Soomustehnika loend

Siin on loetletud tankide, tankettide, soomustransportööride ja teiste soomusmasinate mudeleid. Nende tüüpe loetleb sõjanduse mõistete loend.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



#Redigeeri

2A32B1 Oka2K22 Tunguska - 2S4 Tulp2S19 Msta-S2S25 Sprut-SD2S3 Akatsija2S9 Nona-S3,7 cm WD Schlepper 25PS7,7 cm WD Schlepper 50PS

ARedigeeri

A-20A7VA7V-UAbhay - AH-IVAHS Krab - AMZ TurAMX-56 LeclercAriete - Arjun - ARK-1 RõssArsenal-CrossleyArtillerisystem 08 - AT1Aurutank

BRedigeeri

BMD-1BMP-1Boxer - BradleyBRDM-2BrummbärBT-2BT-5BT-7BT-42 - BTR-4BTR-40BTR-60BTR-70BTR-80 - BVP M-80

CRedigeeri

Soomusauto C15TACarden-Loyd Mark VIChallenger 1Challenger 2Char 2CCombat Car M1/M2CV 29CV 3/33CV90

DRedigeeri

DAF YP-408

ERedigeeri

ElefantE-seeriaE-5E-10E-25E-50E-75E-100

FRedigeeri

F-IV-H - Fiat Tipo 2000Fiat Tipo 3000Flakpanzer 38(t)

GRedigeeri

G6 (liikurhaubits)Giatsint-SGoliath roomikmiinGrilleGrosstraktorGvozdika

HRedigeeri

HetzerHeuschreckeHornisse/NashornHTZ-16Hummel

IRedigeeri

IS-1IS-2IS-3IS-4IS-7ISU-122ISU-152IT-1

JRedigeeri

Jagdpanzer IVJagdpantherJagdtiger

KRedigeeri

KanonenjagdpanzerKarrar - Kfz 13Kfz 15Komatsu LAVKubuśKugelblitzK-WagenKV-1KV-2KV-3KV-4KV-85 - KV-7 - KV-14

LRedigeeri

L6/40Landkreuzer P. 1000 RatteLeichttraktor - Leopard 1 - Leopard 2LK ILK IILK IIILT vz.34LT vz.35LT vz.38

MRedigeeri

M1 AbramsM2 (kergetank)M3 LeeM10 WolverineM18 HellcatM26 PershingM46 PattonM109M113M270 MLRSM3/M5 StuartM-84 - Mamba AlvisMarder 1Marder IMarder IIMarder IIIMark A WhippetMark IMark BMark C HornetMark DMark-tüüpi tankidM4 ShermanMerkava - MinenräumwagenMonsterMS-1MT-LBMöbelwagen

NRedigeeri

NbFz

ORedigeeri

OstwindOT-810

PRedigeeri

Panzerjäger IPansarbil m/39Pz 61Pz 68PZA LoaraPzH 2000PzKpfwPzKpfw IPzKpfw IIPzKpfw IIIPzKpfw IVPzKpfw V PantherPT-76PT-91

RRedigeeri

RamRascalRenault FT-17Rover Light Armoured Car

SRedigeeri

S1 Scout CarSchneider CA 1Schofieldi tankSdKfz 4SdKfz 250SdKfz 251SdKfz 251/22SdKfz 222SdKfz 263Selbstfahrlafette IV ASelbstfahrlafette L/61Semovente da 75/18Sg-122Sholef - Sisu PasiSK-105 Kürassier - SmertšSMKSpähpanzer SP I.CSt ChamondStridsvagn 103 - StuG IIIStuG IV‎ – StuIG 33‎StuH 42Sturmpanzer ISturmpanzer II BisonSturmtigerSU-76SU-76ISU-85SU-85ISU-100SU-152SdKfz 4

ŠRedigeeri

Škoda ŠOT - Škoda T-15

ZRedigeeri

ZBD2000 - ZIS-30 - ZooparkZrínyiZuzana

TRedigeeri

T-10T-12T-14T-18T-19T-24T-26T27T-27T-28T-34T-34/57T-34/85T-34MT-35T-38T-40T-44T-50T-55T-60T-70 - T-72T-80T-80 (kergetank) - T-90T-100T-111T-155 Fırtına - Tančík vz. 33Tankett PPGTanque Argentino Mediano - Tas - Tatra T-III - Tiger ITiger IITKSTOS-1 BuratinoTR-85 - Tsaar-tankTunguska-M1Turán - Tüüp 1Tüüp 3Tüüp 4Tüüp 5Tüüp 2(kergetank)Tüüp 3 (kergetank)Tüüp 4(kergetank)Tüüp 5 (kergetank)Tüüp 10Tüüp 59Tüüp 60Tüüp 61 - Tüüp 62Tüüp 63Tüüp 69Tüüp 73 (soomustransportöör)Tüüp 74Tüüp 74 (liikurhaubits)Tüüp 75Tüüp 75 MLRSTüüp 82 (juhtimissoomuk)Tüüp 87 (luuresoomuk)Tüüp 87 (õhutõrje liikursuurtükk)Tüüp 89Tüüp 90Tüüp 91Tüüp 92Tüüp 93Tüüp 94Tüüp 95 (kergetank)Tüüp 95 (rasketank)Tüüp 97Tüüp 98 (kergetank)Tüüp 100

VRedigeeri

Verdeja - VezdehodVickers A1E1 Independent

WRedigeeri

WespeWieselWirbelwind