The Strokes

The Strokes on Ameerika rokkansambel New Yorgist. Ansambel asutati 1998. aastal.

Pärast viiealbumilist lepingut RCA ja Rough Trade'iga avaldab ansambel muusikat Julian Casablancase plaadifirma Cult Recordsi kaudu.

Ansambli liikmedRedigeeri

  • Julian Casablancas – vokaal (1998–)
  • Nick Valensi – kitarr (1998–), süntesaator, tagalaulja (2010–)
  • Albert Hammond Jr – rütmkitarr (1998–), süntesaator, tagalaulja (2010–)
  • Nikolai Fraiture – basskitarr (1998–)
  • Fabrizio Moretti – trummid (1998–)

DiskograafiaRedigeeri

Albumid
  • Is This It (2001)
  • Room on Fire (2003)
  • First Impressions of Earth (2006)
  • Angles (2011)
  • Comedown Machine (2013)
  • The New Abnormal (2020)


EP-d

  • The Modern Age (2001)
  • Future Present Past (2016)