Spordialade loend

Siin on loetletud spordialasid, distsipliine ja kergejõustiku võistlusalasid.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



A muuda

AeroobikaAerutamineAikidōAirsoftAjalooline mõõgavõitlusAkrobaatikaAllveeorienteerumineAllveesportAllveeujumineAlpinismAmeerika jalgpallAmmulaskmineAntiikne kettaheideAustraalia jalgpallAutokrossAutomudelisportAutosportAvaveeujumine

B muuda

BatuudihüppedBobisõitBocciaBocceBrasiilia jūjutsuBridž

C muuda

CapoeiraCurling

D muuda

DiaulosDoominoDragracingDrifting

E muuda

ekidenelektrooniline sport

F muuda

Fitness

G muuda

Gaeli jalgpallGlimaGoGolf

H muuda

Hiina maleHoota kaugushüpeHoota kolmikhüpeHurling

I muuda

IaidoIluuisutamineIluvõimlemineIndiacaInvasport

J muuda

JahilaskmineJahipraktiline laskmineJalggolfJalgpallJalgrattasportJetisportJeu de paumejooksJudoJūjutsuJõutõstmineJäähokiJääkeegelJääkriketJääpallJääpurjetamine

K muuda

KabeKahevõistlusKahvpallKaljuronimineKarateKardisportKaugushüpeKaugusvettehüpeKeegelKelgutamineKendoKepiga vehklemineKepikõndKergejõustikKettagolfKettaheideKiikingKiiruisutamineKikkpoksKolmikhüpeKorfballKoroonaKorvpallKreeka-Rooma maadlusKriketKroketKrossijooksKujundujumineKulturismKung fuKurnKuulitõugeKõrgushüpeKäimineKärestikuslaalomKäsipallKätelkõndKöieronimineKöieveduKümnevõistlusKyūdō

L muuda

LaevamudelisportLaptuuLaskesportLaskesuusatamineLauatennisLennumudelisportLennusportLestaujumineLohesurfLumelauasõitLühirajauisutamine

M muuda

MaadlusMaahokiMadruste 100 m vabaujumineMaleMalepoksMaratonMatkamineMeeste rühmvõimlemineMereaerutamineMoodne viievõistlusMootorpaadisõitMootorrattasportMotosportMuay ThaiMurdmaasuusatamineMõõgavõitlusMäesuusatamine

N muuda

NaisekandmineNetball

O muuda

OdaviseOrienteerumineOrienteerumisjooks

P muuda

PankraationPehmepallPelotaPentatlonPesapallPetankPiljardPokkerPoksPoloPoolmaratonPrantsuse poksPurilendPurjetaminePõhja suusaalad

R muuda

RacketsRagbiRahvastepallRallikrossRannajalgpallRannavõrkpallRaskusheideRatsasportRattaorienteerumineReketlonRendžuRiistvõimlemineRingrajavõidusõitRogainRogueRoqueRulasõitRullhokiRullpallRulluisuhokiRulluisutamineRusikavõitlus

S muuda

SaalihokiSaalijalgpallSamboSangpommi tõstmineSavateSeiklussportSeitsmevõistlusSeliliujumineSkeletonSkimboardingSlaalomSnuukerSportlik vabavõitlusSquashSulgpallSumoSuundorienteerumineSuurslaalomSuurslaalom (lumelaud)SuusahüppedSuusasportSõudespinningSõudmine - Sünkroonuisutamine

T muuda

TaekwondoTaijiquanTakistusujumineTeivashüpeTennisTraavisportTrekisõitTriatlonTunnijooksTurniiribridžTõkkejooksTõstmineTänavahokiTänavakorvpallTäpsusorienteerumine

U muuda

UisutamineUjumineUltimate

V muuda

VabamaadlusValikorienteerumineVasaraheideVeelauasõitVeemootorisportVeemotoVeepallVeesuusatamineVehklemineVeteranide ja seenioride sportVettehüppedVibusportVigursuusatamineViievõistlus (kergejõustik)VokisõitVoltižeerimineVõimlejate kolmevõistlusVõimlejate viievõistlusVõimlemineVõistlustantsVõrkpallVärvikuulimäng

W muuda

Wushu

Ü muuda

Ühe käega tõstmineÜlisuurslaalom

Y muuda

Yağlı güreş