Maggie Reilly

Suurbritannia laulja

Maggie Reilly (sündinud 15. septembril 1956 Glasgow's) on šoti laulja, kes aastail 19801984 tegi koostööd inglise helilooja Mike Oldfieldiga. Sel perioodil esitas ta ka oma kuulsaimad lood: "Moonlight Shadow", "Five Miles Out", "Family Man" ja "To France".

Aastal 1992 avaldas ta oma debüütalbumi "Echoes", albumi hittlugudeks said "Everytime We Touch", "Tears In The Rain" ja "Wait".

Reilly on koostööd teinud ka Mike Battiga, Jack Bruce'iga, Simon Nicoliga, ansambliga Smokie jt.

3. märtsil 2007 esines Maggie Reilly Tallinnas.

DiskograafiaRedigeeri

  • 1992 "Echoes"
  • 1993 "Midnight Sun"
  • 1996 "All the mixes"
  • 1996 "Elena"
  • 1997 "Elena: The Mixes"
  • 1998 "The Best of Maggie Reilly: There and Back Again"
  • 2000 "Starcrossed"
  • 2001 "Save It for a Rainy Day"
  • 2006 "Rowan"

VälislingidRedigeeri