Värvuste loend põhivärvinimede kaupa

(Ümber suunatud leheküljelt Värvuste loend põhivärvinimede järgi)

Värvuste loend loetleb erinevaid värvusi. Tegemist on mittetäieliku loeteluga.

Nimistust on välja jäetud hele- ja tume- eesliidetega värvinimed, kuid on olemas teised toonikvaliteeti kirjeldavad omadussõnad.

Roosa muuda

 
Valik roosasid värvitoone
 
Valik punakasroosasid värvitoone
abc roosa (HTML Pink)
abc põrsaroosa, põrsasroosa[1]
abc beebiroosa
abc puudriroosa
abc ihukarva, inkarnaat
abc virsikuroosa
abc madararoosa[2]
abc lõheroosa[3][4]
abc korallroosa
abc vanaroosa
abc Muhu roosa, kiperoosa
abc kompvekiroosa (rose bonbon, rose nanane)
abc fuksiaroosa
abc barbiroosa
abc šokiroosa[5][6]
abc orhideeroosa
abc purpurroosa
abc külmroosa
abc roosiroosa, roosipunane
abc roosiroosa, roosipunane
abc flamingoroosa
abc geraaniumroosa
abc koiduroosa[7]

Punane muuda

 
Valik punaseid värvitoone
abc punane (RGB primaarvärvus)
abc magentapunane (protsessvärv)
abc karmiinpunane[8]
abc rubiinpunane
abc paburitsipunane
abc maasikapunane[9]
abc sarlakpunane[10]
abc kinaverpunane
abc kaadmiumpunane[11]
abc korallpunane
abc capucine
abc nacarat
abc granaatõunapunane
abc vaarikpunane
abc madarapunane
abc krapipunane[12]
abc amarandipunane
abc lie de vin, veinipäravärvus[13][14]
abc purpurpunane[15]
abc moonpunane
abc mennikpunane
abc vähkpunane
abc veripunane[16][17]
abc lihapunane, lihakarva
abc Pompei punane
abc inglispunane[18]
abc india punane[19]
abc rootsipunane[20]
abc granaatpunane
abc veneetsiapunane[21]
abc tellispunane
abc hennapunane
abc türgipunane
abc kirsspunane
abc veinipunane[22]
abc burgundiapunane[23][24]
abc bordoopunane[25]
abc härjaverepunane ehk sang de bœuf
abc poleerpunane ehk caput mortuum
abc peedipunane

Oranž muuda

 
Valik oranže värvitoone
abc oranž
abc apelsinikollane, apelsinivärvi [26]
abc Muhu oranž, koldsepunane
abc mandariinioranž, mandariinivärvi
abc aprikoosikollane, aprikoosikarva
abc melonikollane
abc kõrvitsakollane
abc porgandipunane, porgandikarva
abc roostepunane, roostekarva
abc terrakotapunane
abc vaskpunane, vasekarva

Kollane muuda

 
Valik kollaseid värvitoone
 
Valik kollaseid värvitoone
abc kollane (protsessvärv)
abc kollane (RGB sekundaarvärvus)
abc sidrunkollane
abc tsitriinkollane
abc ookerkollane
abc kuningkollane
abc kroomkollane
abc kaadmiumkollane[27]
abc aureoliinkollane
abc Napoli kollane[28]
abc Napoli kollane
abc Schönbrunni kollane
abc sinepikollane[29]
abc merevaikkollane, merevaigukarva
abc safrankollane
abc mangokollane
abc kuldkollane, kullakarva[30]
abc mesikollane, meekarva
abc nurmenukukollane, priimulakollane[31]
abc kullerkupukollane[32]
abc õlgkollane
abc messingivärvi, messingkollane[33]
abc maisikollane
abc nisukollane
abc võikollane, võikarva
abc rebukollane
abc sappkollane, sapikarva[34]
abc seemiskollane (chamois)[35]
abc vaniljekollane, vaniljevalge, vaniljekarva[36][37]
abc šampanjavärvus
abc valkjaskollane[38]
abc kahvatukollane[39]
abc tuhkjaskollane, hallikaskollane
abc paatjas
abc vahakollane[40]
abc rapsikollane
abc väävelkollane
abc kanaarikollane
abc caca-d'oie

Roheline muuda

 
Valik rohelisi värvitoone
abc roheline (RGB primaarvärvus)
abc mandliroheline
abc pistaatsiaroheline
abc pärnaroheline
abc laimiroheline
abc aniisiroheline
abc šartröösroheline, šartröösikarva
abc õunroheline
abc kiiviroheline
abc salatiroheline
abc absindivärvi[41]
abc leheroheline
abc rohuroheline
abc papagoiroheline
abc mürkroheline
abc Veronese roheline
abc smaragdroheline
abc malahhiitroheline
abc paabulinnuroheline
abc sinakasroheline (teal)
abc pardiroheline (vert canard, vert sarcelle)[42]
abc viridiaanroheline (pigmendi kroomhüdroksiidrohelise värvus)
abc vaseroheline ehk vaseroosteroheline (verdigris)
abc nefriitroheline
abc vesiroheline, akvamariinroheline
abc opaalroheline
abc mündiroheline
abc mereroheline
abc seladoniroheline
abc salveiroheline
abc tuhmroheline [43]
abc reseedaroheline
abc kroomroheline
abc spinatiroheline[44]
abc mürdiroheline
abc pudelroheline
abc oliivroheline
abc khakiroheline[45]
abc samblaroheline
abc kuuseroheline, metsaroheline[46][47]
abc feldgrau
abc kõrkjaroheline[48][49][50]

Sinine muuda

 
Valik helesiniseid ja sinakasrohelisi värvitoone
 
Valik siniseid värvitoone
abc sinine (RGB primaarvärvus)
abc ultramariinsinine[51]
abc koobaltsinine[52]
abc tsüaansinine (protsessvärv)
abc tsüaansinine (RGB sekundaarvärvus)
abc akvamariinsinine, vesisinine
abc türkiissinine
abc Tiffany sinine
abc munakooresinine, Robin egg blue
abc lõunameresinine
abc jääsinine
abc rohekassinine
abc pardisinine (bleu canard)[53]
abc paabulinnusinine
abc meresinine[54][55]
abc petroolisinine
abc beebisinine
abc puudrisinine
abc asuursinine, lasuursinine
abc taevasinine
abc terassinine
abc Egiptuse sinine
abc lipusinine, Eesti lipu sinine[56][57]
abc elektrisinine
abc rukkilillesinine
abc teksasinine ehk denim
abc safiirsinine
abc indigosinine, potisinine
abc meelespeasinine
abc linaõissinine
abc lavendlisinine[58][59]
abc suitssinine
abc pastellsinine, sinerõikasinine[60][61]
abc kuningsinine [62]
abc purpursinine[63], t'chelet
abc preisi sinine [64][65]
abc mereväesinine [66]
abc öösinine[67][68], ka tindisinine
abc violettsinine
abc Yves Kleini sinine, IKB[69][70]

Lilla ehk violetne muuda

 
Valik lillasid värvitoone
 
Valik punakaslillasid värvitoone
abc purpurne, purpurivärvi[15]
abc hüatsindisinine, hüatsindililla
abc kellukasinine, kellukalilla
abc sirelililla[71][72]
abc lavendlivärvi, lavendlililla[73]
abc ametüstlilla
abc kannikeselilla, viiulisinine
abc piiskopililla
abc colombin, gorge de pigeon[74][75]
abc ploomikarva, ploomililla
abc baklažaanililla
abc videvikulilla
abc heliotroobivärvi, heliotroobililla
abc kanarbikulilla, kanarbikuroosa
abc kassinaerililla, kassinaeriroosa (mauve)
abc parma kannikese lilla
abc gris de lin[76]

Pruun muuda

 
Valik pruune värvitoone
abc beež
abc isabellavärvi[77]
abc liivakarva[78]
abc liivakarva[79]
abc piimakohvi värvi, piimakohvikarva (café au lait)[80]
abc khakivärvi[81]
abc kaamelikarva
abc pähkelpruun
abc kaneelpruun
abc havannapruun
abc kakaopruun (chocolat au lait)[82]
abc pronkspruun (jume kohta) [83]
abc nelgipruun[84][85]
abc kastanpruun
abc kirsipruun
abc konjakikarva, konjakivärvi[86]
abc roostepruun
abc karamellikarva[87]
abc kuldpruun
abc poripruun, porikarva
abc seepiakarva, seepiapruun
abc tubakapruun [88][89]
abc kanepikarva
abc šokolaadpruun
abc kohvipruun[90]
abc umbrapruun [91][92]
abc turbapruun
abc maksakarva[93][94]

Hall muuda

 
Valik halle värvitoone
abc antratsiithall
abc graniithall
abc raudhall[95]
abc kiltkivihall
abc terashall[96]
abc hõbehall
abc pärlhall
abc suitshall, suitsukarva
abc tinahall[97]
abc tuhkhall, tuhakarva
abc tuvihall
abc hiirhall

Valge muuda

abc lumivalge
abc lubivalge, kriitvalge
abc alabastervalge
abc piimvalge
abc liiliavalge
abc elevandiluuvalge
abc marmorvalge[98]
abc pärlvalge
abc naturaalvalge, loodusvalge
abc kreemvalge, kreemikas, koorekarva
abc ekrüüvärvi, ekrüüvalge
abc munakoorevärvi
abc linavalge
abc lambavalge
abc pärgamentvalge, pärgamendivärvi
abc hõbevalge[99]
abc kollakasvalge[100]
abc roosakasvalge[100]
abc rohekasvalge[100]

Must muuda

abc must[101]
abc süsimust[101]
abc ronkmust[102]
abc gagaatmust
abc tintmust[103]
abc eebenmust
abc pigimust[104]
abc sinkjasmust[102]
abc oonüksmust
abc öömust[105]
abc lambamust

Vaata ka muuda

Viited muuda

  1. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 5. jaanuar 2019. Vaadatud 4. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  2. https://tasamaal.wordpress.com/2015/07/08/toimetamist-noiakoogis/
  3. https://archive.org/details/coloruniversalla00kell/page/142
  4. https://sunnyday.ee/toode/soonik-l-he-heleroosa-265gr-95-pv-5-el/
  5. https://www.colorhexa.com/fc0fc0
  6. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 2. detsember 2020. Vaadatud 13. detsembril 2020.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  7. https://www.pantone.com/color-finder/15-1920+TCX[alaline kõdulink]
  8. https://www.quirkyscience.com/cochineal-red-dye/
  9. https://web.archive.org/web/20190918114901/http://pourpre.com/fr/dictionnaire/file/fraise
  10. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 5. jaanuar 2019. Vaadatud 5. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  11. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 6. jaanuar 2019. Vaadatud 5. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  12. http://www.mummies2pyramids.info/images/red-colors-egypt.png
  13. https://web.archive.org/web/20191001211608/http://pourpre.com/fr/dictionnaire/file/lie+de+vin
  14. https://www.code-couleur.com/dictionnaire/couleur-l.html
  15. 15,0 15,1 https://www.colorhexa.com/66023c
  16. https://www.color-name.com/blood-red.color
  17. https://icolorpalette.com/color/blood-red
  18. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 5. jaanuar 2019. Vaadatud 5. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  19. https://www.colorhexa.com/cd5c5c
  20. https://www.colorhexa.com/801818
  21. https://www.fabricsandpapers.com/zoffany-paint-venetian-red
  22. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 6. jaanuar 2019. Vaadatud 5. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  23. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 6. jaanuar 2019. Vaadatud 5. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  24. https://www.colorhexa.com/800020
  25. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 5. jaanuar 2019. Vaadatud 5. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  26. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 10. mai 2021. Vaadatud 13. detsembril 2020.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  27. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 8. jaanuar 2019. Vaadatud 5. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  28. O. Raunam. Joonistamise ja maalimise õpik. ENSV Kunst, 1963
  29. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 10. veebruar 2019. Vaadatud 9. veebruaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  30. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 30. september 2019. Vaadatud 5. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  31. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 13. mai 2019. Vaadatud 13. mail 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  32. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 13. mai 2019. Vaadatud 13. mail 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  33. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 8. jaanuar 2019. Vaadatud 7. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  34. https://colorfuldots.com/color/a15e28
  35. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 24. september 2020. Vaadatud 1. aprillil 2020.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  36. https://www.pantone.com/connect/12-0712-TCX
  37. https://www.colorhexa.com/f3e5ab
  38. https://www.december.com/html/spec/color1.html
  39. https://www.rapidtables.com/web/color/Yellow_Color.html
  40. https://archive.org/details/coloruniversalla00kell/page/154
  41. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 8. jaanuar 2019. Vaadatud 7. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  42. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 12. aprill 2020. Vaadatud 12. aprillil 2020.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  43. ISCC-NBS, Moderate Yellowish Green
  44. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 8. jaanuar 2019. Vaadatud 7. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  45. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 21. märts 2019. Vaadatud 21. märtsil 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  46. https://www.ralfarbpalette.de/ral-classic/ral-6009-tannengrun
  47. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 10. august 2022. Vaadatud 8. veebruaril 2022.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  48. https://www.ralcolorchart.com/ral-classic/ral-6013-reed-green
  49. https://www.crispedge.com/faq/what-is-the-color-of-reed-green
  50. https://www.pantone.com/connect/13-0215-TCX
  51. https://www.colorhexa.com/120a8f
  52. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 6. jaanuar 2019. Vaadatud 5. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  53. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 12. aprill 2020. Vaadatud 12. aprillil 2020.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  54. https://www.colorhexa.com/006994
  55. https://www.trixel.ee/t%C3%B6%C3%B6riidekangas-6869/
  56. http://www.lipuselts.ee/sumboolika/eesti-lipp
  57. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 6. jaanuar 2019. Vaadatud 5. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  58. https://www.colorhexa.com/ccccff
  59. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 8. jaanuar 2019. Vaadatud 7. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  60. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 23. jaanuar 2020. Vaadatud 1. aprillil 2020.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  61. https://www.bleu-de-lectoure.com/
  62. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 6. august 2020. Vaadatud 5. juunil 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  63. https://www.colourlovers.com/color/576E9A/Techelet-blue
  64. https://www.colorhexa.com/003153
  65. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 5. jaanuar 2019. Vaadatud 5. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  66. https://www.colorhexa.com/000080
  67. https://www.color-hex.com/color/191970
  68. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 7. jaanuar 2019. Vaadatud 7. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  69. https://www.colorcombos.com/colors/0033CC
  70. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 28. detsember 2018. Vaadatud 11. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  71. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 3. veebruar 2020. Vaadatud 10. aprillil 2020.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  72. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 12. veebruar 2019. Vaadatud 10. veebruaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  73. https://www.colorhexa.com/9966cc
  74. https://web.archive.org/web/20200205101158/http://pourpre.com/fr/dictionnaire/file/colombin
  75. https://web.archive.org/web/20200203124413/http://pourpre.com/fr/dictionnaire/file/gorge+de+pigeon
  76. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 10. jaanuar 2021. Vaadatud 8. jaanuaril 2021.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  77. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 26. aprill 2019. Vaadatud 26. aprillil 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  78. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 26. aprill 2019. Vaadatud 26. aprillil 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  79. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 26. aprill 2019. Vaadatud 26. aprillil 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  80. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 8. jaanuar 2019. Vaadatud 8. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  81. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 21. märts 2019. Vaadatud 21. märtsil 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  82. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 8. jaanuar 2019. Vaadatud 8. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  83. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 5. jaanuar 2019. Vaadatud 4. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  84. What color is Clove Brown? - crispedge.com
  85. What is 丁子茶 (Chōjicha) Color? - color-name.com
  86. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 13. mai 2019. Vaadatud 13. mail 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  87. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 6. jaanuar 2019. Vaadatud 5. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  88. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 12. mai 2019. Vaadatud 12. mail 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  89. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 12. mai 2019. Vaadatud 12. mail 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  90. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 28. jaanuar 2019. Vaadatud 8. jaanuaril 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  91. https://couleursleroux.com/produit/pigments/pigment-terre-dombre-naturelle/
  92. https://www.youtube.com/watch?v=UCJThY-oZV4
  93. https://www.colorhexa.com/534b4f
  94. https://encycolorpedia.com/674c47
  95. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 26. aprill 2019. Vaadatud 26. aprillil 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  96. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 24. mai 2019. Vaadatud 5. juunil 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  97. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 1. oktoober 2019. Vaadatud 5. juunil 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  98. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 27. mai 2019. Vaadatud 22. märtsil 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  99. https://www.color-name.com/silver-white.color
  100. 100,0 100,1 100,2 https://www.c82.net/werner/#whites
  101. 101,0 101,1 "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 7. märts 2019. Vaadatud 6. märtsil 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  102. 102,0 102,1 "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 7. märts 2019. Vaadatud 6. märtsil 2019.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  103. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 24. veebruar 2020. Vaadatud 26. juunil 2020.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  104. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 9. august 2020. Vaadatud 26. juunil 2020.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  105. https://www.ralcolorchart.com/ral-design/ral-300-20-05