Vicious Crusade on 1996. aastal loodud Valgevene heavy metal ansambel.

Vicious Crusade
Päritolu Valgevene
Stiilid Heavy metal
Folk metal
Tegev alates 1996
Plaadifirma Metal Records
Legion Productions
BMA Group
Veebileht [1]
Koosseis
Źmicier Basik
Bagrat Vartanian
Alaksiej Vierciel
Alaksiej Hładyš
Taciana Łaboda
Siarhiej Adziniec
Endised liikmed
Elena Horščuk
Pavel Reunov
Alena Hornyh

DiskograafiaRedigeeri

  • Life That Kills (1996)
  • Faces Of Vice (1997) (EP)
  • The Unbroken (1999)
  • Messiah... Isn't It Me? (2001)(EP)
  • Forbidden Tunes (2002)
  • Freedom Comes (2009)

KoosseisRedigeeri

Praegused liikmedRedigeeri

  • Alaksiej Vierciel – kitarrist
  • Źmicier Basik - kitarrist, laulja
  • Alaksiej Hładyš – löökpillid
  • Bagrat Vartanjan – viiul (aastast 2000)
  • Siarhiej Adziniec – basskitarrist (aastast 2000)
  • Taciana Łaboda – laulja (aastast 2002)

Endised liikmedRedigeeri

  • Elena Horščuk – laulja (1996 - 1997)
  • Alena Hornyh – laulja (1997 - 2002)
  • Pavel Reunov – basskitarrist (1996 - 2000)

ViitedRedigeeri

VälislingidRedigeeri