Meie Mees

Disambig gray.svg  See artikkel on Eesti ansamblist; Eesti teleseriaali kohta vaata Meie mees (seriaal)

Meie Mees on eesti ansambel, mis hakkas koos musitseerima 1980. aastatel Eesti Üliõpilasmalevas.

Solist Aivar Riisalu

19. aprillil 2007 sai Meie Mees auhinnagalal "Kuldne Plaat" 2007. aasta ansambli nimetuse.

KoosseisRedigeeri

DiskograafiaRedigeeri

AlbumidRedigeeri

  • 1997 "Ära näe vaeva" BGM Records
  • 1998 "Piraat plaat" BGM Records
  • 1999 "Sina oled minu sõber" BGM Records
  • 1999 "Pest of 2000" BGM Records
  • 2000 "Teen tapeeti" BGM Records
  • 2001 "Pööning põleb" BGM Records
  • 2001 "Pühi kogu perele" BGM Records
  • 2002 "Lastelaulud" BGM Records
  • 2002 "Kutse napsule" BGM Records
  • 2003 "Klounide rünnak" BGM Records
  • 2004 "Eesti mees on tantsulõvi" BGM Records
  • 2004 "Pest off 2004" BGM Records
  • 2005 "Meieh rullaadid" BGM Records
  • 2005 "Jookse, põder!" BGM Records
  • 2006 "Vaba mees" BGM Records
  • 2006 "Pest of the Pest" BGM Records
  • 2006 "Anekdoodid" BGM Records
  • 2006 "Laulud lastele" BGM Records
  • 2008 "Megamix 2015" BGM Records
  • 2008 "Parimad 1" EAA
  • 2008 "Hallo Maa" BGM Records
  • 2008 "Parimad 2" BGM Records
  • 2008 "Parimad 3" BGM Records
  • 2009 "Täiesti olemas" BGM Records
  • 2009 "Eesti kuld ja Eesti süda" EAA
  • 2012 "Meie Mees 15" BGM Records
  • 2013 "Puhas kuld" 2CD, BGM Records

DVDRedigeeri

  • 2004 "KaraOke" BGM Records
  • 2008 "Viimane lend" EAA

Vaata kaRedigeeri

VälislingidRedigeeri