Ava peamenüü
Krista Siegfrids

Krista Siegfrids (sündinud 4. detsembril 1985 Kaskinenis) on soome laulja.

Ta esindas Soomet 2013. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Malmös lauluga "Marry Me". Laul sai finaalkontserdil 13 punktiga 24. koha.

Siegfridsi emakeel on rootsi keel. Ta valdab vabalt ka soome ja inglise keelt.

MuusikaRedigeeri

Krista Siegfridsi debüütalbum "Ding Dong" ilmus 10. mail 2013, ning esimene singel "Marry Me" esindas Soomet 2013. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Malmös.

Debüütalbum jõudis ka Eestisse. Eestis levitab albumit EMI Music OY.

2016. aastal ilmub Siegfridsi teine stuudioalbum. Praeguseks on tulevaselt albumilt avaldatud kaks singlit: "Cinderella", "On & Off" ja "Better On My Own".

2016. aasta alguses osales Siegfrids Rootsi Eurolaulu valimisel rootsikeelse looga "Faller" ("Kukun"), kuid ei pääsenud võistlusel finaali.

Pea kõikidele Krista Siegfridsi singlitele on ilmunud ka muusikavideod tema ametlikule Youtube'i kanalile.

DiskograafiaRedigeeri

SinglidRedigeeri

  • "Marry Me" (2013)
  • "Amen!" (2013)
  • "Can You See Me?" (2013)
  • "Cinderella" (2014)
  • "On & Off" (2015)
  • "Better On My Own" (2015)
  • "Faller" (2016)
  • "Be Real" (2016)
  • "Snurra min jord" (2017)
  • "1995" (2017)

AlbumidRedigeeri

  • "Ding Dong!" (2013)

VälislingidRedigeeri