Uļjana Semjonova - Peter Sendel - Philippe Senderos - Ayrton Senna - Bruno Senna - Marcos Senna - Simona Senoner - Heino Sepp - Heino Sepp - Kätlin Sepp - Raimund Felix Sepp - Hanna-Maria Seppälä - Leopoldo Serantes - Ulderico Sergo - Šamil Serikov - Ryan Sessegnon - Daiya Seto - Leida Sevruk - Victor Shabangu - Jennifer Shahade - Sayf Sa‘īd Shāhīn - Sam Shankland - Bill Shankly - Henry Graham Sharp - Kevin Shattenkirk - Luke Shaw - Jack Shea - Alan Shearer - Conor Sheary - Jonjo Shelvey - Shen Xue - Martin Sheridan - Teddy Sheringham - Mikaela Shiffrin - Jean Shiley - Drew Shore - Frank Shorter - Alfred Shrubb - Yury Shulman - Aljona Sidko - Andrei Sidorenkov - Vladimir Sidorkin - Anželika Sidorova - Annarita Sidoti - Björn Sieber - Günter Siegmund - Jani Sievinen - Madis Sihimets - Georg Siimenson - Ton Sijbrands - András Sike - Evald Sikk - Kermo Sikk - Jüri Sikkut - Tomasz Sikora - Annette Sikveland - Otto Silber - Karl-Rudolf Silberg-Sillak - Heino Sild - Joanna Sild - Lauri Sild - Rita Sild - Sixten Sild - Timo Sild - Kelly Sildaru - Olle Sildre - Kõrõlo Silitš - Harry Siljander - Ats Sillaste - Mikk Sillaste - Müzahir Sille - Andrei Silnov - André Silva - André da Silva - Bernardo Silva - David Silva - Eduardo da Silva - Leonardo Silva - Rui Pedro Silva - Yarisley Silva - Irina Simagina - Dave Sime - Sara Simeoni - Dominik Simon - Marco Simoncelli - Timo Simonlatser - René Simões - Sander Sinilaid - Eelco Sintnicolaas - Lembit Sipelgas - Tapio Sipilä - Kaili Sirge - Helmuth Sirgemets - Zigismunds Sirmais - Ilja Siroš - Sergei Sirotkin - Moussa Sissoko - Igor Sjunin - Stig Sjölin - Bente Skari - Ville Skinnari - Ossian Skiöld - Ann Elen Skjelbreid - Lidija Skoblikova - Vibeke Skofterud - Kārlis Skrastiņš - Viktor Skrõpnõk - Andres Skuin - Mary Slaney - Svetlana Sleptsova - Jelena Slessarenko - Naïm Sliti - Lev Slobodskoi - Irina Slutskaja - Chris Smalling - Viktor Smeds - David Smerdon - Raissa Smetanina - Ilia Smirin - Aleksandr Smirnov - Maksim Smirnov - Vladimir Smirnov - Alex Smith - Calvin Smith - Craig Smith - John Smith - Maurice Smith - Regan Smith - Reilly Smith - Rusty Smith - Warren Cummings Smith - Fjodor Smolov - Vassili Smõslov - Wesley Sneijder - Robert Snodgrass - Júlio César Soares Espíndola - Hugo Soasepp - Edmund Sobkowiak - Roman Sobtšenko - Bartosz Soćko - Monika Soćko - Sócrates - Sten-Timmu Sokk - Tiit Sokk - Henning Solberg - Petter Solberg - Roberto Soldado - Carlos Soler - Hope Solo - Igor Solopov - Nikolai Solovjov - Hocine Soltani - René Sommerfeldt - Alex Song - Henri Sool - Kaia Soosaar - Marti Soosaar - Martti Soosaar - Inge Sørensen - Heiki Sorge - Sebastián Soria - Juan Pablo Sorín - Arnold Sorina - Junior Sornoza - Jaanus Sorokin - Jekaterina Sorokina - Sverre Sørsdal - Javier Sotomayor - Tomáš Souček - Gabriela Soukalová - Melanie South - Diego Souza - Luciano Spalletti - Wallace Spearmon - Gary Speed - Scott Speed - Jason Spezza - Johnny Spillane - Valeri Spiridonov - Mark Spitz - Benedictus Springer - Ron Springett - Latrell Sprewell - Sébastien Squillaci - László Szabó - Ádám Szalai - Emese Szász - Ágnes Szávay - Wally Szczerbiak - Wojciech Szczęsny - Marian Szeja - Áron Szilágyi - Robin Szolkowy - Teresa Stadlober - Lorenzo Staelens - Gideon Ståhlberg - Dave Stallworth - Jaap Stam - Eimantas Stanionis - Dejan Stanković - Ivan Stapovič - Tom Starke - Tõnis Starkopf - Mihhail Starodubtsev - Ilmārs Starostīts - Paul Stastny - Jason Statham - Maurizio Stecca - Mario Stecher - Lotte Stein - Andreas Steinbach - Roman Steinberg - Wilhelm Steinitz - Zenon Stefaniuk - Antoaneta Stefanova - Britta Steffen - Kristin Størmer Steira - Maarten Stekelenburg - Ingemar Stenmark - Andrei Stepanov - Stanislav Stepaškin - Christoph Stephan - Marcus Stephen - Dale Stephens - Jack Stephens - Chandler Stephenson - Daniil Steptšenko - Olesja Steptšenko - Nikolai Stepulov - Lawrence Stevens - Patrick Stevens - Dale Stevenson - Teófilo Stevenson - Jackie Stewart - Léonard Steyaert - Michael Detlef Stich - Kamil Stoch - Hristo Stoichkov - Dragan Stojković - Vladimir Stojković - Lara Stock - Maurice Stokes - Mark Stone - Casey Stoner - Dudley Storey - Rolf Storm - Samantha Stosur - Amar'e Stoudemire - Gert Stråhle - Carlos Strandberg - Leenart Strastin - Sander van de Streek - Georg Streitberger - Martin Strel - Marco Streller - Ryan Strome - Kevin Strootman - Cristhian Stuani - Ivar Stukolkin - Daniel Sturridge - Boriss Stõrankevitš - Su Bingtian - Denis Suárez - Luis Alberto Suárez - Luis Suárez Miramontes - Alpo Suhonen - Viljo Suhonen - Jennifer Suhr - Andrus Suija - Silja Suija - Olari Suislep - Gustav Sule - Tarmo Sulger - Udo Sulp - Klaus Sulzenbacher - Lamin Suma - Christoph Sumann - Sun Yang - Martin Johnsrud Sundby - John Surtees - Ichirō Suzuki - Nick Suzuki - Corinne Suter - Fabienne Suter - Ryan Suter - Adrian Sutil - Emil Sutovsky - Olaf Suuder - Riho Suun - Geir Suursild - Toivo Suursoo - Toomas Suurväli - Rein Suvi - Sten Suvio - Gunde Svan - Rasmus Svane - Jens Arne Svartedal - Emil Hegle Svendsen - Václav Svěrkoš - Jevgeni Švešnikov - Vladimirs Svešņikovs - Dumitru Svetuşchin - Aksel Lund Svindal - Dariusz Świercz - Justyna Święty-Ersetic - Ewa Swoboda - Andres Sõber - Andrei Sõritsa - Ants Särgava - Aimur Säärits - Oleg Säyetov - Carl Söderberg - Anders Södergren - Robin Söderling - Margus Sööt - Çağlar Söyüncü - Niklas Süle - Boris Sülluste

ŠRedigeeri

Maksim Šabalin - Grete Šadeiko - Grit Šadeiko - Jane Šadeiko - Lucie Šafářová - Anda Šafranska - Igor Šaplavski - Marija Šarapova - Anne Šaraškin - Ante Šarić - Kristina Šarić - Sergei Šarikov - Maksim Šatskihh - Viktors Ščerbatihs - Dmitri Šebedev - Roman Šebrle - Daugirdas Šemiotas - Inna Šeškil - Andri Ševtšenko - Valentõna Ševtšenko - Boriss Šilkov - Ana Šimić - Sergei Šipov - Anton Šipulin - Roman Širokov - Aleksandr Širšov - Olga Šišigina - Tihhon Šišov - Marijo Šivolija-Jelica - Sergei Škatov - Aleksandr Škirin - Boriss Škitkin - Martin Škrtel - Jiří Šlégr - German Šlein - Michal Šlesingr - Anatoli Šmigun - Katrin Šmigun - Kristina Šmigun - Rutt Šmigun - Vladimír Šmicer - Algirdas Šocikas - Ivana Španović - Andraž Šporar - Barbora Špotáková - Karolina Šprem - Irina Štork - Māris Štrombergs - Vjatšeslav Štšegolev - Georgi Štšennikov - Ilka Štuhec - Sergei Šubenkov - Davor Šuker - Šarūnas Šulskis - Andrej Šustr - Igor Švõrjov

ZRedigeeri

Erik Zabel - Aleksandra Zabelina - Natalja Zabijako - Cristian Zaccardo - Renato Zaccarelli - Ján Zachara - Theódoros Zagorákis - Hillar Zahkna - Rene Zahkna - Vjatšeslav Zahovaiko - Svetlana Zainetdinova - Olga Zaitseva - Abdul Aziz Zakari - İlham Zəkiyev - Gianluca Zambrotta - Alfonso Zamora - Iván Zamorano - Primo Zamparini - Javier Zanetti - Ana Zaninović - Lucija Zaninović - Mohamed Zaoui - Agustín Zaragoza - Daniss Zaripov - Georgi Zažitski - Vladimir Zažogin - Anna Zatonskih - Emil Zátopek - Dana Zátopková - Rostõslav Zaulõtšnõi - Olga Zavjalova - Włodzimierz Zawadzki - Vladimir Zažogin - Zé Roberto - Hendrik van der Zee - Hendrik van der Zee (poksija) - Hans Zehetmayer - Parvīz Zeydvand - Indrek Zelinski - Boudewijn Zenden - Arbër Zeneli - Sergei Zenjov - Therese Zenz - Kathrin Zettel - Zhang Dan - Zhang Hao - Zhang Yining - Zhao Hongbo - Zhao Jun - Zhao Xue - Toivo Zidbäck - Franz Zingerle - Zheng Jie - Zico - Zinédine Zidane - Christian Ziege - Victor Zilberman - Nikolai Zimjatov - Szymon Ziółkowski - Jean-Olivier Zirignon - Kregor Zirk - Dejan Zlatičanin - David Zogg - Kenneth Zohore - Ricardo Zonta - Toivo Zoova - Jürgen Zopp - Cristian Zorzi - Kurt Zouma - Natko Zrnčić-Dim - Tibor Zsíros - Gyula Zsivótzky - Ryszard Zub - Paul Zujenkov - Rein Zupping - Silvan Zurbriggen - Karl Zurflüh - Louis Zutter - Elina Zvierava - Olesja Zõkina - Konstantin Zõrjanov - Armin Zöggeler

ŽRedigeeri


TRedigeeri

Albert Taar - Erich Taar - Robert Taar - Rein Taaramäe - Amin Tabatabaei - Zersenay Tadese - Dušan Tadić - Ando Tagamets - Adam Taggart - Zaur Tağızadə - Nicolás Tagliafico - Mitsuhisa Taguchi - Taihō Kōki - Tunnet Taimla - Kaspar Taimsoo - Jorma Taipale - Taie Taiwo - Helena Takalo - Mihhail Tal - Laša Talahhadze - Alina Tałaj - Nadežda Talanova - Valdo Tali - Johanna Talihärm - Heikki Talimaa - Avo Talpas - Lembit Talpsepp - Evelin Talts - Jaan Talts - Janar Talts - Viire Talts - Astrid Talumäe - Vittorio Tamagnini - Tanel Tamberg - Teddy Tamgho - Helmet Tamkõrv - Ann Tamm - Eduard Tamm - Joonas Tamm - Jüri Tamm - Margus Tamm - Jevgeni Tamm - Tõnis Tamm - Villem Tamm - Aare Tamme - Tõnu Tammearu - Matti Tammelin - Timo Tammemaa - Joosep Tammemäe - Timmo Tammemäe - Harald Tammer - Aleksander Tammert - Aleksander Tammert seenior - Lisette Tammik - Aleksei Tammiste - Karel Tammjärv - Meigo Tammsaar - Ain Tammus - Dimosthénis Tampákos - Tahar Tamsamani - Ričardas Tamulis - Kiyoshi Tanabe - Atomu Tanaka - Tamarine Tanasugarn - Olof Tandberg - Petter Tande - Tang Xuezhong - Abdulla Tangriyev - Tamara Tansõkkužina - Ramón Tapia - Maksim Tarassov - James Tarkowski - Toomas Tarm - Jüri Tarmak - Jüri Tarto - Johannes Tasa - Martin Taska - Ștefan Tașnadi - Tomáš Tatar - Edis Tatli - Tevita Taufoʻou - Angelo Taylor - Christian Taylor - Dennis Taylor - Meldrick Taylor - Oliver Taylor - Liis Teemusk - Ingemar Teever - Axel Teichmann - Richard Teichmann - Tanel Tein - Toomas Tein - Saara Teitelbaum - Teitur Þórðarson - Armando Teixeira - Daniel Teklehaimanot - Vitali Teleš - Vladimir Tell - Taijo Teniste - Timo Teniste - Georg Tenno - Siim Tenno - Bryan Angulo Tenorio - Carlos Tenorio - Elmar Tepp - Jaanus Teppan - Renee Teppan - Vahur Teppan - Sergei Terehhov - Paul Tergat - Alfred Ter-Mkrtšjan - John Terry - Amela Terzić - Carlos Tévez - Andreas Tews - Adrien Théaux - Brianne Theisen-Eaton - Kees Thijssen - Iwan Thomas - John Thomas (iluuisutaja) - John Thomas (kõrgushüppaja) - Tarvi Thomberg - Bronwyn Thompson - Daley Thompson - David Thompson - Obadele Thompson - Hans Thomsén - Tue Thomsen - Andreas Thorkildsen - Ian Thorpe - Jim Thorpe - Nate Thurmond - Gustav Thöni - Juha Tiainen - Frederick Tiedt - Erin Tierney - Aleksandr Tihhonov - Tamara Tihhonova - Imre Tiidemann - Ants-Hindrek Tiido - Sirly Tiik - Karl-August Tiirmaa - Mart Tiisaar - Esa Tikkanen - Hans Tikkanen - Karel Tilga - Henry Tiller - Stefano Tilli - Jan Timman - Marina Timofejeva - Evald Tipner - Vasile Tiţă - Sergei Tivjakov - Darja Tkatšenko - Triin Tobi - Indrek Tobreluts - Jean Todt - Toomas Tohver - Henri Toivonen - Ola Toivonen - Erjon Tola - Gennadi Tolmatšov - Kati Tolmoff - Juho Tolppola - Jon Dahl Tomasson - Jevgeni Tomaševski - Alberto Tomba - Janek Tombak - Tuuli Tomingas - Fikayo Tomori - Priit Tomson - Tončo Tončev - Tong Jian - Luca Toni - Andres Toobal - Kert Toobal - Alo Toom - Mait Toom - Johannes Toom - Raigo Toompuu - Jens Toornstra - Adalbert Toots - Heiki Toots - Borislav Topić - Juri Torbek - Hans Torim - Július Torma - Kaarel Torop - Arnold Torpel - Lucas Torreira - Gwen Torrence - Fernando Torres - Francesco Totti - Piero Toscani - Cenk Tosun - Kolo Touré - Yaya Touré - Nikolai Tover - Kari Traa - Ilona Tragel - Marko Traks - Terrence Trammell - Bertrand Traoré - Giovanni Trapattoni - Friedrich Traun - Grete Treier - Santiago Tréllez - John Treloar - Jane Trepp - Vladislav Tretjak - Aleksandr Tretjakov - Ralf Tribuntsov - Ivan Tričkovski - John Tripp - Kieran Trippier - James Troisi - Alessia Trost - Jacob Trouba - Jarno Trulli - Judd Trump - Tiina Trutsi - Tim Tscharnke - Alik Tseiko - Vasíleios Tsiártas - Zinovi Tsirik - Jo-Wilfried Tsonga - Athanasía Tsoumeléka - Hiroyasu Tsuchie - Viktor Tsõbulenko - Anna Tšakvetadze - Nikolai Tšebotko - Gennadi Tšeburanov - Julija Tšepalova - Sergei Tšepikov - Oleg Tšernjak - Taavi Tšernjavski - Ilja Tšernoussov - Liina Tšernov - Deniss Tšerõšev - Juri Tšesnokov - Galina Tšesnokova - Maia Tšiburdanidze - Aleksander Tšikin - Arsen Tšilingarjan - Svetlana Tširkova - Galina Tšistjakova - Julija Tšiženko - Aleksei Tšižov - Ivan Tšerezov - Aleksandra Tšudina - Maksim Tšudov - Kirill Tšukavin - Anton Tšupkov - Aleksander Tšutšelov - Meilen Tu - David Tua - Igor Tudor - Emmanuel Tuffour - Gedly Tugi - Amel Tuka - Sakari Tukiainen - Jelizaveta Tuktamõševa - Luule Tull - Derartu Tulu - Sven Tumba - Aloizs Tumiņš - Jose Tuominen - Evald Tupits - Enn Tupp - Arda Turan - Mathieu Turcotte - Indrek Turi - Raimond Turja - Däulet Turlõhhanov - Vladimir Turtšinski - Joni Turunen - Bruna Tuzi - Rauno Tutk - Lembit Tõemäe - Georgi Tõmošenko - Karin Tõnissoo - Toomas Tõniste - Tõnu Tõniste - Leopold Tõnson - Feliks Tõnuri - Harry Tõnuri - Robert Täht - Ott Tänak - Nils Täpp - Herik Tölpt - Cecilia Törn - Gyula Török - Mihhail Tšigorin - Hanno Tünder - Heldur Tüüts - Laine Tüüts - Pål Tyldum - Dorothy Tyler-Odam - Mike Tyson - Przemysław Tytoń - Wyomia Tyus

URedigeeri

Petra Uberalová - Atsuto Uchida - Ilmar Udam - Jüri-Mikk Udam - Grete Udras - Kaija Udras - Ivan Uhhov - Michael Uhrmann - Maicel Uibo - Inna Uit - Tomáš Ujfaluši - Pertti Ukkola - Roberts Uldriķis - Egle Uljas - Frank Ullrich - David Ullström - Heinz Ulzheimer - The Ultimate Warrior - Bülent Ulusoy - Vegard Ulvang - Samuel Umtiti - The Undertaker - Tobias Unger - Argo Unnuk - Wolfgang Unzicker - Kalev Urbanik - Aap Uspenski - Oleksandr Ussõk - Martin Ustaal - Jevgeni Ustjugov - Dmitri Ustritski - Iraklı Uznadze - Peter Utaka - Jaak Uudmäe - Jaanus Uudmäe - Heinrich Uukkivi - Tarmo Uusivirta - Urmet Uusorg

VRedigeeri

Rafael van der Vaart - Sander van der Vaart - Chaminda Vaas - Vágner Love - Karmen Vagula - Rafajel Vahanjan - Gustav Vahar - Lembi Vaher - Lise Anette Vaher - Maret Vaher - Sander Vaher - Karl Vahi - Cristel Vahtra - Eeri Vahtra - Norman Vahtra - Osvald Vahtra - Nicole Vaidišová - Arnold Vaiksaar - Hilda Vaiksaar - Kaari Vainonen - Raimondas Vainoras - Lea Vakra - Eimantas Valaitis - Elavenil Valarivan - Mathieu Valbuena - Fulvio Valbusa - Boris Valdek - José Ángel Valdés - Víctor Valdés - Jorge Valdivia - Richard Valdov - Uno Valdmets - Rein Valdru - Antonio Valencia - Juan Carlos Valerón - Tiiu Valgemäe - Reet Valgmaa - Andrei Valiuk - Remigijus Valiulis - Ülo Valk - Erko Vallbaum - Charles-Villem Vallmann - Guntis Valneris - Valdis Valters - Mikk Valtna - Siim Valtna - Nikolai Valujev - Hubert Van Innis - Arnold Vanderlyde - Stoffel Vandoorne - Andris Vaņins - Tõnis Vanna - Raphaël Varane - Silvestre Varela - Lauri Varendi - Eduardo Vargas - Semjon Varlamov - Peeter Varrak - Rego Varsamaa - Ülo Varul - Mika Vasara - Vadims Vasiļevskis - Darius Vassell - Konstantin Vassiljev - Valeri Vassiljev - Francisc Vaștag - Ivica Vastić - Franco Vázquez - Ari Vatanen - Sami Vatanen - Yauhen Vatutsin - Harry Veber - Jürgen Veber - Vjatšeslav Vedenin - Andreas Veerpalu - Andrus Veerpalu - Anette Veerpalu - Rain Veideman - Karl Veimann - Aleksander Veingold - Andrei Veis - Andrei Veis - Nikolai Vekšin - Carlos Vela - Mansueto Velasco - Roel Velasco - Manuel Velázquez - Maria Velcheva - Johannes Veltmander - Kent-Kaarel Vene - Lea Vene - Siim-Sander Vene - Stylianos Venetidis - Oliver Venno - Benjamin Verbič - Jean-Éric Vergne - Thomas Vermaelen - Tomáš Verner - Hugo Verpoest - Oscar Verpoest - Abel Verse - Max Verstappen - Zsuzsa Verőci - Rivo Vesik - Rain Vessenberg - Vésteinn Hafsteinsson - Edvin Vesterby - Jannik Vestergaard - Jüri Vetemaa - Sebastian Vettel - Johannes Vetter - Linden Vey - Arturo Vidal - Linus Videll - Nemanja Vidić - Milan Vidmar - Luan Vieira - Marcelo Vieira - Patrick Vieira - Martin Vihmann - Sergei Vihrov - Arnold Viiding - Kristel Viigipuu - Kristen Viikmäe - Pekka Viippo - ‎Arkadi Viira - Margit Viirma - Marje Viirmann - Subbaraman Vijayalakshmi - Bjarte Engen Vik - Priit Viks - Heikki Vilander - Tito Vilanova - Ain Vilde - Sepo Vilderson - Tamāra Vilerte - Sandro Viletta - Tonny Vilhena - Stina Viljus - David Villa - Anthony Villanueva - José Luis Villanueva - Heldur Villemson - Jacques Villeneuve - Heino Villum - Mart Vilt - Olga Viluhhina - Juozas Vinča - Carlos Vinícius - Jüri Vips - Lasse Virén - Lembit Virkus - Reima Virtanen - Tessa Virtue - Eevi Virula - Bruno Visintin - Nadine Visser - Joseph Vissers - Katja Višnar - Felipe Vizeu - Ossie Vitt - Vincent Vittoz - Ron Vlaar - Roman Vlassov - Blanka Vlašić - Petra Vlhová - Eberhard Vogdt - Matt Vogel - Eduard Voitra - Dimitri Volkov - Yochanan Vollach - Aleksandr Volodin (jalgpallur) - Aleksandr Volodin (maletaja) - Andri Volokitin - Larissa Volpert - Rein Volt - Vello Volt - Kristjan Vomm - Johan Vonlanthen - Lindsey Vonn - Ulvi Voog-Indrikson - Vaiko Vooremaa - Michel Vorm - Anžela Voronova - Vladimir Voskoboinikov - Jakub Vrána - Mario Vrančić - Corry Vreeken - Stefan de Vrij - Šime Vrsaljko - Dare Vršič - Zísis Vrýzas - Jean Vuarnet - Nikola Vučević - Mirko Vučinić - Zvonimir Vujin - Martin Vunk - Uno Vunk - Hannu Vuorinen - Maksim Võlegžanin - Mihkel Võrang - Bronislav Võrse - Konstantin Võrupajev - Andres Võsand - Igor Võssotski - Tanel Võtti - Imre Vähi - Arved Väikmeri - Kaarlo Väkevä - Lauri Väinsalu - Jorma Väisänen - Jelena Välbe - Voldemar Väli - Len Väljas - Raido Värik - Andrus Värnik - Ruth Väät-Põldots - Rudi Völler - Matěj Vydra

WRedigeeri

Dwyane Wade - Shahenda Wafa - Chris Wagner - Hidetoshi Wakui - Jannes van der Wal - Tadeusz Walasek - Theo Walcott - Björn Waldegård - Michael Walchhofer - Keshorn Walcott - Brad Walker - Douglas Walker - Kyle Walker - Tom Walkinshaw - Ben Wallace - Rasheed Wallace - Sinuhe Wallinheimo - Tomas Walsh - Fritz Walter - David Walters - Jonathan Walters - Bill Walton - Abby Wambach - Paulo Wanchope - Wang Junxia - Wang Hao (lauatennisist) - Wang Hao (käija) - Wang Liqin - Wang Mingjuan - Wang Nan - Robert Wangila - Victor Wanyama - Stephen Ward - Jeremy Wariner - Chiel Warners - Philip Waruinge - Thomas Wassberg - Akito Watabe - Ronald Waterreus - Stanislas Wawrinka - Chris Webber - Mark Webber - Shea Weber - Garrett Weber-Gale - Yannick Weber - Benjamin Weger - Heinz-Helmut Wehling - Pascal Wehrlein - Julian Weigl - Isidore Weiss - Johnny Weissmüller - Johnny Weir - Tina Weirather - Allan Wells - Heidi Weng - Delonte West - Jerry West - Russell Westbrook - Holger Westerberg - Joost van der Westhuizen - Sander Westerveld - Charlie White - Zach Whitecloud - Mal Whitfield - Suryo Agung Wibowo - Connor Wickham - Lydia Wideman-Lehtonen - Andreas Widhölzl - Felix Wiedwald - Dorothea Wierer - Harm Wiersma - Andrew Wiggins - Vesa Wiik - Georginio Wijnaldum - Kati Wilhelm - Christian Wilhelmsson - Mac Wilkins - Bernard Williams - Deron Williams - Justin Williams - Lou Williams - Mo Williams - Serena Williams - Venus Williams - Willian Borges da Silva - Jack Wilshere - Douglas Winston - Nick Winter - William von Wirén - Bjørn Wirkola - Gundel Wittmann - Anita Włodarczyk - Sigrun Wodars - Paweł Wojciechowski - Radosław Wojtaszek - Alexander Wolf - Paea Wolfgramm - Manfred Wolke - Ryszard Wolny - Wojtek Wolski - Chris Wood - Todd Woodbridge - Allen Woodring - Tiger Woods - Joanna Worek - Tessa Worley - Caroline Wozniacki - Aleksandra Wozniak - Sean Wroe - Andrzej Wroński - Alexander Wurz - Åke Wärnström - Barbel Wöckel - Christian Wörns

ÕRedigeeri

ÄRedigeeri

ÖRedigeeri

ÜRedigeeri

XRedigeeri

YRedigeeri

Vaata kaRedigeeri