Valitsusjuhtide loendid riigiti

Valitsusjuhtide loendisse on koondatud kõikide riikide valitsusjuhid. Paljudel riikidel on valitsusjuhtideks president. Sel juhul on artiklisse lisatud vastav märge. Kui riigil on olnud kunagi valitsusjuhtideks peaministrid (näiteks Brasiilia), kuid nüüd on valitsusjuhiks president, on loendis esitatud endised valitsusjuhid.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



ARedigeeri

Afganistani valitsusjuhtide loend - Albaania valitsusjuhtide loend - Alžeeria valitsusjuhtide loend - Ameerika Ühendriikide valitsusjuhtide loend - Andorra valitsusjuhtide loend - Angola valitsusjuhtide loend - Antigua ja Barbuda valitsusjuhtide loend - Araabia Ühendemiraatide valitsusjuhtide loend - Argentina valitsusjuhtide loend - Armeenia valitsusjuhtide loend - Aserbaidžaan valitsusjuhtide loend - Austraalia valitsusjuhtide loend - Austria valitsusjuhtide loend

BRedigeeri

Bahama valitsusjuhtide loend - Bahreini valitsusjuhtide loend - Bangladeshi valitsusjuhtide loend - Barbadose valitsusjuhtide loend - Belau valitsusjuhtide loend - Belgia valitsusjuhtide loend - Belize'i valitsusjuhtide loend - Benini valitsusjuhtide loend - Bhutani valitsusjuhtide loend - Boliivia valitsusjuhtide loend - Bosnia ja Hertsegoviina valitsusjuhtide loend - Botswana valitsusjuhtide loend - Brasiilia valitsusjuhtide loend - Brunei valitsusjuhtide loend - Bulgaaria valitsusjuhtide loend - Burkina Faso valitsusjuhtide loend - Burundi valitsusjuhtide loend

CRedigeeri

Colombia valitsusjuhtide loend - Costa Rica valitsusjuhtide loend

DRedigeeri

Djibouti valitsusjuhtide loend - Dominica valitsusjuhtide loend - Dominikaani Vabariigi valitsusjuhtide loend

ERedigeeri

Ecuadori valitsusjuhtide loend - Eesti valitsusjuhtide loend - Egiptuse valitsusjuhtide loend - Ekvatoriaal-Guinea valitsusjuhtide loend - El Salvadori valitsusjuhtide loend - Elevandiluuranniku valitsusjuhtide loend - Eritrea valitsusjuhtide loend - Etioopia valitsusjuhtide loend

FRedigeeri

Fidži valitsusjuhtide loend - Filipiinide valitsusjuhtide loend

GRedigeeri

Gaboni valitsusjuhtide loend - Gambia valitsusjuhtide loend - Ghana valitsusjuhtide loend - Grenada valitsusjuhtide loend - Gruusia valitsusjuhtide loend - Guatemala valitsusjuhtide loend - Guinea valitsusjuhtide loend - Guinea-Bissau valitsusjuhtide loend - Guyana valitsusjuhtide loend

HRedigeeri

Haiti valitsusjuhtide loend - Hiina valitsusjuhtide loend - Hiina Rahvavabariigi valitsusjuhtide loend - Hispaania valitsusjuhtide loend - Hollandi valitsusjuhtide loend - Horvaatia valitsusjuhtide loend

IRedigeeri

Ida-Timori valitsusjuhtide loend - Iirimaa valitsusjuhtide loend - Iisraeli valitsusjuhtide loend - India valitsusjuhtide loend - Indoneesia valitsusjuhtide loend - Iraagi valitsusjuhtide loend - Iraani valitsusjuhtide loend - Islandi valitsusjuhtide loend - Itaalia valitsusjuhtide loend

JRedigeeri

Jaapani valitsusjuhtide loend - Jamaica valitsusjuhtide loend - Jeemeni valitsusjuhtide loend - Jordaania valitsusjuhtide loend

KRedigeeri

Kambodža valitsusjuhtide loend - Kameruni valitsusjuhtide loend - Kanada valitsusjuhtide loend - Kasahstani valitsusjuhtide loend - Katari valitsusjuhtide loend - Keenia valitsusjuhtide loend - Kesk-Aafrika Vabariigi valitsusjuhtide loend - Kiribati valitsusjuhtide loend - Komooride valitsusjuhtide loend - Kongo DV valitsusjuhtide loend - Kongo Vabariigi valitsusjuhtide loend - Kreeka valitsusjuhtide loend - Kuuba valitsusjuhtide loend - Kuveidi valitsusjuhtide loend - Kõrgõzstani valitsusjuhtide loend - Küprose valitsusjuhtide loend

LRedigeeri

Laose valitsusjuhtide loend - Leedu valitsusjuhtide loend - Lesotho valitsusjuhtide loend - Libeeria valitsusjuhtide loend - Liechtensteini valitsusjuhtide loend - Liibanoni valitsusjuhtide loend - Liibüa valitsusjuhtide loend - Luksemburgi valitsusjuhtide loend - Lõuna-Aafrika Vabariigi valitsusjuhtide loend - Lõuna-Korea valitsusjuhtide loend - Läti valitsusjuhtide loend

MRedigeeri

Madagaskari valitsusjuhtide loend - Makedoonia valitsusjuhtide loend - Malaisia valitsusjuhtide loend - Malawi valitsusjuhtide loend - Maldiivide valitsusjuhtide loend - Mali valitsusjuhtide loend - Malta valitsusjuhtide loend - Maroko valitsusjuhtide loend - Marshalli Saarte valitsusjuhtide loend - Mauritaania valitsusjuhtide loend - Mauritiuse valitsusjuhtide loend - Mehhiko valitsusjuhtide loend - Mikroneesia valitsusjuhtide loend - Moldova valitsusjuhtide loend - Monaco valitsusjuhtide loend - Mongoolia valitsusjuhtide loend - Mosambiigi valitsusjuhtide loend - Myanmari valitsusjuhtide loend

NRedigeeri

Namiibia valitsusjuhtide loend - Nauru valitsusjuhtide loend - Nepali valitsusjuhtide loend - Nicaragua valitsusjuhtide loend - Nigeeria valitsusjuhtide loend - Nigeri valitsusjuhtide loend - Norra valitsusjuhtide loend

ORedigeeri

Omaani valitsusjuhtide loend

PRedigeeri

Paapua Uus-Guinea valitsusjuhtide loend - Pakistani valitsusjuhtide loend - Panama valitsusjuhtide loend - Paraguay valitsusjuhtide loend - Peruu valitsusjuhtide loend - Poola valitsusjuhtide loend - Portugali valitsusjuhtide loend - Prantsusmaa valitsusjuhtide loend - Põhja-Korea valitsusjuhtide loend

RRedigeeri

Roheneemesaarte valitsusjuhtide loend - Rootsi valitsusjuhtide loend - Rumeenia valitsusjuhtide loend - Rwanda valitsusjuhtide loend

SRedigeeri

Saalomoni Saarte valitsusjuhtide loend - Saint Kittsi ja Nevise valitsusjuhtide loend - Saint Lucia valitsusjuhtide loend - Saint Vincenti valitsusjuhtide loend - Saksamaa valitsusjuhtide loend - Sambia valitsusjuhtide loend - Samoa valitsusjuhtide loend - San Marino valitsusjuhtide loend - São Tomé ja Príncipe valitsusjuhtide loend - Saudi Araabia valitsusjuhtide loend - Seišellide valitsusjuhtide loend - Senegali valitsusjuhtide loend - Serbia ja Montenegro valitsusjuhtide loend - Sierra Leone valitsusjuhtide loend - Singapuri valitsusjuhtide loend - Slovakkia valitsusjuhtide loend - Sloveenia valitsusjuhtide loend - Somaalia valitsusjuhtide loend - Soome valitsusjuhtide loend - Sri Lanka valitsusjuhtide loend - Sudaani valitsusjuhtide loend - Suriname valitsusjuhtide loend - Suurbritannia valitsusjuhtide loend - Svaasimaa valitsusjuhtide loend - Süüria valitsusjuhtide loend

ŠRedigeeri

Šveitsi valitsusjuhtide loend

ZRedigeeri

Zimbabwe valitsusjuhtide loend

TRedigeeri

Taani valitsusjuhtide loend - Tadžikistani valitsusjuhtide loend - Tai valitsusjuhtide loend - Taiwani valitsusjuhtide loend - Tansaania valitsusjuhtide loend - Togo valitsusjuhtide loend - Tonga valitsusjuhtide loend - Trinidadi ja Tobago valitsusjuhtide loend - Tšaadi valitsusjuhtide loend - Tšehhi valitsusjuhtide loend - Tšiili valitsusjuhtide loend - Tuneesia valitsusjuhtide loend - Tuvalu valitsusjuhtide loend - Türgi valitsusjuhtide loend - Türkmenistani valitsusjuhtide loend

URedigeeri

Uganda valitsusjuhtide loend - Ukraina valitsusjuhtide loend - Ungari valitsusjuhtide loend - Uruguay valitsusjuhtide loend - Usbekistani valitsusjuhtide loend - Uus-Meremaa valitsusjuhtide loend

VRedigeeri

Valgevene valitsusjuhtide loend - Vanuatu valitsusjuhtide loend - Vatikani valitsusjuhtide loend - Venemaa valitsusjuhtide loend - Venezuela valitsusjuhtide loend - Vietnami valitsusjuhtide loend


Vaata kaRedigeeri