Välismaa saarte loend

(Ümber suunatud leheküljelt Maailma saarte loend)

Siin on loetletud välismaa saari ja saarestikke. Eesti saared on loetletud Eesti saarte loendis.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



ARedigeeri

Aadama SildAasiaati saarestikAbaco saaredAbaiangAbariringa‘Abd al-KūrīAbeløyaAbemamaActéoni atollidAdaki saarAdelsöAdmiraliteedisaaredAdmiralty saarAdsızÆbeløÆrøAfognakAgalega saaredAgathonísiÁgios EfstrátiosÁgios GeórgiosAgkístriAgrihanAhe saarAhunuiAhvenamaa saaredAhvenanmannerAígina saarAilinginaeAilinglapalapAilukAinovõ saaredAionAitutakiAki AkiÂknérAkpatokAlamaganAlboránAldabra atollAldabra saaredAldenAlderneyAlejandro Selkirki saarAleksandri saarestikAleuudidAlguadaAlicudiAlimiáAlnönAlofi saarAlónnisosAlorAlori saarestikAlsAltesulaAmagerAmanuAmbatoharana saarAmbatomifanga saarAmbelauAmboni saarAmbrymAmelandAmindiividAmirandidAmorgósAmrumAmund Ringnesi saarAnaaAnáfiAnatahanAnatomAnauktawyet' saaredAndamanidAndørjaAndøyaAndrosÁndrosAng ThongAngatauAngaurAngleseyAnguillaAnguillitaAnholtAnjou saaredAnnobónAntsiferovi saarAnzerAnticostiAntiguaAntikýthiraAntillidAntímilosAntíparosAntípaxoiAntipoodidAnudaAobaAoshima (Miyazaki) – Aoshima (Ehime)ApatakiAptekarski saarÁrainn MhórArani saaredAranukaAratikaArginuusidArideArktika saarestikArkoíArno atollArnøyaAroraeÅrøya (Alta)Årøya (Larvik)Årøya (Lyngen)ArranÅrsteinenArzAru saaredArubaArutuaArwādAscensionAshmore ja CartierAsinaraAssooridAssuani saarAstypálaiaAsuncionAtaAtafuAtauroAtitlánAtiuAtlassovi saarAtløyAucklandi saaredAurAustvågøyAvoni saaredAwajiAxel Heibergi saarAyeya saar

BRedigeeri

Babari saaredBabelthuapBaeri saarBaffini saarBahama saaredBahia HondaBahía saaredBahreinBahreini saarBakerBaleaaridBaliBallast KeyBaltraBamptonBanabaBananalBanc du GeyserBanda BesarBangkaBanksi saarBanksi saaredBaranofi saarBarat Daya saaredBarbadose saarBarbudaBardsey IslandBarentsi saarBarônga saarBarônga saaredBarøyaBarsakelmesBassas da IndiaBatani saaredBathursti saarBatzBehentona saarBeik' saaredBelau saaredBelepi saaredBelitungBelkovski saarBelle-ÎleBellingshauseni saarBellonaBellona-SudBelmont IslandBelõi saarBennetti saarBeringi saarBermuda saaredBernerayBeruBeveridgeBig Coppitt KeyBig Pine KeyBijagósi saaredBikarBikari atollBikiniBilu saarBirdi saarBirkaBirnieBismarcki saarestikBlasketi saaredBoa VistaBoholBolševiku saarBolšoi Berjozovõi saarBonaventure'i saarBora BoraBorkumBornholmBoroli saarBorromeo saaredBozcaadaBougainvilleBounty saaredBouvet' saarBračBravaBréhatBrijuniBriti saaredBrändöBrändö saarBūbiyānBudelliBugarura saarBugoyaBukaBunge maaBuranoBuruButeByloti saarBöyük Zirə

CRedigeeri

Cabrera saarCaldey IslandCampbellCanveyCape BretonCapraiaCapreraCapriCar NicobarCargados CarajosCebuChacachacareChagose saaredChálkiChandeleuri saaredChangChannel IslandsCharlesi saarChathami saarChathami saaredChausey saaredCheju (Jeju)Chesterfieldi saaredChetlatChichagofi saarChimeiChinmenChíos (Kios)ChipeiChoiseuli saarChongmingChristiansøChukuangi saaredChuuki saaredÇigilÇilovCitéClippertonCoco saaredCocos IslandCodfishColumbretese saaredComacina saarCôn Sơni saaredConwayCooki saaredCornwallise saarCorvoCresi saarCsepelCulebraCumbrae saaredCuraçaoCurieuseCurtis

DRedigeeri

DahlakDalmaatsia saaredDanskøyaDaş ZirəDaşlıDe Longi saaredDekabristide saarDelosDenis' saarD'Entrecasteaux' rahudD'Entrecasteaux' saaredDésappointementi saaredDesecheoDesventuradosDevoni saarDíaDicksoni saarDiego GarciaDiego Ramíreze saaredDiomidi saaredDjurgårdenDodekaneesidDoleDolgiDominicaDôni saarDonoúsa Dry TortugasDžarõlgatšDucie atollDuffi saaredDugi OtokD'Urville'i saar

ERedigeeri

EauripikEbeyeEboni atollEdgeøyaEfateEgadi saaredEgeuse saaredEiaoEivissaEkarma saarElafonísiElafónisosElbaEllef Ringnesi saarEllesmereElliott KeyEmäsaloEnderburyEnewetakEpiErikubErnest LegouvéErromangoEspañolaEspiritu SantoEstadosEstlotanEtolini saar‘EuaEuboiaEuropa saar

FRedigeeri

Faddejevi saarFaialFakaofoFalsterFarallon de MedinillaFarquhari saaredFavignanaFåröFehmarnFélicitéFernandinaFilicudiFilipiinidFlat HolmFloreanaFlores (Assoorid)FloresFlorida KeysFogiFogoFonnaFormenteraFormosa (Guinea-Bissau)Franz Josephi maaFraseri saarFrauenchiemseeFrégateFriisi saaredFrösönFuerteventuraFöglöFöglö saarFöhrFööniksisaaredFyn

GRedigeeri

Galápagose saaredGalvestoni saarGaspar GrandeGávdosGenovesaGħawdexGiglioGilberti saaredGimsøyaGiudeccaGlénani saaredGolgofaGomeraGotska SandönGovernors IslandGraciosa (Assoorid) – Graciosa (Kanaari saared)Gran CanariaGrand IslandGraniidisaaredGrenadiinidGrímseyGripholmenGripi saarestikGräsöGröönimaa saarGuadalcanalGuernsey saarGuguan

HRedigeeri

HaapasaariHabomai saaredHailuotoHainanHalmahera saarHaiti saarHarimkotanHashima saarHawaii saarHawaii saaredHebriididHeimaeyHelgolandHendersoni saarHerrenchiemseeHertsönHierroHinnøyaHisingenHiva OaHochelaga saarestikHokkaidōHollandi saarHolmebåenHonshūHopenHopto-TererHornøyaHornøya (Tusenøyane)HosteHowlandHuevosHulhuléHvarHästholmen

IRedigeeri

Ida-FalklandIdjwi saarIirimaa saarIkaríaIki saarIl VitelloIlimananngip NunaaÎlot du Nord (Madagaskar)IonaÎlot LongIsabelaIschiaIsla del SolIslandi saarIslayIsola dei CipressiIsola dei RattiIsola dei TopiIsola del CornoIsola delle PalmeIsola Piana (Sulcis)IthakaIturupIwawaIwo Jima

JRedigeeri

Jaapani saarestikJaavaJamaicaJan MayenJarbahJarvise saarJelagini saarJerseyJinmenJoonia saaredJuan Fernándeze saarestikJumayrah' palmisaarJura saarJurmo saar (Ahvenamaa)Jurmo saar (Lääne-Soome)JuventudJõulusaarJänesesaar

KRedigeeri

KahoolaweKai saaredKaimanisaaredKakskerta saarKalimantanKanaari saaredKanalisaaredKapasKapitiKarmøyKaroliinidKárpathosKarusaarKauaiKefalloniá (Kephallenia) – KemiöKerguelenKey LargoKihnuKildinKimitoön (Kemiönsaari) – Kingmani riffKirdemaaKiriwina saaredKīshKižiKitsesaarKo Lanta YaiKodiaki saarKoiluotoKolgujev (Holnggov) – Kolpino saarKolturKomandorisaaredKomodoKomsomoletsi saarKongsøyaKonpantziaKookossaarKorallisaaredKorfuKorori saarKorsika saarKosKosraeKotelnõi saarKotelnõi saar, Bunge maa ja Faddejevi saarKotlinKreetaKrki saarKsamili saaredKuiu saarKulosaariKumlinge saarKumlinge saaredKunaširKuningas Karli maaKuningas Williami saarKungsholmenKupreanofi saarKuradisaarKuriilidKuuba saarKvaløya (Troms) – Kvaløya (Finnmark)KvitøyaKökarKüklaadidKüprose saarKýthira saar (Kythera) – KýthnosKyūshū

LRedigeeri

La DigueLa Maddalena saarLågøyaLakadiividLampedusaLampioneLanaiLangelandLangeoogLangotangoLangøyaLanzaroteLa PalmaLæsøLauttasaariLavassaar (Moštšnõi) – LavongaiLefkáda saar (Leukas) – Les Sept-ÎlesLesbosLevanzoLewise saarLeyteLihavõttesaarLindau saarLindisfarneLine'i saaredLinosaLipari -Lipari saaredLittle DiomedeLivøLjahhovi saaredLjusteröLofoodidLollandLombokLong IslandLundyLuzonLõuna-GeorgiaLõuna-Keelingi saaredLõuna-Orkney saaredLõunasaarLõunasaar (Novaja Zemlja)Lõuna-Sandwichi saaredLõuna-SporaadidLääne-IndiaLääne-Teravmäed

MRedigeeri

Macquarie saarMadagaskari saarMaddalena saaredMadeiraMadeira saarMaduraMafiaMagerøyaMahéMainauMainland (Orkney)Mainland (Shetland)MaioMajuro atollMakanruši saarMakateaMakiraMalai saarestikMallorcaMaltaMalta saarMaluku saaredMan (saar)MangarevaManitoulinMarajóMarchenaMarettimoMariaanidMarmara saarMarquesas KeysMarshalli saaredMārtiņsala (uppunud) – MasbateMaskareenidMatsu saaredMauiMaupitiMauritiuse saarMayotteMednõi saarMellumMelville'i saarMenorcaMentawai saaredMidway saaredMill RockMinamitoriMindanaoMindoroMoffenMolara saar MolarottoMolokaiMona saarMønMonitoMonosMontaguMontecristo (Itaalia)Monte IsolaMontréali saarMont-Saint-MichelMontserratMooreaMorotaiMorsMoržovetsMosterMosterøyMudjugMulli saarMuranoMushungweMärketi saarMýkonos

NRedigeeri

NaissaarNansei saaredNanumeaNauruNavarinoNavassaNáxosNegrosNeitsisaaredNepeani saarNewfoundlandNevisNiasNicobari saaredNiihauNorderneyNorfolki saarNøtterøyNottinghami saarNouvelle-AmsterdamNovaja ZemljaNuku HivaNukunonuNunivakNusa Penida

ORedigeeri

O'ahuObservatorioOgasawara saaredOjamaa (Gotland)Oktoobrirevolutsiooni saarŌkunoshimaOléronOlhonOlkiluotoOmetepeOnekotanOrkney saaredOrustOsmussaarOthonoíOuessantOwariki

PRedigeeri

PagaluPaganPalawanPalmyra atollPāmbani saarPanareaPanayPantarPantelleriaParamuširPárosPaxoíPeeter I saarPelagie saaredPembaPenghu saarestikPenisaari (Malõi) – PerejilPhippsøyaPhú QuốcPianosaPicoPictoni saarPinzónPintaPioneeri saarPitiuusidPitti saarPoelPohnpeiPonziane saaredPrangliPraslinPríncipePrints Charlesi saarPrints Karli maaPrints Patricki saarPsaráPuerto RicoPuerto Rico saarPulau UbinPõhja-KeelingPõhjasaarPõhjasaar (Novaja Zemlja)Põhja-SentinelPõhja-SporaadidPysen

QRedigeeri

Qeqertarsuaqi saarQeqertarsuatsiaqQeshmi saar

RRedigeeri

RaiateaRaliki saaredRandalls and Wards IslandsRaouli saarRaroiaRataki saaredRathlinRatmanovi saarRawakiRecherche'i saarestikRedondaReichenau saarRéunionRevillagigedo saarRevillagigedo saaredRhodose saarRichelRingvassøyRobinson Crusoe saarRoheneemesaaredRolasRoosevelt IslandRossi saarRossøyaRota saarRudolfi saarRunde saarRusski saarRuuskariRügen

SRedigeeri

Saalomoni saaredSahhalinSaint-BarthélemySaint-Barthélemy saarSainte-Marie saarSaint GilesSaint HelenaSaint-Martini saarSaipanSalSalamína (Salamis) – SalinaSalisbury saarSalisbury saar (Kanada)SamarSamoa saaredSamoilovitši saarSámosSamothrákiSamsøSamuiSan Clemente saar (Hispaania)San Clemente saar (Itaalia)San Clemente (California)San Cristóbal (Galápagose saared)San Lazzaro degli ArmeniSan Migueli saarSan Miguel (California)San NicolasSan Pietro saarSan Salvadori saar (Galápagose saared)San Salvadori saar (Bahama)SannaSannikovi maa (fantoomsaar) – SansibarSanta Catalina (California)Santa Catalina saar (Colombia)Santa Catalina saar (Hispaania)Santa Cruzi saar (California)Santa Cruzi saar (Galápagose saared)Santa FeSanta LuziaSanta Maria (Assoorid)Santa Maria saar (Sardiinia)Santa Rosa saar (California)Santa Rosa saar (Florida)Sant'Antioco saarSant'ErasmoSanto AntãoSantiagoSão JorgeSão MiguelSão NicolauSão ToméSão VicenteSardiinia saarSariganSarkSaroni saaredSatsunani saaredSkellig MichaelSchiermonnikoogScilly saaredSedovi saaredSeinSeiskari (Seskar) – SelaönSeltsisaaredSemjonovski saarSenjaSentosaSept ÎlesSeramSérifosSevernaja ZemljaShetlandi saaredSiau saarShikokuSiberutSilhouetteSingapurSífnosSipuraSireenide kaljuSise-HebriididSitkalidakSitsiiliaSjællandSjuøyaneSkåtøySkíathose saarSkyeSkýrosSoisaloSokotraSolorSolovetsSolovetsi saaredSombreroSomerseti saarSørøyaSottungaSottunga saarSouthamptoni saarSpargiSpiekeroogSpinalongaSporaadidSri LankaSsese saaredStaffaStarokadomski saarSteep HolmSt Michael's MountStolbovoi saarStorøyaStreymoySulawesiSulcise saaredSulu saaredSumatraSumbaSumbawaSunda saaredSuur TütarsaarSuur-Begitševi saarSuur-KuriilidSuurbritanniaSuured AntillidSuured Sunda saaredSuursaar (Gogland) – Suvorovi atollSvartsjölandetSvenska HögarnaSvenskøyaSvjatovski MohhSääminginsaloSüderoogSyltSýros

ŠRedigeeri

Šantari saaredŠiaškotanŠikotanŠmidti saarŠokalski saarŠumšu

ZRedigeeri

ZaķusalaZákynthosZapateraZarja saarZmiinõiZuqar

ŽRedigeeri

TRedigeeri

TahaaTahitiTaimõri saarTaiwani saarTammisaloTanimbari saaredTanna saarTartupalukTåsingeTasmaania saarTenerifeTeravmäedTerceiraTerschellingTexelThásos (Thasos) – Thíra (Thera) – Thíra saaredTiberi saarTidoreTikopiaTimorTínose saarTjörnTobagoTorcelloToro saarTorsöTrinidadTristan da Cunha saarTromelinTromsøyaTrossöTširinkotanTsushimaTuamotu saaredTulemaaTurks ja CaicosTuru saarestikTuulealused saared (Aafrika)Tuulealused saared (Lõuna-Ameerika)Tuulealused saared (Okeaania)Tuulepealsed saared (Kesk-Ameerika)Tuulepealsed saared (Aafrika)Tuulepealsed saared (Okeaania)

URedigeeri

UkereweUpoluUreparaparaUrupi saarUsedomUsticaUtsiraUtværUtöUtøyaUus-BritanniaUus-GuineaUus-HebriididUus-IirimaaUus-Kaledoonia saarUus-Meremaa saaredUus-Siberi saared

VRedigeeri

Vacca saarVaigatšValamoVallisaariVancouveri saarVanua LevuVårdö saarVassili saarVega saarestikVenVendsyssel-ThyVesteråleni saaredVestmannaeyarVictoria saarViequesVilkitski saar (Ida-Siberi meri)Vilkitski saar (Kara meri)Vilkitski saared (Kara meri)Vilkitski saared (Laptevite meri)VilsandiVisayani saaredVisingsöViti LevuVitu saaredVlielandVormsiVozroždenije saar (Araali meri) (praegu poolsaar) – Väike SkelligVäike TütarsaarVäike-Begitševi saarVäike-KuriilidVäike-Ljahhovi saarVäike-TaimõrVäike-TobagoVäikesed AntillidVäikesed Sunda saaredVälis-HebriididVärmdö

WRedigeeri

WakeWake'i saarWalesi Printsi saar (Kanada) – Walesi Printsi saar (Alaska)Walesi Printsi saar (Austraalia)WalfischWallise saaredWallis ja FutunaWalpoleWang-anWeno saaredWetarWightWilhelmøyaWizardi saarWolini saarWothoWotjeWrangeli saarWrangelli saarWuchiu

ÕRedigeeri

ÄRedigeeri

Äijihsuálui

ÖRedigeeri

Öland

ÜRedigeeri

XRedigeeri

YRedigeeri

YakushimaYamdenaYapYe CuchíYeonpyeongYerba BuenaYeuYos Sudarso saar