Kemopetrol on 1998. aastal asutatud Soome ansambel. Ansambli nimi tuleb Tšehhi jäähokitiimi Chemopetrol Litvínov nimest.

Kemopetrol
Kemopetrol laval 2007. aastal
Kemopetrol laval 2007. aastal
Päritolu Soome
Stiilid popmuusika, rokkmuusika
Tegev 1998
Veebileht Kodulehekülg
Koosseis
Laura Närhi
Kalle Koivisto
Marko Soukka
Teemu Nordman
Endised liikmed
Kari Myöhänen
Lauri Hämäläinen

DiskograafiaRedigeeri

SinglidRedigeeri

  • Child Is My Name (1999)
  • Tomorrow (2000)
  • African Air (2000)
  • Disbelief (2000)
  • Saw It on TV (2002)
  • Goodbye (2002)
  • My Superstar (2004)
  • Planet (2006)
  • Already Home (2006)
  • Overweight & Underage (2006)
  • Changing Lanes (2011)

AlbumidRedigeeri

  • Slowed Down (2000)
  • Slowed Down — Special 2CD Edition (2001)
  • Everything’s Fine (2002)
  • Play For Me (2004)
  • Teleport (2006)
  • A Song & A Reason (2011)