Ava peamenüü

See on Alžeeria sihtnumbrite loend; esimesed kaks numbrit on provintsi kood. Suuremate linnade shtnumbrid koosnevad peamiselt provintsikoodidest ja nullidest pärast seda. Ametlikes linnapiirkondades on ka suuri linnaosasid, millel on oma sihtnumbrid.

ARedigeeri

  • Zeribet El Oued : 07250
  • Abadla : 11111
  • Abalessa : 11120
  • Abdelmadjid : 17401
  • Abdelmalek Ramdane : 27320
  • Abizar : 15376
  • Abou el Hassan : 02215
  • Achaacha : 27330
  • Achasta Ammor : 27301
  • Addaoua : 19261
  • Adekar Kebouche : 06401
  • Adgha : 01001
  • Adila Tamdikht : 15481
  • Adjioun : 06601
  • Adrar : 01000
  • Affensou : 21231
  • Afir : 35110
  • Aflou : 03400
  • Aghbala : 06351
  • Aghir : 40303
  • Aghlal : 46155
  • Aghrib : 15345
  • Agouni Bouafir : 15351
  • Agouni Bouragh : 15505
  • Agouni Gueghrane : 15465
  • Agouni Ouadallah : 15262
  • Agouni Oufekous : 15622
  • Agouni Ouzaraz : 15378
  • Aguemoune Beni Khiar : 06531
  • Ahl Chaaba : 26401
  • Ahl el Oued : 28511
  • Ahle el Oued et Henia : 09252
  • Ahmed Rachedi : 43013
  • Ahmer el Ain : 42220
  • Ahnif : 10130
  • Ain Abessa : 19110
  • Ain Abid : 25130
  • Ain Adden : 22210
  • Ain Aghbal : 21221
  • Ain Aizar : 40141
  • Ain Allem : 36201
  • Ain Allem : 46351
  • Ain Arko : 24381
  • Ain Arnat : 19100
  • Ain Azel : 19007
  • Ain Babouche : 04100
  • Ain Barbar : 23141
  • Ain Beida : 04200
  • Ain Beida : 10231
  • Ain Beida : 30120
  • Ain Beida : 46201
  • Ain Beida : 31103
  • Ain Beida Djebel Halfa : 43331
  • Ain Bekai : 03521
  • Ain Ben Beida : 24280
  • Ain Ben Khelil : 45110
  • Ain Ben Sbaa : 25234
  • Aïn Benian : 44260
  • Ain Benian : 42330
  • Ain Berda : 23230
  • Ain Bessem : 10400
  • Ain Biya : 31230
  • Ain Bouchekif : 14110
  • Ain Boucif : 26500
  • Ain Boudinar : 27240
  • Ain Bouras : 29241
  • Aïn Bouyahia : 44360
  • Ain Bouziane : 21415
  • Ain Charaia : 21266
  • Ain Charchar : 21350
  • Ain Cheikh : 39203
  • Ain Choucha : 39241
  • Ain Chouhada : 17455
  • Ain Dalia : 26381
  • Ain Defla : 44000
  • Ain Deheb : 14230
  • Ain Dem : 44271
  • Ain D'hab : 26001
  • Ain Djarboua : 40331
  • Aïn Djasser : 05380
  • Ain D'zarit : 14340
  • Ain el Ahdjar : 42442
  • Ain el Arba : 46210
  • Ain el Assel : 36170
  • Ain el Beida : 05381
  • Ain el Berd : 22265
  • Ain el Bordj : 04347
  • Ain el Hadid : 14470
  • Ain el Hadjar : 20100
  • Ain el Hadjar : 10480
  • Ain el Hadjel : 28310
  • Ain el Hammam : 15200
  • Ain el Houtz : 13111
  • Ain el Ibel : 17440
  • Aïn El Kebira : 19400
  • Ain el Kerma : 07321
  • Ain el Melh : 28400
  • Ain el Orak : 32340
  • Ain Erriche : 28420
  • Ain Fakroun : 04345
  • Ain Farah : 29245
  • Ain Fares : 28495
  • Ain Fares : 29140
  • Ain Fekan : 29525
  • Ain Fekka : 17250
  • Ain Ferhat : 04212
  • Ain Ferradja : 38101
  • Ain Fezza : 13165
  • Ain Frass : 29530
  • Ain Ghezzal : 07131
  • Ain Ghoraba : 13130
  • Ain Ghrab : 12415
  • Ain Guergour : 38102
  • Ain Hadjar : 41222
  • Ain Hassainia : 24140
  • Ain Kebira : 13610
  • Ain Kechera : 21250
  • Aïn Kercha : 04355
  • Ain Kerma : 38001
  • Ain Kerma : 25250
  • Ain Kerma : 36330
  • Ain Kerma : 31340
  • Ain Kermane : 28231
  • Ain Kermes : 14430
  • Ain Khadra : 28170
  • Ain Kharouba : 24141
  • Ain Khiar : 36001
  • Aïn Kihal : 46135
  • Ain Laaleg : 28496
  • Ain Lagradj : 19720
  • Ain Lahdjar : 19230
  • Ain Laloui : 10410
  • Ain Larbi : 24185
  • Ain Lebna : 18121
  • Aïn Lechiakh : 44280
  • Ain Maabed : 17330
  • Ain Madhi : 03200
  • Ain Makhlouf : 24370
  • Ain Mebarka : 24251
  • Ain Melouk : 43210
  • Ain Merane : 02330
  • Ain Mergoum : 19543
  • Ain Meriem : 14101
  • Ain Mimoun : 40102
  • Ain M'lila : 04300
  • Ain Nadja : 16331
  • Ain Naga : 07220
  • Ain Nekrouf : 13151
  • Ain Nouissy : 27130
  • Ain Oghrab : 28431
  • Ain Ouksir : 26560
  • Ain Oulmane : 19200
  • Aïn Oussera : 17200
  • Ain Regada : 24320
  • Ain Remada : 19231
  • Ain Romana : 09220
  • Ain Romane : 05811
  • Ain Roua : 19310
  • Ain Sebain : 14180
  • Ain Sebt : 19440
  • Ain Sedjra : 04251
  • Ain Sefra : 45200
  • Ain Sekhouna : 20250
  • Ain Serdoune : 02331
  • Ain Seynour : 41111
  • Ain Si Mesbah : 14126
  • Ain Sidi Ali : 03550
  • Ain Sidi Cherif : 27260
  • Ain Sidi Salah : 12351
  • Ain Slamat : 21457
  • Ain Smara : 25140
  • Ain Soltan : 44240
  • Aïn Soltane : 41280
  • Ain Soltane : 20140
  • Ain Soltane : 34191
  • Ain Souda : 24231
  • Ain Tabia : 21267
  • Ain Tadles : 27200
  • Ain Taghrout : 34215
  • Ain Tagourait : 42430
  • Ain Tarik : 48325
  • Ain Taya : 35310
  • Ain Teghat : 20131
  • Ain Tellout : 13150
  • Ain Temouchent : 46000
  • Ain Terzine : 10342
  • Ain Thrid : 22150
  • Ain Tine : 43110
  • Ain Tletat : 26311
  • Aïn Tolba : 46350
  • Aïn Torki : 44220
  • Ain Touila : 40150
  • Aïn Touta : 05500
  • Ain Trik : 43338
  • Ain Turk : 31300
  • Ain Turk : 10120
  • Ain Turk Terre : 31301
  • Aïn Yagout : 05860
  • Ain Youcef : 13510
  • Ain Zaatout : 07140
  • Ain Zana Chebikla : 13302
  • Ain Zaouia : 15420
  • Ain Zeguiegue : 12201
  • Ain Zerga : 12320
  • Ain Zerga : 20134
  • Ain Zouit : 21150
  • Aissaoui Boziane el Badr : 46126
  • Aissaouia : 26680
  • Ait Abdelkrim : 15451
  • Ait Abdelmoumene : 15452
  • Ait Adjissa : 06532
  • Ait Aggouacha : 15510
  • Ait Bouada : 15312
  • Ait Bouadou : 15460
  • Ait Chaffaa : 15320
  • Ait Ergane : 15466
  • Ait Frah : 15503
  • Ait Hessane : 15004
  • Ait Iddir : 15192
  • Ait Idja : 15431
  • Ait Idriss : 06622
  • Ait Ikhlef : 15327
  • Ait Issad : 15301
  • Ait Mislaine : 15242
  • Ait Ouabane : 15243
  • Ait Saada : 15241
  • Ait Said : 15601
  • Ait Smadh : 15171
  • Aït Smaïl : 06630
  • Ait Youcef : 15652
  • Akabiou : 06751
  • Akabli : 01302
  • Akaoudj : 15622
  • Akbil : 15230
  • Akerrou : 15370
  • Akfadou : 39103
  • Akid Abbes : 31311
  • Akid Lofti : 13301
  • Akid Othmane : 31201
  • Akkar : 06132
  • Akourma : 06511
  • Akrif Bnourdim : 19432
  • Alaimia : 29360
  • Algiers Aeroport : 16101
    • Algiers Aeroport EMS : 16102
    • Algiers Ahcene Askri : 16008
    • Algiers Ali Basta : 16007
    • Algiers APN : 16023
    • Algiers Asselah Hocine : 16022
    • Algiers Bab-el-Oued : 16009
    • Algiers C.H.U. Mustapha : 16024
    • Algiers Cheques Postaux : 16013
    • Algiers Colis Postaux : 16002
    • Algiers Diar el Mahcoul : 16077
    • Algiers Didouche Mourad : 16006
    • Algiers el Annassers : 16015
    • Algiers el Kettani : 16019
    • Algiers el Marsa : 16020
    • Algiers et Thaalabi : 16025
    • Algiers Ferhat Boussad : 16005
    • Algiers Gare : 16000
    • Algiers Haute Casbah : 16017
    • Algiers Khelifa Boukhalfa : 16021
    • Algiers Malika Gaid : 16010
    • Algiers Mohamed V : 16026
    • Algiers Palais des Expos : 16132
    • Algiers Palais du Peuple : 16028
    • Algiers Port Said : 16001
    • Algiers Premier Mai : 16016
    • Algiers Premier Novembre : 16003
    • Algiers Riad el Feth : 16076
    • Algiers Rostomia : 16011
    • Algiers RP : 16004
    • Algiers Said Hamdine : 16012
    • Algiers Sept Merveilles : 16027
    • Algiers Sidi M'hamed : 16014
    • Algiers Tarik ibn Ziad : 16018
    • Algiers U.S.T.H.B. : 16123
  • Ali Charef : 21216
  • Ali Gader : 05761
  • Alma Beni Zmenzer : 15001
  • Amentane : 05721
  • Amera : 17441
  • Amieur : 13185
  • Amizour : 06300
  • Ammari : 38110
  • Ammi Moussa : 48315
  • Amoucha : 19480
  • Amourah : 44286
  • Amourah : 17470
  • Amrouna : 38201
  • Amroussa : 09451
  • Amsel : 11001
  • Amtik N'tafat : 06001
  • Annaba Annaba RP : 23000
    • Annaba Amirouche : 23001
    • Annaba Menadia : 23002
    • Annaba Oued Kouba : 23003
    • Annaba Plaine Ouest II : 23004
    • Annaba el Marsa : 23005
    • Annaba el Bouni : 23006
    • Annaba Belouizdad : 23007
    • Annaba Cite Didouche Mourad : 23008
    • Annaba Cite Universitaire : 23009
    • Annaba el Malaha : 23010
    • Annaba Gare Routiere : 23011
    • Annaba Siderurgie : 23012
    • Annaba Sidi Salem : 23013
    • Annaba Bouzered Hocine : 23053
  • Aokas : 06130
  • Aomar : 10270
  • Aoubellil : 46270
  • Aouf : 29550
  • Aoughanime : 05722
  • Aoulef : 01300
    • Aoulef Cheurfa : 01301
  • Aourir Adjissa : 06352
  • Araba : 31215
  • Arassa : 19701
  • Arbaouat : 32350
  • Arbouz : 13441
  • Arib : 44170
  • Arich Hamoula : 07431
  • Aricha : 13210
  • Arres : 43350
  • Arris : 05200
  • Arzew : 31200
  • Asfour : 36250
  • Asla : 45250
  • Assam : 06421
  • Assoumar : 18122
  • Attatba : 42435
  • Attouche : 15661
  • Ayada : 34261
  • Ayaida : 31212
  • Ayaycha : 39141
  • Azarazene : 15377
  • Azazga : 15300
  • Azeba : 43001
  • Aziz : 26365
  • Azouza : 15501
  • Azroubar : 15603
  • Azzaba : 21300
  • Azzefoun : 15315

BRedigeeri

  • Baach : 02257
  • Baali : 05701
  • Baata : 26695
  • Bab el Assa : 13460
  • Baba Ali : 42396
  • Baba Driss Aouaidia : 44101
  • Baba Hassen : 42370
  • Babar : 40340
  • Bab-Ezzouar : 16110
  • Bachedjarah : 16230
  • Bades : 07251
  • Badriane : 01441
  • Baghai : 40130
  • Baghlia : 35130
  • Bahalil : 10191
  • Bahou : 01201
  • Bains Romains : 16060
  • Baiou : 05762
  • Baissa Oualouane : 47004
  • Balidat Ameur : 30220
  • Balloul : 20221
  • Bamendil : 30001
  • Ban Yagoub Fedjana : 42128
  • Baniane : 07231
  • Baniou : 28091
  • Baraka : 38232
  • Baraki : 16210
  • Barbacha : 06320
  • Barika : 05400
  • Bathia : 44165
  • Batna : 05000
  • Battoum : 41101
  • Bayadha : 39150
  • Bazer Sakhra : 19675
  • Bazoul : 18202
  • Bechar : 08000
    • Bechar Djedid : 08002
  • Bechloul : 10145
  • Beddiab : 28301
  • Bedjene : 12460
  • Bedradine el Mokrani : 22340
  • Beggas : 10262
  • Behir Chergui : 04260
  • Beidha : 03450
  • Beidha Bordj : 19640
  • Beinen : 43356
  • Béjaia : 06000
  • Bekira : 25231
  • Bekkar : 40152
  • Bekkaria : 12130
  • Bekkouche Lakhdar : 21360
  • Belaa : 19660
  • Belaassel Bouzegza : 48150
  • Belaiba : 28160
  • Belalia Yemloul : 22311
  • Belarbi : 22255
  • Belbachir : 47301
  • Belghanem : 47001
  • Belghimouze : 18361
  • Belhadef : 18380
  • Belkheir : 24165
  • Belkitane : 40151
  • Bellaas : 44330
  • Bellihoud : 05201
  • Ben Allal : 44210
  • Ben Amar : 36140
  • Ben Azouz : 21330
  • Ben Badis : 22300
  • Ben Boulaid : 43251
  • Ben Djarah : 24145
  • Ben Hamdani : 09403
  • Ben M'hidi : 36220
  • Ben Salah : 09231
  • Ben Sekrane : 13180
  • Ben Smih : 24296
  • Ben S'rour : 28215
  • Ben Yahia Abderrahmane : 43230
  • Benaceur : 30420
  • Benachiba Chelia : 22245
  • Benaira : 02270
  • Benchicao : 26145
  • Benchoud : 35120
  • Bendaoud : 31131
  • Bendaoud : 34125
  • Bendieb : 19266
  • Benfreha : 31250
  • Benfreha : 31250
  • Benhaddou Bouhadjar : 26101
  • Benhar : 17235
  • Beni Abbes : 08300
  • Beni Affeur : 18161
  • Beni Amrane : 35425
  • Beni Aziz : 19430
  • Beni Bachir : 21120
  • Beni Bahdel : 13250
  • Beni Belaid : 18362
  • Beni Chaib : 38330
  • Beni Chebana : 19710
  • Beni Douala : 15190
  • Beni Fouda : 19620
  • Beni Foudala : 05530
  • Beni Ghougrane : 09211
  • Beni Hadef : 19721
  • Beni Hamdoune : 10196
  • Beni Hamiden : 25220
  • Beni Haoua : 02240
  • Beni Ikhlef : 08340
  • Beni Ilmane : 28340
  • Beni Isguen : 47131
  • Beni Kadrissene : 21251
  • Beni Ketit : 18132
  • Beni Khellil : 09420
  • Beni Kouffi : 15427
  • Beni Laalem : 34146
  • Beni Lahcene : 38320
  • Beni Makhlouf : 05501
  • Beni Mansour : 06261
  • Beni Maouche : 06530
  • Beni Mellikeche : 06280
  • Beni Mendes : 15426
  • Beni Merad : 09130
  • Beni Messous : 16206
  • Beni Mester : 13120
  • Beni Mestina : 25211
  • Beni Mimoune : 18381
  • Beni Missera : 09351
  • Beni Mohli : 19730
  • Beni Mouimene : 09201
  • Beni Ouarsous : 13540
  • Beni Ouazane : 02372
  • Beni Oulbane : 21445
  • Beni Ounif : 08100
  • Beni Ourtilane : 19700
  • Beni Rached : 02110
  • Beni Saf : 46300
  • Beni Slimane : 26400
  • Beni Snous : 13230
  • Beni Tamou : 09240
  • Beni Thour : 30009
  • Beni Yacoub : 17130
  • Beni Yadjis : 18170
  • Beni Yahi : 27141
  • Beni Yenni : 15530
  • Beni Zentis : 48240
  • Benia : 26521
  • Benian : 29520
  • Benicoub Fedhaba : 42128
  • Beniouamar : 06271
  • Bennana : 03111
  • Benzouh : 28230
  • Berdjilette : 36332
  • Berhoum : 28130
  • Berkouka : 15152
  • Berrahal : 23100
  • Berrarda : 28302
  • Berriane : 47100
  • Berriche : 04210
  • Berrihane : 36160
  • Berrouaghia : 26200
  • Besbes : 36240
  • Besbes : 07421
  • Bethioua : 31210
  • Bezite : 10110
  • Bhir Bouhouche : 41250
  • Bichara : 28111
  • Bida : 19471
  • Bilimour : 34270
  • Bin el Ouiden : 21270
  • Bir Aissa : 34262
  • Bir Amar : 04101
  • Bir ben Laabed : 26430
  • Bir Bouche : 44290
  • Bir Chouhada : 04320
  • Bir el Arch : 19650
  • Bir el-Ater : 12200
  • Bir el Djir : 31130
  • Bir el H'man : 22460
  • Bir el Mokkadem : 12420
  • Bir el Ouesra : 12231
  • Bir Fodda : 28480
  • Bir Ghablou : 10440
  • Bir Guellalia : 28251
  • Bir Hmaoudi : 34201
  • Bir Kasdali : 34220
  • Bir Labiod : 19266
  • Bir Louhichi : 41116
  • Bir Mahdi : 28502
  • Bir Messaoud : 26592
  • Bir Mourad Rais : 16300
  • Bir Ogla : 04301
  • Bir Ould Khelifa : 44190
  • Bir Saf Saf : 02101
  • Birine : 17230
  • Birkhadem : 16330
  • Birtouta : 09430
  • Biskra : 07000
    • Biskra Air : 07003
    • Biskra Cite el Amal : 07006
    • Biskra el Alia : 07004
    • Biskra Star Melouk : 07005
  • Bissa : 02241
  • Bitam : 05440
  • Bled Gaffar : 24111
  • Bled Youcef : 43241
  • Blida : 09000
    • Blida Derbali Ali : 09003
  • Boandas : 19500
  • Boghar : 26320
  • Boghni : 15425
  • Bologhine : 16090
  • Bordj Ali : 18113
  • Bordj Baal : 02351
  • Bordj-Badji-Mokhtar : 01220
  • Bordj Belkhrif : 28411
  • Bordj ben Azzouz : 07345
  • Bordj Bounaama : 38300
  • Bordj El Bahri : 35320
  • Bordj el Kiffan : 16120
    • Bordj el Kiffan Faizi : 16122
  • Bordj el May : 32211
  • Bordj Emir Abdelkader : 09251
  • Bordj Emir Abdelkader : 38240
  • Bordj Emir Khaled : 44120
  • Bordj Ghedir : 34275
  • Bordj Meheris : 25131
  • Bordj Menaiel : 35200
  • Bordj Mira : 06621
  • Bordj M'raou : 41131
  • Bordj Okhriss : 10340
  • Bordj Omar Driss : 33210
  • Bordj Sabat : 24340
  • Bordj Tahar : 18260
  • Bordj Zemoura : 34145
  • Bordj-Bou-Arreridj : 34000
  • Bou el Freis : 05853
  • Bou Hadjar : 36300
  • Bou Hamedi : 35351
  • Bou Hanifia : 29100
  • Bou Haroun : 42425
  • Bou Henni : 29450
  • Bou Ismaïl : 42415
  • Bou Maaraf : 41102
  • Bou Mahni : 15401
  • Bou Mendjel : 21142
  • Bou Saada : 28200
  • Bou Sfer : 31320
  • Bouaabed : 36141
  • Bouaiche : 26350
  • Bouaichoune : 26165
  • Bouaidel : 35426
  • Boualem : 32100
  • Bouali : 01241
  • Bouameur : 30003
  • Bouamrane : 19371
  • Bouarfa : 09120
  • Bouati Mahmoud : 24170
  • Boubhjir : 15391
  • Boucaid : 38350
  • Bouchagroune : 07355
  • Bouchaoui : 42301
  • Bouchegouf : 24200
  • Bouchetata Mahmoud : 21140
  • Bouchrahil : 26690
  • Bouda Bendraou : 01150
  • Boudaroua : 24291
  • Boudekak Adouir : 18251
  • Bouderbala : 10210
  • Boudhar : 35262
  • Boudjellil : 06260
  • Boudjima : 15630
  • Boudkene : 26450
  • Boudouaou : 35400
  • Boudoukha : 21252
  • Boudria Beni Yadjis : 18170
  • Boufarik : 09400
  • Boufatis : 31240
  • Boufoula : 43201
  • Bougaa : 19300
  • Bougara : 09350
  • Bougara : 14190
  • Bougherara el Fedjoudj : 04350
  • Boughzoul : 26360
  • Bougous : 36180
  • Bougtoub : 32200
  • Bouguirat : 27245
  • Bouhachana : 24240
  • Bouhadj : 15486
  • Bouhalbes : 21432
  • Bouhamza : 06290
  • Bouhanche Beni Ahmed : 18002
  • Bouhinoun : 15005
  • Bouhitem : 06512
  • Bouhlou : 13350
  • Bouhmama : 40240
  • Bouilef Fesdis : 05111
  • Bouinan : 09450
  • Bouira : 10000
  • Bouira : 19111
  • Bouira Lahdab : 17245
  • Boukadir : 02300
  • Boukais : 08130
  • Boukamouza : 24292
  • Boukanoun : 13442
  • Boukarana : 43202
  • Boukhadra : 12310
  • Boukhalfa : 15002
  • Boukhanefis : 22380
  • Boukhemissa : 28001
  • Boukhors : 20001
  • Boulehilat : 05840
  • Boulhaf : 12150
  • Boulhaf : 34264
  • Boumaad Tilmouni : 22256
  • Boumahra Ahmed : 24110
  • Boumaiza : 21331
  • Boumalek : 43243
  • Boumedfaa : 44245
  • Boumerdes : 35000
  • Boumia : 05810
  • Boummaguer : 05620
  • Bounoughra : 21237
  • Bounouh : 15445
  • Bounoura : 47130
  • Bourached : 44130
  • Bourghida : 21211
  • Bourkika : 42230
  • Bousfer : 31320
    • Bousfer Air : 31321
  • Boussemghoun : 32320
  • Boutaleb : 19250
  • Bouteldja : 36195
  • Bouteldja : 42211
  • Boutenache : 18231
  • Boutlelis : 31170
  • Boutrak : 13621
  • Bouyamine : 42146
  • Bouzareah : 16340
    • Bouzareah Ali Remli : 16341
    • Bouzareah el Hamadia : 16342
  • Bouzeghaia : 02230
  • Bouzeguène : 15327
  • Bouzina : 05740
  • Brahmia Ahcene : 12001
  • Braktia : 28101
  • Branis : 07120
  • Breira : 02245
  • Brézina : 32170
  • Brida : 03500

CRedigeeri

  • Cap Caxine : 16061
  • Ced el Ghaba : 28541
  • Chaaba : 21452
  • Chaabet el Leham : 46160
  • Chaabet Medbouh : 25232
  • Chaabnia : 02354
  • Chabet el Ameur : 35220
  • Chadia : 18001
  • Chahbounia : 26345
  • Chahna : 18230
  • Chaiba : 42410
  • Chairia : 31213
  • Charef : 17120
  • Charouine : 01420
  • Chebacheb : 35352
  • Chebaita : 36271
  • Ouled Chebel : 15367
  • Chebilia : 28003
  • Chebli : 09460
  • Chechar : 40300
  • Chefaa : 34216
  • Chefia : 36260
  • Chefka : 18250
  • Chegga : 30301
  • Cheguig : 32250
  • Chehaima : 14220
  • Cheikh Benyahia : 44303
  • Chellalat el Adhaoura : 26007
  • Chelghoum Laid : 43200
  • Chellal : 28540
  • Chellala : 32330
  • Chemini : 06770
  • Chemmora : 05830
  • Cheniguel : 26540
  • Chennaoura : 05253
  • Chentgouma : 40101
  • Cheraga : 42300
  • Cheraia : 21225
  • Cherchar : 34001
  • Cherchell : 42300
  • Cherchell Terre : 42103
  • Cheria : 12400
  • Cherki Sidi Aissa : 20181
  • Cherufa : 19462
  • Chetaibi : 23130
  • Chetma : 07270
  • Chetouane : 22320
  • Chettia : 02170
  • Cheurfa : 23240
  • Cheurfa : 15471
  • Chiaba : 07441
  • Chiffa : 09250
  • Chigara : 43130
  • Chihani : 36210
  • Chir : 05703
  • Chlef : 02000
  • Chorfa : 10190
  • Chott : 36242
  • Chott : 30002
  • Chouchaoua : 02131
  • Chrea : 09110
  • Cinq Martyrs : 42221
  • Cite des Freres Benchadi : 05112
  • Cite du 1er Mai Kheraza : 23211
  • Colla : 34185
  • Collo : 21200
  • Constantine Ain-el-Bey : 25020
  • Constantine Aouati Mostefa : 25007
  • Constantine Belouizdad : 25008
  • Constantine Chabersas : 25010
  • Constantine Cite Daksi : 25001
  • Constantine Cite des Martyrs : 25006
  • Constantine Cite Filali : 25011
  • Constantine Cite Ziadia : 25012
  • Constantine Coudiat : 25002
  • Constantine El Gamas : 25013
  • Constantine El Kantara : 25009
  • Constantine Gare : 25000
  • Constantine Loucif : 25014
  • Constantine Mansourah : 25004
  • Constantine Oued Hamimi : 25015
  • Constantine RP : 25005
  • Constantine Saidani : 25016
  • Constantine Sidi Mabrouk : 25003
  • Constantine Université : 25017
  • Constantine Wilaya : 25018
  • Constantine Zouaghi : 25019
  • Corso : 35420

DRedigeeri

  • Dadayoun : 31312
  • Dahmoune Tahar : 24151
  • Dahmouni : 14100
  • Daouda Oliviers : 42447
  • Dar ben Amar : 18103
  • Dar Chioukh : 17340
  • Dar El Beïda : 16100
  • Dar el Hadj : 19342
  • Dar el Kaid : 44171
  • Dar Houssa : 36241
  • Dar Yaghmouracene : 13410
  • Darguina : 06640
  • Darsoun : 25251
  • Dayet Ben Dahoua : 47140
  • Dayet Terfes : 14341
  • Debbagh Magoura : 13261
  • Debdaba : 27111
  • Debdeb : 33220
  • Debila : 39100
  • Dechmia : 10310
  • Dekkara : 18201
  • Deldoul : 17415
  • Dellys : 35100
  • Dély Ibrahim : 16320
  • Demnia : 21268
  • Dendouga : 39204
  • Dergana : 16121
  • Derrag : 26370
  • Deux Bassins : 26610
  • Dhaiet Zraguet : 20202
  • Dhala : 04295
  • Dhaya : 22440
  • Dhebel Thameur : 28253
  • Dhendel Saadi Mohamed : 21310
  • Didouche Mourad : 25210
  • Difel : 07402
  • Dirah : 10370
  • Djamaa : 39240
  • Djanet : 33100
  • Djaouna : 28113
  • Djasr Kassentina : 16260
  • Djebabra : 09330
  • Djebahia : 10280
  • Djebala : 13640
  • Djeballah Khemissi : 24125
  • Djebel Aissa Mimoun : 15640
  • Djebel Annoual : 12002
  • Djebel Aougueb : 43242
  • Djebel Guettara : 28256
  • Djebel Meharga : 28252
  • Djebel Staiha : 21431
  • Djebel Zeyreg : 28254
  • Djebla : 15623
  • Djeblaa : 06431
  • Djedeida : 39101
  • Djefafla : 31214
  • Djelfa : 17000
  • Djelida : 44100
  • Djellal : 40320
  • Djemaa Ouled Cheikh : 44160
  • Djemaa Saharidj : 15352
  • Djémila : 19680
  • Djemma Sekhra : 13402
  • Djemmorah : 07110
  • Djendel : 44270
  • Djenien Bourezg : 45240
  • Djenien Meskine : 29331
  • Djerba Chelaida : 13181
  • Djeriat : 05681
  • Djerma : 05820
  • Djezzar : 05450
  • Djidiouia : 48360
  • Djillali ben Amar : 14135
  • Djinet : 35210
  • Djorf el Barda : 08201
  • Djouab : 26420
  • Djoub : 28236
  • Dlilai : 30401
  • Dmaous : 42145
  • Douaouda Marine : 42446
  • Douaouda Ville : 42445
  • Douar Fermatou : 19004
  • Doucen : 07410
  • Douera : 42455
  • Doui Hasni : 38231
  • Douilat : 39311
  • Douis : 17450
  • Dra Souary : 17231
  • Draa ben Khedda : 15100
  • Draa Boultif : 05861
  • Draa el Gbor : 05361
  • Draa el Mizan : 15400
  • Draa Essamar : 26120
  • Drea : 41140
  • Drean : 36200
  • Dreat : 28501
  • Droh : 07271
  • Dyr : 12102

ERedigeeri

  • Eddis : 28211
  • El Fedjoudj : 04350
  • El Abaida : 44340
  • El Abed : 13262
  • El Abiodh Sidi Chekh : 32300
  • El Achir : 34195
  • El Achour : 16104
  • El Adjiba : 10160
  • El Affroun : 09200
  • El Aioun : 36120
  • El Akbia : 18322
  • El Alem : 06641
  • El Alia : 16111
  • El Allia : 30310
  • El Allig : 28217
  • El Amra : 44135
  • El Amria : 46110
  • El Anasser : 34295
  • El Anasser Base : 19002
  • El Ancer : 18360
  • El Ancor : 31330
  • El Aneb : 44136
  • El Aoudia : 18351
  • El Aouedj : 13211
  • El Aouinet : 12300
  • El Aouna : 18130
  • El Arfiane : 39242
  • El Aria : 25102
  • El Asnam : 10150
  • El Assafia : 03130
  • El Athmania : 02301
  • El Attaf : 44300
  • El Atteuf : 47120
  • El Azizia : 26630
  • El Baadj : 39202
  • El Bachir Mohamed : 42203
  • El Bayadh : 32000
    • El Bayadh Hasnaoui Said : 32001
    • El Bayadh Sahnoune Miloud : 32002
  • El Betiha : 41146
  • El Bhour : 30201
  • El Biar : 16030
  • El Biod : 45140
  • El Bnoud : 32310
  • El Bor : 13401
  • El Bordj : 29230
  • El Bordj el Abiadh : 31341
  • El Borma : 30510
  • El Bour : 30111
  • El Braya : 31150
  • El Bridja : 42322
  • El Djahli : 04302
  • El Djazia : 04270
  • El Emir Abdelkader : 46320
  • El Eulma : 19600
  • El Fedjoudj : 24130
  • El Fehoul : 13520
  • El Feidh : 07260
  • El Fhis : 36331
  • El Frine : 36171
  • El Gaada : 29340
  • El Gahra : 17426
  • El Gantra : 23222
  • El Ghedir : 21420
  • El Ghenzoua : 21456
  • El Ghicha : 03510
  • El Ghil : 28114
  • El Ghomri : 29430
  • El Ghrous : 07350
  • El Gor : 13220
  • El Gourzi : 25101
  • El Guedid : 17110
  • El Guerrara : 47110
  • El Guettar : 48220
  • El Hacaiba : 22485
  • El Hachichia : 19103
  • El Hachimia : 10470
  • El Hadaik : 21130
  • El Hadjadj : 05221
  • El Hadjadj : 02390
  • El Hadjar : 23200
  • El Hadjira : 30300
  • El Hadra : 19331
  • El Hamadia : 16341
  • El Hamdania : 26140
  • El Hamel : 28440
  • El Hamma : 40100
  • El Hammadia : 34240
  • El Hammam : 17121
  • El Hammam : 19111
  • El Hamra : 34101
  • El Hamri : 21442
  • El Haouch : 07210
  • El Harmilia : 04360
  • El Harrach : 16200
    • El Harrach 5 Maisons : 16131
  • El Harrouch : 21400
  • El Hassania : 44150
  • El Hiouhi : 17461
  • El H'madna : 48340
  • El Horaya : 07202
  • El Houita : 03220
  • El Idrissia : 17100
  • El Kaada : 18271
  • El Kala : 36100
  • El Kalaa Bou Hallou : 02201
  • El Kantara : 07130
  • El Kantara les Gorges : 07131
  • El Karimia : 02130
  • El Karma : 31110
  • El Karma : 23201
  • El Kennar : 18321
  • El Kesdir : 45130
  • El Kharouba : 35450
  • El Khebouzia : 10441
  • El Kheiter : 32210
  • El Khemis : 17225
  • El Khennak : 18331
  • El Khroub : 25100
  • El Klaa : 15361
  • El Kouachia : 05831
  • El Kouif : 12100
  • El Ksar : 05301
  • El Kseur : 06310
  • El Ksour : 30202
  • El Ma el Biodh : 12160
  • El Maad : 18162
  • El Madania : 16075
  • El Madher : 05800
  • El Madjene Lotfi : 10430
  • El Mahdia : 19104
  • El Mahgoun : 31202
  • El Main : 34175
  • El Malah : 46100
  • El Malah : 25233
  • El Marsa : 02255
  • El Marsa : 21320
  • El Marsa : 35321
  • El Matmar : 48100
  • El Mechira : 43280
  • El Meharra : 32360
  • El Mehir : 34120
  • El Mellah Hamouchi : 19676
  • El Menouar : 29235
  • El Merdj : 18131
  • El Merdja : 19681
  • El Merdja : 17343
  • El Meridj : 12330
  • El Mesrane : 17302
  • El M'ghaier : 39200
  • El Mianiaa : 47300
  • El Milia : 18300
  • El Minzah : 31132
  • El Mouradia : 16070
  • El Ogla : 12440
  • El Ogla el Malha : 12210
  • El Oguila : 17342
  • El Omaria : 26220
  • El Oualadja : 07261
  • El Ouata : 08350
  • El Oudja : 40360
  • El Oued : 39000
  • El Ouinet : 26595
  • El Ouldja : 21241
  • El Ouldja : 19670
  • El Ouloudj : 21201
  • El Ouricia : 19120
  • El Outaya : 07100
  • El Tarf : 36000
  • Emir Abdelkader : 18220
  • Emjez Edchich : 21430
  • En Nedjma : 31101
  • Erg Ferradj : 08220
  • Erraguene : 18120
  • Errahaba : 42202
  • Es Sebt : 21340
  • Es Senia : 31100
  • Eulma : 23250

FRedigeeri

  • Faidh el Botma : 17465
  • Fais : 40220
  • Farallah : 25241
  • Farfar : 07101
  • Fedj M'zala : 43301
  • Fedjana : 42127
  • Fellaoucene : 13620
  • Fellaoussene A. Ramdane : 31313
  • Fenarou : 05601
  • Feraoun : 06330
  • Ferfad Ali : 07401
  • Ferkane : 12250
  • Fermatou : 19003
  • Ferna Mansourah : 27352
  • Fesdis : 05110
  • Fidjel : 20121
  • Fil Fila : 21100
  • Fkirina : 04230
  • Fornaka : 27160
  • Fouanis : 40341
  • Fougaret ez Zouia : 11220
  • Fougaret Larab : 11221
  • Foughala : 07340
  • Fouka : 42440
  • Fouka el Bahri : 42441
  • Foum Toub : 05230
  • Fourar Ain Sebaou : 35132
  • Frane : 30112
  • Freha : 15340
  • Frenda : 14400
  • Frikat : 15410
  • Friouat Morghad : 20241
  • Froha : 29560

GRedigeeri

  • Garat Ettaam : 47133
  • Garet : 06311
  • Gdyel : 31260
  • Ghamra : 39401
  • Ghamra : 30203
  • Ghardaia : 47000
  • Ghardaia Noumerat : 47121
  • Ghassira : 05270
  • Ghassoul : 32150
  • Ghebala M'cid Aicha : 18350
  • Ghezal : 28002
  • Ghezala : 18323
  • Ghilassa : 34285
  • Ghriss : 29500
  • Gosbat : 05690
  • Gotni : 31241
  • Goug : 30204
  • Gouraya : 42135
  • Goutali : 19601
  • Graia : 29101
  • Grainia : 48381
  • Granine : 31211
  • Grarem : 43100
  • Guedila : 07111
  • Guelaat Boudbaa : 24100
  • Guelaat Fiala : 24121
  • Guellal : 19201
  • Guelma : 24000
  • Guelt Zerga : 10301
  • Guelta : 02256
  • Gueltat Sidi Saad : 03450
  • Guemar : 39400
  • Guemgouma : 47202
  • Guemmour : 34263
  • Guendouza : 17341
  • Guendouze : 06251
  • Guentis : 12413
  • Guentour : 10167
  • Guenzet : 19340
  • Guerbes : 21311
  • Guerdjoum : 29535
  • Guern Ahmar : 04253
  • Guernini : 17210
  • Guerraouaou : 09480
  • Guerrouma : 10230
  • Guertoufa : 14115
  • Guerzim : 08331
  • Guetfa : 28351
  • Guettar el Aich : 25103
  • Guettara : 17410
  • Guettara : 43101
  • Guettena : 29120
  • Guigba : 05650
  • Guijel : 19265
  • Guir Lotfi : 08203

HRedigeeri

  • Hacine : 29110
  • Had Sahary : 17240
  • Haddada : 35427
  • Hadj Mechri : 03520
  • Hadjadj : 27310
  • Hadjar Mefrouche : 21253
  • Hadjera Zerga : 10380
  • Hadjerat Ennous : 42120
  • Hadjiria : 21203
  • Hadjout : 42200
  • Hai el Moudjahidine : 47008
  • Hakimia : 26441
  • Halloufa : 12112
  • Halloula Sahilia : 42416
  • Hallouya : 09471
  • Hamadi Krouma : 21110
  • Hamadia : 14185
  • Hamala : 43140
  • Hamam Salihine : 40103
  • Hamdania : 42102
  • Hamla : 05121
  • Hamma Boutaleb : 19246
  • Hamma Bouziane : 25230
  • Hammam Beni Salah : 36320
  • Hammam Boughrana : 13320
  • Hammam Bouhadjar : 46200
  • Hammam Dalaa : 28500
  • Hammam Ksenna : 10471
  • Hammam Melouane : 09360
  • Hammam Meskhoutine : 24150
  • Hammam N'bails : 24220
  • Hammam Ouled Ali : 24181
  • Hammam Rabbi : 20133
  • Hammam Righa : 44250
  • Hammam Sokhna : 19626
  • Hammamet : 12110
  • Hamoudi Hamrouche : 21003
  • Hamraia : 39440
  • Hamri : 48365
  • Hanchir Douames : 04241
  • Hanchir Laatache : 04326
  • Hanchir Toumghani : 04365
  • Haniet Ouled Salem : 17402
  • Hannacha : 26180
  • Haouch el Ghaba : 02184
  • Haouche ben Ouali : 35211
  • Haoud el Hamra : 30501
  • Harchoun : 02140
  • Hassana : 46230
  • Hassani Abdelkrim : 39102
  • Hassasna : 31221
  • Hassi Ameur : 31291
  • Hassi Bahbah : 17300
  • Hassi ben Abdellah : 30140
  • Hassi ben Okba : 31295
  • Hassi Bounif : 31290
  • Hassi Dahou : 22260
  • Hassi Delaa : 03310
  • Hassi el Abed : 20152
  • Hassi el Euch : 17320
  • Hassi el Fehel : 47220
  • Hassi el Gara : 47310
  • Hassi El Ghella : 46125
  • Hassi el Mora : 17304
  • Hassi Fedoul : 17220
  • Hassi Khelifa : 39110
  • Hassi Khebi : 37011
  • Hassi Lahdjar : 11201
  • Hassi Mameche : 27100
  • Hassi Mefsoukh : 31270
  • Hassi Menounat : 08202
  • Hassi Messaoud : 30500
  • Hassi Rahem : 28451
  • Hassi R'mel : 03300
  • Hassi Zahana : 22330
  • Hassian Dhib : 03451
  • Hassiane Ettoual : 31242
  • Hdjar Diss : 23221
  • Heliopolis : 24180
  • Henchir M'lieh : 40201
  • Henia : 15403
  • Hennaya : 13550
  • Heumis Ain Beida : 02231
  • Hidoussa : 05395
  • Hobba : 39402
  • Hoceinia : 44265
  • Honaine : 13580
  • Houha Mohamed (Mahmoud) : 31015
  • Hounet : 20161
  • Hussein Dey : 16040
  • Hussein Dey Djenki Hacene : 16041
  • Hussein-Dey-Hai el Badr : 16231
  • Hydra : 16035, 16405

IRedigeeri

  • Ibn Ziad : 25240
  • Iboudrarene : 15263
  • Ichoukrene : 15404
  • Ideles : 11110
  • Ifalene : 06131
  • Iferhouene : 15260
  • Ifigha : 15310
  • Iflissen : 15650
  • Ighil Ali : 06240
  • Ighil Bouzerou : 15191
  • Ighil Guefri : 15502
  • Ighil Nait Ameur : 10131
  • Ighil N'sebt : 06353
  • Ighil Outouaf : 06752
  • Ighram : 06210
  • Ighzer Amokrane : 06231
  • Igli : 08320
  • Igostene : 11202
  • Iguer Mahdi : 15326
  • Iguer Safene : 15328
  • Illizi : 33000
  • Iloula Oumalou : 15390
  • Immoula : 06501
  • In Amenas : 33200
  • In Amguel : 11100
  • In Ghar : 11210
  • In Guezzam : 11130
  • In Salah : 11200
  • Inoughissene : 05240
  • Irara : 30502
  • Irdjen : 15540
  • Isser : 35230
  • Isserville : 35231
  • Izarazene : 15377
  • Izatitene : 19511

JRedigeeri

  • Jijel : 18000
  • Djimla : 18162

KRedigeeri

  • Kadiria : 10260
  • Kaidi Abdellah : 25235
  • Kais : 40200
  • Kalaa : 48115
  • Kamouda : 40261
  • Kanoua : 21230
  • Kantara el Malha el Hamra : 36101
  • Kaous : 18150
  • Karma : 35471
  • Karman : 14001
  • Kef Bouderga : 43336
  • Kef Laarous : 05252
  • Kehailia : 31142
  • Kehf el Gharbi : 35232
  • Kemmouda : 15003
  • Kenadsa : 08140
  • Kenenda : 48136
  • Kerkera : 21210
  • Kerzaz : 08330
  • Khadra : 27370
  • Khalfallah : 20241
  • Khalfoun : 19101
  • Khalidj : 22381
  • Khalouia : 29260
  • Khams Djouamaa : 26240
  • Khangat Sidi Nadji : 07280
  • Kharmacha : 48301
  • Kheirane : 40310
  • Kheiredine : 27235
  • Khelifa Maata : 20151
  • Khelil : 34235
  • Khellil : 06321
  • Khemis : 13231
  • Khemis El-Khechna : 35350
    • Khemis el Khechna 17 Juin : 35353
  • Khemis Miliana : 44225
  • Khemisit : 31133
  • Khemissa : 41210
  • Khemisti : 42420
  • Khemisti : 38100
  • Khenchela : 40000
  • Kheneg : 03230
  • Khennak Oum el Hout : 18102
  • Kherba : 19221
  • Kherba Siouf : 26366
  • Kherrara : 02182
  • Kherrata : 06600
  • Khessibia : 29001
  • Khoriba : 13601
  • Khourichfa : 20222
  • Khraicia : 42390
  • Khrouf : 29301
  • Kiria : 06402
  • Kissa : 12101
  • Kolea : 42400
  • Kouba : 16050
  • Kouba el Annasser : 16052
  • Kouba Garidi : 16051
  • Kouba Gue de Constantine : 16261
  • Koudiat el Arais : 35261
  • Kouinine : 39450
  • Koukou : 15221
  • Kourdjana : 19341
  • Krakda : 32160
  • Krarib : 10271
  • Kristel : 31261
  • Ksabi : 08380
  • Ksar Chellala : 14300
  • Ksar el Abtal : 19220
  • Ksar el Azeb : 24301
  • Ksar el Boukhari : 26300
  • Ksar el Hirane : 03100
  • Ksar Sbahi : 04120
  • Ksour : 34255

LRedigeeri

  • Laadjalat : 05502
  • Lac des Oiseaux : 36150
  • Laghouat : 03000
  • Laghouat 1er Novembre : 03001
  • Laghouat La Maamourah : 03002
  • Lagraf : 30302
  • Lahguia : 10281
  • Lahlef : 48380
  • Lahmar : 08110
  • Lahmeur : 01103
  • Lahouidjebet : 12140
  • Lakhdaria : 10200
  • Lamaamra Achrine Aout : 25133
  • Lamied : 47006
  • Lamtar : 22360
  • Laraba : 18332
  • Larbaa Nath Irathen : 15500
  • Larbaa : 09300
  • Larbaa : 38370
  • Larbatache : 35370
  • Lardjem : 38390
  • Larhat : 42150
  • Layoune : 38230
  • Lazharia : 38360
  • Leflaye : 06710
  • Leghata : 35280
  • Legrine : 05852
  • Lemcen : 05670
  • Les Eucalyptus : 16220
  • Les Platanes : 21101
  • Lichana : 07360
  • Lioua : 07310
  • Lizerg : 39001
  • Loudalouze : 42161
  • Louhou : 14411
  • Louza : 27151

MRedigeeri

  • Maafa : 05520
  • Maala : 10240
  • Maamora : 10390
  • Maamora : 20210
  • Maaouia : 19450
  • Maarik el Malah : 26641
  • Maasem : 38120
  • Maaziz : 13321
  • Macta Menouar : 29401
  • Madjene Oued Falette : 20101
  • Maghnia : 13300
  • Magra : 28150
  • Magrane : 39140
  • Maharka : 18363
  • Mahdia : 31141
  • Mahdia : 14175
  • Mahouan : 19112
  • Main Sinfita : 02266
  • Makda : 29510
  • Makedra : 22270
  • Makouda : 15660
  • Mansoura : 34100
  • Mansoura Nouvelle : 47210
  • Maouaklane : 19370
  • Maoussa : 29565
  • Marhoum : 22450
  • Marsa Ben M'hidi : 13440
  • Marsat el Hadjadj : 31220
  • Mascara : 29000
  • Matemore : 29540
  • Mazafran Bouzezga : 42324
  • Mazagran : 27120
  • Mazer : 18301
  • Mazouna : 48200
  • Mazzer : 08321
  • M'chatt : 18302
  • M'chedallah : 10100
  • M'Chounech : 07230
  • M'cid : 22225
  • M'cid Zbarbora : 10201
  • M'cil : 05321
  • M'daourouch : 41220
  • M'doukal : 05430
  • Mecheria : 45100
  • Méchraâ Houari Boumédienne : 08210
  • Mechraa Safa : 14145
  • Mechroha : 41110
  • Mechtatine : 43211
  • Mechtras : 15440
  • Meddina : 02183
  • Medea : 26000
  • Medhez Rassoul : 23232
  • Medina : 05222
  • Mediouna : 48230
  • Medjana : 34190
  • Medjebar : 26325
  • Medjedel : 28450
  • Medjez Amar : 24160
  • Medjez Sfa : 24210
  • Medrissa : 14250
  • Meftah : 09320
  • Meghila : 14165
  • Meghraoua : 26650
  • Megloub : 07317
  • Meguerba : 19342
  • Meguisba : 38202
  • Mehelma : 42450
  • Mekarta : 34241
  • Mekassa : 21351
  • Mekhadma : 07335
  • Mekhareg : 03120
  • Mekhatria : 44140
  • Mekla : 15350
  • Mekmen Ben Amar : 45120
  • Mekter Forthassa : 45201
  • Melaab : 38301
  • Meliana : 04252
  • Melika : 47002
  • Mellab : 21236
  • Mellaha : 09452
  • Mellakou : 14125
  • Mellala : 06121
  • Melloul : 19203
  • Melouka : 01162
  • Melouza : 28511
  • Menaa : 05720
  • Menacera : 15101
  • Menaceur : 42125
  • Menaouar Ain Sayd : 23231
  • Menazel : 18241
  • Mendes : 48135
  • Menzel Bendiche : 21301
  • Menzel El Abtal : 21303
  • Merabtine : 26271
  • Merahna : 41115
  • Merdj Medjana : 34166
  • Meridja : 08150
  • Merine : 22410
  • Merkala : 10168
  • Merouana : 43337
  • Merouana : 05300
  • Mers el Kébir : 31310
  • Mers el Kebir Marine : 31314
  • Mesdour : 10341
  • Meskiana : 04250
  • Mesloula : 12311
  • Mesra : 27255
  • Messad : 17400
  • Messelmoun : 42140
  • Messerghin : 31180
  • Metarfa : 01443
  • Metili : 47200
  • Metkaouak : 05421
  • Metletine : 18104
  • Meurad : 42210
  • Mexna : 36002
  • Mezaourou : 22435
  • Mezaourou Sidi Brahim : 13421
  • Mezeline : 05741
  • Mezloug : 19130
  • Mezrara : 15405
  • M'garine : 30210
  • M'ghiden : 01442
  • M'guitaa : 28481
  • M'hadjbia : 26201
  • M'hamid : 29225
  • M'hat Essoultane : 03200
  • Mih Ouansa : 39410
  • Mihoub : 26670
  • Mila : 43000
  • Miliana : 44200
  • M'kira : 15482
  • M'Lili : 07330
  • M'Liliha : 17350
  • M'naguer : 30410
  • Mobar Mohamed : 07351
  • Mocta Douz : 29460
  • Moggar : 30205
  • Moghrar : 45230
  • Moghrar Fougani : 45231
  • Moghrar Thatani : 45232
  • Mohamed Seddik Benyahia : 28212
  • Mohammedia : 29400
  • Mokhtita : 21443
  • Moknea : 15311
  • Morsott : 12340
  • Mostaganem : 27000
  • Mostaganem Bordji : 27001
  • Mostefa ben Brahim : 22220
  • Mouadjebar : 17435
  • Mouih ben Ali : 30402
  • Mouilah : 17301
  • Moulay Abdelkader : 44301
  • Moulay Larbi : 20110
  • Moulay Slissen : 22475
  • Mourghane : 18101
  • Mouzaia : 09210
  • M'rara : 39250
  • M'sara : 40250
  • M'sila : 28000
  • M'tarfa : 28180
  • M'toussa : 40120
  • M'zair : 28121
  • M'zila Mahieddine : 27302
  • M'Ziraa : 07240

NRedigeeri

  • Naâma : 45000
  • Naciria : 35250
  • Nador : 42240
  • Nador : 24221
  • Nador Menaouar : 14201
  • Naib : 31171
  • Naima : 14240
  • Nakhla : 39180
  • Nara : 05723
  • N'cira : 39200
  • Nechmaya : 24270
  • Nedroma : 13600
  • Negrine : 12240
  • Nekmaria : 27380
  • Nesmoth : 29255
  • N'gaous : 05600
  • N'goussa : 30110
  • Nouader : 05710
  • Nouadria : 24281
  • Noumerat : 47007
  • Noureddine : 29141
  • N'thila : 17442

ORedigeeri

  • Oggaz : 29350
  • Oglat Amiche : 39171
  • Oran ben Abderrezak : 31001
    • Oran Bougueri : 31002
    • Oran Collis Postaux : 31003
    • Oran Dar Beida : 31035
    • Oran D'haia : 31004
    • Oran el Feth : 31005
    • Oran el Hamri : 31006
    • Oran el Makkari : 31007
    • Oran el Marsa : 31008
    • Oran el M'naouer : 31000
    • Oran el Moudjahed : 31009
    • Oran Emir Khaled : 31010
    • Oran es Sijane : 31011
    • Oran es Soukhour : 31012
    • Oran Fellaoussene : 31032
    • Oran H.L.M. Seddikia : 31014
    • Oran Hai Badr : 31013
    • Oran Houha Mohamed : 31015
    • Oran Ibn Roch : 31037
    • Oran Ibn Sinna : 31016
    • Oran Imam el Houari : 31017
    • Oran Izidi Mohamed : 31034
    • Oran la Fontaine : 31018
    • Oran Mekki Khelifa : 31019
    • Oran Mouloud Ferauoun : 31020
    • Oran Othmania : 31021
    • Oran Oussama : 31022
    • Oran RP : 31024
    • Oran RP Terre 2 : 31033
    • Oran Seddikia : 31025
    • Oran Si Salah : 31028
    • Oran Sidi el Bachir : 31026
    • Oran Sidi Okba : 31027
    • Oran Tafna : 31029
    • Oran U.S.T.O. : 31036
    • Oran Wilaya : 31030
    • Oran Yaghmorassen : 31031
  • Ouacif : 15285
  • Ouadhia : 15450
  • Ouakda : 08001
  • Ouamri : 26150
  • Ouargla : 30000
    • Ouargla 1er Mai : 30015
  • Ouarizane : 48335
  • Ouarka : 05724
  • Ouarsenis el Beida : 14191
  • Oudgha : 01102
  • Oued Athmenia : 43240
  • Oued Berbour : 20102
  • Oued Berkeche : 46240
  • Oued Chaaba : 05120
  • Oued Chair : 28490
  • Oued Cheham : 24250
  • Oued Chorfa : 44285
  • Oued Djebel : 21238
  • Oued Djemaa : 44180
  • Oued Djer : 09260
  • Oued el Abtal : 29240
  • Oued el Alenda : 39420
  • Oued el Alleug : 09230
  • Oued el Berd : 19495
  • Oued el Berdi : 10490
  • Oued el Djemaa : 48170
  • Oued el Ghergua : 38220
  • Oued el Hout : 36112
  • Oued el Hout : 23251
  • Oued el Kebir : 21352
  • Oued el Kheir : 27220
  • Oued el Khemis : 10182
  • Oued el Maa : 05340
  • Oued es Salem : 48175
  • Oued Fodda : 02100
  • Oued Fragha : 24290
  • Oued Ghir : 06120
  • Oued Harbil : 26130
  • Oued Kerberit : 41230
  • Oued Ksari : 15490
  • Oued Ksob : 21004
  • Oued Lili : 14150
  • Oued Morra : 03420
  • Oued M'zi : 03430
  • Oued Rhiou : 48300
  • Oued Sebaa : 22445
  • Oued Sebbah : 46250
  • Oued Sebt : 19542
  • Oued Seddeur : 17443
  • Oued Sefioune : 22250
  • Oued Seguen : 43260
  • Oued Selsela : 21141
  • Oued Sidi Lekhal : 42302
  • Oued Sly : 02310
  • Oued Smar : 16270
  • Oued Taga : 05760
  • Oued Taourira : 22415
  • Oued Taria : 29515
  • Oued Tlelat : 31140
  • Oued Touil : 03452
  • Oued Zeboudj : 44246
  • Oued Zenati : 24300
  • Oued Zied : 23103
  • Oued Zitoun : 36310
  • Ouenza : 12350
  • Ougarta : 08301
  • Ouichaoua : 23101
  • Ouled Abbes : 02120
  • Ouled Abbou : 01444
  • Ouled Addi Guebala : 28120
  • Ouled Ahmed : 01161
  • Ouled Aiche : 05441
  • Ouled Aissa : 01410
  • Ouled Ali ben Athmane : 19361
  • Ouled Ammar : 05410
  • Ouled Aouat : 18312
  • Ouled Aouf : 05510
  • Ouled Askeur : 18240
  • Ouled Azza : 44302
  • Ouled Azzedine : 40352
  • Ouled Azzouz : 05704
  • Ouled Belgacem : 44226
  • Ouled Ben Abdelkader : 02370
  • Ouled Berradjah : 02333
  • Ouled Bessem : 38130
  • Ouled Bouachra : 26170
  • Ouled Boudjemaa : 46130
  • Ouled Boufaha : 18364
  • Ouled Boughalem : 27340
  • Ouled Brahim : 26230
  • Ouled Brahim : 34210
  • Ouled Chafaa : 27246
  • Ouled Chebana : 18365
  • Ouled Chebel : 09440
  • Ouled Dahmane : 34160
  • Ouled Derradj : 28100
  • Ouled Derradji : 05401
  • Ouled Djellal : 07002
  • Ouled Djerad : 14460
  • Ouled Driss : 41165
  • Ouled Fares : 02180
  • Ouled Fayet : 42310
  • Ouled Fetti : 02321
  • Ouled Gacem : 10242
  • Ouled Guerma : 10491
  • Ouled Hamida : 35131
  • Ouled Hamla : 04019
  • Ouled Hamou : 27236
  • Ouled Hebaba : 21455
  • Ouled Hellal : 26380
  • Ouled Itchir : 15483
  • Ouled Kadda : 13551
  • Ouled Khalouf : 43270
  • Ouled Khouder : 08360
  • Ouled Lalem : 10261
  • Ouled Larbi : 26451
  • Ouled Maiza : 19421
  • Ouled Malah : 27390
  • Ouled Mansour : 28530
  • Ouled Mehalla : 19221
  • Ouled Meriem : 15484
  • Ouled Meziane : 48201
  • Ouled Mimoun : 13140
  • Ouled Moudjeur : 48321
  • Ouled Moussa : 35440
  • Ouled Moussa Terchi : 44305
  • Ouled Naceur : 04336
  • Ouled Rached : 34167
  • Ouled Rached : 10185
  • Ouled Rahmoune : 25120
  • Ouled Riah : 13560
  • Ouled Said : 01415
  • Ouled Selama : 09370
  • Ouled si Ahmed : 19225
  • Ouled Sidi Brahim : 34130
  • Ouled Sidi Mihoub : 48345
  • Ouled Slimane : 05680
  • Ouled Taffer : 18003
  • Ouled Tchalabi : 10211
  • Ouled Tebben : 19285
  • Ouled Yahia Khadrouche : 18311
  • Ouled Yaich : 48350
  • Ouled Yaich : 09100
    • Ouled Yaich Université : 09101
  • Ouled Ziad : 02302
  • Ouled Zouai : 04330
  • Oultem : 28225
  • Oum Ali : 12220
  • Oum Cheggag : 17101
  • Oum Djerane : 20201
  • Oum Drou : 02160
  • Oum el Adhaim : 41290
  • Oum el Adham : 26591
  • Oum El Assel : 37010
  • Oum el Bouaghi : 04000
  • Oum el Djallil : 26340
  • Oum Laadham : 17430
  • Oum Ladjoul : 19625
  • Oum Theboul : 36111
  • Oum Thiour : 39220
  • Oum Toub : 21450
  • Oumache : 07315
  • Oureah : 27121
  • Ourlal : 07325
  • Ourmas : 39460
  • Ouyoun El Assafir : 05140
  • Ouzera : 26100

PRedigeeri

  • Port Khemisti : 42420

RRedigeeri

  • Rabah : 31181
  • Rabta : 34245
  • Rachedi : 30303
  • Raghouche : 36211
  • Ragouba : 41240
  • Rahbat : 05640
  • Rahouia : 14130
  • Rais Hamidou : 16080
  • Ramdane Djamel : 21425
  • Ramel Souk : 36130
  • Ramka : 48370
  • Ramoul : 21204
  • Raouraoua : 10460
  • Ras Ain Amirouche : 29320
  • Ras el Agba : 24310
  • Ras el Aioun : 05630
  • Ras el Ma : 22465
  • Ras el Ma : 05501
  • Ras el Ma : 21312
  • Ras el Miad : 07451
  • Ras el Oued : 34200
  • Ras Isly : 19281
  • Razim Maamar : 02181
  • Rebahia : 20132
  • Rebaia : 26270
  • Rechaiga : 14310
  • Redjaouna : 15006
  • Redjas : 43006
  • Redjem Demouche : 22470
  • Reg Taounza : 03121
  • Reggane : 01200
  • Reggoun : 02202
  • Reghaia : 16112
  • Reguaieg : 28331
  • Reguiba : 39430
  • Relizane : 48000
  • Remchi : 13500
  • Rezarza : 26002
  • R'hawat : 05396
  • Rhoufi : 05255
  • Righia : 36142
  • Rivaille : 42101
  • Rmail : 34202
  • Robbah : 39170
  • Rogassa : 32240
  • Roknia : 24350
  • Rosf Taiba : 08101
  • Rosfa : 14431
  • Rouached : 43370
  • Rouafa : 35201
  • Rouiba : 35300
  • Rouina : 44370
  • Rouissat : 30130
  • Roum el Souk : 36130

SRedigeeri

  • Scala : 16010
  • Sabra : 13310
  • Sabra et Chatila : 12111
  • Safsaf : 27230
  • Sahaouria : 29402
  • Saharidj : 10140
  • Sahel : 42231
  • Sahla el Fougania : 11203
  • Said Abid : 10002
  • Said Bousbaa : 21403
  • Saïda : 20000
    • Saïda en-Nasr : 20002
  • Salah Bey : 19280
  • Salah Bouchaour : 21435
  • Salaoua Announa : 24360
  • Sali : 01203
  • Saneg : 26330
  • Saoula : 42395
  • Sayada : 27110
  • Sbet : 18252
  • Seb Seb : 47230
  • Sebaa : 01141
  • Sebaa Chioukh : 13530
  • Sebdou : 13200
  • Sebgag : 03530
  • Sebt : 10212
  • Sed Rahal : 17420
  • Seddouk : 06500
  • Sedjerara : 29440
  • Sedraia : 26660
  • Sedrata : 41200
  • Sefiane : 05610
  • Seggana : 05540
  • Seghouane : 26580
  • Seiar : 40302
  • Sekaka : 38241
  • Selma : 18140
  • Selmana : 17425
  • Semaoune : 06350
    • Semaoune Chemini : 06354
  • Semmar : 48116
  • Sendjas : 02380
  • Seraudu : 23140
  • Serguine : 14320
  • Seriana : 07201
  • Seriana : 05360
  • Seriat : 26621
  • Setif : 19000
  • Settara : 18340
  • Sfid : 20242
  • Sfisef : 22200
  • Sfissifa : 45220
  • Shal Thaoura : 22180
  • Si Abdelghani : 14360
  • Si Haoues : 14176
  • Si Mahdjoub : 26160
  • Si Mustapha : 35270
  • Sidi Abbaz 20 Aout 1955 : 47132
  • Sidi Abdelaziz : 18270
  • Sidi Abdelli : 13190
  • Sidi Abdelmoumene : 29420
  • Sidi Abed : 38140
  • Sidi Aich : 06700
  • Sidi Aid : 09402
  • Sidi Aissa : 28300
  • Sidi Akkacha : 02210
  • Sidi Ali : 05254
  • Sidi Ali : 06322
  • Sidi Ali : 27300
  • Sidi Ali Benyoub : 22310
  • Sidi Ali Bounab : 15141
  • Sidi Ali Boussidi : 22350
  • Sidi Ali Mellal : 14140
  • Sidi Amar : 32110
  • Sidi Amar : 20180
  • Sidi Amar : 23220
  • Sidi Amar : 42130
  • Sidi Ameur : 28220
  • Sidi Amrane : 30006
  • Sidi Amrane : 39260
  • Sidi Aoun : 39130
  • Sidi Ayad : 06740
  • Sidi Baizid : 17360
  • Sidi Bakhti : 31342
  • Sidi-Bel-Abbès 1er Novembre : 22005
    • Sidi bel Abbes Adim Fatiha : 22001
    • Sidi bel Abbes Chouhada : 22002
    • Sidi bel Abbes Khelladi : 22003
    • Sidi bel Abbes Larbi ben M'hidi : 22004
    • Sidi bel Abbes RP : 22000
    • Sidi bel Abbes Sakia el Hamra : 22006
    • Sidi bel Abbes Sidi Yacine : 22008
    • Sidi bel Abbes Terre : 22007
  • Sidi Bellater : 27215
  • Sidi Ben Adda : 46140
  • Sidi ben Yabka : 31280
  • Sidi Bendiaf : 13541
  • Sidi Benzerga : 29421
  • Sidi Bouabida : 44304
  • Sidi Boubekkeur : 20170
  • Sidi Boukhris : 42391
  • Sidi Boutouchent : 38210
  • Sidi Bouzid : 03410
  • Sidi Brahim : 22190
  • Sidi Chaib : 22455
  • Sidi Chami : 31210
  • Sidi Daho de Zairs : 22370
  • Sidi Damed : 26510
  • Sidi Daoud : 35150
  • Sidi Djillali : 13260
  • Sidi Driss : 13591
  • Sidi Embarek : 34260
  • Sidi Embarek Bounamoussa : 36223
  • Sidi Errabia : 26410
  • Sidi Freidj : 42321
  • Sidi Ghalem : 31143
  • Sidi Ghiles : 42115
  • Sidi Hadjeres : 28320
  • Sidi Hamadouche : 22230
  • Sidi Hamza : 03501
  • Sidi Hosni : 14160
  • Sidi Kacem Boughermaa : 36222
  • Sidi Kada : 29250
  • Sidi Kamber : 21451
  • Sidi Kebir : 09002
  • Sidi Khaled : 07430
    • Sidi Khaled Drissi Med : 07432
  • Sidi Khales : 22130
  • Sidi Khelil : 39230
  • Sidi Khettab : 48145
  • Sidi Khiar : 05821
  • Sidi Khouiled : 30100
  • Sidi Ladjel : 17215
  • Sidi Lahcene : 22100
  • Sidi Lakhdar : 44230
  • Sidi Lakhdar : 27350
  • Sidi Lantri : 38395
  • Sidi Larbi : 25201
  • Sidi Maarouf : 31121
  • Sidi Maarouf : 18320
  • Sidi Madani : 09253
  • Sidi Mahdi : 30206
  • Sidi Makhlouf : 03110
  • Sidi Mancar : 05131
  • Sidi M'barek : 20103
  • Sidi Mechhour : 13322
  • Sidi Medjahed : 13330
  • Sidi Megrani : 38203
  • Sidi Merouane : 43150
  • Sidi Mesmoudi : 07242
  • Sidi Mezghiche : 21440
  • Sidi M'hamed ben Ali : 48210
  • Sidi M'hamed ben Aouda : 48180
  • Sidi M'Hamed Moussa : 07211
  • Sidi Mosbah : 38204
  • Sidi Moussa : 09340
  • Sidi Naamane : 15120
  • Sidi Naamane : 26250
  • Sidi Nadji : 26211
  • Sidi Okba : 07200
  • Sidi Ouriache : 46341
  • Sidi Rached : 42250
  • Sidi R'ghiss M'zi : 04001
  • Sidi Safi : 46310
  • Sidi Said : 06540
  • Sidi Salem : 26221
  • Sidi Semiane : 42110
  • Sidi Senoussi : 13182
  • Sidi Slimane : 32130
  • Sidi Slimane : 30270
  • Sidi Slimane : 29101
  • Sidi Slimane : 38340
  • Sidi Tifour : 32120
  • Sidi Yacoub Bentemine : 22120
  • Sidi Yahia : 10401
  • Sidi Zahar : 26470
  • Sidi Zerrouk : 43371
  • Sidi Ziane : 26460
  • Sig : 29300
  • Sigus : 04335
  • Silet : 11121
  • Sillal : 06412
  • Siouane : 21239 :
  • Sirat : 27250
  • Skikda : 21000
  • Slim : 28470
  • Smala Sidi Mahieddine : 29251
  • Sobha : 02320
  • Souahlia : 13420
  • Souakhria : 09261
  • Souamaa : 28190
  • Souamaa : 15355
  • Souani : 13470
  • Souareg : 47201
  • Sougueur : 14200
  • Souhane : 09310
  • Souidania : 42380
  • Souk-Ahras : 41000
  • Souk el Arba : 02353
  • Souk el Bagar : 02225
  • Souk el Djemaa : 19461
  • Souk el Djemaa : 44151
  • Souk el Haad : 02132
  • Souk el Haad : 15261
  • Souk el Had : 35480
  • Souk el Had : 48316
  • Souk el Khemis : 15151
  • Souk el Khemis : 13590
  • Souk el Khemis : 10420
  • Souk el Khmeis : 19401
  • Souk el Tenine : 46331
  • Souk el Tenine : 06660
  • Souk el Tleta : 02332
  • Souk el Tleta : 21441
  • Souk el T'nine : 15160
  • Souk Sebt : 38331
  • Souk Thleta : 13480
  • Soumaa : 09470
  • Sour : 27210
  • Sour El-Ghozlane : 10300
  • Staoueli : 42340
  • Stidia : 27150
  • Still : 39210
  • Stita : 15664
  • Stitten : 32140
  • Stora : 21001

TRedigeeri

  • Tabalout : 21222
  • Tabelbala : 08240
  • Taberdga : 40301
  • Tabia : 22390
  • Tabirt : 18114
  • Tablat : 26600
  • Tacha : 23102
  • Tacheta Zougara : 44350
  • Taddert Tamokrant : 06301
  • Tadhena : 02235
  • Tadjemout : 07241
  • Tadjemout : 03210
  • Tadjenanet : 43220
  • Tadjerouna : 03240
  • Tadmait : 15140
  • Tadmit : 17460
  • Tafassour : 40304
  • Tafessour : 22420
  • Tafoughalt : 15402
  • Tafraoui : 31160
  • Tafraout : 26550
  • Taga : 05362
  • Tagdempt : 14120
  • Taggoust el Hamra : 05742
  • Taghit : 08230
  • Taghzout : 10170
  • Taghzout : 39470
  • Taguedit : 10350
  • Taguemont : 06101
  • Taguemount Azouz : 15193
  • Taguemount Oukerrouche : 15194
  • Tahamachet : 43202
  • Tahanouts : 15624
  • Taher : 18200
  • Tahouna : 21254
  • Tahouna Tkdimt : 15329
  • Taibet : 30400
  • Taka : 15487
  • Takdempt : 35101
  • Takerboust : 10192
  • Takhemaret : 14480
  • Takourt Tazgait : 27351
  • Takrietz : 06771
  • Taksebt : 15651
  • Tala Amara : 15551
  • Tala Athmane : 15007
  • Tala Bouzrou : 15662
  • Tala Ifacene : 19540
  • Tala Tazert : 06761
  • Tala Tegana : 15342
  • Tala Toghrast : 15604
  • Talassa : 02220
  • Taleb Larbi : 39300
  • Talkhempt : 05330
  • Tamalaht : 38310
  • Tamalous : 21265
  • Tamanart : 21226
  • Tamanghasset : 11000
  • Tamayourt : 40001
  • Tamda : 15341
  • Tamda : 26442
  • Tamentit : 01120
  • Tamerna : 39243
  • Tamesguida : 26125
  • Tamesna : 20203
  • Tamlouka : 24380
  • Tamokra : 06520
  • Tamridjet : 06650
  • Tamsa : 28265
  • Tamzlait : 38362
  • Tamzoura : 46240
  • Taougrite : 02350
  • Taouiala : 03540
  • Taoura : 41100
  • Taourga : 35140
  • Taourirt : 10125
  • Taourirt Amokrane : 15504
  • Tarf : 05682
  • Tarfet : 19711
  • Tarik Ibn Ziad : 44110
  • Tarmount : 28520
  • Tassadane : 43325
  • Tassaft : 15251
  • Tassala : 43380
  • Tassala el Merdja : 09410
  • Taxas : 04337
  • Taxlent : 05660
  • Taya : 19630
  • Taya : 24331
  • Tazaghet : 05541
  • Tazbent : 12421
  • Tazerout : 15406
  • Tazmalt : 06270
  • Tazougart : 40351
  • Tazoult : 05100
  • Tazrart : 15663
  • Tazrouk : 11140
  • Tchouchfi Bouberak : 35151
  • Tebesbest : 30260
  • Tebessa : 12000
  • Tefreg : 34170
  • Teghalimet : 22430
  • Telagh : 22400
  • Telata : 34276
  • Telerghma : 43250
  • Temacine : 30230
  • Temda : 14116
  • Temloul : 42126
  • Tendla el Berd : 39271
  • Ténès : 02200
  • Tenezera : 22241
  • Teniet El Abed : 05700
  • Teniet en Nasr : 34180
  • Tenira : 22240
  • Terga : 46145
  • Tergregt : 06631
  • Terni : 13125
  • Tessala : 22140
  • Texenna : 18100
  • Thameur Sidi M'hamed : 28401
  • Thenia : 35470
  • Théniet El Haâd : 38200
  • Theniet Sedra : 05382
  • Thlidjene : 12410
  • Tianet : 13430
  • Tiaret : 14000
  • Tibane : 06730
  • Tiberghamine : 01440
  • Tiberguent : 43320
  • Tibikaouine : 05281
  • Tichi : 06100
  • Tidda : 14155
  • Tidjelabine : 35490
  • Tifelfel : 05256
  • Tiffech : 41150
  • Tifra : 15602
  • Tifrene : 05602
  • Tifrit Nait el Hadj : 15366
  • Tigharghar : 05750
  • Tighenif : 29200
  • Tighilt Bougheni : 15482
  • Tigidine : 39244
  • Tigounatine : 15368
  • Tigzirt : 15600
  • Tikobain : 15621
  • Tiliouakadi-Ayaten (Souk-Oufella) : 06781
  • Timezrit il Matten : 06762
  • Timgad : 05130
  • Timiaouine : 01230
  • Timimoun : 01400
  • Timizar : 15375
  • Timizar Loghbar : 15009
  • Timoudi : 08370
  • Tin Zaouatine : 11150
  • Tinabdher : 06720
  • Tindouf : 37000
  • Tindouf Mouggar : 37001
  • Tinibaouine : 05661
  • Tiouririne : 01243
  • Tiout : 45210
  • Tipaza : 42000
  • Tircine : 20230
  • Tirmitine : 15110
  • Tissemsilt : 38000
  • Tissibilaine : 18272
  • Tit : 01320
  • Tittaouine Lakhras : 01242
  • Tittest : 19351
  • Tixter : 34225
  • Tizamourine : 06411
  • Tizi : 29130
  • Tizi : 07141
  • Tizi Alouane : 06241
  • Tizi el Korn : 06432
  • Tizi Ghenif : 15480
  • Tizi Kachouchene : 34131
  • Tizi Larbaa : 10272
  • Tizi Lilane : 15153
  • Tizi Mahdi : 26111
  • Tizi Nali Slimane : 35202
  • Tizi N'bechar : 19490
  • Tizi N'berber : 06140
  • Tizi N'terga : 15352
  • Tizi N'thalta : 15470
  • Tizi N'tindjit : 06371
  • Tizi Ougueni : 06403
  • Tizi Rached : 15550
  • Tizi T'zougart : 15154
  • Tizint : 40321
  • Tizi-Ouzou : 15000
  • Tizi-Ouzou Anane Rabah : 15010
  • Tizi-Ouzou Chikhi : 15008
  • T'kout : 05250
  • Tlalet Eddouar : 26570
  • Tlemcen : 13000
  • Tleta : 13241
  • T'letz : 05702
  • Tobeiga : 21332
  • Tolga : 07300
  • Toricha : 12341
  • Touadjeur : 45001
  • Touahria : 27270
  • Toualbia : 12103
  • Touazi : 17122
  • Toudja : 06340
  • Touffana : 05851
  • Touggourt : 30200
  • Touggourt Emir A.E.K. : 30207
  • Touggourt Nezla : 30240
  • Toumiettes : 21401
  • Tousmouline : 32220
  • Tousnina : 14210
  • Touta : 20223
  • Treat : 23120
  • Trifaoui : 39160
  • Tsabit : 01130
  • T'zouket : 05202

YRedigeeri

  • Yabous : 40230
  • Yahia Beniguecha : 43316
  • Yakouren : 15365
  • Yallou : 29452
  • Yatafene : 15240
  • Yellel : 48125
  • Youb : 20150

ZRedigeeri

  • Zaafrane : 17310
  • Zaarouria : 41155
  • Zaatacha Ben Boulaid : 07316
  • Zaatria : 42451
  • Zaccar : 17445
  • Zahana : 29330
  • Zana : 05383
  • Zaoualia : 39245
  • Zaouia el Abidia : 30250
  • Zaouiedt Debbagh : 01430
  • Zaouiet Kounta : 01240
  • Zaouiat Sidi Abdelkader : 01100
  • Zarza : 43376
  • Zarzour : 28240
  • Zebara : 10351
  • Zeboudj Kara : 15102
  • Zeboudja : 02265
  • Zeboudja : 10121
  • Zeddine : 44380
  • Zeghaia : 43360
  • Zeghamra : 08302
  • Zehana : 25132
  • Zekri : 15380
  • Zekri Moussa Adjaidja : 13641
  • Zelboun : 13121
  • Zelfana : 47230
  • Zellaga : 29541
  • Zemmora : 48155
  • Zemmouri : 35260
  • Zemoura : 02371
  • Zenina : 35428
  • Zeralda : 42320
  • Zeralda B Souidana : 42323
  • Zerarka : 28330
  • Zerdezas : 21410
  • Zeriba : 10181
  • Zeribet El Oued : 07250
  • Zeribet Hamed : 07252
  • Zerizer : 36230
  • Zerouala : 22235
  • Ziama Mansouriah : 18110
  • Zighoud Youcef : 25200
  • Zitoun : 28112
  • Zitouna : 36190
  • Zitouna : 21220
  • Z'Malet Emi Abdelkader : 14330
  • Zouabria : 10241
  • Zoubiria : 26260
  • Zouggala : 44201
  • Zoui : 40332