Tennisistide loend

Siin on loetletud tennisiste.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



ARedigeeri

Ivana Abramović • Monique Adamczak • Andre Agassi • Bianca Andreescu • Maret Ani • Lara Arruabarrena • Arthur Ashe • Viktorija Azarenka • Erik Aunapuu • Tracy Austin

BRedigeeri

Elisabeth Bagh-Malvet • Sybille Bammer • Marion Bartoli • Ashleigh Barty • Boris Becker • Belinda Bencic • Iveta Benešová • Alberto Berasategui • Tomáš Berdych • Mahesh Bhupathi • Jonas Björkman • Cara Black • John Boland • Björn Borg • Sergi Bruguera • Rene Busch

CRedigeeri

Jennifer Capriati • Pat Cash • Michael Chang • Dominika Cibulková • Kim Clijsters • Maureen Connolly • Jimmy Connors • Albert Costa • Margaret Court • Jim Courier • Petra Cetkovská

DRedigeeri

Eléni Daniilídou • Lindsay Davenport • Nikolai Davõdenko • Nathalie Dechy • Casey Dellacqua • Jelena Dementjeva • Grigor Dimitrov - Jelena Dokić • Novak Đoković • Alexandra Dulgheru

ERedigeeri

Stefan Edberg • Roy Emerson • Thomas Enqvist • Chris Evert

FRedigeeri

Roger Federer • David Ferrer • Ken Flach • Kirsten Flipkens • Maria Fraser

GRedigeeri

Cori Gauff • Vitas Gerulaitis • Lina Gjortšeska • Jérôme Golmard • Andres Gomez • Pancho Gonzales • Valeria Gorlats • Steffi Graf • Anna-Lena Grönefeld • Ernests Gulbis

HRedigeeri

Tommy Haas • Simona Halep • Sylvia Hanika • Daniela Hantuchová • Doris Hart • Julia Hayward • Justine Henin • Alejandro Hernández • Lleyton Hewitt • Martina Hingis • Lucie Hradecká • Anke Huber • Liezel Huber • Patricia Hy-Boulais

IRedigeeri

Mikk Irdoja • Vladimir Ivanov • Jekaterina Ivanova • Ana Ivanović

JRedigeeri

Andrea Jaeger • Jelena Janković • Mima Jaušovec • Mervana Jugić-Salkić

KRedigeeri

Jevgeni Kafelnikov • Kaia Kanepi • Darja Kasatkina • Sofia Kenin • Angelique Kerber • Billie Jean King • Marija Kirilenko • Alissa Kleibanova • Karin Knapp • Anett Kontaveit • Petr Korda • Evald Kree • Johan Kriek • Gustavo Kuerten • Maria Kull • Anna Kurnikova • Svetlana Kuznetsova • Petra Kvitová • Mait Künnap

LRedigeeri

Emma Laine • Laurent Lamothe • Rod Laver • Toomas Leius • Ivan Lendl • Armand Levandi • Li Na • Sabine Lisicki • Bruno Loit

MRedigeeri

Iva Majoli • Jelena Malõgina • Hana Mandlíková • Marek Marksoo • Todd Martin • Conchita Martínez • María José Martínez Sánchez • Nicolás Massú • Julia Matojan • Amélie Mauresmo • John McEnroe • Miloslav Mečíř • Anabel Medina Garrigues • Jürgen Melzer • Sania Mirza • Alicia Molik • Ayumi Morita • Carlos Moya • Garbiñe Muguruza • Andy Murray • Jamie Murray • Thomas Muster • Anastassija Mõskina

NRedigeeri

Rafael Nadal • Aiko Nakamura • Diego Nargiso • Ilse Nastase • Martina Navrátilová • John Newcombe • Monica Niculescu • Jarkko Nieminen • Yannick Noah • Jana Novotná • Liidia Nurme

ORedigeeri

Tom Okker • Andrei Olhovski • Naomi Ōsaka

PRedigeeri

Jaak Parmas • Tiiu Parmas • Charles Pasarell • Anastassija Pavljutšenkova • Víctor Pecci • Shaẖar Pe'er • Flavia Pennetta • Nicolas Pereira • Mikael Pernfors • Shenay Perry • Andrea Petkovic • Nadja Petrova • Mark Philippoussis • Mary Pierce • Cédric Pioline • Andrus Pirn • Tsvetana Pironkova  • Karolína Plíšková • Juan Martín del Potro • Larissa Preobraženskaja • Jaak Põldma

RRedigeeri

Agnieszka Radwańska • Patrick Rafter • Kenneth Raisma • Aravane Rezaï • Renée Richards • Nancy Richey • Bobby Riggs • Marcelo Ríos • Laura Robson • Andy Roddick • Ken Rosewall • Dorothy Round Little • Arantxa Rus • Greg Rusedski • Virginia Ruzici • Margit Rüütel

SRedigeeri

Kadi Liis Saar • Gabriela Sabatini • John Sadri • Dinara Safina • Marat Safin • Pete Sampras • Julia Sampson Hayward - Arantxa Sánchez Vicario • Francesca Schiavone • Patty Schnyder • Anett Schutting • Monica Seles • Katrin Sepp • Mattias Siimar • Melanie South • Katarina Srebotnik • Ágnes Szávay • Michael Stich • Samantha Stosur • Ai Sugiyama • Helena Suková • Elina Svitolina • Robin Söderling

ŠRedigeeri

Marija Šarapova • Lucie Šafářová • Karolina Šprem

ZRedigeeri

Barbora Záhlavová-Strýcová • Klára Zakopalová • Zheng Jie • Jürgen Zopp • Vera Zvonarjova • Natasha Zvereva

ŽRedigeeri

Slobodan Živojinović

TRedigeeri

Roscoe Tanner • Merilin Tipp • Friedrich Traun • Martina Trevisan • Jo-Wilfried Tsonga • Anna Tšakvetadze • Jakov Tširkin • Lesia Tšurenko • Meilen Tu • Feliks Tõnuri • Harry Tõnuri

URedigeeri

Petra Uberalová

VRedigeeri

Nicole Vaidišová • Fernando Verdasco • Natalja Vihljantseva • Guillermo Vilas • Andres Võsand

WRedigeeri

Stanislas Wawrinka - Yanina Wickmayer • Mats Wilander • Helen Wills Moody • Serena Williams • Venus Williams • Todd Woodbridge • Mark Woodforde • Caroline Wozniacki