Ava peamenüü

Lee Ranaldo

Ameerika Ühendriikide muusik
Lee Ranaldo.jpg

Lee Ranaldo (sündinud 3. veebruaril 1956 Glen Coveis Long Islandil, New Yorgi osariigis) on kitarrist, klahvpillimängija ja lugude autor. Ta mängib rokkansamblis Sonic Youth.

BibliograafiaRedigeeri

AlbumidRedigeeri

  • From Here to Infinity (1987)
  • A Perfect Day EP (1992)
  • Scriptures of the Golden Eternity (1993)
  • Broken Circle / Spiral Hill EP (1994)
  • East Jesus (1995)
  • Clouds (1997)
  • Dirty Windows (1999)
  • Amarillo Ramp (For Robert Smithson) (2000)
  • Outside My Window The City Is Never Silent - A Bestiary (2002)
  • Text Of Light (2004)
  • Maelstrom From Drift (2008)
  • Countless Centuries Fled Into The Distance Like So Many Storms EP (2008)

VälislingidRedigeeri