Ava peamenüü

Jalgpallurite loend

Siin on loetletud jalgpallureid.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



ARedigeeri

Hans Aabech - Harald Aabrekk - Kim Aabech - Gerard Aafjes - Carlos Aalbers - Mika Aaltonen - Gert Aandewiel - Patrick van Aanholt - Signy Aarna - Kees Aarts - Ignazio Abate - Besart Abdurahimi - Éric Abidal - Aleksandrs Abramenko - Nikolai Abramov (jalgpallur 1950–2005) - Nikolai Abramov (jalgpallur 1984–2011) - Anderson Luís de Abreu Oliveira - Alberto Acosta - Emmanuel Adebayor - Dominic Adiyiah - Dick Advocaat - Ibrahim Afellay - Gabriel Agbonlahor - Daniel Agger - Ramón Aguirre Suárez - Sergio Agüero - Jarmo Ahjupera - Kassim Aidara - Igor Akinfejev - Mihkel Aksalu - David Alaba - Richard Aland - Jordi Alba - Flórián Albert - Raúl AlbiolToby Alderweireld - Uota Ale - Sergei Aleinikov - Aleksandr Aleksejev - Pavel Aleksejev - Rejal Alijev - Rene Aljas - Teet Allas - Marcus Allbäck - Martin Allik - Rauno Alliku - Manuel Almunia - Viktor Alonen - Marcos Alonso - Xabier Alonso - Hamit Altıntop - Alar Alve - Dani Alves - Massimo Ambrosini - Sammy Ameobi - Shola Ameobi - Carlo Ancelotti - Chris Anderson - Daniel Andersson - Jorge Andrade - Kirill Andrejev - Nikita Andrejev - Keith Andrews - Nicolas Anelka - Hannes Anier - Henri Anier - Andrei Anissimov - Aleksandr Anjukov - Aivar Anniste - Tambet Anso - Ilja Antonov - Alberto Aquilani - Charles Aránguiz - Leonardo Araújo - Argo Arbeiter - Álvaro Arbeloa - Anton Aristov - Ionel Armean - Alan Arruda - Axel Rodrigues de Arruda - Andrei Aršavin - Artjom Artjunin - Iago Aspas - Benoît Assou-Ekotto - Vitālijs Astafjevs - Taavi Azarov - Alen Avdić - Roberto Ayala - André Ayew

BRedigeeri

Demba Ba - Ibrahim Ba - Ryan Babel - Boban Babunski - Hans Backe - Holger Badstuber - Roberto Baggio - Leighton Baines - Emir Bajrami - Gareth Bale - Michael Ballack - Mario Balotelli - Hakan Balta - Abudramae Bamba - Gordon Banks - Nikita Baranov - Franco Baresi - Tranquillo Barnetta - Milan Baroš - Bismarck Barreto Faria - Lucas Barrios - Gareth Barry - Andrea Barzagli - Ángelos Basinás - Marco van Basten - Maksim Bazjukin - Gabriel BatistutaMichy Batshuayi - Frank Baumann - Jean Beausejour - DaMarcus Beasley - Bebeto - Aleksandr Bebikh - Franz Beckenbauer - David Beckham - Zakaria Beglarišvili - Valon Behrami - Craig Bellamy - Aleksei Belov - Emre Belözoğlu - Hatem Ben Arfa - Yossi Benayoun - Nicklas Bendtner - Rafael Benítez - Fróði Benjaminsen - Karim Benzema - Darren Bent - Christian Benteke - Dimităr Berbatov - Vassili Berezutski - Marcus Berg - Dennis Bergkamp - Giuseppe Bergomi - Santiago Bernabéu - Sergio Bertoni - Ryan Bertrand - George Best - Leon Best - Claudio Biaggio - Marco Bianchi - Slaven BilićBirkir Bjarnason - Jakub Błaszczykowski - Wim Bleijenberg - Oleg Blohhin - Jérôme Boateng - Kevin-Prince Boateng - Raúl Bobadilla - Fredi Bobic - Frank de Boer - Niels Bohr - Mark van Bommel - Valeri Bondarenko - Dante Bonfim Costa Santos - Zbigniew Boniek - Giampiero Boniperti - Leonardo Bonucci - Dmitrijs Borisovs - Andrei Borissov - Marco Borriello - Artur Boruc - Bartosz Bosacki - José Bosingwa - Vicente del Bosque - Paul Bosvelt - Khalid Boulahrouz - Wilfred Bouma - Michael BradleyRobbie Brady - Sergei Bragin - Elton Brauer - Claudio Bravo - Omar Bravo - Thomas Brdaric - Paul Breitner - Johannes Brenner - Algimantas Briaunis - Miguel Britos - Giovanni van Bronckhorst - Alex Brosque - Carl Brown - Wes Brown - Jeffrey Bruma - Guido Buchwald - Gianluigi Buffon - Dmitri Bulõkin - Sergio Busquets - Hans-Jörg Butt - Daniel Van Buyten - ‎Alo Bärengrub

CRedigeeri

DRedigeeri

ERedigeeri

FRedigeeri

GRedigeeri

HRedigeeri

IRedigeeri

JRedigeeri

KRedigeeri

Martin Kaalma - Kaarel Kaarlimäe - Harald Kaarman - Rene Kaas - Jevgeni Kabajev - Elbasan Kabashi - Gojko Kačar - Pantelís Kafés - Oliver Kahn - Nihat Kahveci - Sotíris Kaïáfas - Kaká - Kahha Kaladze - Rauno Kald - Janek Kalda - Kaspar Kaldoja - Urmas Kaljend - Julius Kaljo - Elmar Kaljot - Marek Kaljumäe - Ken Kallaste - Risto Kallaste - Toomas Kallaste - Michael Kaltenhauser - Salomon Kalou - Gert KamsN'Golo Kanté - Michális Kapsís - Bartosz Kapustka - Giórgos Karagkoúnis - Amir Karić - Friedrich Karm - Valeri Karpin - Aleksandr Karpõtšev - Sander Karu - Martin Kase - Siksten Kasimir - Leonhard Kass - Sergei Kazakov - Colin Kâzım-Richards - Šarūnas Kazlauskas - Fánis Katergiannákis - Kóstas Katsouránis - Kevin Kauber - Tõnis Kaukvere - Iván Kaviedes - Robbie Keane - Roy Keane - Kevin Keegan - Sebastian Kehl - Seydou Keita - Jaan Kekišev - Mario Kempes - Joshua Kennedy - Aleksandr Keržakov - Vladimir Kessarev - Sami Khedira - Kaarel Kiidron - Jorma Kiigemägi - Allan Kimbaloula - Arawa Kimura - Tarmo Kink - Dmitri Kirilov - Dmitri Kiritšenko - Urmas Kirs - Robert Kirss - Akira Kitaguchi - Stanislav Kitto - Sami-Sander Kivi - Ivan Klasnić - Dzintar Klavan - Ragnar Klavan - Bert Klemmer - Jürgen Klinsmann - Miroslav Klose - Vladimir Klotškov - Märt Kluge - Patrick Kluivert - Daigo Kobayashi - Sergei Kobjakov - Ronald Koeman - Nikita Koger - Koke - Aleksandar Kolarov - Sead Kolašinac - Jan Koller - Nikita Kolyaev - Vincent Kompany - Pape Moussa Konaté - Arouna Koné - Bakari Koné - Oliver Konsa - Andres Koogas - Raymond Kopa - Kaido Koppel - Sergei Korsunov - Igor Koroljov - Sergei Koršunov - Laurent Koscielny - Artur Kotenko - Niko Kovač - Robert Kovač - Niko Kranjčar - Tristan Krass - Dario Krešić - Eron Krillo - Marko Kristal - Ilja Krivošein - Bojan Krkić - Felix Kroos - Toni Kroos - ‎Dmitri Kruglov - Tim Krul - Toomas Krõm - Johannes Kukebal - Andre Kukk - Aleksandr Kulatšenko - Aleksandr Kulik - Aleksandr Kulikov - Aleksandr Kulinitš - Njazi Kuqi - Kevin Kurányi - Richard Kuremaa - Jürgen Kuresoo - Tomasz Kuszczak - Ilja Kutepov - Ats Kutter - Vitali Kutuzov - Timo Kuus - Reijo Kuusik - Dirk Kuyt - Ervin Kõll - Christian Kõrtsmik - Risto Kägo - Kristen Kähr - Mattias Käit - Kim Källström - Siim Kärson - Greger Könninge - Karel Kübar - Kaarel Kümnik - Karli Kütt

LRedigeeri

MRedigeeri

Ramūnas Mačežinskas - Christian Maggio - Maicon - Sepp Maier - Roy Makaay - Claude Makélélé - Vjatšeslav Malafejev - Paolo Maldini - Aljona Malets - Vladimir Malinin - Vladimir Malkov - Florent Malouda - Deniss Malov - Rameš Mamedov - Roberto ManciniSteve Mandanda - Mario MandžukićEliaquim Mangala - Maniche - Diego Maradona - Carlos Marchena - Claudio Marchisio - Marko Marin - Nicklas Maripuu - Eero Markkanen - Rafael Márquez - Kristian Marmor - MartaAnthony Martial - Gerardo Martino - Obafemi Martins - Nikita Martõnov - Bert van Marwijk - Javier Mascherano - Josef Masopust - Edgaras Mastianica - Chikashi Masuda - Nikolai Mašitšev - Walter Mazzarri‎ - Juan Mata - Marco Materazzi - Nemanja Matić - Joël Matip - Alessandro Matri - Aleksei Matrossov - Juho Matsalu - Daisuke Matsui - Gyōji Matsumoto - Lothar Matthäus - Blaise Matuidi - Réginald Mbu Alidor - Josh McEachran - Aiden McGeady - Dmitrijs Medeckis - Marko Meerits - Janek Meet - Fernando Meira - Raul Meireles - Meelis Meisalu - Olof Mellberg - Tanel Melts - Jérémy Ménez - Dries Mertens - Per Mertesacker - Lionel Messi - Karol Mets - Mikk Metsa - Christoph Metzelder - Andy van der Meyde - Simon Mignolet - Evald Mikson - Diego Milito - James Milner - Mikk Miländer - Valeri Minkenen - Zvjezdan Misimović - Konstantínos Mítroglou - Hiroyuki Mitsuyama - Andrus Mitt - Atsuhiro Miura - Johan Mjällby - Luka Modrić - Niklas Moisander - Fábio César Montezine - Bobby Moore - Baltazar Maria de Morais Júnior - Álvaro Morata - Alberto Moreno - Alex Morgan - Fernando Morientes - Anastassia Morkovkina - Piermario Morosini - Igor Morozov - Victor Moses - Rasmus Munskind - Raiko Mutle - Adrian Mutu - Ott Mõtsnik - Andre Mägi - Karl Mööl - Gerd Müller - Thomas Müller - Marten Mütt

NRedigeeri

ORedigeeri

PRedigeeri

Ander Paabut - Heinrich Paal - Erik Paartalu - Marians Pahars - Bob Paisley - Ave Pajo - Märten Pajunurm - Maido Pakk - Wilson Palacios - Karl Palatu - Siim-Sten Palm - Karl-Erik Palmér - Andrej Panadić - Antonín PanenkaCostel Pantilimon - Christian Panucci - Dimítris Papadópoulos - Sokrátis Papastathópoulos - Novo Papaz - Jean-Pierre Papin - Maksim Paponov - Egon Parbo - Sergei Pareiko - Mati Pari - Scott Parker - Petri Pasanen - Ezio Pascutti - Bernard Pask - Javier Pastore - Alexandre Pato - Pedro Miguel Pauleta - Anete Paulus - Roman PavljutšenkoDimitri Payet - Andero Pebre - Poul Pedersen - Rasmus Peetson - Meelis Peitre - Albin Pelak - PeléGraziano Pellè - Jermaine Pennant - Risto E. J. Penttilä - Oribe Peralta - Maicon Pereira de Oliveira - Ricardo Pereira - Andrejs Perepļotkins - Ivan Perišić - Simone Perrotta - Robin van Persie - Nils Petersen - Voldemar Peterson - Martin Petrov - Vladimir Pettai - Arnold Pihlak - Uno Piir - Raio Piiroja - Artur Pikk - Priit Pikker - Václav Pilař - Gerard Piqué - Robert Pirès - Andrea Pirlo - Claudio Pizarro - Michel Platini - Karel Poborský - Gintas Podelis - Maksim Podholjuzin - Lukas Podolski - Paul Pogba - Pavel Pogrebnjak - Joel Pohjanpalo - Aivar Pohlak - Pelle Pohlak - Vukašin Poleksić - Mart Poom - Ivelin Popov - Alexandra Popp - ‎Sander Post - Hélder Postiga - Cesare Prandelli - Danijel Pranjić - Fabio Prates - Albert Prosa - Dado Pršo - Igor Prins - Stanislav Prins - Rene Puhke - Martti Pukk - Eino Puri - Sander Puri - Ats Purje - Ferenc Puskás - Aleksandr Puštov - Carles Puyol

QRedigeeri

RRedigeeri

SRedigeeri

Kaimar Saag - Elmar Saar - Kaarel SaarSimão SabrosaArmando Sadiku - Bacary Sagna - Louis Saha - Aleksander Saharov - Daisuke Sakata - Janno Saks - Joseph Saliste - Giórgos Samarás - César Sampaio - Alexis Sánchez - José Enrique Sánchez - Oswaldo Sánchez - Brent Sancho - Jadon Sancho - Roque Santa Cruz - Rauno Sappinen - Edwin van der Sar - Aljona Sasova - Claudius Sava - Erko Saviauk - Javier Saviola - Aleksei Savitski - Daniil Savitski - Salvatore Schillaci - Peter Schmeichel - Alfred Schmidt - Bernd SchneiderMorgan Schneiderlin, - Paul Scholes - Mark Schwarzer - Bastian SchweinsteigerFabian Schär - André Schürrle - Luiz Felipe Scolari - Clarence Seedorf - Sander Seeman - Haris Seferović - Geórgios Seitarídis - Philippe Senderos - Marcos Senna - Mantas Savėnas - Bill Shankly - Xherdan Shaqiri - Luke Shaw - Alan Shearer - Teddy Sheringham - Andrei SidorenkovKolbeinn Sigþórsson - Georg Siimenson - Otto Silber - Karl-Rudolf Silberg-Sillak - Kaspar Sillamaa - Annika Sillaots - Ats Sillaste - Mikk Sillaste - Bernardo Fernandes da Silva - David Silva - Eduardo da Silva - Gilberto Silva - René Simões - Sander Sinilaid - Moussa Sissoko - Dmitri Skiperski - Viktor Skrõpnõk - Chris Smalling - Maksim Smirnov - Roman Smiško - Wesley Sneijder - Júlio César Soares Espíndola - Roman Sobtšenko - Sócrates - Roberto Soldado - Hope Solo - Alex Song - Sebastián Soria - Juan Pablo Sorín - Luciano Spalletti - Gary Speed - Ron Springett - Sébastien Squillaci - Darijo Srna - Wojciech Szczęsny - Marian Szeja - Jaap StamBogdan Stancu - Dejan Stanković - Tom Starke - Tõnis Starkopf - Mihhail Starodubtsev - Maarten Stekelenburg - Alen Stepanjan - Andrei Stepanov - Raheem Sterling - Hristo Stoichkov - Dragan Stojković - Vladimir Stojković - Sander van de Streek - Marco Streller - Daniel Sturridge - Edwin Stüf - Ervin Stüf - Luis Alberto Suárez - Luis Suárez Miramontes - Igor Subbotin - Kristjan Suurjärv - Maarek Suursaar - Daisuke Suzuki - Václav Svěrkoš

ŠRedigeeri

ZRedigeeri

ŽRedigeeri

TRedigeeri

URedigeeri

VRedigeeri

WRedigeeri

ÕRedigeeri

ÄRedigeeri

ÖRedigeeri

ÜRedigeeri

XRedigeeri

YRedigeeri

Vaata kaRedigeeri