Ava peamenüü

Enamik Armeenia ajalehti ilmub enam kui ühes keeles, sageli on armeeniakeelse kõrval ka ingliskeelne osa.

Päevalehtede loendRedigeeri

Nimi Armeeniakeelne nimi Nime tähendus Veebisait Ilmumissagedus Keeled Toimetaja Kirjastaja
Aravot Առավոտ "Hommik" www.aravot.am iga päev inglise, armeenia, vene Aram Abrahamjan
Armenia Liberty www.azatutyun.am äripäeviti inglise, armeenia Armen Douljan Radio Free Europe/Radio Liberty
Azg Ազգ "Rahvus" www.azg.am iga päev inglise, armeenia, vene, türgi Hakob Avetikjan
Business 24 www.b24.am iga päev armeenia
Capital Կապիտալ www.cdaily.am iga päev armeenia
Tšorrord Iškhanutjun Չորրորդ Իշխանություն "Neljas jõud" www.chi.am/ iga päev armeenia
Hayk Հայք www.hayqdaily.am iga päev armeenia
Hajastani Hanrapetutjun Հայաստանի Հանրապետություն "Armeenia Vabariik" www.hhpress.am iga päev inglise, armeenia, vene Armeenia valitsus
Hraparak Հրապարակ "Ruut" www.hraparak.am iga päev armeenia Armine Ohanjan
Hajkakan Žamanak Հայկական Ժամանակ "Armeenia Aeg" www.armtimes.com iga päev armeenia Nikol Pašinjan
Novoye Vremya Новое Время "Uus Aeg" www.nv.am/ iga päev vene Ruben Satjan
Oratert Օրաթերթ "Päevaleht" www.oratert.com iga päev armeenia
Pakagits Փակագիծ "Sulud" www.pakagic.am iga päev armeenia
Respublika Armenia Республика Армениа "Armeenia Vabariik" www.rs.am/ iga päev vene Meline Petrosjan
Tert Թերթ "Ajaleht" www.tert.am iga päev armeenia, vene
Žamanak Ժամանակ "Aeg" www.zhamanak.com iga päev armeenia, inglise Arman Babadžanjan

Harvemini ilmuvad lehedRedigeeri

Nimi Armeeniakeelne nimi Nime tähendus Veebisait Ilmumissagedus Keeled Toimetaja Kirjastaja
Armenia Now "Armeenia Praegu" www.armenianow.com kord nädalas (reedeti) inglise, armeenia, vene John Hughes, Tony Halpin New Times Journalism Training Center, MTÜ
Armenian Times "Armeenia Aeg" kord kuus inglise, armeenia, vene
Avangard Ավանգարդ www.avangard.am kord nädalas armeenia
Iravunk de facto Իրավունք դե ֆակտո "Õigused ja tegelikkus" www.idefacto.am kaks korda nädalas armeenia Piruza Meliksetjan
Sjuniats Jerkir Սյունյաց Երկիր "Sjunikhimaa" www.syuniacyerkir.am kord 10 päeva jooksul armeenia

VeebiuudisedRedigeeri

Nimi Armeeniakeelne nimi Nime tähendus Veebisait Ilmumissagedus Keeled
Hetq Online (uuriv ajakirjandus) Հետք www.hetq.am kord nädalas armeenia, inglise
Armenpress Armenian News Agency www.armenpress.am iga päev inglise, vene, armeenia
Armregions.am Հայաստանի մարզերի ձայն "Armeenia Piirkondade Hääl" www.armregions.am iga päev inglise, vene, armeenia
Taregir Տարեգիր www.taregir.am iga päev armeenia
Pressinfo.am Armeenia trüki- ja veebiväljaannete portaal www.pressinfo.am inglise, vene, armeenia
Hraparak Հրապարակ www.hraparak.am iga päev armeenia
Oratert Օրաթերթ www.oratert.com iga päev armeenia

Armeenia diasporaa ajalehedRedigeeri

  Pikemalt artiklis Armeenia ajalehed

Lisaks Armeenias ilmuvatele ajalehtedele on ulatuslik ajalugu ka Armeenia diasporaa meediaväljaannetel. Peamiselt antakse armeeniakeelseid ajalehti välja Liibanonis, USA-s, Kanadas, Prantsusmaal, Egiptuses, Türgis, Iraanis ja Venemaal.

Kõige kauem ilmunud lehtede seas on "Jamanag" ja "Marmara" Türgis, "Haratš" Prantsusmaal, "Hajrenikh", "Asbarez" ja "Baikar" USA-s, "Alik" Iraanis, "Arev" ja "Husaper" Egiptuses ning "Aztag", "Ararad ja "Zartonk" Liibanonis.

Paljud välisarmeenlaste ajalehed ilmuvad ka kohalikus keeles, eriti inglise keeles. Tuntumate seas on "Armenian Weekly", "Armenian Mirror-Spectator" ja "Armenian Reporter".