Ava peamenüü

Eesti looduslike pühapaikade loend kihelkonniti

Eesti looduslike pühapaikade loend kihelkonniti loetleb Eesti looduslikke pühapaiku ajalooliste kihelkondade kaupa.

Sisukord

Ambla kihelkondRedigeeri

Anna kihelkondRedigeeri

Anseküla kihelkondRedigeeri

Audru kihelkondRedigeeri

Emmaste kihelkondRedigeeri

Hageri kihelkondRedigeeri

Haljala kihelkondRedigeeri

Halliste kihelkondRedigeeri

Hanila kihelkondRedigeeri

Hargla kihelkondRedigeeri

Harju-Jaani kihelkondRedigeeri

Harju-Madise kihelkondRedigeeri

Helme kihelkondRedigeeri

Häädemeeste kihelkondRedigeeri

Iisaku kihelkondRedigeeri

Jaani kihelkondRedigeeri

Juuru kihelkondRedigeeri

Jõelähtme kihelkondRedigeeri

Jõhvi kihelkondRedigeeri

Jämaja kihelkondRedigeeri

Järva-Jaani kihelkondRedigeeri

Järva-Madise kihelkondRedigeeri

Jüri kihelkondRedigeeri

Kaarma kihelkondRedigeeri

Kadrina kihelkondRedigeeri

Kambja kihelkondRedigeeri

Kanepi kihelkondRedigeeri

Karja kihelkondRedigeeri

Karksi kihelkondRedigeeri

Karula kihelkondRedigeeri

Karuse kihelkondRedigeeri

Keila kihelkondRedigeeri

Kihelkonna kihelkondRedigeeri

Kodavere kihelkondRedigeeri

Kirbla kihelkondRedigeeri

Koeru kihelkondRedigeeri

Kolga-Jaani kihelkondRedigeeri

Kose kihelkondRedigeeri

Kullamaa kihelkondRedigeeri

Kursi kihelkondRedigeeri

Kuusalu kihelkondRedigeeri

Laiuse kihelkondRedigeeri

Kõpu kihelkondRedigeeri

Käina kihelkondRedigeeri

Kärla kihelkondRedigeeri

Lääne-Nigula kihelkondRedigeeri

Lüganuse kihelkondRedigeeri

Maarja-Magdaleena kihelkondRedigeeri

Martna kihelkondRedigeeri

Mihkli kihelkondRedigeeri

Muhu kihelkondRedigeeri

Mustjala kihelkondRedigeeri

Märjamaa kihelkondRedigeeri

Nissi kihelkondRedigeeri

Nõo kihelkondRedigeeri

Otepää kihelkondRedigeeri

Paide kihelkondRedigeeri

Paistu kihelkondRedigeeri

Palamuse kihelkondRedigeeri

Peetri kihelkondRedigeeri

Pilistvere kihelkondRedigeeri

Puhja kihelkondRedigeeri

Põltsamaa kihelkondRedigeeri

Põlva kihelkondRedigeeri

Pärnu kihelkondRedigeeri

Pärnu-Jaagupi kihelkondRedigeeri

Pöide kihelkondRedigeeri

Püha kihelkondRedigeeri

Pühalepa kihelkondRedigeeri

Rakvere kihelkondRedigeeri

Rannu kihelkondRedigeeri

Rapla kihelkondRedigeeri

Reigi kihelkondRedigeeri

Ridala kihelkondRedigeeri

Risti kihelkondRedigeeri

Rõngu kihelkondRedigeeri

Rõuge kihelkondRedigeeri

Räpina kihelkondRedigeeri

Saarde kihelkondRedigeeri

Sangaste kihelkondRedigeeri

Simuna kihelkondRedigeeri

Suure-Jaani kihelkondRedigeeri

Tartu-Maarja kihelkondRedigeeri

Tarvastu kihelkondRedigeeri

Tori kihelkondRedigeeri

Torma kihelkondRedigeeri

Tõstamaa kihelkondRedigeeri

Türi kihelkondRedigeeri

Urvaste kihelkondRedigeeri

Vaivara kihelkondRedigeeri

Valjala kihelkondRedigeeri

Varbla kihelkondRedigeeri

Vastseliina kihelkondRedigeeri

Vigala kihelkondRedigeeri

Viljandi kihelkondRedigeeri

Viru-Jaagupi kihelkondRedigeeri

Viru-Nigula kihelkondRedigeeri

Võnnu kihelkondRedigeeri

Väike-Maarja kihelkondRedigeeri

Vändra kihelkondRedigeeri

Äksi kihelkondRedigeeri

SetumaaRedigeeri

Vaata kaRedigeeri