John William Ferrell (sündinud 16. juulil 1967) on USA näitleja, koomik ja produtsent.

Will Ferrell
Sünninimi John William Ferrell
Sünniaeg 16. juuli 1967 (57-aastane)
Sünnikoht Irvine, California, USA
Tegev 1991-
Abikaasa Viveca Paulin (2000-)
Lapsed 3

Filmograafia

muuda
Aasta Originaalpealkiri Eestikeelne pealkiri Roll
1995 "A Bucket of Blood"
1995 "Men Seeking Women" "Mehed otsivad naisi" Al
1997 "Austin Powers: International Man of Mystery" "Austin Powers" Mustafa
1998 "A Night at the Roxbury" "Öö Roxbury's" Steve Butabi
1998 "The Thin Pink Line" Darren Clark
1999 "The Suburbans" Gil
1999 "Austin Powers: The Spy Who Shagged Me" "Austin Powers: Spioon, kes mind kargas"[1] Mustafa
1999 "Dick" Bob Woodward
1999 "Superstar" "Superstaar" Sky Corrigan, Jesus
2000 "Drowning Mona" "Mona uputamine" Cubby
2000 "The Ladies Man" Lance DeLune
2001 "Jay and Silent Bob Strike Back" "Jay ja Vaikne Bob annavad vastulöögi" Willenholly
2001 "Zoolander" "Zoolander" Mugatu
2002 "Boat Trip" "Paadireis"[2] Michael
2003 "Old School" "Vana kool" Frank
2003 "Elf" "Päkapikk" Buddy
2004 "Starsky and Hutch" "Starsky ja Hutch" Big Earl
2004 "Anchorman: The Legend of Ron Burgundy" "Uudisteankur: Legend Ron Burgundyst" Ron Burgundy
2004 "Melinda and Melinda" "Melinda ja Melinda" Hobie
2005 "The Wendell Baker Story" Dave
2005 "Kicking & Screaming" "Vutipapa" Phil Weston
2005 "Bewitched" "Mu kallis nõiamoor" Jack Wyatt, Darrin
2005 "Wedding Crashers" "Pulmakütid"[3] Chazz Reinhold
2005 "Winter Passing" "Mööduv talv" Corbit
2005 "The Producers" "Produtsendid" Franz Liebkind
2006 "Curious George" "Uudishimulik George" Ted
2006 "Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby" "Ricky Bobby – legendaarne kihutaja" Ricky Bobby
2006 "Stranger Than Fiction" "Väljamõeldisestki veidram" Harold Crick
2007 "Blades of Glory" "Uljad uisuvelled" Chazz Michael Michaels
2008 "Semi-Pro" "Poolprofid" Jackie Moon
2008 "Step Brothers" "Kasuvennad" Brennan Huff
2009 "The Goods: Live Hard, Sell Hard" "Kaup: ela visalt, müü visalt!" McDermott
2010 "The Other Guys" "Varuvõmmid" Allen Gamble
2010 "Everything Must Go" "Kõik peab kaduma" Nick Halsey
2010 "Megamind" "Megameel" Megameel
2012 "Tim and Eric's Billion Dollar Movie" Damien Weebs
2012 "Casa de mi Padre" "Minu isa kodu" Armando
2012 "The Campaign" "Kampaania" Cam Brady
2013 "The Internship" "Praktikandid"[4] Madratsimüüja
2013 "Anchorman 2: The Legend Continues" "Legend Ron Burgundyst jätkub" Ron Burgundy
2014 "The Lego Movie" "Lego film" Lord Business, President Business, mees ülalkorrusel
2015 "Get Hard" "Ole tugev!" James
2015 "A Deadly Adoption" Robert Benson
2015 "Daddy's Home" "Papside lahing" Brad Whitaker
2016 "Zoolander 2" "Zoolander 2" Jacobim Mugatu
2017 "The House" "Maja võidab alati" Scott Johansen
2017 "Daddy's Home 2" "Papside lahing 2" Brad Whitaker
2018 "Holmes & Watson" "Holmes ja Watson" Sherlock Holmes
2019 "The Lego Movie 2: The Second Part" "Lego film 2" President Business, isa
2019 "Drunk Parents" "Vintis vanemad"[5] Kodutu
2019 "Zeroville" Rondell
2019 "Between Two Ferns: The Movie" Will Ferrell
2020 "Downhill" "Allamäge" Pete
2020 "Impractical Jokers: The Movie"
2020 "Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga" Lars Erickssong
2022 "Spirited" Present
2023 "Barbie" "Barbie"[6] Matteli tegevjuht
2023 "Strays" Reggie
2023 "Quiz Lady" Terry McTeer

Viited

muuda
  1. "Austin Powers: Spioon, kes mind kargas/Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999)". Filmiveeb. Vaadatud 28. detsembril 2023.
  2. "Paadireis/Boat Trip (2002)". Filmiveeb. Vaadatud 28. detsembril 2023.
  3. "Pulmakütid/Wedding Crashers (2005)". Filmiveeb. Vaadatud 28. detsembril 2023.
  4. "Praktikandid/The Internship (2013)". Filmiveeb. Vaadatud 28. detsembril 2023.
  5. "Vintis vanemad/Drunk Parents (2019)". Filmiveeb. Vaadatud 28. detsembril 2023.
  6. "Barbie/Barbie (2023)". Filmiveeb. Vaadatud 28. detsembril 2023.

Välislingid

muuda