Eesti valdade loend


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


#Maakonna järgi
#Eesti endised vallad

ARedigeeri

Alutaguse valdAnija valdAntsla vald

ERedigeeri

Elva vald

HRedigeeri

Haljala valdHarku valdHiiumaa valdHäädemeeste vald

JRedigeeri

Jõelähtme valdJõgeva valdJõhvi valdJärva vald

KRedigeeri

Kadrina valdKambja valdKanepi valdKastre valdKehtna valdKihnu valdKiili valdKohila valdKose valdKuusalu vald

LRedigeeri

Luunja valdLääne-Harju valdLääne-Nigula valdLääneranna valdLüganuse vald

MRedigeeri

Muhu valdMulgi valdMustvee valdMärjamaa vald

NRedigeeri

Nõo vald

ORedigeeri

Otepää vald

PRedigeeri

Peipsiääre valdPõhja-Pärnumaa valdPõhja-Sakala valdPõltsamaa valdPõlva vald

RRedigeeri

Raasiku valdRae valdRakvere valdRapla valdRuhnu valdRõuge valdRäpina vald

SRedigeeri

Saarde valdSaaremaa valdSaku valdSaue valdSetomaa vald

TRedigeeri

Tapa valdTartu valdToila valdTori valdTõrva valdTüri vald

VRedigeeri

Valga valdViimsi valdViljandi valdVinni valdViru-Nigula valdVormsi valdVõru valdVäike-Maarja vald

Maakonna järgiRedigeeri

Harju maakondRedigeeri

Anija valdHarku valdJõelähtme valdKiili valdKose valdKuusalu valdLääne-Harju valdRaasiku valdRae valdSaku valdSaue valdViimsi vald

Hiiu maakondRedigeeri

Hiiumaa vald

Ida-Viru maakondRedigeeri

Alutaguse valdJõhvi valdLüganuse valdToila vald

Jõgeva maakondRedigeeri

Jõgeva valdMustvee valdPõltsamaa vald

Järva maakondRedigeeri

Järva valdTüri vald

Lääne maakondRedigeeri

Lääne-Nigula valdVormsi vald

Lääne-Viru maakondRedigeeri

Haljala valdKadrina valdRakvere valdTapa valdVinni valdViru-Nigula valdVäike-Maarja vald

Põlva maakondRedigeeri

Kanepi valdPõlva valdRäpina vald

Pärnu maakondRedigeeri

Häädemeeste valdKihnu valdLääneranna valdPõhja-Pärnumaa valdSaarde valdTori vald

Rapla maakondRedigeeri

Kehtna valdKohila valdMärjamaa valdRapla vald

Saare maakondRedigeeri

Muhu valdRuhnu valdSaaremaa vald

Tartu maakondRedigeeri

Elva valdKambja valdKastre valdLuunja valdNõo valdPeipsiääre valdTartu vald

Valga maakondRedigeeri

Otepää valdTõrva valdValga vald

Viljandi maakondRedigeeri

Mulgi valdPõhja-Sakala valdViljandi vald

Võru maakondRedigeeri

Antsla valdRõuge valdSetomaa valdVõru vald

Eesti endised valladRedigeeri

Liitunud ja likvideerunud vallad alates aastast 1995. Aastatel 1996–2009, 1995. aastal Riigikogu poolt vastu võetud Eesti territooriumi haldusjaotuse seaduse alusel on toimunud 51 valla-linna ühinemist, mille käigus moodustus 22 uut kohaliku omavalitsuse üksust.

ViitedRedigeeri

Vaata kaRedigeeri

VälislingidRedigeeri