Ava peamenüü
Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe (sündinud 4. juulil 1966) on kurdi laulja. Yıldız on Türgi üks populaarsemaid lauljaid, kelle plaate on müüdud üle 2 miljoni.

DiskograafiaRedigeeri

AlbumidRedigeeri

  • Delikanlım (1994)
  • Dillere Destan (1995)
  • Aşkperest (1996)
  • Salla Gitsin Dertlerini (1998)
  • Gülüm (My Rose) (2001)
  • Haberi Olsun (2002)
  • Yürü Anca Gidersin (2003)
  • Yıldız'dan Türküler (2004)
  • Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım (2004)
  • Papatya Baharı (2005)
  • Tanidim Seni (2006)
  • Güzel (2008)
  • Aşk İnsanı Değiştirir (2009)