The Killers

Mitte segi ajada Briti-ameerika indie rock bändiga The Kills

The Killers on USA rokkansambel. Ansambli asutasid 2002 Brandon Flowers ja Dave Keuning. Ansambli nimi on võetud New Orderi laulu "Crystal" (2001) videoklipist, kus nime all "The Killers" esineb fiktiivne ansambel.

The Killers kontserti andmas (2006)

KoosseisRedigeeri

DiskograafiaRedigeeri

StuudioalbumidRedigeeri

  • 2004 "Hot Fuss"
  • 2006 "Sam's Town"
  • 2008 "Day & Age"
  • 2012 "Battle Born"

Muud teosedRedigeeri

  • 2007 "Sawdust" (kogumik)
  • 2009 "Live from the Royal Albert Hall" (kontsertalbum)
  • 2013 "Direct Hits" (kogumik)

VälislingidRedigeeri