Maailma rahvaste mitmekeelne loend

Maailma rahvaste mitmekeelne loend


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



ARedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles
abasiinidAbaziansAbasinenабазины
adžaaridAjariansAdscharier аджарцы
afrikandrid, buurid Afrikaner Afrikaaner, Buren, Afrikaander африканеры, буры
aimaradAymaraAymaraаймара
albaanlasedAlbaniansAlbanerалбанцы
aleuudidAleutAleuten, Alëutenалеуты
alžeerlased Algerians Algerier алжирцы
andamanid Andamanese Andamaner андаманцы
andorralased Andorrans андоррцы
angolalased Angolans Angolaner ангольцы
anguillalased Anguillans
antigualased Antiguans антигуанцы
araablasedArabsAraberарабы
arakanidRakhine people Rohingyaракхайнцы, араканцы
aravakidArawakArawakараваки
argentiinlased Argentines Argentinier аргентинцы
armeenlased Armenians Armenier армяне
arubalased Arubans
aserbaidžaanlased Azerbaijanis, Azeris Aserbaidschaner азербайджанцы
Aškenazi juudidAshkenazi JewsAschkenasim евреи-ашкенази
austerlased Austrians Österreicher австрийцы
austraallased Australians Australier австралийцы

BRedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles
bakad Baka, Bebayaka, Bebayaga, Bibaya, Babinga Baka бака
baskid Basques Basken баски
baškiirid Bashkirs Baschkiren башкиры
batvadBatwa, TwaBatwa, Twaпигмеи-тва, батва
bahamalased Bahamians, Bahama Islanders багамцы
bahreinlased Bahrainis бахрейнцы
balkaarid Balkars Balkaren балкарцы
bangladeshlased Bangladeshis
barbadoslased Barbadians, Bajan Barbadier барбадосцы
belaulased, palaulased Palauans белау, палау, пелауанцы, белауанцы
belglased Belgians Belgier бельгийцы
belize’lased Belizeans белизцы
belutšid Baloch Belutschen белуджи
bengalid Bengalis Bengalen, Bengali бенгальцы
beninlased Beninese
bermudalased Bermudians бермудцы
bhutanlased Bhutanese
bihaarid, bihaarlased Biharis Biharen, Bihari бихарцы
birmalased Burmese / Myanmas бирманцы
boliivlased Bolivians Bolivianer боливийцы
brasiillased Brazilians Brasilianer бразильцы
bretoonid Bretons Bretonen бретонцы
Briti neitsisaarlased British Virgin Islanders
bruneilased Bruneians
bulgaarlased Bulgarians Bulgaren болгары
burjaadid Buryats Burjaten буряты
burkinalased Burkinabe Burkinesen
burundilased Burundians

DRedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles

ERedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles
eestlasedEstoniansEstenэстонцы

FRedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles
friisid Frisians Friesen фризы
frangidFranks Franken франки
fäärlased FaroeseFäröerфарерцы

GRedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles
gagauusid Gagauz Gagausen гагаузы
gabonlased Gabonese
gambialased Gambians
ghanalased Ghanaians
gibraltarlased Gibraltarians
Goajiro aravakidGoajiroGoajiro-Arawakгоахиро
grenadalased Grenadians
grusiinid, georglased Georgians Georgier грузины
gröönlased Greenlanders Grönländer гренландцы
guadeloupe’lased Guadeloupians
guamlased Guamanians
guatemalalased Guatemalans гватемальцы
guinealased Guineans
guineabissaulased Guineans
guyanalased Guyanese

HRedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles
haidad Haida Haida
haitilased Haitians Haitier гаитийцы
hakassid Khakass Chakassen хакасы
handidKhants Chanten ханты
hausad Hausa Haussa, Hausa хауса
havailasedHawaiians гавайцы
hellenidHellenes Hellenen эллины
hererod Herero Herero гереро
hetiidid / hetid Hittites Hethiter хетты
hiinlased Han Chinese Chinesen, Han-Chinesen, Han китайцы
hiligainonid
himatšalid
hindud Hindustani people Hindustaner хиндустанцы
hispaanlased SpaniardsSpanier испанцы
hmongid, miaod Hmong, MiaoMiaoхмонги
hollandlased Dutch, Netherlanders Holländer голландцы
honduraslased Hondurans Honduraner гондурасцы
horvaadid Croats Kroaten хорваты
hueid, dunganidHui, Dungans Hui хуэй, дунгане
hunnidHunsHunnen гунны
hupad Hupas, Hoopas Hupa
hutsuulid Hutsuls Huzulen гуцулы
hutud HutuHutuхуту
hämelased Hämälaiset

IRedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles
iisraellasedIsraelisIsraelisизраилитяне
illüürlased IllyriansIllyrerиллирийцы

JRedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles
jaapanlased Japanese Japaner японцы
jaganid Yaghan Yámana, Yagan яганы
juudidJewsJudenевреи

KRedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles
kaananlased Canaanites Kanaaniter хананeянины
kanakad Kanak, Canaque Kanaken канаки
kašuubidKashubiansKaschubenкашубы
ketšuadQuechuaQuechua, Ketschuaкечуа
korealased KoreansKoreaner корейцы
koptid Copts Kopten копты
korjakid Koryaks Korjaken коряки
kreeklased Greeks Griechen греки

LRedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles
leedulased LithuaniansLitauerлитовцы
liivlased LivoniansLivenливы
lätlased LatviansLettenлатыши

MRedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles
megrelidMingreliansMingrelierмегрелы
marathidMarathasMarathenмаратхи
morod Moro people, Bangsamoro Moroморо
mustlased, romadRoma, GypsiesSinti und Roma, Roma, Zigeuner цыгане

NRedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles
nogaidNogais, Nogay, NoghaiNogaierногайцы

ORedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles
osseedidOssetes, OssetiansOssetenoсетины

PRedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles
poolakadPolesPolenполяки
puštud, afgaanid PashtunsPaschtunen, Afghanen афганцы, пуштуны

RRedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles
rootslased Swedes Schweden шведцы

SRedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles
Sefaradi juudid Sephardi Jews Sephardim сефарды, евреи сефарды
sojoodid Soyotсойоты
sumeridSumerians Sumererшумеры

ŠRedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles
šotlased Scots Schotten шотландцы

ZRedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles

ŽRedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles

TRedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles
tainodTainoTainoтаино
tlingitidTlingitTlingitтлинкиты, тлингиты
tšuvašidChuvashTschuwaschenчуваши

URedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles
ungarlased HungariansUngarnвенгры

VRedigeeri

eesti keelesinglise keelessaksa keelesvene keeles
vandaalidVandalsWandalenвандалы
vepslasedVepsWepsenвепсы