Ricchi e Poveri

Ricchi e Poveri on Itaalia popansambel, mis moodustati 1967. aastal Genovas.

Ricchi e Poveri (20. märts 2005)

1978. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel esindas ansambel Itaaliat lauluga "Questo amore". Laul sai 53 punktiga 12. koha.

1985. aastal võitis ansambel Sanremo laulufestivali.

DiskograafiaRedigeeri

  • Ricchi e Poveri (1970)
  • Amici miei (1971)
  • L'altra faccia dei Ricchi e Poveri (1971)
  • Penso sorrido e canto (1974)
  • RP2 (1975)
  • Ricchi & Poveri (1976)
  • I musicanti (1976)
  • Questo amore (1978)
  • La stagione dell'amore (1980)
  • E penso a te (1981)
  • Mamma Maria (1982)
  • Voulez vous danser (1983)
  • Made in Italy (1984)
  • Dimmi quando (1985)
  • Pubblicità (1987)
  • Nascerà Gesù (1988)
  • Buona giornata e... (1990)
  • Allegro italiano (1992)
  • I più grandi successi (1994)
  • Parla col cuore (1999)
  • Perdutamente amore (2012)