Ritva Elomaa, esinejanimega Kike Elomaa (õieti Ritva Tuulikki Elomaa, neiupõlvenimega Sainio; sündinud 16. juulil 1955 Lokalahtis) on Soome poliitik, laulja ja atleetvõimleja.

Kike Elomaa (2006)

Ta kuulub Põlissoomlaste parteisse. 2011. aasta Soome parlamendivalimistel sai ta kokku 13 121 häält Päris-Soome valimisringkonnas ja pääses Eduskunda[1].

1981. aastal võitis ta võistluse Ms. Olympia ja tuli Euroopa meistriks atleetvõimlemises.

Hariduselt on ta röntgenuuringutele spetsialiseerunud õde.

Diskograafia Redigeeri

  • "Hymykuopat" (1985)
  • "Kesäkuu" (1989)
  • "Kuuman yön jälkeen" (1990)
  • "Kike Elomaa" (1995)
  • "Kike Elomaa" (2001)

Viited Redigeeri

  1. "Valitut ehdokkaat, Varsinais-Suomen vaalipiiri". Originaali arhiivikoopia seisuga 17. september 2011. Vaadatud 13. juulil 2011.

Välislingid Redigeeri