Terror (ansambel)

Terror on viieliikmeline hardcore punk'i stiili bänd Ameerika Ühendriikides. Bänd asutati 2002. aastal

Terror
Päritolu Los Angeles, California, Ameerika Ühendriigid
Stiilid hardcore punk, metalcore
Tegev 2002-praeguseni
Plaadifirma Reaper Records, Century Media, Victory
Seotud esitajad Buried Alive, Down to Nothing, No Warning, First Blood, Nails, Hatebreed
Veebileht http://www.terrorlahc.com/
Terror 2011

AjaluguRedigeeri

Nende teist stuudioalbumit "One with the Underdogs" osteti üle 40 000 eksemplari. Bänd on tuuritanud läbi Euroopa, Austraalia, Uus-Meremaa, Jaapani, Korea, Mehhiko ja Lõuna-Ameerika. Nende kolmas album "Always the Hard Way" jõudis 10. kohale Billboardi Heatseekersi edetabelis ning 19. kohale edetabelis "Top Independent Records".

Enne Terrorit laulis Scott Vogel bändides Slugfest ja Despair ning Buffalos 1990ndate keskel tegutsenud metalcore-ansamblis Buried Alive. Trummar Nick Jett ja endine kitarrist Todd Jones olid varem hardcore-bändi Carry On (kelle plaadid ilmusid Bridge Nine ja Teamwork Records plaadifirmade kaudu) liikmed. Virginia osariigis asuvast Richmondist pärit David Wood oli oma kodulinnas tuntud hardcore- bändi Down to Nothing vokalist. Carl Schwartz, kes oli varem kaasa teinud ansamblis Sworn Vengeance, salvestas suurema osa albumi "Always the Hard Way" materjalist, enne kui ta lõplikult Terrorist lahkus, et pühenduda oma teisele projektile First Blood.

Bändi liikmedRedigeeri

  • Scott Vogel– vokaalid (2002–praeguseni)
  • Nick Jett – trummid (2002–praeguseni)
  • Martin Stewart – kitarr (2006–praeguseni)
  • Jordan Posner – kitarr (2009–praeguseni)
  • Chris Linkovich – basskitarr (2017–praeguseni)

Endised liikmedRedigeeri

  • Matt Smith – basskitarr (2002)
  • Eric Pressman – kitarr (2002)
  • Todd Jones – kitarr (2002–2004)
  • Doug Weber – kitarr (2002–2009)
  • Richard Thurston – basskitarr (2002–2003)
  • Carl Schwartz – basskitarr (2003–2005)
  • Frank Novinec – kitarr (2004–2006)
  • Jonathan Buske – basskitarr (2005–2008)
  • David Wood – basskitarr (2009–2017)

DiskograafiaRedigeeri

MuusikavideodRedigeeri

  • "Push It Away" (2003)
  • "Keep Your Mouth Shut" (2004)
  • "Overcome" (2005)
  • "Always the Hard Way" (2006)
  • "Lost" (2006)
  • "Betrayer" (2008)
  • "Never Alone" (2008)
  • "Rise of the Poisoned Youth" (2009)
  • "Stick Tight" (2010)
  • "Keepers of the Faith" (2011)
  • "Return to Strength" (2011)
  • "You're Caught" (2011)
  • "The New Blood" (2012)
  • "Live by the Code" (2013)
  • "I'm Only Stronger" (2013)
  • "The Most High" (2013)
  • "Hard Lessons" (2014)
  • "Shot Of Reality" (2014)
  • "Cold Truth" (2014)
  • "Mind at War" (2015)
  • "Bad Signs" (2015)
  • "Sick and Tired" (2015)