Smita Nair Jain

India autor

Smita Nair Jain[1] (sündinud 20. novembril 1969) on India näitleja, autor, stsenarist, laulja ja ettevõtte juht. Enamik filme, milles ta mänginud, on hindikeelsed, kuid ta on mänginud ka ingliskeelsetes filmides. Ta on abielus näitleja Rajiv Jainiga. Usutunnistuselt on ta hindu.

Smita Nair Jain
Smita Nair Jain speaking at Nasscom.jpg
Sünniaeg 20. november 1969 (51-aastane)
Sünnikoht Pune, Maharashtra, India
Amet näitleja, laulja, kirjanik, autor, stsenarist
Tegev 1994. Aastast
Abikaasa Rajiv Jain (2011–)
Lapsed 2

Ta sai tuntuks eelkõige oma 2008. aastal avaldatud romaaniga "Kkrishnaa's Konfessions" ("Kṛṣṇa ülestunnistused"), mis pälvis seltsi Young Achievers auhinna.

FilmograafiaRedigeeri

  • 2004: Remix
  • 2005: India Calling
  • 2005: Bombay Talking
  • 2005: Mano Ya Na Mano
  • 2005: Kaajjal - Sabbki Aankhon My Basi
  • 2005: Darna Mana Hai
  • 2006: Zindaggi Rocks
  • 2006: L'intouchable
  • 2010: Hath Na Lagaye
  • 2013: Issaq
  • 2014: Bal Gopal Kare Dhamaal
  • 2014: Happy Ending
  • 2014: Kabhi Yun Bhi Toh Ho
  • 2016: 60 minutes
  • 2017: Love Ni Bhavai

TeosedRedigeeri

Vaata kaRedigeeri

ViitedRedigeeri

  1. "Smita Nair Jain - Goodreads". Goodreads, 2018. Vaadatud 09.09.2018. Inglise.

VälislingidRedigeeri