Ava peamenüü
Disambig gray.svg  See artikkel on Eesti ansamblist; Eesti teleseriaali kohta vaata Meie mees (seriaal)

Solist - Aivar Riisalu

Meie Mees on eesti ansambel.

19. aprillil 2007 sai Meie Mees auhinnagalal "Kuldne Plaat" 2007. aasta ansambli nimetuse.

KoosseisRedigeeri

DiskograafiaRedigeeri

AlbumidRedigeeri

  • 1997 "Ära näe vaeva" BGM Records
  • 1998 "Piraat plaat" BGM Records
  • 1999 "Sina oled minu sõber" BGM Records
  • 1999 "Pest of 2000" BGM Records
  • 2000 "Teen tapeeti" BGM Records
  • 2001 "Pööning põleb" BGM Records
  • 2001 "Pühi kogu perele" BGM Records
  • 2002 "Lastelaulud" BGM Records
  • 2002 "Kutse napsule" BGM Records
  • 2003 "Klounide rünnak" BGM Records
  • 2004 "Eesti mees on tantsulõvi" BGM Records
  • 2004 "Pest off 2004" BGM Records
  • 2005 "Meieh rullaadid" BGM Records
  • 2005 "Jookse, põder!" BGM Records
  • 2006 "Vaba mees" BGM Records
  • 2006 "Pest of the Pest" BGM Records
  • 2006 "Anekdoodid" BGM Records
  • 2006 "Laulud lastele" BGM Records
  • 2008 "Megamix 2015" BGM Records
  • 2008 "Parimad 1" EAA
  • 2008 "Hallo Maa" BGM Records
  • 2008 "Parimad 2" BGM Records
  • 2008 "Parimad 3" BGM Records
  • 2009 "Täiesti olemas" BGM Records
  • 2009 "Eesti kuld ja Eesti süda" EAA
  • 2012 "Meie Mees 15" BGM Records
  • 2013 "Puhas kuld" 2CD, BGM Records

DVDRedigeeri

  • 2004 "KaraOke" BGM Records
  • 2008 "Viimane lend" EAA

Vaata kaRedigeeri

VälislingidRedigeeri