Sloveenia lauljate loend

Siin on loetletud Sloveenia lauljaid; ooperilauljaid on loetletud ka Šveitsi ooperilauljate loendis.


ARedigeeri

BRedigeeri

CRedigeeri

ČRedigeeri

Vladimir Čadež

DRedigeeri

ERedigeeri

FRedigeeri

GRedigeeri

HRedigeeri

Bogdana Herman

IRedigeeri

JRedigeeri

KRedigeeri

Danilo Kostevšek (tenor)

LRedigeeri

MRedigeeri

NRedigeeri

ORedigeeri

PRedigeeri

RRedigeeri

Dr.Sci.Andrej Rupnik (bariton)

SRedigeeri

Raffanelli Krajnc Simona (sopran)

ŠRedigeeri

TRedigeeri

YRedigeeri

URedigeeri

VRedigeeri

ZRedigeeri

ŽRedigeeri

ARedigeeri

AlyaBerta AmbrožPeter AndrejMajda ArhMeri Avsenak PogačnikVanja AličKarli Arhar

BRedigeeri

Jože BabičLara BarucaMatevž BankoZvone BukovecJanez Bončina - BenčHelena Blagne – Eva Boto – Pika BožičMarko BreceljKorado Buzetti

CRedigeeri

Frenk CentaZoran CilenšekJelka CvetežarZoran Crnković

ČRedigeeri

Eva ČerneReno Čibej

DRedigeeri

Nuša DerendaMarjana DeržajAnžej DežanAna DežmanDiona DimZlatko Dobrič - Rebeka DremeljTatjana DremeljDadi DazBoštjan DermolPero DimitrijevićJernej DermotaTomaž DomiceljNuška Drašček

FRedigeeri

Neca FalkMartina FeriEdvin FliserPolona FurlanTulio FurlaničMilan Fras

GRedigeeri

Sonja GaberščekAlenka GodecDamjana GolavšekTina GorenjakBor Gostiša - Alberto GregoričSanja GroharTatjana GrosDamijana GodničRoman GrilŠpela Grošelj

HRedigeeri

Ditka HaberlAnika HorvatEva HrenAndraž HribarIvan HudnikEnzo Hrovatin

IRedigeeri

Rafko IrgoličSlavko IvančičJure IvanušičManca IzmajlovaDare Hering

JRedigeeri

Peter JanušJože JežMatjaž JelenBranko Jovanović - BrendiJernej JungJadranka JurasTomo JurakTomislav Jovanović - TokacBarbara Jarc

KRedigeeri

Milan KamnikČrt KanoniPolona KasalKatja KlemencSara KoboldDanilo KocjančičLidija KodričIrena KohontNatalija KolšekMatjaž KončanBraco KorenFranc KorenHajdi KorošecRok KosmačTinkara KovačJani KovačičMoni KovačičTomaž KozlevčarBranka KranerIvanka KraševecVlado KreslinBranko KrmacAlja KrušičDominik KrtDomen Kumer

LRedigeeri

Saša LenderoLepi DasaLado LeskovarLucienne LončinaPeter LovšinUla LožarMartin Lumbar

MRedigeeri

Stanka MacurMagnificoStane ManciniMiro MarkičDoca MaroltVita MavričAleksander MežekNataša MiheličFrane Milčinski - JežekFredi MilerKristina MišovičVladimir "Ladi" MljačIvo MojzerCole MorettiEva MoškonIztok MlakarDamjan MurkoDeja Mušič

NRedigeeri

NeishaAlfi NipičFrenk NovaOmar NaberJanko Narat - JenkiNino

ORedigeeri

Kristina OberžanZlata OgnjenovičMatjaž OgrajenšekNina OsenarMelita Osojnik

PRedigeeri

Oto PestnerMilan Pečovnik - PidžiAlenka PinteričJan PlestenjakŽana PovšeZoran PredinMonika PučeljNina PušlarMajda PetanMarijan PetanAndrej Plevnik

RRedigeeri

ReginaMarjeta RamšakMajda RenkoVili ResnikTanja RibičGianni RijavecIvo RobičNino RobičJanko RopretMiran RudanAnja Rupel

SRedigeeri

Teja SaksidaSebastianSendiMajda SepeSergejaGrega SkočirMaja SlatinšekMarijan SmodeAdi SmolarEva SršenIva StaničKarmen StavecSteffyJelka StergarJožica Svete

ŠRedigeeri

Andrej ŠifrerManca ŠpikBrigita ŠulerDarja ŠvajgerMiki ŠaracBarbara Šerbec - ŠerbiMatevž Šalehar - Hamo

TRedigeeri

Irena TratnikAnja TomažinAndrej TrobentarDominik TrobentarKlemen TičarJernej Tozon

URedigeeri

VRedigeeri

Stojan VeneNatalija VerbotenIrena VidicAlenka VidrihElda VilerBrina VogelnikIrena VrčkovnikMatjaž VlašičMarko VozeljMarko VuksanovićJanja Vogrin - Bruno Viler

WRedigeeri

Werner BrozovičBožidar Wolfand - WolfSimona Weiss

ZRedigeeri

Marjan ZgoncAnita ZoreMarta ZoreMatjaž ZupanYlenia Zobec

ŽRedigeeri

ŽanaMia ŽnidaričTanja Žagar

ARedigeeri

BRedigeeri

DRedigeeri

GRedigeeri

HRedigeeri

JRedigeeri

KRedigeeri

LRedigeeri

MRedigeeri

NRedigeeri

PRedigeeri

RRedigeeri

SRedigeeri

ŠRedigeeri

TRedigeeri

URedigeeri

VRedigeeri