WC (räppar)

William L. Calhoun, Jr. (sündinud 1970), esinejanimega WC (hääldatakse "Dub-C", mitte "Double-U-C"), on Ameerika lääneranniku räppar.

Ta sündis USA Texase osariigis, aga kolis juba lapsena Los Angelesse.

KarjäärRedigeeri

WC alustas karjääri salajaste räpigruppidega, nagu näiteks Low Profile ja WC and the Maad Circle. Tema 1998. aasta soolodebüüt "The Shadiest One" jõudis esikahekümnesse lugudega "Cheddar", "Just Clownin'" ja "Better Days". 2002. aasta albumi "The Ghetto Heisman" lugu "The Streets" pääses samuti edetabelisse.

DiskograafiaRedigeeri

SooloalbumidRedigeeri

FilmograafiaRedigeeri

  • 1995 – "Friday"
  • 1996 – "Set It Off"
  • 1999 – "Thicker Than Water"
  • 2001 – "Air Rage"
  • 2001 – "Stranded"
  • 2003 – "WC: Bandana Swangin – All That Glitters Ain't Gold"
  • 2006 – "Belly 2: Millionaire Boyz Club"