Ava peamenüü

Lidia Kopania

Poola laulja

Lidia Kopania-Przebindowska (sündinud 13. mail 1978 Koluszkis) on poola laulja.

Lidia Kopania
Lidia Kopania 2009. aasta Eurovisioonil
Lidia Kopania 2009. aasta Eurovisioonil
Sünninimi Lidia Kopania
Sündinud 12. mai 1978 (41-aastane)
Koluszki, Poola
Stiilid pop
Elukutse Laulja
Veebileht Ametlik koduleht

Ta esindas Poolat 2009. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Moskvas looga "I Don't Wanna Leave", mis finaali ei pääsenud.

DiskograafiaRedigeeri

AlbumidRedigeeri

  • "Intuicja" (2006)
  • "Przed świtem" (2008)

SinglidRedigeeri

  • "Niezwykły dar" (1998)
  • "Sleep" (2006)
  • "Hold On" (2006)
  • "Twe milczenie nie jest złotem" (2007)
  • "Tamta Łza" (2008)
  • "Rozmawiać z tobą chce" (2008)
  • "I Don't Wanna Leave" (2009)
  • "Hold My Breath And Wait" (2013)

VälislingidRedigeeri