Riigipeade loendid riigiti

Järgnevas nimistus on toodud riikide riigipeade loendid.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


ARedigeeri

Afganistani riigipeade loendAlbaania riigipeade loendAlžeeria riigipeade loendAmeerika Ühendriikide riigipeade loendAndorra riigipeade loendAngola riigipeade loendAntigua ja Barbuda riigipeade loendAraabia Ühendemiraatide riigipeade loendArgentina riigipeade loendArmeenia riigipeade loendAserbaidžaani riigipeade loendAustraalia riigipeade loendAustria riigipeade loend

BRedigeeri

Bahama riigipeade loendBahreini riigipeade loendBangladeshi riigipeade loendBarbadose riigipeade loendBelau riigipeade loendBelgia riigipeade loendBelize'i riigipeade loendBenini riigipeade loendBhutani riigipeade loendBoliivia riigipeade loendBosnia ja Hertsegoviina riigipeade loendBotswana riigipeade loendBrasiilia riigipeade loendBrunei riigipeade loendBulgaaria riigipeade loendBurkina Faso riigipeade loendBurundi riigipeade loend

CRedigeeri

Colombia riigipeade loendCosta Rica riigipeade loendCôte d'Ivoire'i riigipeade loend

DRedigeeri

Djibouti riigipeade loendDominica riigipeade loendDominikaani Vabariigi riigipeade loend

ERedigeeri

Ecuadori riigipeade loendEesti riigipeade loendEgiptuse riigipeade loendEkvatoriaal-Guinea riigipeade loendEl Salvadori riigipeade loendEritrea riigipeade loendEtioopia riigipeade loend

FRedigeeri

Fidži riigipeade loendFilipiinide riigipeade loend

GRedigeeri

Gaboni riigipeade loendGambia riigipeade loendGhana riigipeade loendGrenada riigipeade loendGruusia riigipeade loendGuatemala riigipeade loendGuinea riigipeade loendGuinea-Bissau riigipeade loendGuyana riigipeade loend

HRedigeeri

Haiti riigipeade loendHiina riigipeade loendHiina Vabariigi riigipeade loendHiina Rahvavabariigi riigipeade loendHispaania riigipeade loendHollandi riigipeade loendHondurase riigipeade loendHorvaatia riigipeade loend

IRedigeeri

Ida-Timori riigipeade loendIirimaa riigipeade loendIisraeli riigipeade loendIndia riigipeade loendIndoneesia riigipeade loendIraagi riigipeade loendIraani riigipeade loendIslandi riigipeade loendItaalia riigipeade loend

JRedigeeri

Jaapani riigipeade loendJamaica riigipeade loendJeemeni riigipeade loendJordaania riigipeade loend

KRedigeeri

Kambodža riigipeade loendKameruni riigipeade loendKanada riigipeade loendKasahstani riigipeade loendKatari riigipeade loendKeenia riigipeade loendKesk-Aafrika Vabariigi riigipeade loendKiribati riigipeade loendKomooride riigipeade loendKongo DV riigipeade loendKongo Vabariigi riigipeade loendKosovo riigipeade loendKreeka riigipeade loendKuuba riigipeade loendKuveidi riigipeade loendKõrgõzstani riigipeade loendKüprose riigipeade loend

LRedigeeri

Laose riigipeade loendLeedu riigipeade loendLesotho riigipeade loendLibeeria riigipeade loendLiechtensteini riigipeade loendLiibanoni riigipeade loendLiibüa riigipeade loendLuksemburgi riigipeade loendLõuna-Aafrika Vabariigi riigipeade loendLõuna-Korea riigipeade loendLäti riigipeade loend

MRedigeeri

Madagaskari riigipeade loendMakedoonia riigipeade loendMalaisia riigipeade loendMalawi riigipeade loendMaldiivide riigipeade loendMali riigipeade loendMalta riigipeade loendMaroko riigipeade loendMarshalli Saarte riigipeade loendMauritaania riigipeade loendMauritiuse riigipeade loendMehhiko riigipeade loendMikroneesia Liiduriikide riigipeade loendMoldova riigipeade loendMonaco riigipeade loendMongoolia riigipeade loendMontenegro riigipeade loendMosambiigi riigipeade loendMyanmari riigipeade loend

NRedigeeri

Namiibia riigipeade loendNauru riigipeade loendNepali riigipeade loendNicaragua riigipeade loendNigeeria riigipeade loendNigeri riigipeade loendNorra riigipeade loend

ORedigeeri

Omaani riigipeade loend

PRedigeeri

Paapua Uus-Guinea riigipeade loendPakistani riigipeade loendPanama riigipeade loendParaguay riigipeade loendPeruu riigipeade loendPoola riigipeade loendPortugali riigipeade loendPrantsusmaa riigipeade loendPõhja-Korea riigipeade loend

RRedigeeri

Roheneemesaarte riigipeade loendRootsi riigipeade loendRumeenia riigipeade loendRwanda riigipeade loend

SRedigeeri

Saalomoni Saarte riigipeade loendSaint Kittsi ja Nevise riigipeade loendSaint Lucia riigipeade loendSaint Vincenti riigipeade loendSaksamaa riigipeade loendSambia riigipeade loendSamoa riigipeade loendSan Marino riigipeade loendSão Tomé ja Príncipe riigipeade loendSaudi Araabia riigipeade loendSeišellide riigipeade loendSenegali riigipeade loendSerbia riigipeade loendSierra Leone riigipeade loendSingapuri riigipeade loendSlovakkia riigipeade loendSloveenia riigipeade loendSomaalia riigipeade loendSoome riigipeade loendSri Lanka riigipeade loendSudaani riigipeade loendSuriname riigipeade loendSuurbritannia riigipeade loendSvaasimaa riigipeade loendSüüria riigipeade loend

ŠRedigeeri

Šveitsi riigipeade loend

ZRedigeeri

Zimbabwe riigipeade loend

TRedigeeri

Taani riigipeade loendTadžikistani riigipeade loendTai riigipeade loendTansaania riigipeade loendTogo riigipeade loendTonga riigipeade loendTrinidadi ja Tobago riigipeade loendTšaadi riigipeade loendTšehhi riigipeade loendTšiili riigipeade loendTuneesia riigipeade loendTuvalu riigipeade loendTürgi riigipeade loendTürkmenistani riigipeade loend

URedigeeri

Uganda riigipeade loendUkraina riigipeade loendUngari riigipeade loendUruguay riigipeade loendUsbekistani riigipeade loendUus-Meremaa riigipeade loend

VRedigeeri

Valgevene riigipeade loendVanuatu riigipeade loendVatikani riigipeade loendVenemaa riigipeade loendVenezuela riigipeade loendVietnami riigipeade loend

Ajalooliste riikide riigipeadRedigeeri

Vaata kaRedigeeri