Ava peamenüü
Soderbergh cropped 2009.jpg

Steven Andrew Soderbergh (sündinud 14. jaanuaril 1963 Atlantas) on USA filmiprodutsent, stsenarist ja filmirežissöör.

Osaline filmograafiaRedigeeri

Aasta Film Eestikeelne pealkiri
1989 "Sex, Lies, and Videotape" "Seks, valed ja videolint"
1998 "Out of Sight" "Üle mõistuse"
1999 "The Limey" "Limey - tasuja Londonist"
2000 "Erin Brockovich" "Erin Brockovich"
2000 "Traffic" "Narkoäri"
2001 "Ocean's Eleven" "Oceani 11 – kõrged panused"
2004 "Ocean's Twelve" "Oceani kaksteist"
2005 "Bubble" "Mull"
2007 "Ocean's Thirteen" "Oceani kolmteist"
2009 "The Girlfriend Experience" "Kurtisaani päevik"
2011 "Contagion" "Nakkus"