Ava peamenüü
Nina Hagen filmi "Seitsmes pöialpoiss" esilinastusel (2014).

Nina Hagen (õieti Catharina Hagen; sündinud 11. märtsil 1955 Ida-Berliinis Saksa DV-s) on Saksa laulja, laulukirjutaja ja näitleja.

1976. aasta detsembris asus ta elama Lääne-Saksamaale. Teda kutsutakse ka pungi ristiemaks ja vanaemaks.

IsiklikkuRedigeeri

Isa Hans Oliva-Hagen (1922–1992), kasutanud ka nime John Ryder. Ema Eva-Maria Hagen(1934, n Buchholz). Tütar Cosma Shiva Hagen (1981). Kasuisa Wolf Biermann(1936).

DiskograafiaRedigeeri

FilmograafiaRedigeeri

  • "Heiraten/Weiblich" (1975)
  • "Heute ist Freitag" (1975)
  • "Liebesfallen" (1976)
  • "Unser stiller Mann" (1976)
  • "Bildnis einer Trinkerin" (1979)
  • "Cha-Cha" (1979)
  • "Pankow '95" (1983)
  • "Der Albtraum vor Weihnachten" (1993)
  • "Lilien in der Bank" (1996)
  • "Vasilisa" (2000)
  • "7 Dwarves – Men Alone in the Wood" (2004)
  • "7 Zwerge – Der Wald ist nicht genug" (2006)
  • "Gutterdämmerung" (2016)

VälislingidRedigeeri