David E. Kelley

David E. Kelley koos abikaasa Michelle Pfeifferiga 1994. aasta Emmyde jagamisel

David Edward Kelley (sündinud 4. aprillil 1956 Maines Watervilles) on mitme Emmy auhinnaga pärjatud USA stsenarist ja filmiprodutsent.

Tema ideede ja stsenaariumi põhjal on loodud populaarsed telesarjad "Chicago Hope", "The Practice", "Ally McBeal", "Boston Public" ja "Boston Legal".

EluluguRedigeeri

David E. Kelley õppis Princetoni ülikoolis ja Bostoni ülikoolis õigusteadust. Töötas Bostonis juristina.

David E. Kelley on abielus näitleja Michelle Pfeifferiga, kellega tal on poeg ja lapsendatud tütar.

Osaline filmograafiaRedigeeri

FilmidRedigeeri

  • 1987 "From the Hip" (stsenarist)
  • 1996 "To Gillian on Her 37th Birthday" (stsenarist, produtsent)
  • 1999 "Mystery, Alaska" (stsenarist, produtsent)
  • 1999 "Lake Placid" (stsenarist, produtsent)
  • 2008 "Chasing Montana" (stsenarist)

TelesarjadRedigeeri