Välismaa järvede loend

(Ümber suunatud leheküljelt Maailma järvede loend)

Siin on tähestiku järjekorras loetletud välismaa järvi. Suuruse järjekorras on järved loetletud Suurimate järvede loendis. Eesti järved on loetletud Eesti järvede loendis.



# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



ARedigeeri

Abanti järv - Abhe järv - Abitibi järv - Abole järv - Abrahami järv - Absterna järv - Agneli järv - Akani järv - Akkajaure - Alaotra järv - Alauksts - Albano järv - Alberti järv - Alleghe järv - Alserio järv - Altevatnet - Alūksne järv - Ampollino järv - Ančia järv - Ancipa järv - Angitola järv - Annone järv - Anosy järv - Antermoia järv - Anterselva järv - Araali meri - Āraiši järv - Arancio järv - Arresø - Arvo järv - Assali järv - Asveja - Asvieja järv - Asti järv - Azati veehoidla - Atołava järv - Ath-Tharthāri järv - Athabasca järv - Augstroze Suurjärv - Auronzo järv - Aviasco järv - Avigliana järved

BRedigeeri

Baikali järv - Balaton - Balkaši järv - Baratzi järv - Barbellino järv - Barbellino veehoidla - Barrea järv - Baskuntšak - Batoryna - Berryessa järv - Beyşehiri järv - Biviere järv - Biwa järv - Blåsjø - Bledi järv - Bodeni järv - Bohina järv - Bolsena järv - Bomba järv - Bordaglia järv - Bosumtwi - Bracciano järv - Braiesi järv - Branchino järv - Brienzi järv - Brugneto järv - Buada laguun - Buenos Airese järv - Burera - Busalletta järv - Būšnieki järv

CRedigeeri

Calaita järv - Caldaro järv - Caldonazzo järv - Campotosto järv‎Canterno järv‎ - Carezza järv - Čarscviaty järv - Cecita järv - Cei järvCeresole järv‎‎ - Cernello järv - Ciardonneti järv - Cingoli järv - Coca järv - Coghinase järv‎‎ - Cohoha järv - Como järv - Conza järv‎‎ - Corbara järv - Čornaje järv - Cornino järv - Crater Lake - Čyrvonaje järv

DRedigeeri

Didžiulis - Dingevatnet - Dobbiaco järv‎‎ - Doŭhaje järv - Drīdzis - Drūkšiai - Dryviaty järv - Duchessa järv‎ - Dusia

ERedigeeri

Elgõgõtgõn - Elton - Endine järv - Engure järv - Erie järv - Esrumi järv - Evjevatnet - Eyre'i järv

FRedigeeri

Fagnano järv - Femunden - Fiastra järvFinnträsk - Folsomi järv

GRedigeeri

Galstas - Ganna järv - Garda järv - Garlate järv - Genfi järvGhirla järv - Giacopiane järvGiluitis - Gjerstadvatnet - Gurzia järv - Gusana järv

HRedigeeri

Hanka järv - Hjälmaren - Hornavan - Hornindalsvatnet - Huroni järv - Hövsgöl

IRedigeeri

Ihema järv - Ilmjärv - Inari järv - Inawashiro järv - Inesis - Iseo järv - İzniki järv

JRedigeeri

Janova järv - Jeziaryšča järv - Josefvatnet (Troms) - Jugla järv - Julma Ölkky

KRedigeeri

Kaavinjärvi - Kallavesi - Kaņieris - Kanozero - Kapšagaj veehoidla - Karatšai järv - Kariba järv - Kaspia meri - Keitele järv - Kilpisjärvi - Kinnereti järv - Ķīšezers - Kivu järv - Kleivvatn - Kobbvatnet - Krokų Lanka - Kukunor - Kyoga järv

LRedigeeri

Laachi järv - Laadoga järv - Lac la Ronge - Lāde järv - Lago Maggiore - Lake of the Woods - Landro järv - Lasini järv - Latša - Lepieli järv - Levico järvLiepāja järv - Limingen - Lisna järv - Loch Ness - Lop Nur (praegu kuivanud) - Łosvida järv - LubānsLucinda järv - Lugano järv - Łukomli järv - Lūkstas

MRedigeeri

Mai-Ndombe järv - Malciaussia järv - Managua järv - Maracaibo järv - Martignano järv - Massaciuccoli järv - Mastis - Matese järv - Meadi järv - Mecklenburgi järved - Mergozzo järv - Mezzano järv‎ - Metelys - Meugliano järv - Miadziełi järv - Miastra järv - Michigani järv - Mikołajki järv - Misurina järv - Mjøsa - Monate järvMono järv - Montepulciano järv - Møsvatn - Mucrone järv - Mweru - Mälaren - Mývatn

NRedigeeri

Nabista järv - Narači järv - Natroni järv - Nedzingis - Nemi järv - Nero järv - Nero järv (Bergamo) - Nero järv (Pistoia) - Neuchâteli järv - Nicaragua järv - Nicoletti järv - Nieščarda järv - Njassa järv - Norsjø - Näsijärvi

ORedigeeri

Obelija - Occhito järv - Okana järv - Okeechobee järv - Ogliastro järv - Omodeo järv‎ - Ontario järv - Ortiglieto järv - Osiglia järv - Oulu järv - Øyeren

PRedigeeri

Pakasaivo - Paŭazierje järv - Pavułle järv - Peerajärvi - Pergusa järv - Peipsi järv - Piatto järv - Piediluco järv - Pihkva järv - Plateliai järv - Pontchartraini järv - Pontechianale järv - Poopó - Pozzillo järv - Prespa järv - Pusiano järv - Puze järv - Puula - Puyehue järv - Päijänne

RRedigeeri

Randsfjorden - Rascino järv - Rāzna järv - Rėkyva järv - Riča järv - Ritsa järv - Rossohhan - Røssvatnet - Rutanzige järv - Rwampanga - Rweru järv

SRedigeeri

Saimaa - Saint Clairi järv - Sajaani-Šušenskoje veehoidla - Salājs (Mākoņkalna vald) - Salājs (Vestiena vald) - Salvatnet - Salto järv - Salton - Santa Rosalia järv - Sarısu - Sassano järv - Sauvabelin' järv - Scandarello järv - Segrino järv - Seirijis - Seliger - Senaiga järv - Serraia järv - Serrù järv‎‎ - Servači järv - Sestroretski Razliv - Sevan - Sialava - Shkodëri järv - Simnase järv - Sistāni järv - Sita järv - Sitasjaure - Smolino järv - Śniardwy järv - Snåsavatnet - Snudy järv - Spandarjani veehoidla - Sporava järv - Spotted Lake - Strusta järv - Stua järv - Sucotto järv - Suosa - Surnumeri - Suur Karujärv - Suur Mõrujärv - Suur-Palkna järv - Suwa järv - Svėdasas - Sviri järv - Sõnevõri järv - Syväri

ŠRedigeeri

Širvėna - Šo järv

ZRedigeeri

Zerendi järv - Zorkuli järv - Zugi järv - Zürichi järv - Żywieci järv

ŽRedigeeri

Žuvintas

TRedigeeri

Tahoe järv - Taimõri järv - Talkass - Tanganjika järv - Taupo järv - Tauragnas - Teleccio järv‎‎ - Teletsi järv - Þingvallavatn - Thuni järv - Titicaca järv - Toba järv - Togo järv - Tōgō järv - Tohmajärvi - Tônlé Sab - Torneträsk - Totak - Towada järv - Tōya järv - Trasimeno järv - Trollvatn (Aust-Agder) - Trumulītise järv - Tšaadi järv - Tunnsjøen - TuoppajärviTurano järv - Turkana järv - Tuz - Tyrifjorden

URedigeeri

Ukla järv - Ungursi järv - Unna Saiva - Urmia järv - Usma järv - Uvs

VRedigeeri

Vacca järv‎ - Valdai järv - Valdaora järv - Valgjärv - Vani järv - Varese järv - Vastenjaure - Veisiejis - Vico järvVictoria järv - Vierwaldstättersee - Viešintas - Virihaure - Višnieva järv - Vištytise järv - Vittjärvsträsket - Vogorno järv - Volta järv - Vostoki järv - Vänern - Vättern - Vyhanaščanskaje järv - Vymna järv

WRedigeeri

Wanaka järv - Washingtoni järv - Western Brook Pond - Winnipegi järv

ÕRedigeeri

Õsõk-Köl

ÄRedigeeri

Äänisjärv - Äkässaivo

ÜRedigeeri

Ülemjärv