Ava peamenüü

Kuuba riigipeade loend toob ära riigi presidendid iseseisvusaastate jooksul. Pange tähele, et aastatel 18991902 ning 19061909 oli riik Ameerika Ühendriikide kontrolli all ja riiki valitsesid kubernerid. (Nende hulgas oli ka tulevane president William Howard Taft)

Alates Kuni Nimi Eluaastad
Presidendid
1868, 10. oktoober 1873, 27. oktoober Carlos Manuel de Céspedes (18191874)
1873, 27. oktoober 1875, 1. juuli Salvador Cisneros y Betancourt (1) (18481914)
1875, 1. juuli 1876, 29. märts Juan Bautista Spotorno ajutine (18321917)
1876, 29. märts 1877, 19. oktoober Tomás Estrada Palma (1) (18351908)
1877, 19. oktoober 1877, 13. detsember Francisco Javier de Céspedes ajutine (18211903)
1877, 13. detsember 1878, 10. veebruar Vicente García y González (18331886)
1878, 10. veebruar 1878, 16. märts taas Hispaania koloonia
1878, 16. märts 1878, 28. mai Manuel de Jesús Calvar (18321895)
1878, 28. mai 1895, 18. september taas Hispaania koloonia
1895, 18. september 1897, 30. oktoober Salvador Cisneros y Betancourt (2) (18481914)
1897, 30. oktoober 1898, 7. november Bartolomé Masó (18301907)
1898, 7. november 1898, 10. november Domingo Méndez Capote (18631933)
1898, 10. november 1899, 4. aprill Rafael Portuondo
1899, 4. aprill 1899, 30. juuni José Lacret (18481904)
1902, 20. mai 1906, 28. september Tomás Estrada Palma (2) (18351908)
1909, 28. jaanuar 1913, 20. mai José Miguel Gómez (18581921)
1913, 20. mai 1921, 20. mai Mario García Menocal (18681941)
1921, 20. mai 1925, 20. mai Alfredo Zayas y Alfonso (18611934)
1925, 20. mai 1933, 24. august Gerardo Machado y Morales (18711939)
1933, 24. august 1933, 5. september Carlos Manuel de Céspedes (18711939)
1933, 5. september 1933, 10. september Ajutine valitsus
Ramón Grau San Martín (18871969)
Guillermo Portela y Möller (18861958)
José Miguel Irisarri y Gamio (1895–....)
Sergio Carbó y Morera (18911971)
Porfirio Franca y Álvarez de la Campa ( ... –1950)
1933, 10. september 1934, 15. jaanuar Ramón Grau San Martín (1) (18871969)
1934, 15. jaanuar 1934, 18. jaanuar Carlos Hevia y de los Reyes Gavilán ajutine (19001964)
1934, 18. jaanuar tunnid Carlos Manuel Agustín Márquez Sterling y Loret de Mola (18721934)
1934, 18. jaanuar 1935, 11. detsember Carlos Mendieta y Montefur ajutine (18731960)
1935, 11. detsember 1936, 20. mai José Agripino Barnet y Vinageras (18641945)
1936, 20. mai 1936, 24. detsember Miguel Mariano Gómez y Arias (18891950)
1936, 24. detsember 1940, 10. oktoober Federico Laredo Brú (18751946)
1940, 10. oktoober 1944, 10. oktoober Fulgencio Batista (1) (19011973)
1944, 10. oktoober 1948, 10. oktoober Ramón Grau San Martín (2) (18871969)
1948, 10. oktoober 1952, 10. märts Carlos Prío Socarrás (19031977)
1952, 10. märts 1959, 1. jaanuar Fulgencio Batista (2) (19011973)
1959, 1. jaanuar 1959, 2. jaanuar Anselmo Alliegro y Milá ajutine
1959, 2. jaanuar tunnid Carlos Manuel Piedra y Piedra
1959, 3. jaanuar 1959, 17. juuli Manuel Urrutia Lleó (19011981)
1959, 18. juuli 1976, 2. detsember Osvaldo Dorticós Torrado (19191983)
Riiginõukogu president
1976, 3. detsember 2008, 24. veebruar Fidel Castro Ruz (19262016)
2008, 24. veebruar Raúl Castro Ruz (1931–)