NOËP on Andres Kõpperi muusikaprojekt ja esinejanimi. NOËP viljeleb elektroonilist indie-pop muusikat[1].

NOËP esinemas Intsikurmu muusikafestivalil 2016 aastal.

DiskograafiaRedigeeri

Singlid

  • Move – 2015
  • Rihanna – 2015
  • Game – 2015
  • Rooftop – 2016
  • Golden – 2016
  • Jennifer Lawrence – 2017
  • Mumbathoon – 2017
  • New Heights – 2018
  • Tangled Up (ft Liis Lemsalu) – 2018
  • Offside (ft Tough Love & LeMarquis) – 2018
  • What If I Did Kill You (ft. Kadri Voorand) – 2019
  • Muhu Girl (ft Sander Mölder) – 2019
  • Fk this up (ft Chinchilla) – 2019
  • Young Boy – 2020
  • Speak Français (ft Ellis) – 2020

EP- d

  • Heads in the Clouds – 2019

ViitedRedigeeri

[1]

  1. NOËP youtube´i keskkonnas. "https://www.youtube.com/channel/UCiRAOiqJq7z4gYP2mksaHdQ".