Korvpallurite loend

Siin on loetletud korvpallureid.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



ARedigeeri

Kristo Aab - Villu Aabne - Peep Aaviksoo - Tyshawn Abbott - Kareem Abdul-Jabbar - Rašid Abeljanov - Todd Abernethy - Svetlana Abrossimova - Alvan Adams - Andres Ader - Mark Aguirre - Josh Akognon - Karmo Allikas - Ray Allen - Vallo Allingu - Ivan Almeida - Merike Anderson - Richard Andreson - Giánnis Antetokoúnmpo - Carmelo Anthony - Joel Anthony - Pero Antić - Gregor Arbet - Nate Archibald - Jaak Ardon - Paul Arizin - Anna Gret Asi - Ömer Aşık

BRedigeeri

David Bailey - Andrea Bargnani - Charles Barkley - Rick Barry - Elgin Baylor - Tanoka Beard - Walt Bellamy - Dāvis Bertāns - Mike Bibby - Andris Biedriņš - Chauncey Billups - Dave Bing - Larry Bird - Rolando Blackman - Mookie Blaylock - Bojan Bogdanović - Chris Bosh - Earl Boykins - Bill Bradley - Elton Brand - Kobe Bryant

CRedigeeri

Vince Carter - Michael Carter-Williams - Mario Chalmers - Wilt Chamberlain - Tyson Chandler - Maurice Cheeks - Archie Clark - Bob Cousy - Dave Cowens - Billy Cunningham - Stephen Curry - Brian Cusworth

DRedigeeri

Drazen Dalipagic - Adrian Dantley - Brad Daugherty - Glen Davis - Walter "Buddy" Davis - Walter Paul Davis - Dave Debusschere - Luol Deng - Vlade Divac - Luka Dončić - Marek Doronin - Goran Dragić - Henri Drell - Clyde Drexler - Joe Dumars - Tim Duncan - Kevin Durant

ERedigeeri

Heino Enden - Alex English - Julius Erving - Callistus Eziukwu - Patrick Ewing

FRedigeeri

Bamba Fall - Vern Fleming - De'Aaron Fox - Nate Fox - Walt Frazier - Howard Frier

GRedigeeri

Harry Gallatin - Kevin Garnett - Pau Gasol - George Gervin - Devin Gibson - Artis Gilmore - Emanuel Ginobili - Gail Goodrich - Ben Gordon - Marcin Gortat - Hal Greer - Blake Griffin

HRedigeeri

Cliff Hagan - Richard Hamilton - Ádám Hanga - Tim Hardaway - John Havlicek - Connie Hawkins - Elvin Hayes - Gordon Hayward - Kregor Hermet - Tom Heinsohn - Mario Hezonja - Grant Hill - Jon Robert Holden - Gunnar Hololei - Dwight Howard - Bailey Howell - Viktor Hrjapa - Shawn Huff - Lindsey Hunter

IRedigeeri

Andre Iguodala - Žydrūnas Ilgauskas - Aleksander Illi - Kalle Ilves - Ersan İlyasova - Justin Ingram - Kyrie Irving - Dan Issel - Allen Iverson

JRedigeeri

Mark Jackson - LeBron James - Avo Jans - Šarūnas Jasikevičius - Eugene Jeter - Dennis Johnson - Gus Johnson - Ken Johnson - Kevin Johnson - Magic Johnson - Nikola Jokić - K.C Jones - Sam Jones - DeAndre Jordan - Michael Jordan - Veiko Jurkatamm - Martin Jurtom - Janari Jõesaar - Peep Jõgi

KRedigeeri

Rein Kaljula - Kaspars Kambala - Toomas Kandimaa - Kristjan Kangur - Aleksandr Karavajev - Rait Keerles - Shawn Kemp - Kert Kesküla - Jason Kidd - Tarmo Kikerpill - Gerd Kiili - Bernard King - Andrei Kirilenko - Ene-Lille Kitsing-Jaanson - Erki Kivinukk - Mikko Koivisto - Giórgos Kolokithás - Petteri Koponen - Radivoje Korać - Maik-Kalev Kotsar - Aime Kraus-Tobi - Valmo Kriisa - Anatoli Krikun - Nenad Krstić - Heino Kruus - Sven Kukemelk - Toni Kukoč - Ilmar Kullam - Valentina Kullam-Nazarenko - Gert Kullamäe - Rodions Kurucs - Aivar Kuusmaa - Rait Käbin - Rain Kärner

LRedigeeri

Mart Laga - Bill Laimbeer - Bob Lanier - Arne Laos - Kai Lass - Ülo Laumets - Gerald Lee juunior - Kurk Lee - Alex Len - Jaan Lentsius - Tõnno Lepmets - Silver Leppik - Fat Lever - Charlotte Lewis - Li Nan - Andres Liinat - Jaanus Liivak - Toomas Liivak - Arvo Lill - Heino Lill - Damian Lillard - Jeremy Lin - Jaak Lipso - Priit Lokutšievski - Kevin Love - Clyde Lovellette - Jerry Lucas - Angelo Luisetti - Randar Luts - Joann Lõssov - Valve Lüütsepp-Kaasik - Kevin Lyde - Reggie Lynch

MRedigeeri

Karl Malone - Moses Malone - Priit Mann - Pete Maravich - Šarūnas Marčiulionis - Aleksander Margiste - Shawn Marion - Bob McAdoo - Bo McCalebb - Antonio McDyess - Tracy McGrady - Kevin McHale - Nate McMillan - Cliff Meely - Ingrid Mesila - Peeter Metsar - Pärtel Mettig - Svjatoslav Mihhailjuk - George Mikan - Vern Mikkelsen - Curtis Millage - Reggie Miller - Dennis Mims - Nikola Mirotić - Arnold Mitt - Earl Monroe - Timofei Mozgov - Alonzo Mourning - Chris Mullin - Selma Multer - Karin Murd - Gheorghe Mureșan - Calvin Murphy - Dikembe Mutombo - Vally Mõistlik - Hanno Möttölä - Martin Müürsepp - Ferg Myrick

NRedigeeri

Margit Naerimäe - Andrus Nagel - Larry Nance - Steve Nash - Juan Carlos Navarro - Nenê - Heiko Niidas - Herbert Niiler - Norm Nixon - Joakim Noah - Dirk Nowitzki - Rauno Nurger - Jusuf Nurkić - Reigo Nõmm

ORedigeeri

Charles Oakley - Lamar Odom - Mehmet Okur - Hakeem Olajuwon - Ömer Onan - Jermaine O'Neal - Shaquille O'Neal - Cedi Osman - Maret-Mai Višnjova - Kevin Owens

PRedigeeri

Asko Paade - Martin Paasoja - Josh Pace - Egon Parbo - Robert Parish - Anthony Parker - Tony Parker - Marlon Parmer - Chris Paul - Gary Payton - Augustas Pečiukevičius - Rauno Pehka - Nikola Peković - Dražen Petrović - Bob Pettit - Zaza Phatšulia - Paul Pierce - Scottie Pippen - Joosep Pokla - Jim Pollard - Jānis Porziņģis - Kristaps Porziņģis - Tayshaun Prince - Jaan Puidet - Kristjan Puusild - Andre Pärn - Jakob Pöltl

RRedigeeri

Rain Raadik - Toomas Raadik - Teemu Rannikko - Heiko Rannula - Heino Raudsik - Travis Reed - Willis Reed - Taavi Reigam - Mitch Richmond - Alvin Robertson - Oscar Robertson - David Robinson - Guy Rodgers - Dennis Rodman - Rajon Rondo - Raido Roos - Derrick Rose - Brandon Roy - Ricky Rubio - Indrek Rumma - Bill Russell

SRedigeeri

Arvydas Sabonis - Domantas Sabonis - Maksim Salaš - Sasu Salin - Jaak Salumets - Tomáš Satoranský - Dolph Schayes - Detlef Schrempf - Uļjana Semjonova - Bill Sharman - Jack Sikma - Rita Sild - Rik Smits - August Sokk - Sten-Timmu Sokk - Tanel Sokk - Tiit Sokk - Latrell Sprewell - Wally Szczerbiak - Dave Stallworth - John Stockton - Peja Stojaković - Maurice Stokes - Amar'e Stoudemire - Rod Strickland - Valdu Suurkask - Andres Sõber

ŠRedigeeri

Dario Šarić - Mark Šein

ZRedigeeri

Irja Zilmer - Tibor Zsíros - Ivica Zubac

TRedigeeri

Ando Tagamets - Janar Talts - Aleksei Tammiste - Roy Tarpley - Tanel Tein - Mirza Teletović - Tair Tenno - Reggie Theus - Isiah Thomas - David Thompson - Otis Thorpe - Nate Thurmond - Priit Tomson - Joosep Toome - Kaspar Treier - Jack Twyman - Hedo Türkoğlu

URedigeeri

Wes Unseld

VRedigeeri

Hilda Vaiksaar - Raimonds Vaikulis - Rainer Vakra - Jonas Valančiūnas - Mikk Valtna - Veljo Vares - Ülo Varul - Rain Veideman - Kent-Kaarel Vene - Lea Vene - Siim-Sander Vene - Martin Viiask - Nikola Vučević - Nenad Vučinić - Aino Värk-Hein

WRedigeeri

Ben Wallace - Rasheed Wallace - Bill Walton - Chris Webber - Delonte West - Jerry West - Russell Westbrook - Andrew Wiggins - Lenny Wilkens - Jamaal Wilkes - Dominique Wilkins - Deron Williams - Gus Williams - Jason Williams - Mo Williams - Jojo White - James Worthy

ÄRedigeeri

Ardo Ärmpalu

YRedigeeri

Yao Ming - George Yardley