Ava peamenüü

Nataša Koroljova (sündinud 31. mail 1973 Kiievis) on Ukraina päritolu Venemaa laulja.

Nataša Koroljova
Sünninimi Natalija Porõvai
Sündinud 31. mai 1973 (46-aastane)
Päritolu Venemaa
Stiilid pop, folk
Elukutse muusik
Pill vokaal
Tegev 1985. aastast

DiskograafiaRedigeeri

  • «Жёлтые тюльпаны» (1990)
  • «Дельфин и русалка» (1992)
  • «Поклонник» (1994)
  • «Конфетти» (1995)
  • «Бриллианты слёз» (1997)
  • «Сердце» (2001)
  • «Осколки прошлого» (2002)
  • «Веришь или нет (плюс Тарзан)» (2003)
  • «Рай там, где ты» (2006)
  • «Магия Л…» (2015)