Mary Roos

Saksamaa laulja

Mary Roos (sünninimi Marianne Rosemarie Schwab; 9. jaanuar 1949 Bingenis) on saksa laulja.

Mary Roos 2007. aastal

1972. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel saavutas lauluga "Nur die Liebe lässt uns leben" kolmanda koha. Mary Roos töötanud koos selliste edukalt saksa heliloojatega/produtsentidega nagu Dieter Bohlen, Drafi Deutscher, Ralph Siegel, Michael Reinecke, Michael Kunze ja Thomas Meisel. Mary Roos on üks menukamaid saksa soololauljaid.

DiskograafiaRedigeeri

SinglidRedigeeri

  • 1958: Ja, die Dicken sind ja so gemütlich
  • 1965: Geh nicht den Weg
  • 1969: Das hat die Welt noch nicht erlebt
  • 1970: Das Beste an dir
  • 1970: Arizona Man
  • 1971: Am Anfang war die Liebe
  • 1971: California Nacht
  • 1971: Wir glauben an Morgen
  • 1971: So Leb'dein Leben (My Way)
  • 1972: Nur die Liebe lässt uns leben
  • 1972: Er bleibt hier (für immer)
  • 1973: Fremdes Mädchen
  • 1973: Lieber John
  • 1974: Hamburg im Regen
  • 1975: Eine Liebe ist wie ein Lied
  • 1975: Stopp, mach das noch einmal
  • 1976: Die Einsamkeit in meinem Zimmer
  • 1976: Nimm dir nie ein Teufelsweib
  • 1977: Santo Domingo
  • 1977: Ich bin Mary und nicht Jane
  • 1978: Samba d'amor
  • 1979: Ich werd' geh'n heute Nacht
  • 1980 Nimm den Fuß aus der Tür
  • 1980: Wenn ich dich nicht halten kann
  • 1981: Nachts wenn du einsam bist
  • 1981: Ich warte
  • 1982: Lady (koos David Hanselmanniga)
  • 1982: Heiß und kalt
  • 1982: Es ist nie zu spät (koos David Hanselmanniga)
  • 1982: "Zeit"
  • 1984: Aufrecht geh'n
  • 1985: Ich bin stark nur mit Dir
  • 1985: Keine Träne tut mir leid
  • 1986: Bleib wie du bist
  • 1987: Explosion
  • 1988: Signale
  • 1992: Alles was ich will
  • 1999: Doch leider lieb ich dich immer noch
  • 2000: Rodeo
  • 2001: Männer wie du
  • 2002: Jeder ist ein kleiner Held
  • 2004: Zu schön um wahr zu sein
  • 2005: Für immer
  • 2008: Die Welt kann warten

AlbumidRedigeeri

  • 1971: Mary Roos
  • 1973 Lieber John
  • 1987: Leben spür'n
  • 1992: Alles was ich will
  • 1995 Mehr als ein Gefühl
  • 1996: Rücksicht
  • 1999: Mittendrin
  • 2000: Meine Besten
  • 2001: Roosige Zeiten
  • 2003: Achterbahn
  • 2004: Herzen zu verschenken
  • 2005: Leben
  • 2007: Hautnah

FilmograafiaRedigeeri

  • 1958: Die Straße
  • 1966: Sperrbezirk
  • 1971: Un enfant dans la ville

VälislingidRedigeeri