Ava peamenüü

Martin Wood on Kanada telelavastaja ja produtsent, kes hakkas filme lavastama 1990. aastate keskel. Ta on spetsialiseerunud ulmeteemadele ning on tuntud sarjade "Tähevärav SG-1" (46 osa) ja "Tähevärav: Atlantis" (30 osa) lavastajana.

Martin Wood
Martin wood.jpg
Martin Wood ComicConil (2007)
Sünninimi Martin Wood
Amet lavastaja, produtsent
Tegev 1995. aastast

FilmograafiaRedigeeri

Režissöör
Aasta Film Märkused
2009 Sanctuary (Televisioon; 13 osa, 2008. aastast)
2008 Tähevärav: Kontiinum DVD film
Tähevärav: Atlantis (30 osa, 2004–2008)
2007 Sanctuary (Webisodes; 7 osa, 2007)
2006 Tähevärav SG-1 (46 osa, 1998–2006)
2005 Andromeda (5 osa, 2004–2005)
2003 Jeremiah (6 osa, 2002–2003)
2002 Just Deal (1 osa, 2002)
Earth: Final Conflict (4 osa, 2001–2002)
2001 The Invisible Man (1 osa, 2001)
The Impossible Elephant Tuntud ka nimega: The Incredible Elephant
2000 SIDS: Uncovering the Mystery
1999 Vicki Gabereau: The Mouth That Roared
Teenage Space Vampires
Silk Stalkings (3 osa, 1997–1999)
Pierre Burton: Canada's Arrogant Icon
1997 Life and Times
Listen Up!
1995 Jake and the Kid (1 osa, 1995)
SIDS: A Special Report!
The Great Run of China
Lavastaja
Aasta Pealkiri Märkused
2008 Sanctuary TV seeria (26 osa, 2008–tänaseni)
2007 Sanctuary Veebi seeria (8 osa , 2007)
2005 Tähevärav: Atlantis (järelevalve produtsent : 60 osa, 2005–2008) ja (abiprodutsent: 19 osa, 2004–2005)
2004 Tähevärav SG-1 (26 osa, 2003–2004)
1997 Listen Up!
Stsenarist
Aasta Pealkiri Märkused
2007 Sanctuary (7 osa, 2007)
1999 Teenage Space Vampires
1997 Listen Up!

VälislingidRedigeeri