Def Räädu

Def Räädu on 1999. aastal asutatud Eesti ansambel.

KoosseisRedigeeri

PõhiliikmedRedigeeri

Peamised koostööpartneridRedigeeri

Kaasatud muusikudRedigeeri

Diskograafia[1]Redigeeri

AlbumidRedigeeri

  • 2001 "Café Liquid Deluxe"
  • 2004 "Planet Duckrabbit"
  • 2006 "Succiety"
  • 2009 "Ahvid & Klahvid"

Remiks-albumidRedigeeri

  • 2007 "Succiety²"
  • 2012 "Ahvid & Klahvid 2.0"

SinglidRedigeeri

  • 2001 "Don't Acquiesce In Evidence"
  • 2002 "Freedom"
  • 2003 "Eesti"
  • 2005 "Def Räädu Teema / Las Ma Ütlen"
  • 2005 "Mis Värk On?"
  • 2007 "Hea Uus Ilm"
  • 2008 "Tantsusaalide Ülemus"
  • 2017 "Bashmentaliteet"

Lood kogumikelRedigeeri

  • 1999 "Higha Collection 2"
  • 2000 "Jet Set 2: Airport Lounge"
  • 2000 "Electroliday: Days Off. Nights Out. Lights Down."
  • 2003 "Higha Collection 3"
  • 2004 "Vibratsioon Vol. 3"
  • 2005 "Muda 2005: Colour Guide To Estonian Electronic Music"
  • 2007 "Talvehitt 2007"
  • 2007 "Higha Collection 6"
  • 2007 "Puhas Kuld"
  • 2007 "I Slept With Georg Vol.2"
  • 2012 "Higha Collection 7"
  • 2016 "Higha Collection 9"

VideodRedigeeri

  • 2005 "Las Ma Ütlen"
  • 2006 "Mis Värk On"
  • 2008 "Vaatenurga Turist"
  • 2009 "Nupumees"
  • 2009 "Viru Vanne"
  • 2009 "Kaubaralliauto"
  • 2009 "Mis Värk On? (Sugar Creek Remix)"
  • 2011 "Meeskonnamäng"
  • 2012 "Kolmas Sort"
  • 2017 "Bashmentaliteet"

EsinemisedRedigeeri

Def Räädu on koos erinevate koostööpartneritega andnud sadu kontserte üle Eesti ja ka väljaspool Eestit.

Olulisemad esinemised

  • 24.02.2009 Eesti Vabariigi aastapäeva presidendi vastuvõtul Jõhvis
  • 17.06.2011 Rabarock
  • ...

Tunnustused ja nominatsioonidRedigeeri

  • 2004 Rakvere linna tegija tiitel
  • 2005 Eesti Muusikaauhinnad - aasta hiphop/r’n’b artist nominent
  • 2007 Eesti Muusikaauhinnad - aasta hiphop/r’n’b artist nominent
  • 2010 Eesti Muusikaauhinnad - aasta hiphop/r’n’b artist nominent

SümboolikaRedigeeri

PartjänesRedigeeri

...

ViitedRedigeeri

  1. "Discogs". Vaadatud 26.02.2017.

VälislingidRedigeeri