Ryan Reynolds

Ryan Rodney Reynolds (sündinud 23. oktoobril 1976 Vancouveris) on Kanada filminäitleja.

Ryan Reynolds
Ryan reynolds.jpg
Sünninimi Ryan Rodney Reynolds
Sünniaeg 23. oktoober 1976 (45-aastane)
Sünnikoht Vancouver, Kanada
Amet näitleja, produtsent
Tegev 1991-
Abikaasa Blake Lively

Tema tuntuimate filmirollide hulka kuuluvad osatäitmised filmides "Peoloom Van Wilder", "Amityville'i õudus", "Ettepanek", "X-Meeste algus: Wolverine" ja "Roheline Latern".

Filmides "X-Meeste algus: Wolverine" ja "Deadpool kehastas ta Marvel Comics'i antikangelast Deadpooli.

Ryan Reynolds abiellus 27. septembril 2008 Scarlett Johanssoniga. Nad läksid lahku detsembris 2010. 2012. aastal abiellus ta Blake Livelyga. Oktoobris 2014 teatas Blake oma blogi kaudu, et nad ootavad Ryaniga oma esimest last. [1]

Osaline filmograafiaRedigeeri

aasta pealkiri eestikeelne pealkiri roll
1999 "Coming Soon" "Tuleb ära" Henry Lipschitz
2002 "Buying the Cow" "Sarved maha" Mike Hanson
2003 "The In-Laws" "Hull äiapapa" Mark Tobias
2004 "Blade: Trinity" "Blade: Trinity" Hannibal King
2004 "Harold & Kumar Go to White Castle" "Harold ja Kumar" Male Nurse
2005 "The Amityville Horror" "Amityville'i õudus" George Lutz
2005 "Just Friends" "Lihtsalt sõbrad" Chris Brander
2005 "Waiting..." "Oodates" Monty
2006 "Smokin' Aces" "Äss mättasse" Richard Messner
2007 "The Nines" "Üheksad" Gary / Gavin Taylor / Gabriel
2009 "X-Men Origins: Wolverine" "X-Meeste algus: Wolverine" Wade Wilson
2009 "The Proposal" "Ettepanek" Andrew Paxton
2009 "Adventureland" "Adventureland - Pöörane suvi" Mike Connell
2011 "The Change-Up" "Kehad vahetusse" Mitch Planko
2012 "Safe House" "Turvamaja" Matt Weston
... ... ...
2016 "Deadpool" "Deadpool" Wade / Deadpool
2016 "Criminal" "Kriminaal" Bill Pope
2017 "The Hitman's Bodyguard" "Palgamõrvari ihukaitsja" Michael Bryce
2018 "Deadpool 2" "Deadpool 2" Wade Wilson / Deadpool
2019 "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw" "Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw" Eteon Director
2021 "Hitman's Wife's Bodyguard" "Palgamõrvari naise ihukaitsja" Michael Bryce
2021 "Free Guy" "Vabamees" Guy

ViitedRedigeeri

  1. "Blake Lively & Ryan Reynolds are Married". People. 9. september 2012. Vaadatud 9. september 2012.