Ava peamenüü

Siin on loetletud Saue linna tänavaid (ees teeregistri kood, järel tänava pikkus)

  • 7280001 - Aedniku (0,14 km)
  • 7280002 - Aiamaa (0,16 km)
  • 7280003 - Aniisi (0,001 km)
  • 7280004 - Ale (0,17 km)
  • 7280005 - Istiku (0,12 km)
  • 7280006 - Juure (0,16 km)
  • 7280007 - Kadakamarja (0,001 km)
  • 7280008 - Kakao (0,14 km)
  • 7280009 - Kasesalu (0,2 km)
  • 7280010 - Kauguse (0,165 km)
  • 7280011 - Kesa (0,166 km)
  • 7280012 - Kivikangru (0,27 km)
  • 7280013 - Kiviloo (0,6 km)
  • 7280014 - Kivipõllu (0,948 km)
  • 7280015 - Kivipõllu põik (0,075 km)
  • 7280016 - Kohvi (0,13 km)
  • 7280017 - Koondise (1,275 km)
  • 7280018 - Koore (0,3 km)
  • 7280019 - Kuuma (0,2 km)
  • 7280020 - Kuuseheki (1,019 km)
  • 7280021 - Kuusemetsa (0,673 km)
  • 7280022 - Kütise (0,905 km)
  • 7280023 - Laanesoo (0,13 km)
  • 7280024 - Laastu (0,2 km)
  • 7280025 - Ladva (0,62 km)
  • 7280026 - Lati (0,14 km)
  • 7280027 - Laua (0,2 km)
  • 7280028 - Lehtla (0,33 km)
  • 7280029 - Lehtmetsa (0,295 km)
  • 7280030 - Maamõõtja (0,2 km)
  • 7280031 - Maastiku (0,36 km)
  • 7280032 - Meistri (0,305 km)
  • 7280033 - Melissi (0,001 km)
  • 7280034 - Muskaadi (0,001 km)
  • 7280035 - Mõõdu (0,25 km)
  • 7280036 - Männi (0,305 km)
  • 7280037 - Nurgakivi (0,335 km)
  • 7280038 - Nurmesalu (0,57 km)
  • 7280039 - Nõmmiku (0,514 km)
  • 7280040 - Paju (0,001 km)
  • 7280041 - Palgi (0,26 km)
  • 7280042 - Peenra (0,1 km)
  • 7280043 - Perve (0,25 km)
  • 7280044 - Puidu (0,72 km)
  • 7280045 - Pärnasalu (1,0 km)
  • 7280046 - Pärnasalu põik (0,7 km)
  • 7280047 - Raiesmiku (0,225 km)
  • 7280048 - Rauna (0,86 km)
  • 7280049 - Rauna põik (0,11 km)
  • 7280050 - Ridva (0,32 km)
  • 7280051 - Ridva põik (0,12 km)
  • 7280052 - Salu (0,001 km)
  • 7280053 - Sarapiku (0,56 km)
  • 7280054 - Sauepargi (0,16 km)
  • 7280055 - Segu (0,4 km)
  • 7280056 - Sooja (0,25 km)
  • 7280057 - Suurevälja tee (0,2 km)
  • 7280058 - Taimla (0,1 km)
  • 7280059 - Tammelehe (0,55 km)
  • 7280060 - Tammepargi (0,17 km)
  • 7280061 - Tammesalu (0,41 km)
  • 7280062 - Tammetõru (1,43 km)
  • 7280063 - Telje (0,22 km)
  • 7280064 - Tule (2,37 km)
  • 7280065 - Tule põik (0,65 km)
  • 7280066 - Tõkke (1,35 km)
  • 7280067 - Tõkke põik (0,17 km)
  • 7280068 - Tähise (0,11 km)
  • 7280069 - Töö puiestee (0,49 km)
  • 7280070 - Uusaru (0,74 km)
  • 7280071 - Uusaru põik (0,257 km)
  • 7280072 - Vana-Keila maantee (2,64 km)
  • 7280073 - Viigimarja (0,001 km)
  • 7280074 - Viida (0,335 km)
  • 7280075 - Välja (0,001 km)