Ava peamenüü

Pilar Sánchez Luque (esinejanimega Pastora Soler; sündinud 27. novembril 1978 Coria del Ríos) on hispaania lauljanna.

Pastora Soler
PastoraSoler2009.jpg
Sünninimi Pilar Sánchez Luque
Sündinud 27. november 1978 (40-aastane)
Päritolu Hispaania
Stiilid popp, flamenko
Elukutse laulja
Tegev 1992

Ta esindas Hispaaniat 2012. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Bakuus lauluga "Quédate conmigo". Finaalkontserdil saavutas ta 97 punktiga 10. koha.

Sisukord

DiskograafiaRedigeeri

StuudioalbumidRedigeeri

  • "Nuestras coplas" (1994)
  • "El mundo que soñé" (1996)
  • "Fuente de luna" (1999)
  • "Corazón congelado" (2001)
  • "Deseo" (2002)
  • "Pastora Soler" (2005)
  • "Toda mi verdad" (2007)
  • "Bendita locura" (2009)
  • "Una mujer como yo" (2011)
  • "Una mujer como yo: Versión Eurovisión" (2012)
  • "Conóceme" (2013)

KontsertalbumRedigeeri

  • "15 Años" (2010)

KogumikalbumRedigeeri

  • "Sus grandes éxitos" (2005)

VälislingidRedigeeri