Ava peamenüü
Anneli Saaristo

Terttu Anneli Orvokki Saaristo (sündinud 15. veebruar 1949 Joikionineni vallas) on soome laulja ja näitleja.

Ta esindas lauluga "La dolce vita" Soomet 1989. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Šveitsis, kus saavutas 76 punktiga 7. koha.

DiskograafiaRedigeeri

AlbumidRedigeeri

  • Aina aika rakkauden (1980)
  • Elän hetkessä (1984)
  • Näin jäätiin henkiin (1985)
  • Tuuli, laivat ja laulu (1987)
  • La dolce vita (1989)
  • Appelsiinipuita aavikkoon (1992)
  • Kypsän naisen blues (1995)
  • Helminauha (1999)
  • Kaksi sielua (2004)

VälislingidRedigeeri